Egyébként,mind a három filmet imádom és magát Johnny-t is,bár szerintem már a negyedik "úgymond felesleges". Nem azt mondom,hogy szar,csak azt,hogy szerintem a három pont jó befejezés lett volna. Bár,amíg Johnny Depp a főszereplő addig a film nagyon jó. Szerintem a siker nagyrésze az ő érdeme,és netalántán,ha nem szerepelne több részben a film nem érne semmi. Kin nevessünk ha nem a jó öreg részeges Jack Sparrow kapitányon.
Depp nem sietteti az ötödik részt
2011. május 10. 18:25
|
|
Netygoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.31. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 148370 offline
|
Alig várom már a premiert. Még csak azt nem tudom hánytól vetítik,de 100% hogy megyek:P
Egyébként,mind a három filmet imádom és magát Johnny-t is,bár szerintem már a negyedik "úgymond felesleges". Nem azt mondom,hogy szar,csak azt,hogy szerintem a három pont jó befejezés lett volna. Bár,amíg Johnny Depp a főszereplő addig a film nagyon jó. Szerintem a siker nagyrésze az ő érdeme,és netalántán,ha nem szerepelne több részben a film nem érne semmi. Kin nevessünk ha nem a jó öreg részeges Jack Sparrow kapitányon.
2011. május 10. 21:32
|
|
szilvi9710új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 150334 offline
|
hát ez jó.
én biztos megnézem a moziban !!
már nagyon várom!!
remélem jó lesz a film!
én biztos megnézem a moziban !!
már nagyon várom!!
remélem jó lesz a film!
2011. május 11. 15:39
|
|
Rebeca.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 253 Csatolások: 197 Azonosító: 130661 offline
|
játszunk! ki az a színész, akire fellehet nézni, és hihetetlenül tehetséges? aki példás családapa, és rendesen végzi a munkáját? könnyű a válasz: Johnny Depp *-*
2011. május 14. 13:28
igaza van!
Olyan sok összecsapott filmet láttam már!
Olyan sok összecsapott filmet láttam már!
2011. július 04. 17:54
Nagyon jó volt már a negyedik rész is .
Tök jó lenne az ötödik is...várom
2011. augusztus 11. 20:32
|
|
Dominica JInovel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 3348 Csatolások: 480 Azonosító: 156416 offline
|
Kíváncsi leszek rááááá biztos jó lesz!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: