Megérkezett a Judas klipje!
2011. május 06. 10:51
Hát ennyit én még életemben nem röhögtem
Ez a klipp már szinte nevetséges. Először is,kezdeném a címével: "Judas".Eddig minden passzol,de csak eddig. Olyan szinten nincs köze a klippnek a címhez hogy az már vicces. Könyörgöm,ha bibliai jelenetet akar ábrázolni,legalább legyen hiteles.Régen nem száguldoztak motoron,kezdjük ott.Aztán,lássuk csak...láttam olyat is ahol szétválasztja a vizet. Ami speciel Mózes volt...és ami számomra a jéghegy csúcsa volt az a pisztoly. Ebben az időben,mégis honnan szereztek?. Én azért úgy gondolom hogyha olyan témát választ mint a Biblia,ábrázolja is úgy ahogy kell,és ne tegyen bele olyasmit ami nem is lehetne benne
Ráadásul ahogy ebben a klippben kinéz...ezzel kapcsolatban még meg tudnám jegyezni hogy a végén olyan frizurája van mint Kleopátrának aki Egyiptomi volt.
Nah,összegezve a lényeget számomra ez a klipp nagy csalódás volt.Meg én úgy gondolom hogy már túlzottan is feszegeti a határokat. Az énekhangjával kéne kitűnnie,nem a bizarrabbnál bizarrabb öltözékeivel.
Ez a klipp már szinte nevetséges. Először is,kezdeném a címével: "Judas".Eddig minden passzol,de csak eddig. Olyan szinten nincs köze a klippnek a címhez hogy az már vicces. Könyörgöm,ha bibliai jelenetet akar ábrázolni,legalább legyen hiteles.Régen nem száguldoztak motoron,kezdjük ott.Aztán,lássuk csak...láttam olyat is ahol szétválasztja a vizet. Ami speciel Mózes volt...és ami számomra a jéghegy csúcsa volt az a pisztoly. Ebben az időben,mégis honnan szereztek?. Én azért úgy gondolom hogyha olyan témát választ mint a Biblia,ábrázolja is úgy ahogy kell,és ne tegyen bele olyasmit ami nem is lehetne benne
Ráadásul ahogy ebben a klippben kinéz...ezzel kapcsolatban még meg tudnám jegyezni hogy a végén olyan frizurája van mint Kleopátrának aki Egyiptomi volt.
Nah,összegezve a lényeget számomra ez a klipp nagy csalódás volt.Meg én úgy gondolom hogy már túlzottan is feszegeti a határokat. Az énekhangjával kéne kitűnnie,nem a bizarrabbnál bizarrabb öltözékeivel.
10 felhasználónak tetszik:
giga,
boszikaa97,
Esment,
raspberry,
Alexis_0504,
janet7,
revenge,
_ToTo_,
Rap4ever8,
LULUPeas
2011. május 06. 10:54
ez a szám mindenbem felül múlja a Born this way-t, ez az igaza Gaga, és ebben a klipben sem csalódtam nagyon jó lett
2011. május 06. 11:12
|
valentina villalbavisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.01.07. Hozzászólás: 377 Csatolások: 8687 Azonosító: 142793 offline
|
A klip is jó de a szám az viszi a pálmát.Eszt most nagyon eltaláltad Lady.
2011. május 06. 11:14
|
|
Nellie777visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.13. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 145368 offline
|
@WhiteAngel ezt komolyan gondoltad?
Gaga nem el akarta játszani a Bibliát. Ez egy videoklip -.-
Szerintem fantasztikus lett.Sokkal jobban tetszik ,mint a BTW,a szám is ütősebb. Gaga nagyon szép a klipben,a táncos részeket is imádom, "Jézus" meg ... hát igen.
Nem gondolom ,hogy visszafogottabb lett a klip,mint amit Gagától megszokhattunk,szerintem hozta a formáját.
Szerintem fantasztikus lett.Sokkal jobban tetszik ,mint a BTW,a szám is ütősebb. Gaga nagyon szép a klipben,a táncos részeket is imádom, "Jézus" meg ... hát igen.
1 felhasználónak tetszik:
Bogszics
2011. május 06. 11:21
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Szerintem messzemenően ez gaga legjobb videoklipje. remek szimbolika, kosztüm, koreográfia, smink. tényleg, ez tíz pontos. az axl rose kendőt meg kifejezetten értékelem
jól áll neki. szerintem is Norman Reedusnak júdás. A ROCK ÉL!
2011. május 06. 11:27
Idézet (Nellie777 @ 2011.05.06. 11:14)
@WhiteAngel ezt komolyan gondoltad?
Gaga nem el akarta játszani a Bibliát. Ez egy videoklip -.-
Figyelj,szerintem elvárható lenne hogy a klipp kapcsolódjon a dalhoz.De ez egyéni vélemény,és nem kéne ezért mást támadni. Te nem így gondolod,egészségedre. Nem kötelező egy véleményen lennünk.Nem is akarok vitát nyitni ezért.
1 felhasználónak tetszik:
Alexis_0504
2011. május 06. 11:43
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
Idézet (WhiteAngel @ 2011.05.06. 10:51)
Hát ennyit én még életemben nem röhögtem
egyet értek, nekem is csalódás lett..
2011. május 06. 11:48
|
|
hirosivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 445 Csatolások: 5 Azonosító: 132555 offline
|
A zene mint mindig nem jön be (ettől nem lesz rossz, mert kinek a pap, kinek a papné).A klip szerintem elég nagy parasztvakítás, van benne sok színes ember ,helyszín, dolog.Attól , hogy egy adag sz.rra csillámport szórunk ,attól az még sz.r marad^^.
2011. május 06. 12:27
Ha elvonatkoztatunk a Judas-tól, akkor egy teljesen korrekt, napjainkban felkapott kilpp lenne. És miért? Mert ez kell a népnek. Tánc, jó kontraszt, szép ruhák, sok ember. Szeretem GaGát, de már maga a a szám sem tetszett, és ez a videó is rátett egy lapáttal - ha a címből és a nem túl fantáziadús szövegből indulunk ki. Bár pl. WhiteAngel kommentjei ésszerűek, de luxus megszólni azért egy videót, mert kronológiai szempontból nem illik bele. Már rájöhettünk, hogy ez nem számít kb. senkinek sem, ami hozzátenném, hogy eléggé sajnálatos...
2011. május 06. 13:01
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Szerintem ez már nem olyan Gagás,de nekem tetszik
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.