Egyébként Miley Cyrussal, Shakiraval, Palvin Barbival, Gisele Bündhcennel reklámoztatnám.
Ha divattervező lennél, kivel reklámoznád a kollekciódat?:)
2014. május 08. 18:57
Én mindig is divattervező akartam lenni és modell *-* A modellkedéssel úgy állok, hogy nem soká megyek az első modell ügynökségemhez
Egyébként Miley Cyrussal, Shakiraval, Palvin Barbival, Gisele Bündhcennel reklámoztatnám.
2014. május 14. 17:05
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234158 Azonosító: 59785 offline
|
Ha férfikollekciót dobnék a piacra, akkor magamat és az elfogultság-faktoromat ismerve Hayden Christensenre esne a választásom, mert nekem bejönnek az eddigi reklámai (is). Nőknél több embert is esélyesnek tartok: Lucy Hale, Angeline Jolie, Beyoncé, Nicole Scherzinger. De ha kellene egy modellt is mondani, akkor Tyra Bankset mondanám, mert őt még becsülöm is.
2014. május 15. 17:13
|
|
Esztóka122 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.02. Hozzászólás: 513 Csatolások: 34 Azonosító: 208023 offline
|
Én a CNBLUE-val, a DAVICHI-vel, az Infinite-tel, a B.A.P.-vel, Juniellel szerintem
2014. május 15. 21:33
Magyar: Horváth Éva, Kelemen Anna, Kiss Virág + egyik ismerősöm
Külföldi: AJ Lee, Meryem Uzerli, Melike Yalova, Alexa Bliss
Külföldi: AJ Lee, Meryem Uzerli, Melike Yalova, Alexa Bliss
2014. május 17. 15:55
|
|
pinkparadise9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.05. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 225556 offline
|
Palvin Barbival,Nagy Bertával,Cara-val, vagy valaki híresebb időssel.. Heidi Klum stb.
2014. június 07. 19:37
háát.. először is ha női ruhákról lenne szó akkor mindenképpen Avril-t, és Rihannát, mivel, mind a kettejüknek nagyon jó alakja van, fotogének, és gyönyörűek, emellett, sokan ismerik őket, ami már magába jó reklám, több emberhez eljut.
ha férfi kollekcióról lenne szó, akkor Ian Somerhaldert és Michael Trevinot, mind a ketten modell alkatok, izmosak, és helyesek, Ian szerintem népszerűbb mint Michael, de a mind a 2 ember jó reklémarc :)
ha férfi kollekcióról lenne szó, akkor Ian Somerhaldert és Michael Trevinot, mind a ketten modell alkatok, izmosak, és helyesek, Ian szerintem népszerűbb mint Michael, de a mind a 2 ember jó reklémarc :)
2014. június 25. 20:05
Bella Thorne. Nem csak kedvencként választanám hanem azért is mert jónak érzem a szakmában.Tehetséges.^^
2014. június 25. 20:09
|
|
anna89 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 723 Csatolások: 3 Azonosító: 147061 offline
|
Tuti hogy nem híres embert választanék. A médiából már csak az agyonphotoshoppolt tökéletes alkatú, tökéletes kinézetű sztárocskák ömlenek, amik mind azt sugallják, hogy ronda vagy. Pedig ők sem tökéletesek, rohadt sokat változtat rajtuk még a számítógép. Én igazi emberekkel csinálnám meg.. lehet, hogy van valami testi hibájuk, hogy nem jártasak a szakmában és ügyetlenkednének, de legalább nem hazug arcok néznek vissza a tévéből.
2014. augusztus 19. 07:35
Taylor Momsen, vagy Lana Del Rey egyértelműen.
2014. december 02. 14:41
Nina Dobrev vagy Ashley Benson lenne a nők közül az akivel reklámoztatnám. Férfiakat tekintve pedig csak is Ian Somerholder jöhet szóba
2014. december 03. 13:28
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Attól függ hogy milyen stílusú lenne a kollekcióm. Ha finom és nőies akkor Taylor Swift-tel, ha vagány és feltűnő akkor Cara Delevigne, ha divatos akkor Nina Dobrev és ha menő és vad akkor Taylor Momsen-nel.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: