Megérkezett a Judas klipje!
2011. május 06. 19:59
|
|
Renesmee Cullenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 61 Csatolások: 109 Azonosító: 135836 offline
|
Erre nem lehet mit mondani...tipikus Gaga stílus...nekem bejön.
2011. május 06. 20:32
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
hát. ez. fura .D de egyébként nem lett rossz. a klip képi világa nagyon tetszik. de a szám kevésbé. még hallgatnom kell párszor
2011. május 06. 20:59
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Ez borzasztóan bejön!Jézusom,nagyon jó klip,az egyik legjobb,amit eddig csak láttam.Nem hiába imádom Gaga-t,ez az újfajta klip nagyon klassz, és ez a dal
Imádom!
2011. május 06. 21:43
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
lady gaga nem változik! ez olyan mint a többi... felháborító!
2011. május 06. 22:20
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
annyira tud ez a nő.
imádom.
2011. május 06. 22:36
|
|
xdkacsaa.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 233 Csatolások: 0 Azonosító: 132749 offline
|
Annyira jóóóóóóóóóóóóóó 
Én nagyon szeretem a számot, szerintem nagyon jó lett. Szerintem egy kicsit 80'as évek beli a hangzása, de ez csak feljebb viszi a szememben. Most ahogy láttam a klippet, szerintem jó lett, olyan Gagás.
Én nagyon szeretem a számot, szerintem nagyon jó lett. Szerintem egy kicsit 80'as évek beli a hangzása, de ez csak feljebb viszi a szememben. Most ahogy láttam a klippet, szerintem jó lett, olyan Gagás.
2011. május 06. 23:08
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
Nekem a Born This Way jobban tetszik
2011. május 07. 02:52
Idézet (sunnystic @ 2011.05.06. 19:13)
Valaki azt írta előttem, hogy Gaga mint Mária Magdaléna, meg akarja ölni Júdást, amiért elárulta a szerelmét, Jézust. Nem kötekedésből, csak mondom, hogy szerintem pont fordítva van
: mármint hogy Jézust ugye elárulták, aki megbízta Máriát (azaz Gagát), hogy ölje meg Júdást, de ezt ugye nem tette meg, hiszen képtelen rá, szerelmes belé. Ezzel pedig úgymond ő is "elárulta" Jézust. Ezért kövezik meg a videó végén
.
Azt hiszem amúgy hogy nekem nem kell véleményt nyilvánítanom, hiszen úgyis tudja mindenki, hogy imádom xD. Sőt, végre megelőzte a számomra eddigi námbör vánt, a Telephone-t ^^. Innentől kezdve felőlem rendezheti mindig Gaga a klipjeit
:D.
Azt hiszem amúgy hogy nekem nem kell véleményt nyilvánítanom, hiszen úgyis tudja mindenki, hogy imádom xD. Sőt, végre megelőzte a számomra eddigi námbör vánt, a Telephone-t ^^. Innentől kezdve felőlem rendezheti mindig Gaga a klipjeit
Úgy tudtam, hogy Gaga a videóklipben Jézus feleségét, Mária Magdolnát alakítja. Elég csak megnézni a mocis jelenetet, szerintem ott azért látni lehet, hogy egy szerelmespárról van szó, akik közé állt Judas. Elárulta Jézust és azzal a gyönyörű fegyverrel akarja megölni, aminek a végén csak egy rúzs van. Meg alapból érdemes megfigyelni a dal alábbi sorát:
"Fame hooker, prostitute wench, vomits her mind"
Most én ezt nem fogom lefordítani. Ha valaki kíváncsi rá, akkor fogjon egy angol szótárat, vagy esetleg a sztaki.hu-t és fordítsa le magának. Elkeserítő, hogy sokan nem olvastátok a Bibliát. Pedig szerintem ez alapműveltség lenne. Ha olvastátok volna, akkor tudnátok, hogy Mária Magdolna, vagyis Jézus felesége egyszerű prostituált volt akkoriban. Meg azt hiszem a fórumon itt is megjelent egy cikk, hogy Jézus feleségét alakítja majd Gaga az új klipjében. Erre persze, hogy felkapta a fejét az egyház. Bár oké, elhiszem, de én semmilyen anya-fia kapcsolatot nem véltem felfedezni. Bár azzal egyetértek, hogy a dalszövegben van némi fellelhető jel, hogy a hölgyemény (akár Mária, akár Mária Magdolna) valószínűleg szerelmes Judasba, mert tulajdonképpen arról énekel. Úgyhogy ezen lehetne még vitatkozni, mert részben mondjuk szerintem igazad van, de a klipben teljesen más van. Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy Mária Magdolna szerelmes lett Judasba.
2011. május 07. 09:10
|
|
sunnysticvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.10. Hozzászólás: 242 Csatolások: 413 Azonosító: 145151 offline
|
Idézet (Holly Keller @ 2011.05.07. 02:52)
Úgy tudtam, hogy Gaga a videóklipben Jézus feleségét, Mária Magdolnát alakítja. Elég csak megnézni a mocis jelenetet, szerintem ott azért látni lehet, hogy egy szerelmespárról van szó, akik közé állt Judas. Elárulta Jézust és azzal a gyönyörű fegyverrel akarja megölni, aminek a végén csak egy rúzs van. Meg alapból érdemes megfigyelni a dal alábbi sorát:
Most én ezt nem fogom lefordítani. Ha valaki kíváncsi rá, akkor fogjon egy angol szótárat, vagy esetleg a sztaki.hu-t és fordítsa le magának. Elkeserítő, hogy sokan nem olvastátok a Bibliát. Pedig szerintem ez alapműveltség lenne. Ha olvastátok volna, akkor tudnátok, hogy Mária Magdolna, vagyis Jézus felesége egyszerű prostituált volt akkoriban. Meg azt hiszem a fórumon itt is megjelent egy cikk, hogy Jézus feleségét alakítja majd Gaga az új klipjében. Erre persze, hogy felkapta a fejét az egyház. Bár oké, elhiszem, de én semmilyen anya-fia kapcsolatot nem véltem felfedezni. Bár azzal egyetértek, hogy a dalszövegben van némi fellelhető jel, hogy a hölgyemény (akár Mária, akár Mária Magdolna) valószínűleg szerelmes Judasba, mert tulajdonképpen arról énekel. Úgyhogy ezen lehetne még vitatkozni, mert részben mondjuk szerintem igazad van, de a klipben teljesen más van. Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy Mária Magdolna szerelmes lett Judasba.
Én tudom, hogy Mária prostituált volt ^^. Én is csak azért írtam, mert én így látom a sztorit, amíg Gaga nem mondja el, hogy mi is pontosan, addig úgyse fogjuk kitalálni
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: