Ez lesz az első, és utolsó figyelmeztetésem.
Még egy alkalommal, bárki sértő módon, személyeskedve kritizálni meri bármelyik tag véleményét, azt úgy kivágom az oldalról, hogy soha nem talál vissza.
Visszaolvastam a hozzászólásokat, és attól, hogy néhány tagnak nem tetszik a klip, attól még az ő véleménye is számít, ráadásul számomra sokkal többet ér, mint a sok "hajrá Gaga", "nagyon jó lett", "imádom", és ehhez hasonló hozzászólások.
Próbáljátok ki, hogy milyen gyorsan tudtok eljutni a banama szigetekre.
Megérkezett a Judas klipje!
2011. május 06. 16:13
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
9 felhasználónak tetszik:
Twilight6,
dave095,
Lisa Veronicas,
LULUPeas,
Grace Benning,
thunderbird,
Bogszics,
janet7,
Alexis_0504
2011. május 06. 16:20
ezs jó nekem tetszik azé sokkal job mint az Alejandro
2011. május 06. 16:30
|
|
Lisa Veronicastjlc |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 2705 Csatolások: 448 Azonosító: 130604 offline
|
Kb. ilyen klipre is számítottam de hogy ő maga rendezte ?!
A szám mondjuk jobban tetszik mint a klip de az eleje király a motorosokkal
A szám mondjuk jobban tetszik mint a klip de az eleje király a motorosokkal
2011. május 06. 16:34
Az egyetlen pozitív dolog amit mondani tudok erről a klipről, hogy elég jó minőségű - nem szemcsés. számomra Gaga teljesen leírta magát. könyörgöm, ez olyan mint egy amatőr videoklip - Black szintű - ennél még a BTW is jobb volt. ráadásul egyes részek nem is tudom hogyan kapcsolódnak magához a történethez. én nem vagyok hívő, nem hiszek az ilyenekben, soha nem olvastam a Bibliát - nem is tervezem hogy nekilátok - szóval utána kellett olvasnom a történetnek - habár olyan információt nem igen találtam ami hű de értékes lett volna számomra - és a cikket is elolvastam többször is csak hogy ne hogy megvádolhassatok azzal hogy: "Ne dumálj nem is olvastad el. Legközelebb akkor szólalj meg ha elolvastad a szöveget..." ahogy mint látom erre is van példa.miért nem lehet kussban maradni és tudomás nélkül venni másnak a véleményét? ő ezt gondolja te meg azt. hiába fogod arról győzködni hogy szerinted "mennyire lett jó ez a klip, és hogy Gaga mennyi mindent tett már" fogjátok már fel hogy néhányunkat ez teljességgel hidegen hagy.
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. május 06. 16:35
Ez az egyik legjobb klipje eddig szerintem
Gaga meg jól néz ki benne *__* A koreográfia is nagyon király meg jók a ruhák is
kíváncsian várom a 7 perces videoját is
2011. május 06. 16:40
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
.__. öhh.. nekem nem nagyon tetszik tényleg azért egy kicsit megszégyenítő ahogy Jézust " ki figurázza,, téll nem vagyok vallásos h most föl háborodjak vagy mi... sztem egyedül csak a klipp lett jó.. a szám nem
2011. május 06. 16:51
|
|
egy reménytelen esetvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 129713 offline
|
nem rossz a klipp se
2011. május 06. 16:52
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
hát én nem szeretem Gagát, de ez a klipp ez nagyon nagy lett! nekem nagyon tetszik! a számot azt ugyanúgy idétlennek tartom(elnézést a rajongóktól), de ez a klipp nagyon bejön
2011. május 06. 17:11
|
|
Legolas1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 125883 offline
|
nekem tetszik ez kivételesen
2011. május 06. 17:11
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
egy szó---tetszik
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.