Alekosz lett a Való Világ 4 győztese!
2011. május 09. 07:34
tisztességesen nem tud semmit kezdeni magával az RTL se.Évát kellett kiejteni/pedig erzsi volt annál a fantomképnél/méghozzá azért mert Alekosznak veszélyben volt a "nyerése" és úgy voltak vele, ha kiesik Éva akk az ő rajongói Alekoszt támogatják majd. csalás az egész -.-"
2011. május 09. 07:42
|
|
borocííííívisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.19. Hozzászólás: 148 Csatolások: 6 Azonosító: 133557 offline
|
Mééért pont Alekosz?
én egyáltalán nem szerettem.
2011. május 09. 07:47
Remek, végre vége.
De ezzel az Isten csapásnak még nincs vége, mert egyik hülye műsort követi a másik
2011. május 09. 08:19
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Egyetértek naomi92
2011. május 09. 08:28
|
|
mylifeworldvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 142238 offline
|
Ez nem meglepő. Már az elejétől lehetett tudni. (Én nem néztem, mégis godnoltam, hogy ő nyeri.)
2011. május 09. 08:32
Azt írták az előttem szólók, hogy ez kiszámítható, meg az elejétől lehetett tudni...
De bizony van ennek egy értelmesebb megmagyarázása is! AZ, hogy az elejétől kezdve ALEKOSZ volt a legnépszerübb! Ennyi
Nem feltétlenül megjátszás, csak Béci meg Alekosz népszerűek voltak, és ennyi!
Jah és a Fantomképeket cserélgetik! Jobbról-balra, mint Anijék párbaján, mert tudják, hogy a nézők kiszámítják! Mint a finálé végén... Alekosz ismételgette, amikor meglátta a f.képeket, hogy kész, ez már erzsi, de nem! Ez csak azért, hogy kiszámíthatatlanabb legyen!
Tehát nem azért nyerte meg Alekosz, mert meg van rendezve, hanem, mert neki van a legtöbb rajongója, mer' legalább csinált IS VALAMITT!!!
De bizony van ennek egy értelmesebb megmagyarázása is! AZ, hogy az elejétől kezdve ALEKOSZ volt a legnépszerübb! Ennyi
Nem feltétlenül megjátszás, csak Béci meg Alekosz népszerűek voltak, és ennyi!
Jah és a Fantomképeket cserélgetik! Jobbról-balra, mint Anijék párbaján, mert tudják, hogy a nézők kiszámítják! Mint a finálé végén... Alekosz ismételgette, amikor meglátta a f.képeket, hogy kész, ez már erzsi, de nem! Ez csak azért, hogy kiszámíthatatlanabb legyen!
Tehát nem azért nyerte meg Alekosz, mert meg van rendezve, hanem, mert neki van a legtöbb rajongója, mer' legalább csinált IS VALAMITT!!!
2011. május 09. 08:57
IGEN, IGEN és IGEN!! Én kiálltam mellette egész végig, és rohadtul büszke vagyok rá! Ő az akinél a legjobb helye lesz a nyereménynek! Imádom, ezazzzzz ALEK
2011. május 09. 08:58
|
|
andiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 703 Csatolások: 1497 Azonosító: 135838 offline
|
Nem vok egy Alekosz rajongó, meg nem is szeretem , de hát ő nyert ez ellen nem lehet mit tenni. Jerzy is megérdemelte vna ....Én csak annnak örültem , hogy nem az Éva nyerte...
2011. május 09. 09:31
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
szerintem nem neki kellett volna megnyernie
2011. május 09. 09:43
|
valentina villalbavisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.01.07. Hozzászólás: 377 Csatolások: 8687 Azonosító: 142793 offline
|
Gratulálok Alekosznak jó hogy ő nyerte meg megérdemelte.HUUUUURRÁÁÁ
2011. május 09. 09:50
mondhat akárki akármit ez egy megérdemelt győzelem volt, Alekosz vitte a villa életét Évával együtt és még ha Éva nem is győzhetett de finalista volt a két barát, Gratulálok Alekinnyó!!!
2011. május 09. 09:54
|
|
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline
|
ki az aki meglepődött?
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: