Mihalik Enikő sikereit alig lehet számon tartani, most viszont ismét hallat magáról a magyar modell.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mihalik Enikő a Mango katalógusában
2011. május 06. 11:49
|
|
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 4569 Azonosító: 139069 offline
|
2011. május 06. 12:12
Hihetetlenül örülök és jó látni azt hogy egy magyar származású lány is képes ilyen sikereket elérni. A képek jól sikerültek,szerintem neki nem is igazán voltak még rossz fotói. Drukkolok hogy továbbra is ilyen sikeres lehessen.
2011. május 06. 12:16
|
|
orion.annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.05. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 60019 offline
|
A fotók nagyon jók, bár nekem nem mindegyik ruha jön be. További sok sikert kívánok Mihalik Enikőnek!
2011. május 06. 12:18
Nagyon felkapott lett most ez a lány. Bár tényleg szép arca és alakja van (:
2011. május 06. 13:47
Mindig is imádtam a Mango-t mint márkát, és pontosan a színes ruháik miatt. Enikőt is példaképemnek tartom, gyönyörű lány, és örülök, hogy még mindig kap jó ajánlatokat.
2011. május 06. 13:54
nagyon jó képek lettek, de szerintem ez a lány nem szép!!!
2011. május 06. 14:03
Enikő aranyos lánynak tűnik és alkatilag pont modellnek való, viszont szerintem egyáltalán nincs szép arca (bár ez a modellek többségét tekintve nem meglepő). Mikor megláttam ezeket a képeket róla a Halott menyasszony című animációs film szereplői és főleg a címszereplő jutott az eszembe.
Viszont gratulálok neki a sikereihez
Viszont gratulálok neki a sikereihez
2011. május 06. 15:07
|
|
lysfan2 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.17. Hozzászólás: 671 Csatolások: 0 Azonosító: 145640 offline
|
Szép lány, szerintem az arca is szép és különleges! Gratulálok neki!!
Am engem pl a 3. képen annyira emlékeztet Marcia Cross-ra. A vörös haj és egy kicsit az arca is hasonlít.
2011. május 06. 15:40
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Gratulálok, de nekem akkor sem tetszik az arca.
2011. május 06. 17:12
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
dejo
imádom a MANGOT
)))
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: