Hol voltál utoljára külföldön?
2011. december 21. 20:22
London, de lehet azóta voltam Romániába is (nem tudom)
2011. december 21. 20:25
Madridban.♥
Az üzenet hossza túl rövid! Írj még valamit!
Az üzenet hossza túl rövid! Írj még valamit!
2011. december 30. 15:23
|
|
ABBAManiaEuropean |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.01. Hozzászólás: 2126 Csatolások: 85 Azonosító: 159879 offline
|
Legutóbb Bécs.
Korábban: Laxenburg, Heiligenkreuz, Baden bei Wien, Wiener Neustadt (Bécsújhely), Puchberg am Schneeberg, Semmering.
Szeretnék még elmenni: Isztambul, Stockholm, Göteborg, Jönköping, Narvik, Oslo, Helsinki, Kairó, Sydney, Vancouver, Toronto, Ottawa, Montréal, Québec, Zonguldak, Gaziantep, Ankara, Athén, Szantorini, Barcelona, Madrid, Valencia, Granada, Gibraltár, délkelet-ázsiai országok, Rio de Janeiro, New York, San Francisco, Monaco, Washington, Havanna, Bogotá, Buenos Aires, Párizs, Brüsszel, Amszterdam, Koppenhága, Moszkva, Szentpétervár és még sorolhatnám, mert sok van.
Korábban: Laxenburg, Heiligenkreuz, Baden bei Wien, Wiener Neustadt (Bécsújhely), Puchberg am Schneeberg, Semmering.
Szeretnék még elmenni: Isztambul, Stockholm, Göteborg, Jönköping, Narvik, Oslo, Helsinki, Kairó, Sydney, Vancouver, Toronto, Ottawa, Montréal, Québec, Zonguldak, Gaziantep, Ankara, Athén, Szantorini, Barcelona, Madrid, Valencia, Granada, Gibraltár, délkelet-ázsiai országok, Rio de Janeiro, New York, San Francisco, Monaco, Washington, Havanna, Bogotá, Buenos Aires, Párizs, Brüsszel, Amszterdam, Koppenhága, Moszkva, Szentpétervár és még sorolhatnám, mert sok van.
2012. január 01. 00:06
Írországban.Gyönyörű hely
2012. január 01. 17:32
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Én Olaszországban...
1 felhasználónak tetszik:
Porcicca
2012. január 01. 17:34
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Porcicca
2012. január 13. 14:27
|
|
kanyoszabrinavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 159 Csatolások: 52 Azonosító: 145825 offline
|
Németországban, Berlin, München, Neumünster 2011. szeptember 20-án 2011. szeptember 27-ig apukámmal nagyon nagy élmény volt!!!
2012. január 13. 15:01
Tavaly voltam Barcelonában.
Valami elképesztően gyönyörű város...olyan hangulata, atmoszférája van, hogy én csak ámultam-bámultam.
Kedvesek az ott élő spanyolok, illetve katalánok, a tenger látványa pedig gyönyörű. Egyetlenegy hátránya volt a dolognak, az, hogy közel 40 fok volt egész nap, és az ember nem igazán szeret olyan rekkenő hőségben várost nézni..
Valami elképesztően gyönyörű város...olyan hangulata, atmoszférája van, hogy én csak ámultam-bámultam.
2012. február 23. 14:46
Még nem voltam de úgy néz ki hogy hamarosan leszek...
2012. február 23. 15:05
|
|
littlecartervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 230 Csatolások: 2 Azonosító: 147420 offline
|
Párizs
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.