Johnny Depp úgy érzi, a Karib-tenger kalózai negyedik részének bemutatása után egy ideig pihentetniük kell ötödik részt, illetve annak forgatókönyvét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Depp nem sietteti az ötödik részt
2011. május 09. 15:36
2011. május 09. 15:43
Én tárt karokkal fogadok mindent Karib-tenger kalózai filmet!
A 4. részt már nagyon várom! Szerintem se kéne elsietni.Nézzék meg milyen eredményeket hoz a 4. rész és úgy kezdjenek bele egy új filmbe!Számomra Jack Sparrow kapitány megunhatatlan!!!
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2011. május 09. 15:44
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
ííí
2011. május 09. 15:49
minek kell mindenből folytatás?
ezt valahogy, soha nem fogom megérteni...
2011. május 09. 15:52
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
Csináljanak délutáni sorozatot belőle a diznicsenölre, azt adjanak napi 2 részt - de a mozit kerüljék, mert a második rész óta csak csökken a szinvonal ...
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2011. május 09. 15:53
|
|
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline
|
Én már a 4. részre se vagyok túl kíváncsi. Filmenként egyre lejjebb ment a színvonal... A 3.-ra már nem is emlékszem, csak arra, hogy 2x aludtam el rajta annyira unalmas volt...
2011. május 09. 16:42
egyet értek vele hisz majdnem minden fim mire véget ér már jön a folytatása
2011. május 09. 16:44
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Én imádom az összes Karib-filmet.De most,hogy Orli és Keira nincs benne már nem annyira érdekel.De Johnny miatt még mindig érdemes megnézni
2011. május 09. 16:49
|
|
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline
|
Szuper ,így is kell csinálni !
Szerintem abból semmi jó nem sül ki ,hogyha egymásután jönnek és jönnek az újabb részek . Nem szeretek össze hasonlítgatni,de gondoljunk csak a Harry Potter sorozatra
egy jelenséggé vált a mai kultúrában ,
az ember ,hogyha látta az első részét akkor már másnap halálos lázban ég ,hogy láthassa a következő 7 részt,és bármilyen örültségnek is hangzik mindent megtenne ,hogy a Roxford-ba járhasson .
Össze kapkodott munka lenne ??
Nem hiszem .
Szerintem abból semmi jó nem sül ki ,hogyha egymásután jönnek és jönnek az újabb részek . Nem szeretek össze hasonlítgatni,de gondoljunk csak a Harry Potter sorozatra
az ember ,hogyha látta az első részét akkor már másnap halálos lázban ég ,hogy láthassa a következő 7 részt,és bármilyen örültségnek is hangzik mindent megtenne ,hogy a Roxford-ba járhasson .
Össze kapkodott munka lenne ??
2011. május 09. 17:42
Ugyan még nem láttam a negyedik részt,de már így is az ötödiket olyan feleslegesnek érzem. Szerintem már a három is bőven elég lett volna...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.