Megjelent Vastag Tomi első klipje
2011. május 09. 15:37
|
Barbyka188új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 138194 offline
|
nagyon kiály!! ♥ és nagyon helyes is! ♥ :*
2011. május 09. 21:13
|
|
borocííííívisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.19. Hozzászólás: 148 Csatolások: 6 Azonosító: 133557 offline
|
Nekem tetszik.Jó Tomii.
szerretem.
2011. május 10. 16:56
|
|
szokevivienúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 145746 offline
|
Nagyon jó lett a klip!Gratulálok Tominak!
2011. május 11. 14:00
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Idézet (ILOVEJB @ 2011.05.08. 14:08)
szerintem jó lett,bea97,kattah és Dolly-Lolly nem értek veletek egyet,mert ez a szám tök jó.kíváncsi lennék hogy ti milye klippet csinálnátok és hogy milyen lenne a szövege és a dallama!!
Drágám, akkor elmagyarázom még egyszer, mert úgy látom sok rövid felfogású tinicske van ide regisztrálva.
Véleményt alkottam.Nem kell ezt a dalt mindenkinek szeretni, én nem is szeretem.Ha szerinted jó, más még nem gondolja úgy, és mivel még zenei téren te sem tudod mi az igényes "alkotás" így szerinted jó ez a zene.De nincs úgy megírva hogy mindenkinek szeretni kell, és attól mert szerinted jó, még nem biztos hogy úgy is van.
2011. május 11. 16:32
|
|
Orsie16ღwitchღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 3716 Csatolások: 677 Azonosító: 143213 offline
|
Idézet (Dolly-Lolly @ 2011.05.11. 14:00)
Drágám, akkor elmagyarázom még egyszer, mert úgy látom sok rövid felfogású tinicske van ide regisztrálva.
Véleményt alkottam.Nem kell ezt a dalt mindenkinek szeretni, én nem is szeretem.Ha szerinted jó, más még nem gondolja úgy, és mivel még zenei téren te sem tudod mi az igényes "alkotás" így szerinted jó ez a zene.De nincs úgy megírva hogy mindenkinek szeretni kell, és attól mert szerinted jó, még nem biztos hogy úgy is van.
igazából én is imádom tomit de neked adok igazat hisz mindenkinek lehet véleménye...nem vagyunk egyformák... viszont én nem gondolom magamat rövid felfogású tininek csak azért mert teccik ez a szám
2011. május 11. 16:59
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Nem rossz. Meglepő módon jobban tetszik, mint Csabi saját dala, de ez sem igazán győzött meg. Lehet, hogy az én zenei ízlésemmel van a gond, de valamiért nem tetszenek a saját dalaik. Eddig egyik X-Faktorosé sem tetszett. A hangjuk vitathatatlanul nagyszerű. Tomi hangja is jobban tetszik már, mint a verseny alatt. Hallatszik, hogy sokat fejlődött és már az ő hangját is olyan varázslatosnak találom, mint Csabiét, de a dal mégsem igazán tetszik. Lehet, hogy csak szoknom kell ezt is és, ha többször hallom megszeretem majd, de most még az elmegy kategória. Szívesebben hallgatom, mint Csabi dalát és jobb eséllyel indul, hogy végül nagyon megszeretem, de most még nem tetszik. Elsőre viszont Kati dala sem tetszett. A magyar verziót nem is szerettem meg, de angolul nagyon tetszik.
Lehet, hogy idővel ezt is megszeretem majd.
2011. május 11. 17:58
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
2011. május 11. 21:17
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Orsie16 köszönöm, és nem rád gondoltam
Engem ez most nem fogott meg annyira, de Tomi hangja nagyon szép, jó, csak a szám NEKEM nem tetszik
2011. május 12. 16:29
|
|
Orsie16ღwitchღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 3716 Csatolások: 677 Azonosító: 143213 offline
|
Idézet (Dolly-Lolly @ 2011.05.11. 21:17)
Orsie16 köszönöm, és nem rád gondoltam
Engem ez most nem fogott meg annyira, de Tomi hangja nagyon szép, jó, csak a szám NEKEM nem tetszik 
Ja jó oké
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: