Nah végre beteljesült amit a szerkesztők akartak!
Alekosz megnyerte. De most komolyan akárki csak ne ez a görög.A jerzy meg az éva is megnyerhette volna, alekosz meg eleget kap a feleséges műsoráért!
Alekosz lett a Való Világ 4 győztese!
2011. május 09. 19:19
hát én Jerzynek jobban örültem volna mert Alekosz volt amikor eléggé megjátszotta magát..-.-'
2011. május 09. 19:19
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Én örülök h Alek győzött!!
Sose volt a kedvencem de sztem sokkal jobban megérdemelte mint Jerzy!!Jerzy Béci segítségével győzött volna ezért nem is érdemelte volna meg!!
2011. május 09. 19:20
most aztán elihatja az egészet..-.-

akkor is Béci az igaz nyertes.
Alek meg egy balfék és kész.
akkor is Béci az igaz nyertes.
Alek meg egy balfék és kész.
2011. május 09. 19:20
|
|
allycullenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 132984 offline
|
Ebből látszik milyen magyarország...
Pfff. Legalább végre vége!!!
:)
Pfff. Legalább végre vége!!!
2011. május 09. 19:24
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
és igen...még fél évig/évig hallgathatom azt h igen ő nyerte meg neki kellett....mért ő mért pont ez az alkoholista? mekkora csalás volt ez az egész évának/jerzynek kellett megnyernie...
amúgy én egész végig tudtam h ő fogja megnyerni...de szerintem ezzel nem csak én vagyok így
amúgy én egész végig tudtam h ő fogja megnyerni...de szerintem ezzel nem csak én vagyok így
2011. május 09. 19:46
Idézet (Bettó @ 2011.05.09. 19:25)
ez már rég elvolt döntve, hogy ő nyeri meg xd
Szívemből szóltál.XD A műsor még el sem kezdődött, de már akkor megvolt, hogy ki fogja megnyerni. Erről ennyit.XD Látni, hogy az egész megvolt rendezve. Ugyan már, szerintetek véletlenül lesz Alekosznak asszonyos műsora? Dehogyis.
2011. május 09. 19:57
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
hurrá
2011. május 09. 21:07
Nos én erre nem mondanék semmit.Igazából nagyon örülök neki,mert Alek volt az egyik kedvencem a Villában.♥
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: