Emma Watson lett a legstílusosabb híresség
2011. június 08. 21:52
Kristen Stewart kéne az első helyre. Rihanna második hely. a többit meg a ,,szakértőkre" hagyom.
2011. június 10. 11:59
grat!
bár azért én beletettem volna egy pár sztárt még pluszba!
bár azért én beletettem volna egy pár sztárt még pluszba!
2011. június 14. 11:51
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
megérdemli
2011. június 18. 07:06
Gratulálok!Nos én ebből legalább 3 embert nem ismerek és még nem is hallottam róla.
2011. június 21. 22:38
|
|
Forever16 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 769 Csatolások: 59 Azonosító: 153235 offline
|
Hat azert nem ertek egyet azzal, aki azt mondja, hogy Rihanna stilusosabb, mint Emma. Az amit o muvel inkabb magamutogatas, mig Emma egy finom szepseg. Ennek ellenere szeretem Riri zenejet, ne gondolja senki, h anti vagyok
2011. június 21. 22:44
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Mia @ 2011.05.28. 11:56)
Úgy látom itt sokan nagy fogalomzavarban szenvedtek.
Nem az volt a kérdés, hogy ki a legszimpatikusabb, vagy a legszebb. Bár Emma akkor is az első tízben lett volna valószínűleg. Szóval hiába tetszik, nem tetszik, a stílusa igenis rettentő kifinomult, nem csodálom, hogy első lett. 
Én is úgy látom, hogy sokan el vannak tájolva a fogalmat illetően. Kristennek semmit stílusa nincs, még a szép ruhákat se tudja néha rendesen hordani. Ninát szívesebben láttam volna a helyén. Az elvakult rajongók néha levehetnék a szemellenzőt...
2011. június 22. 19:43
Ezz igen megérdemli..tényleg mindig nagyon csinos..
2011. június 23. 19:07
Végülis megérdemelte, mert elegáns, kifinomult és nőies a stílusa, de azért az én véleményem szerint, nem ő az elsőszámú stílusikon... És, csak úgy mellékesen, Kristen mit keres a 3. helyen? o.O Szeretem, meg igazán nincsen vele problémám, na de...?!
2011. augusztus 14. 20:34
|
|
Szandicicaa97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 153628 offline
|
Nina lenne nekem a 2.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: