Alekosznak való Gigi és Anikó
2011. május 10. 19:42
|
kis ramónaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 149678 offline
|
Nagyon örülök, hogy Gigi és Anikó kapta meg a műsorvezetést.Mindkét lány szépen beszél, értelmes. főiskolát végzett ill. most végez. Szerettem volna látni éva irígy arcát, amikor megtudta, hogy a két riválisa lepipálta.Egy kicsit jobb és szebb Gigi,de jó, hogy ők ketten együtt vannak, mert magasan értékesebb emberek, mint a többi nő.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. május 10. 19:46
|
kis ramónaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 149678 offline
|
Giginek örülök legjobban. Nagyon szépen beszélés Ő a legszebb lány. Ani is aranyos..........
janet7
2011. május 10. 20:39
|
|
Rasi97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 426 Csatolások: 83 Azonosító: 138488 offline
|
Én nagyon örülök, hogy Ani kapott műsorvezetői állást, nagyon jól fogja csinálni!
Áttól függetlenül, hogy nem vagyok oda Gigiért szerintem ő is jó műsorvezető lesz.
Hajrá Ani!
Áttól függetlenül, hogy nem vagyok oda Gigiért szerintem ő is jó műsorvezető lesz.
Hajrá Ani!
2011. május 11. 13:41
|
bóbitaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 145687 offline
|
Aki szereti Anikót vagy Gigit vagy mindkettőt és őket akarja továbbra is látni mert jó műsorvezetőnek tartja, szavazzon itt:
http://www.facebook.com/pages/GIGI-%C3%89S-ANIK%C3%93-VEZESSE-A-M%C5%B0SORT-CSAK-AZ%C3%89RT-IS/1085433...5900197?sk=wall
http://www.facebook.com/pages/GIGI-%C3%89S-ANIK%C3%93-VEZESSE-A-M%C5%B0SORT-CSAK-AZ%C3%89RT-IS/1085433...5900197?sk=wall
2011. május 11. 14:21
x maite x valamennyire igazad van de az éva az egy fos abból soha nem lenne jó müsorvezető.
Anikó-t imádom és biztos jó müsor vezető lesz belöle de GIGGI? annak szinésznőnek kéne elmenni de akkor sem utálom mert anikó szereti a gigit (sajna :/ sajna)
Anikó-t imádom és biztos jó müsor vezető lesz belöle de GIGGI? annak szinésznőnek kéne elmenni de akkor sem utálom mert anikó szereti a gigit (sajna :/ sajna)
2011. május 11. 14:23
kata0210 a szandika semmivel nem ismerte jobban alekot mert anikó tovább maradt bent mint a dika
2011. május 11. 21:21
|
kis ramónaúj tag |
|
Nem csak azokkal készítenek a műsorvezetők műsort,
akiket bírnak.Egyébként nagyon lehetett látni azt is, hogy lilu nem bírja Bécit. Rengeteget belevágott a szavába. Gigi simán van olyan jó, mint lilu.Fiatalabb, tehát még jobb is lehet, meg nem tanulta a szakmát. És mellesleg sokkal szebb is! Valljuk be!Akik beszólnak Gigire, azok csak irigyek és féltékenyek. HAJRÁ GIGI!!!!!!!!Nagyon jól vezeti a műsort. Örülök Aninak is.Ők ketten a legintelligensebbek a villa lányok közül.Biztos Ő is jó, csak Anit még nem láttam.
akiket bírnak.Egyébként nagyon lehetett látni azt is, hogy lilu nem bírja Bécit. Rengeteget belevágott a szavába. Gigi simán van olyan jó, mint lilu.Fiatalabb, tehát még jobb is lehet, meg nem tanulta a szakmát. És mellesleg sokkal szebb is! Valljuk be!Akik beszólnak Gigire, azok csak irigyek és féltékenyek. HAJRÁ GIGI!!!!!!!!Nagyon jól vezeti a műsort. Örülök Aninak is.Ők ketten a legintelligensebbek a villa lányok közül.Biztos Ő is jó, csak Anit még nem láttam.
janet7
2011. május 11. 23:51
|
chippyniceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.11. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 150952 offline
|
sztem meg a gigit nyugodtan kilehetne árúlni 1 lóvásárban!! és azt sem értem miért pont ő és az anikó kapta meg a lehetőséget ennek a műsornak a vezetésére mikor ők is utálták és lenézték az Alekoszt???? hiába kerültek ki a villából cseppet sem lettek szimpatikusabbak a nagyarcú bécikével egyetemben!!!
2011. május 12. 13:27
|
bóbitaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 145687 offline
|
Sokan nem értik, pedig egyszerű. Alekosz munkát kapott az Rtl-től, Gigi és Anikó szintén. Éva meg nem kapott, vaszleg megvan rá az ok. Ez nem "Alekosz baráti köre" című műsor, szerintem ő tökéletesen érzi magát a háremében, és tojik rá hogy ki milyen műsort vezet
janet7
2011. május 13. 16:30
|
|
Clarissa_Fray |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 559 Csatolások: 0 Azonosító: 135431 offline
|
legalább Ani benne van
2011. május 13. 16:35
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Ez a tv műsorok ne továbbja, ennél alacsonyabbra már nem is süllyedhet az értelmi szintje. Milyen "fekete dámon" Khm, már megbocsássatok, de én korántsem látok köztük fekete démont, max feketeséget az fejében. Alekosz meg egy ..., de nézzétek meg a véleményemet róla, a "sztár" oldalán! Amúgy ki itt az isten??! Mert én csak egy p*r*sztot látok...!!!
Grace Benning
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.