Mi a legrosszabb belső tulajdonságod?
2012. július 24. 14:43
|
|
Bellsh1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 606 Csatolások: 37 Azonosító: 181061 offline
|
haragtartó vagyok és eléggé féltékeny tipus
2012. július 31. 16:54
|
|
IAmTheCheeseMaestrovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.06. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 172801 offline
|
Pfú, kavalkádomból még nekem, a Teremtőjének is nehezemre esik szemezgetni.
Ha most többtucatnyi különféle sínről próbálnék útra kelni, egy és ugyanazon végállomásra teleportálna a mozdony. Arra, hogy egy böhöm nagy bunkó vagyok. Bunkó. Egyszerű kéjforrás gyanánt alázom a méltatlanokat a nagyközönség előtt, a lelkükbe gázolok, csipkelődök, szívózok, fricskáztatok, vagy simán csak érzékeltetem az emberekkel alkalomadtán, mekkora irreleváns ganajmócsingok a szememben. Bunkó. A megítélési készségem is egy kilengő, rozoga, ferde nyelvű mérleg. Vagy betegesen komolyan veszem az adott tényezőt vagy egyáltalán nem, középmezőny nincs. Bármelyik szélsőség is legyen a befutó, mindenképp bunkóságot von maga után, ha elviccelem a szitut, azért, ha gyalázatot tudatosítok az érintettben, akkor meg azért. Ez bunkóság. Nagyra duzzadt ám az önérzetem is. Büszkébb vagyok egy aranymázzal házát szigetelő arisztokratánál. Veszett kutyaként ugrok és marok torkukra azoknak, akik a fejemhez merészelnek vágni valami nekem nem tetszőt, függetlenül a jogosságtól/nemjogosságtól. Mindegy, minek fejében, de mindenáron a fölény győzelmi nyergében kell kikeverednem egy vitából, csakis így alakulhat, így akarom. Még ha bunkó habitust is kell felvennem ehhez. Mások segítségére sem szívesen vetemedem, be nem ismerném az elbukást semmiképp. Nem viselem el, ha dominánsan fitogtatják magukat előttem vagy helyre próbálnak tenni 'Nekem senki nem ugathat!' alapon. Helyette inkább én ugatom le bunkón őket. Szóval ja, bunkó vagyok, de kit zavar ez? Van kin megbotránkozni napról napra újfent, emberek!
Üdv: IAmTheBrutish
Üdv: IAmTheBrutish
2012. július 31. 16:58
|
|
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline
|
Hm, szerintem nincsenek jó meg rossz tulajdonságok. Ha szeretetből cselekszünk, akkor boldogok vagyunk. Ha egóból cselekszünk, akkor meg az egységet törjük meg azzal, hogy nem szeretjük az egónkat, bármit is tettünk.
Minden ember egy, és ha valami zavar a másikban, azt tulajdonképpen magamban nem fogadom el, mert a másik csupán a tükröt tartja nekem, hogy mi az, amit el kell fogadnom ahhoz, hogy megéljem az egységet önmagammal, és ezáltal mindenki mással.
Minden ember egy, és ha valami zavar a másikban, azt tulajdonképpen magamban nem fogadom el, mert a másik csupán a tükröt tartja nekem, hogy mi az, amit el kell fogadnom ahhoz, hogy megéljem az egységet önmagammal, és ezáltal mindenki mással.
2012. július 31. 17:55
|
|
IAmTheCheeseMaestrovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.06. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 172801 offline
|
Idézet (Cinzina @ 2012.07.31. 16:58)
Hm, szerintem nincsenek jó meg rossz tulajdonságok. Ha szeretetből cselekszünk, akkor boldogok vagyunk. Ha egóból cselekszünk, akkor meg az egységet törjük meg azzal, hogy nem szeretjük az egónkat, bármit is tettünk.
Tehát ha - teszem azt - antipatizálok egy tömeggyilkossal, az kiváló bizonyítéka annak, hogy valahol legbelül én is az vagyok?
2012. augusztus 01. 22:18
|
|
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline
|
Lusta vagyok. Sokszor tényleg szeretnék valamit megcsinálni, de a végén általában semmi nem lesz belőle...
1 felhasználónak tetszik:
IAmTheCheeseMaestro
2012. augusztus 02. 12:25
|
|
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline
|
Mások számára az, hogy mindig kimondom a véleményem, akkor is, ha bántó, és enyhítem, hanem ami épp az eszembe jut, akármennyire is bántó. Számomra pedig az, hogy sosem vagyok magammal megelégedve.
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2012. augusztus 07. 21:19
Őszintén?
Elég sok van.De erre nem vagyok büszke.
Hirtelen haragú, makacs, sértődékeny, haragtartó, lusta, türelmetlen és önző.
Elég sok van.De erre nem vagyok büszke.
Hirtelen haragú, makacs, sértődékeny, haragtartó, lusta, türelmetlen és önző.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.