Alekosznak való Gigi és Anikó
2011. május 09. 19:42
Szánalmas az, hogy ilyen kis senkiket felkarolnak, celebet csinálnak belőlük és ezek után még én csodálkozok, hogy ők tartják saját magukat a legnagyobb Hollywood-i sztároknak. Ez egyszerűen röhejes. Meg ez a műsor is. Szomorú, de látom, ha itt van igény rá, akkor valószínűleg máshol is...
2011. május 09. 19:57
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
Bizti h igen mond.
Bár már toom de 8
Bár már toom de 8
2011. május 09. 21:25
Engem aztán nem érdekel,hogy ki és mi vezeti ezt az új műsort.Mondjuk én inkább Anikót és Évát raktam volna össze,de mindegy,mivel Gigi utálja Alekínyót.Szóval ennyiről.♥Mondjuk nekem aztán nyolc,hogy mi vagy ki lesz a vezetője.Tőlem aztán lehet egy csokinyuszi a műsornak a vezetője xP
2011. május 09. 22:28
|
|
xdkacsaa.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 233 Csatolások: 0 Azonosító: 132749 offline
|
Én ehhez már No Comment -.-
Ők is csak sima emberek, meglehet hogy jól ismerik Alekoszt,de kíváncsi vagyok mi lesz velük pár év múlva, mert nem mindig akadnak potya ajánlatok..
Ők is csak sima emberek, meglehet hogy jól ismerik Alekoszt,de kíváncsi vagyok mi lesz velük pár év múlva, mert nem mindig akadnak potya ajánlatok..
2011. május 10. 13:57
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Hát... én örülök neki, hogy hogy Gigi meg Ani kaptak egy lehetőséget, DE úgy gondolom, hogy nem pont ebben a műsorban kéne szerepelniük, mivel egyikük sem túlságosan kedveli a főhőst, Alekoszt. Szerintem Évának kellett volna adni.
2011. május 10. 14:08
Anikó oké,mert őt bírom....
De gigi?
Ezt a műsort is el kell neki rontania?
De gigi?
Ezt a műsort is el kell neki rontania?
2011. május 10. 15:25
|
|
cheetahgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.26. Hozzászólás: 221 Csatolások: 29 Azonosító: 121237 offline
|
Szerintem Anikó és Dika jobb lett volna de mind1!!
2011. május 10. 15:33
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Valaki írta, hogy Éva ismeri a legjobban, neki kéne vezetnie...ÉS KIT ÉRDEKEL HA EGYSZER NINCS TEHETSÉGE A MŰSORVEZETÉSHEZ?
Anikónak örülök, szerintem neki van tehetsége a műsorvezetéshez, Gigit még nem láttam ilyen feladatban, róla nem mondok véleményt.
Anikónak örülök, szerintem neki van tehetsége a műsorvezetéshez, Gigit még nem láttam ilyen feladatban, róla nem mondok véleményt.
2011. május 10. 15:42
|
cellebbkeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.07. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 148834 offline
|
Az RTL-nél tovább mélyítik a trashreality fogalmát, de ennek a műfajnak pont ez a lényege, minél legaljább, annál jobb
Bár ez a két csaj nekem már túl van a határon, de annyi baj legyen, legalább a főműsornak normális vezetői lesznek, pontosabban Balázs lesz az
Wáháhá, ez a műsor lesz a legtaplóbb show, ami valaha létezett, szanaszét fogom röhögni magam rajta
2011. május 10. 17:05
|
|
Albino Vernyulúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.04. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 150548 offline
|
Értsetek meg már valamit. Ahhoz, ki mit vezet, semmi köze annak, hogy ki kit szeret, vagy nem szeret. Ez nem szimpátia kérdése, ez kemény üzlet. Az RTL hosszútávon keres utódot az Ördög Nóri, Lilu generációnak. Anikó, de lehet hogy Gigi is fiatal, megvannak az alapképességeik, ez főleg inkább Anikónak, tanulékonyak, alakíthatóak, és már most fegyelmezettek. Ez a műsor az RTL szempontjából egy kísérleti terep, ahol bedobták Őket a mélyvízbe, ússzatok, meglátjuk ki mire megy. Dika teljesen öntörvényű, fegyelmezetlen, megbízhatatlan, rá nem lehet építeni. Éva hasonló, bár szolidabb formában, de nála a legnagyobb gond, hogy már "öreg" egy ilyen pálya elkezdéséhez. Mire komolyan bevethető lenne, ez pár év (tanulás, gyakorlat), már abba korba ér, ahol az utódláson kellene elgondolkozni.
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2011. május 10. 18:11
|
bóbitaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 145687 offline
|
Anikó nagyon tehetséges sok mindenben, ezt már a villában is bizonyította. Nagyon jó műsorvezető lesz. Éva csak erőlködik hogy kapjon már valami melót a médiában, az nem zavarja hogy egyáltalán nem oda való. Hiába ismeri Alekoszt, szeretni nem szereti, csak jól kihasználta, meg hát más nem nagyon akart vele barátkozni
Sok sikert Ani, remélem még sokat látunk a képernyőn!
Sok sikert Ani, remélem még sokat látunk a képernyőn!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.