Istenem, a ruhák, a smink, a díszlet...
Egyszerűen tökéletes <3 <3 <3
Megérkezett a Judas klipje!
2011. május 06. 14:46
|
|
vercsu9612visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 145710 offline
|
2011. május 06. 14:46
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Ez nagyon ott van! Nekem nagyon tetszik
2011. május 06. 14:47
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Úristeen ez lett szerintem az eddigi legjobb klipje!
IMÁDOOM♥♥♥♥♥ Nagyon jó munkát végzett
Gaga4ever♥♥♥♥
2011. május 06. 15:26
|
|
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline
|
Nnna, rávettem végre magam, megnéztem. A klip-ben szerintem nincs semmi extra, amekkora hírverést csaptak körülötte, annyira jelentéktelen, tipikus Gaga videó lett belőle. Ami persze nem jelenti azt hogy rossz, csak nekem kicsit csalódás volt.
Ami viszont a dalt illeti... ezek szerint az Alehandro után már tényleg csak lefelé vezet az út?
Bocsi, de szerintem szörnyű ez a nóta.
Ami viszont a dalt illeti... ezek szerint az Alehandro után már tényleg csak lefelé vezet az út?
2011. május 06. 15:32
Őszintén szólva nekem is nagyon tetszik a klip. Milliószor felül múlja a Born this wayt, amit kapásból borzalmasnak találtam. A Judas egy fülbeműszó fantasztikus dal, bár a régebbi slágereit nem fogja számomra überelni. Látom, hogy sokan fel vagytok háborodva a klip miatt. Egyedük azt nem tudom, hogy miért. Tény, nekem sem a kedvencem az egyház, sőt sosem értettem azt, hogy lehet valaki olyan hülye, hogy a vagyonát nem inkább a gyerekére hagyja, hanem az egyházra.
Na, mindegy, nem is ez a lényeg. Ha megnézed a klipet, akkor rájössz, hogy ez a Biblia modern ábrázolás módja. Innen vannak a mocik, a 9 millis stukker, amit Gaga a kezében tart stb. Legalábbis szerintem a videó arról akar szólni, hogy Mária Magdolna vagyis Gaga, meg akarja büntetni Judast, amiért elárulta a szerelmét, Jézust. Nekem sem a szívem csücske sem az egyház, sem a Biblia. Református vagyok ugyan, meg vagyok keresztelve, de nem tartom magamat hívő embernek. Gaga ezt a klipet valószínűleg újabban a felháborodás kedvéért alkotta meg. Nekem mondjuk kifejezetten tetszik a klip és a dal is. Végre közel sem olyan undorító, mint a Born this way. Egyébként meg felesleges arról beszélni, hogy tud-e énekelni vagy sem. Mindenki hangjába belejavítanak egy kicsit, és bár Gaga tud énekelni, mégis számomra csalódás, hogy van amikor playback a fél szám legalább.
2011. május 06. 15:57
naon-naon....jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!hajrá GaGa!!!
2011. május 06. 16:01
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Már nagyon vártam a klippet, a számot már hallgatom egy ideje, nagyon fülbemászó! Szerintem nagyon jó lett, a BTW-nél ezerszer jobb! Remélem még sok ehez hasonló klippet csinál Gaga!
2011. május 06. 16:02
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Azért ennél kevesebb véleményt és tartalmasabb hírközlést legközelebbre! 
II. Józsefből meg köszönöm, nem kérek!
AWFUL
II. Józsefből meg köszönöm, nem kérek!
AWFUL
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: