Alekosz lett a Való Világ 4 győztese!
2011. május 08. 23:31
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
Idézet (LULUPeas @ 2011.05.08. 23:28)
éééééés...ezzel vége ennek a szennynek. De ne örüljetek, most jönnek utána az "okosabbnál-okosabb" műsorok - Alekosz feleséget keres. 
olvasol a gondolataimban
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2011. május 09. 00:05
én eleinte évának szurkoltam, aztán jerzynek,de végül alekosz nyerte,amúgy szerintem ez egy kamu volt,ezek azt hiszik,hogy hülyék az emberek!!!!!
:/
2011. május 09. 00:26
Olivér volt az egyetlen normális, intelligens ember "odabent". Amint kijött, minden érdeklődésem elvesztettem. Nem mintha addig nagy fanatikus lettem volna, de a mai világban LEHETETLEN nem tudni az ehhez hasonló műsorokról. MINDENKITŐL ezt hallgatod. És mindig lesz egy műsor, ami ehhez hasonlóan társadalomszennyező, és kizárhatatlan. Úgyhogy nem örülök. De legalább alekínyó de floresz vitte a nyereményt lóbarát dzsörzi helyett.
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2011. május 09. 00:47
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
Végre vége! Istenem de jó,hogy nem kell nap mint nap szembe nézni a VV-vel. Az első három rész még úgy ahogy jó volt. De ez.... -.- -.- És még csak ezután jön a java... Pl.. Alekosz feleséget/menyasszonyt keres... -.- Te szent ég...
2011. május 09. 01:18
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
éljen, most majd megen jöhetnek kamionostul az értelmetlen tehetségkutatók a még érdektelenebb emberkékkel, akiknek ha jó hangjuk van ha nincs, akkor is elsüllyednek.... azt se tom melyik a jobb a VV vagy egy kis xar tehetségkutató, komolyan XD
2011. május 09. 01:38
|
|
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline
|
Én Évának szurkoltam, de természetesen gratula Alekosznak, jó volt végre látni rajta némi érzelmet
És most jön Jön JÖN... Alekosz feleséget keres, aztán nyáron X-faktor... yeah... úgyhogy ne örüljetek, ezektől sosem szabadulunk meg
És most jön Jön JÖN... Alekosz feleséget keres, aztán nyáron X-faktor... yeah... úgyhogy ne örüljetek, ezektől sosem szabadulunk meg
2011. május 09. 06:52
|
|
Vsvikibabyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 149372 offline
|
jajj de jo aszt hittem hogy a jerzy nyeri meg de hála az istennekk nem o hanem a alekosz !és hogy eshetet ki éva ?
hát nagyon orulok hogy a éva csak harmadik?
hát nagyon orulok hogy a éva csak harmadik?
2011. május 09. 07:07
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
"Először Éva esett ki, majd Jerzy maradt le 44 százalékkal az okostojás mögött."
???! Ha már így akarjuk megfogalmazni a mondatot, akkor nem 44, hanem 12. Mert az 56 és a 44 között 12 a különbség. Egyszerű matematika...
???! Ha már így akarjuk megfogalmazni a mondatot, akkor nem 44, hanem 12. Mert az 56 és a 44 között 12 a különbség. Egyszerű matematika...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.