"A karrierem olyan, mint egy articsóka" - kezdi az interjút Katy, a Vanity Fair főszerkesztőjének, Lisa Robinsonnak. "Az ember azt gondolhatja, hogy könnyű, sikamlós, édes vagyok, és nem is tudom, hogy van valami mágikus lökés bennem. De van egy egészen másik oldalam is, amely eddig a nép számára nem létezett."
Perry, elmondja Robinsonnak, hogy Santa Barbara partján találta meg a saját tűzijátékát, a hamvai, ahogy kigyulladt, még mindig a tenger mossa, jelezve, hogy ott járt. Barbara partja számára az újjászületés volt, amely egy új lényét élesztette fel. És itt ismét előjött a neveltetés kérdése. "Nem volt gyerekkorom." - mondja, miközben hozzáteszi, az anyja soha nem olvasott fel neki könyvekből, kivéve persze a bibliát, nem szabadott "sátánit" mondania, mint például "Mocskos ördögbe!". Nem hallgathatott világi zenét, így a barátaihoz surrant át a zenére szomjazó Perry. "A Planned Parenthood-on nőttem fel, olyan volt, mint egy abortusz klinika." - mondja elgondolkodva Robinsonnak. "Rémült voltam, úgy éreztem bombáznak, mikor ott jártam. Nem lehetett a nőknek sok igénye, vagy biztosítása. Így magamnak kellett róla gondoskoni, hiszen ez nálunk tabu volt. Ott, idegen helyen tanultam meg, mi az a fogamzásgátló."
"Néha úgy gondolom, amikor a gyerek felnő, akkor nő fel a szülő is." - Katy-nek evangélikus-lelkész szülei vannak. "Velem legalább is így volt. Egymással, kölcsönösen nőttünk fel. És én már így nem próbálom megváltoztatni őket, s ők is hagynak engem ilyennek, amilyen vagyok. Mi abban értünk egyet, hogy nem értenénk meg egymást. Ők már csak izgatottak (a sikerem miatt). Ők boldogok, hogy a dolgok jól mennek körülettünk. Van három gyermekük, s egyiküket sem kísértette meg a drog - pedig aztán nekem volt bőven lehetőségem rá. Illetve nem kerültünk börtönbe." Katy anyja is megerősítette Robinsonnak, hogy büszke lányára. "Az Úr mondta nekem, mikor terhes voltam; ő nagy ember lesz."
(...)
Teljes cikk itt: <a href='http://purry.gportal.hu/gindex.php?pg=33377718&postid=632993' target='_blank'>http://purry.gportal.hu/gindex.php?pg=33377718&postid=632993</a>

1 felhasználónak tetszik: