Alekosz lett a Való Világ 4 győztese!
2011. május 09. 16:50
És vége!!!! Remélem süllyesztős effekt következik
2011. május 09. 16:57
|
|
Lisa Veronicastjlc |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 2705 Csatolások: 448 Azonosító: 130604 offline
|
Nagyon gratulálok. Nyert az alkohol a szex a dohány. Úgy látszik,hogy ez kell a magyarnak
(
)
(
1 felhasználónak tetszik:
Twilight6
2011. május 09. 16:59
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
gondoltam, hogy ő fogja nyerni. ennek ellenére úgy gondolom, hogy ő lett volna az utolsó, a 16ból, aki megkapta volna, ha én döntöm el, ki kapja. egyszerűen idegesít. ahogy megszólal... agresszivitást vált ki belőlem. az viszont nagyom megnyugtató, ha belegondolok, milyen középkori kínzási módszereket próbálnék ki rajta. *.*
2011. május 09. 17:06
Mióta Olipapát ( bocsánat) kiszórták ez egyértelmű volt. Lisa Veroncias: Ez így igaz.. ez a magyar IQ szint és most lehet utálni meg beszólogatni nekem, de nem tud érdekelni
2011. május 09. 17:30
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Tudtam hogy ő nyer!
Gratula! Végre vége a VVnek.
2011. május 09. 17:43
|
|
AdamLLGagavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 134769 offline
|
Hát én tudtam, hogy ő fog nyerni. Az elejétől. Neki is szurkoltam, de a Fináléban Jerzynek...
Ha megnézüük a dolgokat, akkor most úgy állunk, hogy Alekinnyónak lesz egy műsora+ sok nyeremény, Jerzy meg állami gondozott....
Szerintem ilyen szempontból Jerzynek kellett volna nyernie, de amúgy Alek az igaz showman, aki szerintem befolyásolta a villa életét (nem úgy, mint Jerzy.)
Azért gratulálok az összes lakónak aki idáig eljutott. (:
Ha megnézüük a dolgokat, akkor most úgy állunk, hogy Alekinnyónak lesz egy műsora+ sok nyeremény, Jerzy meg állami gondozott....
Szerintem ilyen szempontból Jerzynek kellett volna nyernie, de amúgy Alek az igaz showman, aki szerintem befolyásolta a villa életét (nem úgy, mint Jerzy.)
Azért gratulálok az összes lakónak aki idáig eljutott. (:
2011. május 09. 17:45
|
|
AdamLLGagavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 134769 offline
|
DE amúgy most nem értem azokat a kommenteket, amik azt agyarázzák, hogy a magyarnak pia és cigi kell...
Alek nem csak ebből áll.
Lehet Alkeszkosznak nevezni.
Erre azt tudom mondani: miért nem szavaztattok akkor olyanra, aki másabb? Bár nem hinném, hogy találnánk nem alkeszt a villában...
De basszus, ha nem tetszik neked, akkor ne nézd...>.< bár már úgyiskéső, mert vége van..
Alek nem csak ebből áll.
Lehet Alkeszkosznak nevezni.
Erre azt tudom mondani: miért nem szavaztattok akkor olyanra, aki másabb? Bár nem hinném, hogy találnánk nem alkeszt a villában...
De basszus, ha nem tetszik neked, akkor ne nézd...>.< bár már úgyiskéső, mert vége van..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.