Alekosz lett a Való Világ 4 győztese!
2011. május 09. 10:56
Én se Aleknek szurkoltam,de gratula neki..és remélem okosan fog bánni azzal a rengeteg pénzzel.
2011. május 09. 11:23
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
grat, de valószinü, hogy már a játék eleján mogvolt a győztes. Azért Jerzy-n csodálkoztam..
2011. május 09. 11:36
Végre az igazság győzőtt!! Béci ezt megszívtad!!
ALEKOSZ
ALEKOSZ
2011. május 09. 11:50
|
|
dorinkababa96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.07. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 122067 offline
|
Szép volt Alekosz..Miótas kiesett a Béci, neked szurkoltam..
2011. május 09. 12:55
Béci produkciója nagyon király volt:D
valóvilág (bunda volt az egész)
De ahogy így elnéztem az összes vv.lakót egyik nélkül sem lett volna igazán jó a való világ:DDDDD SOK SIKERT MINDEGYIK VV.TAGNAK:)
valóvilág (bunda volt az egész)
De ahogy így elnéztem az összes vv.lakót egyik nélkül sem lett volna igazán jó a való világ:DDDDD SOK SIKERT MINDEGYIK VV.TAGNAK:)
2011. május 09. 13:28
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Én nagyon örülök, hogy végre vége ennek a "műsornak". Egy időben néztem, de hamar leszoktam róla. Nekem Béci volt a kedvencem és az ő kiesése után már nem érdekelt, hogy ki nyer. Évát hol bírtam, hol nem. Jerzy nem csinált semmit, így örülök, hogy nem nyert. Alekosz amikor feldöntötte a Lacit ugyanúgy veszélyeztette, mint ahogy Zsuzsi dobálta Olivért, szóval őt is ki lehett volna rakni, de mivel őt nem tették ki tudtam, hogy ő nyeri meg. Legalább olyan nyert, akin sokat röhögött a nép.
2011. május 09. 13:34
|
|
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline
|
graat
2011. május 09. 13:37
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
már mikor elkezdődött az egész én már akkor gondoltam hogy ő fogja megnyerni..gratulálok neki
2011. május 09. 13:40
|
|
agotakolumbanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 143109 offline
|
Nem volt nagy meglepetés..Bár kicsit reméltem h Jerzy nyerni, mert Alek a saját műsorával is sokat fog kaszálni...
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2011. május 09. 13:41
|
|
Horlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 141852 offline
|
leszarom, nem nézem gyűlölöm és ez az egész egy hatalmas fertő
amúgy egy részt láttam és abból meg az jött le, hogy hogyan születhetnek akkora irritáló alakik mint az a plasztik baba, most nem jut eszembe a neve(hálistennek)
amúgy egy részt láttam és abból meg az jött le, hogy hogyan születhetnek akkora irritáló alakik mint az a plasztik baba, most nem jut eszembe a neve(hálistennek)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.