Johnny Depp úgy érzi, a Karib-tenger kalózai negyedik részének bemutatása után egy ideig pihentetniük kell ötödik részt, illetve annak forgatókönyvét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Depp nem sietteti az ötödik részt
2011. május 09. 15:36
2011. május 09. 15:43
Én tárt karokkal fogadok mindent Karib-tenger kalózai filmet!
A 4. részt már nagyon várom! Szerintem se kéne elsietni.Nézzék meg milyen eredményeket hoz a 4. rész és úgy kezdjenek bele egy új filmbe!Számomra Jack Sparrow kapitány megunhatatlan!!!
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2011. május 09. 15:44
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
ííí
2011. május 09. 15:49
minek kell mindenből folytatás?
ezt valahogy, soha nem fogom megérteni...
2011. május 09. 15:52
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Csináljanak délutáni sorozatot belőle a diznicsenölre, azt adjanak napi 2 részt - de a mozit kerüljék, mert a második rész óta csak csökken a szinvonal ...
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2011. május 09. 15:53
|
|
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline
|
Én már a 4. részre se vagyok túl kíváncsi. Filmenként egyre lejjebb ment a színvonal... A 3.-ra már nem is emlékszem, csak arra, hogy 2x aludtam el rajta annyira unalmas volt...
2011. május 09. 16:42
egyet értek vele hisz majdnem minden fim mire véget ér már jön a folytatása
2011. május 09. 16:44
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Én imádom az összes Karib-filmet.De most,hogy Orli és Keira nincs benne már nem annyira érdekel.De Johnny miatt még mindig érdemes megnézni
2011. május 09. 16:49
|
|
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline
|
Szuper ,így is kell csinálni !
Szerintem abból semmi jó nem sül ki ,hogyha egymásután jönnek és jönnek az újabb részek . Nem szeretek össze hasonlítgatni,de gondoljunk csak a Harry Potter sorozatra
egy jelenséggé vált a mai kultúrában ,
az ember ,hogyha látta az első részét akkor már másnap halálos lázban ég ,hogy láthassa a következő 7 részt,és bármilyen örültségnek is hangzik mindent megtenne ,hogy a Roxford-ba járhasson .
Össze kapkodott munka lenne ??
Nem hiszem .
Szerintem abból semmi jó nem sül ki ,hogyha egymásután jönnek és jönnek az újabb részek . Nem szeretek össze hasonlítgatni,de gondoljunk csak a Harry Potter sorozatra
az ember ,hogyha látta az első részét akkor már másnap halálos lázban ég ,hogy láthassa a következő 7 részt,és bármilyen örültségnek is hangzik mindent megtenne ,hogy a Roxford-ba járhasson .
Össze kapkodott munka lenne ??
2011. május 09. 17:42
Ugyan még nem láttam a negyedik részt,de már így is az ötödiket olyan feleslegesnek érzem. Szerintem már a három is bőven elég lett volna...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.