Starity

Miley Cyrus Nirvanát adott elő

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. május 04. 19:54 #101
Perlita
Perlita
Fänni™

StátuszKaulitz Zwillinge ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2451
Csatolások: 483
Azonosító: 139171
az eredeti a legjobb és utánozhatatlan.
2011. május 04. 20:22 #102
gossip girl vivian
gossip girl vivian

StátuszAz álmok egyszer csak valóra válnak. ♥ :)
Hozzászólás: 898
Csatolások: 45
Azonosító: 124019
úristen!! elég gáz!! úgy értem Miley előadása.. az eredeti felbecsülhetetlen.. smileeee.gif :'(
2011. május 04. 20:39 #103
egy reménytelen eset
egy reménytelen eset
visszatérő vendég

Státusz...we found a love in a hopeless place...<3
Hozzászólás: 138
Csatolások: 0
Azonosító: 129713
jó de nem az eredeti...attól még szeretem mileyt <3
2011. május 04. 20:47 #104
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Sajnálom, hogy csak azért, mert szegény Kurtnak évfordulója volt, felkapta mindenki és mély tisztelőik lettek, miután J csinált egy videót, pedig eddig szerintem Miley azt se tudta, mi az a Nirvana. Bocsánatot kérek a rajongóktól, de ha annyira szeretek valamit, nem csak akkor nyomatom, mikor éppen menő.
3 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics, Black Hearth2
2011. május 04. 21:08 #105
- törölt felhasználó -    
ehhez a dalhoz senki sem elég méltó hogy akármilyen túldramatizált Cobain évforduló alkalmával elénekelje.szóval senki!
arra is kíváncsi lennék hogy ugyan miben inspirálta Miley kisasszonyt Kurt Cobain ugyanis tök ellentéte egymásnak a két ember és pályaút.
5 felhasználónak tetszik: janet7, tya04, raspberry, Bogszics, Black Hearth2
2011. május 04. 22:02 #106
Lucy-chan
Lucy-chan
яuleя oƒ αѕgαrd
Hozzászólás: 2362
Csatolások: 159
Azonosító: 104204
Úristen!blink.gif Miley és egy Nirvana szám? Na ne. Egyáltalán nem kellett volna elénekelnie. Szeretem Mileyt, de ezzel most nagyon mellnyúlt. Egyáltalán nem neki való ez a szám. Sőt bizonyos értelemben ellene szól. Ezzel csak megszégyenítette Kurt-öt. Amúgy nem is tudtam, hogy nagy hatással volt rá, mert zeneileg ez egyáltalán nem látszik meg rajta. Meg ez az előadásmód...Inkább nem is koptatom a billentyűzetet. A lényeg az, hogy elszomorított amit láttam.
5 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics, tya04, raspberry, Black Hearth2
2011. május 04. 22:26 #107
Kelsey
Kelsey

Státuszoffline.
Hozzászólás: 2806
Csatolások: 4078
Azonosító: 130190
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.05.04. 16:17)
Mintha te nem az lennél, amit magad is leírtál... és kis senki, a gép előtt ülve a szobájában, ...

Jajaj, félreértés ne essék: egy szóval sem mondtam, hogy én nagyobb kis senki lennék, mint ti, vagy hogy felettetek állnék, vagy ilyesmi:P

Idézet (num1Kolosszus @ 2011.05.04. 16:17)
Attól még hogy te azt mondod, senki sem fogja jobban szeretni vagy tisztelni Mileyt. Csak a te kommentedtől nem borul térdre senki. cool.gif

Úgy látom engem már csak félreértenek itt. wink.gif Nem azért írtam azt, amit írtam, hogy bárkivel is megszerettessem Mileyt, vagy elfogadtassam, pláne nem, hogy a kommentemtől bárki 'térdre boruljon', ilyen világrengető szándékaim nem voltak, mindössze zavart az, hogy mindenki itt veri a mellét enyhe sznobizmussal, és gondoltam megvédem Mileyt, ugyanis én speciel nem éreztem hibának ezt a lépését, hogy elénekelte ezt a dalt.
De jó, azt aláírom, hogy a dalválasztást talán elrontotta. thumbsup.gif
És akkor így egálban is leszünk! smileeee.gif

Szép hetet mindenkinek! beer.gif
2011. május 04. 22:27 #108
Kelsey
Kelsey

Státuszoffline.
Hozzászólás: 2806
Csatolások: 4078
Azonosító: 130190
Idézet (zombeeStar @ 2011.05.04. 16:30)
Egyébként Kelsey igen is joga volt elénekelni májlinak (sajnos)...

Ó, én ezt nagyon túl tudom:)
Nem is én írtam, hogy nem lehet:P
2011. május 04. 22:28 #109
kocdori
kocdori
visszatérő vendég

StátuszA little party never hurt no one, so we stay out late.
Hozzászólás: 284
Csatolások: 2
Azonosító: 133658
nem értem, hogy most mi azzal a baj, hogy elénekelte.
az egy dolog, hogy nem olyan jó, mint a Nirvana, de ez természetes, mert mindenki a saját dalából tudja kihozni a legjobbat. és az, hogy Miley példaképként tekint Kurt-re, az miért lenne baj? egy dolog, hogy a zenében két külön stílust képviselnek, de attól még lehet az akire felnéz.
szóval szerintem felesleges ez a sok háborgás.
1 felhasználónak tetszik: miley-stars.gp
2011. május 04. 23:00 #110
kocdori
kocdori
visszatérő vendég

StátuszA little party never hurt no one, so we stay out late.
Hozzászólás: 284
Csatolások: 2
Azonosító: 133658
jah és nem félre érteni, én szeretem a Nirvanát. emellett a szám mellett a másik nagy kedvencem a "Come as You Are". smileeee.gif
2011. május 05. 08:04 #111
akks
akks
visszatérő vendég
Hozzászólás: 298
Csatolások: 6
Azonosító: 70015
ez a nő úgy mozog a szinpadon mintha lumbágója lenne
4 felhasználónak tetszik: janet7, tya04, Bogszics, Black Hearth2
2011. május 05. 10:44 #112
Lilla98
Lilla98
♥Miley Ray Cyrus♥

StátuszThe Pretty Reckless - Zombie ♥♥♥
Hozzászólás: 1900
Csatolások: 88
Azonosító: 125752
szeretem mileyt de ez hát őőőőő ez borzalmas
2011. május 05. 13:52 #113
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
Az elején az mi akarna lenni? Nincs bajom Miley-val, de minek erőlteti a rockot, ha nem megy neki? Természetellenes, mintha nem belülről jönne neki ez a dolog, hanem "na én most rocker leszek, bevágok pár mozdulatot". blink.gif
Idézet (DestinyHope @ 2011.05.04. 17:32)
annyira buták vagytok.. szinte félek elolvasni a komijaitokat lol.. attol mer nem annyira fullosan szuper a hangja attól még tehetséges főleg szinésznőként, és legalább nem átlagos mint selena-.- na pl benne nincsen semmi különlegesség, olyan csaj akimellett simán elmennék az utcán ha nemtudnám hogy őaz/NEMLENNE HIRES miley és demi a legjobb disney szinésznők és ennyi...nincs olyan ember akit mindenki szeret

Kiemeltem a lényeget... nem nehéz legjobbnak lenni a Disney-nél. rolleyes.gif Bár én Miley esetében mindenképpen ellentmondanék, Demi munkásságát nem ismerem, így róla nem nyilatkoznék.

És nyugi, Miley mellett is simán elmennél az utcán, ha nem lenne híres.
2011. május 05. 14:13 #114
- törölt felhasználó -    
Szánalmas, ami itt megy. Most komolyan. Olvassatok már vissza egy kicsit!XD Most komolyan arról vitatkoztok, hogy Májli vagy a Nirvana? Gyerekek, ez röhejes. Mindenki tudja, hogy Májlinak köze sincsen a Nirvanához. Aki meg itt olyat írt, hogy legjobb dízni színésznők, hát ettől röhögőgörcsöt kaptam. A dizninél mióta vannak színésznők? blink.gif Angelina Jolie, Penelope Cruz, Kate Winslet vagy Jessica Alba. Ők színésznők! Golden globe díjas sorozatokban és Oscar díjas filmekben játszottak. Hol van azokhoz képest egy dizni?! Ne keverjük már a szezont a fazonnal! Májli énekelni nem, de színészkedni sem tud. A Last song nem hiába lett bukás, a Hannah Montanában pedig kritikán aluli teljesítményt nyújtott. És mi van, akkor, ha elénekelte? Kurtnek még a kisujjához sem fog felérni ezzel. Egyébként most van a stílus váltás. Figyeljétek, a pop p*csás imidzset kezdi megunni, hát most rocker lesz. Hátha cikkez róla a sajtó és beszélnek róla az emberek. Tudjátok, hogy mikor hiszem el azt, hogy Májli ilyeneken nőtt fel? Soha. Ugyanazon nőtt fel, mint mi. Britney, X-tina és társai. Májlikának soha sem volt rocker mentalitása, és most sincsen. Szánalmas húzás, nehogy a süllyesztőbe kerüljön. Azért kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a következő húzása. Mert amit ő csinál az mű és nevetséges. Felőlem énekelgethet akármit, akkor is tehetségtelennek fogom tartani és akkor is azt fogom mondani, hogy apuci tol a popója alá mindent. Így nem nehéz híresnek lenni. Ha esetleg a nyomorból tört volna fel idáig, akkor még azt mondom, hogy oké, önerőből érte el, akár csak Eminem vagy 50 Cent, akik a gettóból törtek fel.
2011. május 05. 14:38 #115
- törölt felhasználó -    
Hát bocsássanak meg a Miley fanok de ez borzalmas.Nem gyűlölöm Mileyt de ez nem jön be ahogy látom senkinek sem.smileeee.gif Amúgy azt hozátenném,hogy ebből a cikkből kihagytak egy nagyon fontos részt.Azt,hogy mi volt Kusrt rajongóinak véleménye erről.Stószerint idézve:"Kust egy legenda volt a "kis krva"(ez lenne Miley) soha nem lesz az." ez így van.Ja és Holly Keller igazad van!
2011. május 05. 14:39 #116
- törölt felhasználó -    
Bocsi a helyesírási hibákért de nagyon mérges vagyok rá! :/
2011. május 05. 15:13 #117
- törölt felhasználó -    
Egyértelműen igazuk van az előttem szólónak. Ha jobban megnézzük ez a Nirvana nyilvános lejáratása. A hangja totál nulla.Az a vonaglás meg a látványos szenvedés a színpadon nem éppen a színészi képességeit mutatta. Vagyis de :)Jobb lett volna ha apuci megmondja neki, hogy ne csináljon már magából meg a Nirvanából hülyét.Meg ott ez a nyálas,nyalós szöveg,hogy ő ilyen dalokon nőtt fel. Pff! Szerintem ezt még a kemény rockzenészek sem merik magukról elmondani. Gázos egy csaj!!!!!!!!!!!
1 felhasználónak tetszik: janet7
2011. május 05. 16:41 #118
katica_1995
katica_1995
visszatérő vendég
Hozzászólás: 170
Csatolások: 1
Azonosító: 110655
A Nirvanat nem, inkább csak saját magát járatta le Miley. Mindenesetre Kurt Cobain forog a sírjában, Mileyt meg a fél világ szídja...
2011. május 05. 16:54 #119
- törölt felhasználó -    
Szerintem ez sóhaly volt ahoz képes, ahogy Kurt Cobain énekli.Tudom hogy Miley-nak sokkal másabb a hangja, de akkor is rossz let.Sajnálom ha a Miley rajongóknak ez nem tetszik amit írok , de ez az én vékeményem.Miley jobban tette volna ha nem szégyeníti meg magát ennyire a rajongói előtt.De én nem vok az!Továbbá jobban tenné, ha nem Nirvanat énekelne ezek után.
2011. május 05. 16:58 #120
TeenLady
TeenLady
Hozzászólás: 830
Csatolások: 1403
Azonosító: 123727
sztem nem rossz. nem is tudtam hogy ezt a számot a nirvana énekli
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok