Megérkezett a Judas klipje!
2011. május 06. 13:31
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
nem rossz!!
2011. május 06. 13:32
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
a tánc a legjobb xDD
2011. május 06. 13:37
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
Hát..sztem kicsit szét szort és már nem tudtak mit kitalálni de nekem a fegyver nagyon tetszett
2011. május 06. 13:43
Gaga már semmi újat nem tud nyújtani-számomra. Vannak benne hasonlóságok, mint az Alejandro-ban, ezért is hittem hogy ugyanazt a klippet látom, pár részletet kivéve. Vessétek rám a köveket, de véleménye mindenkinek van.
2011. május 06. 13:54
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
2011. május 06. 13:54
White Angel: Pont az a lényeg, hogy a modern világban játsszák el az egészet. És szerintem érthető volt, nem fog senkit se megkavarni ez a videó, hogy régen volt-e motor vagy sem.
Egyébként nekem nagyon tetszett.
Jók voltak a ruhák, meg a díszlet is. ^^ Viszont azt sajnálom, hogy nem volt benne kutya.
Az utolsó klip amiben szerepelt egy, az az Alejandro volt. Vagy lehet, hogy csak a The Fame + The Fame Monster-es időszakhoz tartoznak?
Nagyon remélem, hogy nem. Kutyákat akarok! x3
Egyébként nekem nagyon tetszett.
1 felhasználónak tetszik:
Christo
2011. május 06. 13:57
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Idézet (WhiteAngel @ 2011.05.06. 10:51)
Hát ennyit én még életemben nem röhögtem
Ez a klipp már szinte nevetséges. Először is,kezdeném a címével: "Judas".Eddig minden passzol,de csak eddig. Olyan szinten nincs köze a klippnek a címhez hogy az már vicces. Könyörgöm,ha bibliai jelenetet akar ábrázolni,legalább legyen hiteles.Régen nem száguldoztak motoron,kezdjük ott.Aztán,lássuk csak...láttam olyat is ahol szétválasztja a vizet. Ami speciel Mózes volt...és ami számomra a jéghegy csúcsa volt az a pisztoly. Ebben az időben,mégis honnan szereztek?. Én azért úgy gondolom hogyha olyan témát választ mint a Biblia,ábrázolja is úgy ahogy kell,és ne tegyen bele olyasmit ami nem is lehetne benne
Ráadásul ahogy ebben a klippben kinéz...ezzel kapcsolatban még meg tudnám jegyezni hogy a végén olyan frizurája van mint Kleopátrának aki Egyiptomi volt.
Nah,összegezve a lényeget számomra ez a klipp nagy csalódás volt.Meg én úgy gondolom hogy már túlzottan is feszegeti a határokat. Az énekhangjával kéne kitűnnie,nem a bizarrabbnál bizarrabb öltözékeivel.
Ez a klipp már szinte nevetséges. Először is,kezdeném a címével: "Judas".Eddig minden passzol,de csak eddig. Olyan szinten nincs köze a klippnek a címhez hogy az már vicces. Könyörgöm,ha bibliai jelenetet akar ábrázolni,legalább legyen hiteles.Régen nem száguldoztak motoron,kezdjük ott.Aztán,lássuk csak...láttam olyat is ahol szétválasztja a vizet. Ami speciel Mózes volt...és ami számomra a jéghegy csúcsa volt az a pisztoly. Ebben az időben,mégis honnan szereztek?. Én azért úgy gondolom hogyha olyan témát választ mint a Biblia,ábrázolja is úgy ahogy kell,és ne tegyen bele olyasmit ami nem is lehetne benne
Ráadásul ahogy ebben a klippben kinéz...ezzel kapcsolatban még meg tudnám jegyezni hogy a végén olyan frizurája van mint Kleopátrának aki Egyiptomi volt.
Nah,összegezve a lényeget számomra ez a klipp nagy csalódás volt.Meg én úgy gondolom hogy már túlzottan is feszegeti a határokat. Az énekhangjával kéne kitűnnie,nem a bizarrabbnál bizarrabb öltözékeivel.
Még jó h Gaga elmondta h a Biblia modern kori saját verzióját meséli el ..
2011. május 06. 14:08
|
|
Fannukah94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.08. Hozzászólás: 244 Csatolások: 2 Azonosító: 71139 offline
|
ez a nő egyre elvetemültebb, de én bírom.
2011. május 06. 14:15
|
|
Nellie777visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.13. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 145368 offline
|
@WhiteAngel eszemben sem volt támadni,drága
Csak én is leírtam a véleményem,és az különbözött a tiédtől.
DE ettől még nem bántalak,sajnálom ,hogy neked így jött le :/ Nem támadlak téged,csak úgy gondolom nem jött át a lényeg. Nem volt elvárás szerintem,hogy hű maradjon a Bibliához. De persze mindenki máshogy értelmezi. Ennyi.
@hirosi haha ez is egy vélemény,de megcáfolnám egy mondattal : "If it doesn’t look right, just throw some glitter on it."
@Minicher Azért ne hülyézzük egymást.
Nyilván nem csökkent képességű,csak máshogy értelmezi a dolgokat ,mint te vagy én. Én sem értek egyet vele,de maradjunk higgadtak.
@hirosi haha ez is egy vélemény,de megcáfolnám egy mondattal : "If it doesn’t look right, just throw some glitter on it."
@Minicher Azért ne hülyézzük egymást.
2011. május 06. 14:17
|
|
LitBbyGagavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 142377 offline
|
imádom ezt a nőt.*____*^^♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
2011. május 06. 14:21
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Na hát ez már sokkal jobb, mint a Born This Way klipje. Kezd visszatalálni a régi stílushoz, szerintem az sokaknak jobban bejön. Egyébként már írtam, de akkor most is megemlíteném, hogy nem kell szó szerint venni a dalszöveget. Szerintem teljesen evidens, hogy nem konkrétan Júdásról van szó, hanem az egész egy szimbolika. Ezért gondolom a klip is csak félig bibliás úgymond.
Nem kicsit lepődtem meg, mikor megláttam Rick Gonzalest a Reaper-ből
Reakcióm kábé, hogy ez meg mi a francot keres ott?
Szóval szerintem jó lett, színes, volt benne ugrálás meg táncbetét, amivel engem már félig meglehet venni. A szám se rossz. Mondjuk a kétkedőknek ajánlanám az Ellen Showban lévő fellépését megnézésre. A szám negyede gépről megy, hiszen sokat táncol, de mikor tényleg énekel, kétség sem férhet hozzá, hogy nincs rossz hangja.
Már bocs, de ezen csak röhögni tudok...
Nem kicsit lepődtem meg, mikor megláttam Rick Gonzalest a Reaper-ből
Szóval szerintem jó lett, színes, volt benne ugrálás meg táncbetét, amivel engem már félig meglehet venni. A szám se rossz. Mondjuk a kétkedőknek ajánlanám az Ellen Showban lévő fellépését megnézésre. A szám negyede gépről megy, hiszen sokat táncol, de mikor tényleg énekel, kétség sem férhet hozzá, hogy nincs rossz hangja.
Idézet (Esment @ 2011.05.06. 09:34)
Szörnyű. Még a hangot is levettem a klip közben, ne hogy megtetsszen a szám.
Már bocs, de ezen csak röhögni tudok...
2011. május 06. 14:28
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
Csodálatos videó klip!Annyira jó lett hogy na !! Le a kalappal Miss Gibson előtt . És mindenki előtt aki táncolt vagy élt a klipben. GaGa neked meg egy hatalmas puszit küldök és Fel a pancsokat !!
2011. május 06. 14:45
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Bevallom nekem tetszik, de a klip előtt is tetszett. Ezt a számot tényleg nem szó szerint kell érteni. Már többször meghallgattam, de még most se tudom, hogy néhány dolog miért van a klipben. Nekem bejön, hogy elvont...
Persze megértem azt, akinek nem tetszik. Addig örüljünk, amíg mindenki normálisan mondja el a véleményét.
Egyetértek Glamsterrel
Persze megértem azt, akinek nem tetszik. Addig örüljünk, amíg mindenki normálisan mondja el a véleményét.
Egyetértek Glamsterrel
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.