Miley Cyrus Nirvanát adott elő
2011. május 04. 20:22
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
úristen!! elég gáz!! úgy értem Miley előadása.. az eredeti felbecsülhetetlen..
:'(
2011. május 04. 20:39
|
|
egy reménytelen esetvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 129713 offline
|
jó de nem az eredeti...attól még szeretem mileyt <3
2011. május 04. 20:47
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Sajnálom, hogy csak azért, mert szegény Kurtnak évfordulója volt, felkapta mindenki és mély tisztelőik lettek, miután J csinált egy videót, pedig eddig szerintem Miley azt se tudta, mi az a Nirvana. Bocsánatot kérek a rajongóktól, de ha annyira szeretek valamit, nem csak akkor nyomatom, mikor éppen menő.
2011. május 04. 21:08
ehhez a dalhoz senki sem elég méltó hogy akármilyen túldramatizált Cobain évforduló alkalmával elénekelje.szóval senki!
arra is kíváncsi lennék hogy ugyan miben inspirálta Miley kisasszonyt Kurt Cobain ugyanis tök ellentéte egymásnak a két ember és pályaút.
arra is kíváncsi lennék hogy ugyan miben inspirálta Miley kisasszonyt Kurt Cobain ugyanis tök ellentéte egymásnak a két ember és pályaút.
2011. május 04. 22:02
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Úristen!
Miley és egy Nirvana szám? Na ne. Egyáltalán nem kellett volna elénekelnie. Szeretem Mileyt, de ezzel most nagyon mellnyúlt. Egyáltalán nem neki való ez a szám. Sőt bizonyos értelemben ellene szól. Ezzel csak megszégyenítette Kurt-öt. Amúgy nem is tudtam, hogy nagy hatással volt rá, mert zeneileg ez egyáltalán nem látszik meg rajta. Meg ez az előadásmód...Inkább nem is koptatom a billentyűzetet. A lényeg az, hogy elszomorított amit láttam.
2011. május 04. 22:26
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.05.04. 16:17)
Mintha te nem az lennél, amit magad is leírtál... és kis senki, a gép előtt ülve a szobájában, ...
Jajaj, félreértés ne essék: egy szóval sem mondtam, hogy én nagyobb kis senki lennék, mint ti, vagy hogy felettetek állnék, vagy ilyesmi:P
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.05.04. 16:17)
Attól még hogy te azt mondod, senki sem fogja jobban szeretni vagy tisztelni Mileyt. Csak a te kommentedtől nem borul térdre senki. 
Úgy látom engem már csak félreértenek itt.
De jó, azt aláírom, hogy a dalválasztást talán elrontotta.
És akkor így egálban is leszünk!
Szép hetet mindenkinek!
2011. május 04. 22:27
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Idézet (zombeeStar @ 2011.05.04. 16:30)
Egyébként Kelsey igen is joga volt elénekelni májlinak (sajnos)...
Ó, én ezt nagyon túl tudom:)
Nem is én írtam, hogy nem lehet:P
2011. május 04. 22:28
|
|
kocdorivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 284 Csatolások: 2 Azonosító: 133658 offline
|
nem értem, hogy most mi azzal a baj, hogy elénekelte.
az egy dolog, hogy nem olyan jó, mint a Nirvana, de ez természetes, mert mindenki a saját dalából tudja kihozni a legjobbat. és az, hogy Miley példaképként tekint Kurt-re, az miért lenne baj? egy dolog, hogy a zenében két külön stílust képviselnek, de attól még lehet az akire felnéz.
szóval szerintem felesleges ez a sok háborgás.
az egy dolog, hogy nem olyan jó, mint a Nirvana, de ez természetes, mert mindenki a saját dalából tudja kihozni a legjobbat. és az, hogy Miley példaképként tekint Kurt-re, az miért lenne baj? egy dolog, hogy a zenében két külön stílust képviselnek, de attól még lehet az akire felnéz.
szóval szerintem felesleges ez a sok háborgás.
1 felhasználónak tetszik:
miley-stars.gp
2011. május 05. 13:52
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Az elején az mi akarna lenni? Nincs bajom Miley-val, de minek erőlteti a rockot, ha nem megy neki? Természetellenes, mintha nem belülről jönne neki ez a dolog, hanem "na én most rocker leszek, bevágok pár mozdulatot".
Kiemeltem a lényeget... nem nehéz legjobbnak lenni a Disney-nél.
Bár én Miley esetében mindenképpen ellentmondanék, Demi munkásságát nem ismerem, így róla nem nyilatkoznék.
És nyugi, Miley mellett is simán elmennél az utcán, ha nem lenne híres.
Idézet (DestinyHope @ 2011.05.04. 17:32)
annyira buták vagytok.. szinte félek elolvasni a komijaitokat lol.. attol mer nem annyira fullosan szuper a hangja attól még tehetséges főleg szinésznőként, és legalább nem átlagos mint selena-.- na pl benne nincsen semmi különlegesség, olyan csaj akimellett simán elmennék az utcán ha nemtudnám hogy őaz/NEMLENNE HIRES miley és demi a legjobb disney szinésznők és ennyi...nincs olyan ember akit mindenki szeret
Kiemeltem a lényeget... nem nehéz legjobbnak lenni a Disney-nél.
És nyugi, Miley mellett is simán elmennél az utcán, ha nem lenne híres.
2011. május 05. 14:13
Szánalmas, ami itt megy. Most komolyan. Olvassatok már vissza egy kicsit!XD Most komolyan arról vitatkoztok, hogy Májli vagy a Nirvana? Gyerekek, ez röhejes. Mindenki tudja, hogy Májlinak köze sincsen a Nirvanához. Aki meg itt olyat írt, hogy legjobb dízni színésznők, hát ettől röhögőgörcsöt kaptam. A dizninél mióta vannak színésznők?
Angelina Jolie, Penelope Cruz, Kate Winslet vagy Jessica Alba. Ők színésznők! Golden globe díjas sorozatokban és Oscar díjas filmekben játszottak. Hol van azokhoz képest egy dizni?! Ne keverjük már a szezont a fazonnal! Májli énekelni nem, de színészkedni sem tud. A Last song nem hiába lett bukás, a Hannah Montanában pedig kritikán aluli teljesítményt nyújtott. És mi van, akkor, ha elénekelte? Kurtnek még a kisujjához sem fog felérni ezzel. Egyébként most van a stílus váltás. Figyeljétek, a pop p*csás imidzset kezdi megunni, hát most rocker lesz. Hátha cikkez róla a sajtó és beszélnek róla az emberek. Tudjátok, hogy mikor hiszem el azt, hogy Májli ilyeneken nőtt fel? Soha. Ugyanazon nőtt fel, mint mi. Britney, X-tina és társai. Májlikának soha sem volt rocker mentalitása, és most sincsen. Szánalmas húzás, nehogy a süllyesztőbe kerüljön. Azért kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a következő húzása. Mert amit ő csinál az mű és nevetséges. Felőlem énekelgethet akármit, akkor is tehetségtelennek fogom tartani és akkor is azt fogom mondani, hogy apuci tol a popója alá mindent. Így nem nehéz híresnek lenni. Ha esetleg a nyomorból tört volna fel idáig, akkor még azt mondom, hogy oké, önerőből érte el, akár csak Eminem vagy 50 Cent, akik a gettóból törtek fel.
2011. május 05. 14:38
Hát bocsássanak meg a Miley fanok de ez borzalmas.Nem gyűlölöm Mileyt de ez nem jön be ahogy látom senkinek sem.
Amúgy azt hozátenném,hogy ebből a cikkből kihagytak egy nagyon fontos részt.Azt,hogy mi volt Kusrt rajongóinak véleménye erről.Stószerint idézve:"Kust egy legenda volt a "kis krva"(ez lenne Miley) soha nem lesz az." ez így van.Ja és Holly Keller igazad van!
2011. május 05. 14:39
Bocsi a helyesírási hibákért de nagyon mérges vagyok rá! :/
2011. május 05. 15:13
Egyértelműen igazuk van az előttem szólónak. Ha jobban megnézzük ez a Nirvana nyilvános lejáratása. A hangja totál nulla.Az a vonaglás meg a látványos szenvedés a színpadon nem éppen a színészi képességeit mutatta. Vagyis de :)Jobb lett volna ha apuci megmondja neki, hogy ne csináljon már magából meg a Nirvanából hülyét.Meg ott ez a nyálas,nyalós szöveg,hogy ő ilyen dalokon nőtt fel. Pff! Szerintem ezt még a kemény rockzenészek sem merik magukról elmondani. Gázos egy csaj!!!!!!!!!!!
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. május 05. 16:41
|
|
katica_1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.22. Hozzászólás: 170 Csatolások: 1 Azonosító: 110655 offline
|
A Nirvanat nem, inkább csak saját magát járatta le Miley. Mindenesetre Kurt Cobain forog a sírjában, Mileyt meg a fél világ szídja...
2011. május 05. 16:54
Szerintem ez sóhaly volt ahoz képes, ahogy Kurt Cobain énekli.Tudom hogy Miley-nak sokkal másabb a hangja, de akkor is rossz let.Sajnálom ha a Miley rajongóknak ez nem tetszik amit írok , de ez az én vékeményem.Miley jobban tette volna ha nem szégyeníti meg magát ennyire a rajongói előtt.De én nem vok az!Továbbá jobban tenné, ha nem Nirvanat énekelne ezek után.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.