Pippa Middletoné lehet az év feneke
2011. május 05. 16:52
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.05. 16:19)
A félreértések elkerülése végett, én nem a cikkírót, vagy a cikk hírértékét kritizáltam, hanem magát a tényt, hogy ez az újabb őrület valahonnan elindult. Valahol valaki kitalálta, hogy Pippának jó a feneke és ez úgy elterjedt az interneten, mint gomba az erdőben. Erre vonatkozott a hozzászólásom, nem másra. Na, most hogy megmagyaráztam a bizonyítványom, nem is offolnék tovább. 
Félreértés ne essék, nem rád céloztam, szöveget érteni még tudok
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. május 05. 16:53
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Idézet (itsmedemz @ 2011.05.05. 16:29)
Azért mert az esküvőn a menyasszonynak illik fehérben lennie, és ha jól tudom, még nem tartunk Pippa esküvőjénél.És ez nem lehetett volna normálisan, több ezer kérdőjel nélkül leírni?
A britek ismét unatkoznak; először Harry és Pippa összeboronálása,most meg ez a fenekes ügy. Büszkék lehetnek magukra.
A britek ismét unatkoznak; először Harry és Pippa összeboronálása,most meg ez a fenekes ügy. Büszkék lehetnek magukra.
Szerintem ez nem különösen rossz dolog,hogy a britteknek van mivel foglalkozniuk.Amúgy Pippa feneke nem rossz,bár Catherine jobban megérdemelne,de hát az felségsértés lenne(mert hát ugye a törvények szerint elég ciki lenne,ha ilyen jellegű díjat címet adnának neki). És még azért nem illik fehérben menni, mert az anglikán egyház szerint csak a menyasszonynak kéne fehér ruhát viselni.
2011. május 05. 16:53
Idézet (itsmedemz @ 2011.05.05. 16:29)
Azért mert az esküvőn a menyasszonynak illik fehérben lennie, és ha jól tudom, még nem tartunk Pippa esküvőjénél.És ez nem lehetett volna normálisan, több ezer kérdőjel nélkül leírni?
Én úgy ismerem, hogy fehérben lehet lenni - csupán túlöltözni, vagy nagyon csicsásan kinézni nem illik, hisz ez a menyasszony nagy napja.. És ha így nézem Pippa nagyon is visszafogott volt! Bár lehet, hogy máshol mások a szokások.
2011. május 05. 16:54
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (Cynthia @ 2011.05.05. 16:52)
Félreértés ne essék, nem rád céloztam, szöveget érteni még tudok
Páran átestek a ló túloldalára, ezek rejtve is vannak, a hozzájuk hasonlóknak hagytam azt az üzenetet

Aham, értem! Tiszta paranoia vagyok én már.
2011. május 05. 17:16
Ki-tus96 én is ezt mondom!! XD amúgy jó cikk Édrienn :$
2011. május 05. 17:30
Idézet (_ToTo_ @ 2011.05.05. 17:27)
Kiváncsian várom az év lábgombája jelöltjeit is 
Jó magyar módjára a hüvelygombát se felejtsd ki
2011. május 05. 17:38
mért pont az övé? xD áldják a seggét vagy mi van
Gagának jobb segge van :$
2011. május 05. 18:12
|
|
Clarissa_Fray |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 559 Csatolások: 0 Azonosító: 135431 offline
|
ekkora idióta videót xD
xD
2011. május 05. 18:12
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Most komoly fel kellett kapni mert Kate húga???És sztem is pofátlanság volt h fehérbe öltözött mert nem ő a mennyasszony!!!És sztem eléggé kivágott volt a ruhája!!!És ez a csaj egyáltalán nem szimpi!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.