Johnny Deppnek fogalma sem volt a filmjéről
2011. május 09. 08:04
|
|
borocííííívisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.19. Hozzászólás: 148 Csatolások: 6 Azonosító: 133557 offline
|
nekem is az első része tetszett a legjobban
http://starity.hu/images/emoticons/pardon.gif
2011. május 09. 12:14
|
|
Netygoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.31. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 148370 offline
|
Hát én imádom Johnny-t így ahogy van. Bevallotta,hogy nem sokat kellett gyakorolnia Jack szerepére mert nagyon hasonlítanak:) Szoval ha néha kótyagos az még jobb a film szempontjából is addig:P
2011. május 09. 13:44
|
|
Horlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 141852 offline
|
megértem!
sok ismerősöm véleménye szerint, a harmadik (3órás...) már a sokadik, kellemetlen bőr lehúzása volt és reménykedtek, h az lesz a leges-legutolsó..
min1 en szeretem ezt a filmet és Johnnynak meg megint100%ig igaza van:)!
sok ismerősöm véleménye szerint, a harmadik (3órás...) már a sokadik, kellemetlen bőr lehúzása volt és reménykedtek, h az lesz a leges-legutolsó..
min1 en szeretem ezt a filmet és Johnnynak meg megint100%ig igaza van:)!
2011. május 09. 16:08
|
|
Legolas1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 125883 offline
|
ja sztem is az első a legjobb
2011. május 09. 16:49
én eddig az összes részt szeretem, várom a negyediket
2011. június 16. 16:30
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
Istenem,ez édes! xD mármint ahogy megfogalmazta:"Ez a pasas ennek a pasasnak az apja, és ez a srác szerelmes ebbe a nőbe. Mi van? Teljesen zavaros volt az egész” 
Amúgy az szégyen,ha a rendező nem vágja,mi van,szerintem.Én is rendező szeretnék lenni,de kifutnék a világból szégyenemben,ha megkérdeznék tőlem,hogy ennek a jelenetnek mi is a lényege pontosan,és nem tudnék válaszolni...Egyébként ez a két rész nézőként is zavaros volt egy kicsi,főleg a harmadik,de Johnnyt imádtam így is! -.-
Amúgy az szégyen,ha a rendező nem vágja,mi van,szerintem.Én is rendező szeretnék lenni,de kifutnék a világból szégyenemben,ha megkérdeznék tőlem,hogy ennek a jelenetnek mi is a lényege pontosan,és nem tudnék válaszolni...Egyébként ez a két rész nézőként is zavaros volt egy kicsi,főleg a harmadik,de Johnnyt imádtam így is! -.-
2011. augusztus 11. 20:33
|
|
Dominica JInovel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 3348 Csatolások: 480 Azonosító: 156416 offline
|
ÓÓÓ de aranyos!!!!!
2013. december 25. 16:04
|
|
Bori love Johnnyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.20. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 217147 offline
|
Ebben igaza van. Én sem értettem őket. Belekeveredtem,
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: