Már tegnap amikor megláttam a Youtube-on már akkor is az merült fel bennem, hogy úristen miért? Minek? És egyáltalán hogy meri? Nem arról van szó, hogy nincs joga, mert SAJNOS van. De szerintem ezt nem azért csinálta, hogy emléket állítson, vagy hogy tiszteletét fejezze ki, hanem azért, hogy bebizonyítsa vele azt, hogy ő már bizony nem egy kis disney-sztár és már ilyen „kemény” dalokat is elénekel (a Joan Jett féle dologról is ez a véleményem). Csak az a gond, hogy szerintem rohadtul nem tudja miről van szó és fogalma sincs, hogy azok előtt, akik nem az ő 13 éves rajongói, és kicsit van fogalmuk arról, hogy a Nirvana mi is volt (nem annyi fogalmuk, hogy az valami rock együttes volt valamikor, szőke énekessel) azok előtt ez mennyire szánalmas hatást kelt. Kb. tényleg Kurt forog a sírjában. Igen, vannak olyan dalok, amikhez egyszerűen NEM LEHET hozzányúlni és ez a dal pont olyan. Senkinek nem kéne hozzányúlni, de egy ilyen Miley szerű „sztárnak” meg pláne nem. Nem tudom mit gondolt komolyan…Borzalmas.
Miley Cyrus Nirvanát adott elő
2011. május 04. 16:48
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Catia, LULUPeas, zombeeStar, Grace Benning, num1Kolosszus, LadyAlba88, Courtneyy, funny18
Már tegnap amikor megláttam a Youtube-on már akkor is az merült fel bennem, hogy úristen miért? Minek? És egyáltalán hogy meri? Nem arról van szó, hogy nincs joga, mert SAJNOS van. De szerintem ezt nem azért csinálta, hogy emléket állítson, vagy hogy tiszteletét fejezze ki, hanem azért, hogy bebizonyítsa vele azt, hogy ő már bizony nem egy kis disney-sztár és már ilyen „kemény” dalokat is elénekel (a Joan Jett féle dologról is ez a véleményem). Csak az a gond, hogy szerintem rohadtul nem tudja miről van szó és fogalma sincs, hogy azok előtt, akik nem az ő 13 éves rajongói, és kicsit van fogalmuk arról, hogy a Nirvana mi is volt (nem annyi fogalmuk, hogy az valami rock együttes volt valamikor, szőke énekessel) azok előtt ez mennyire szánalmas hatást kelt. Kb. tényleg Kurt forog a sírjában. Igen, vannak olyan dalok, amikhez egyszerűen NEM LEHET hozzányúlni és ez a dal pont olyan. Senkinek nem kéne hozzányúlni, de egy ilyen Miley szerű „sztárnak” meg pláne nem. Nem tudom mit gondolt komolyan…Borzalmas.
2011. május 04. 16:58
|
|
imteodoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 222 Csatolások: 4 Azonosító: 132804 offline
|
janet7
irigyseg mikre kepes,nem szeretem Mileyt de Nirvanat nagyon is es amint meglattam a hirt az volt a fejembe > Uristen,mar megint miert van ennek a csajnak feltunesi viszketegsege de belehallgattam es szerintem nagyon is jo! es szerintem egyaltalan nem csak a 13 eves korosztaly van ott,es egyaltalan ok honnan nem tudnak en 10 eves korom ota hallgatok Nirvanat es nem csak rockot hallgatok hanem igen is hallgatok "Miley stilusu" dalokat
irigyseg mikre kepes,nem szeretem Mileyt de Nirvanat nagyon is es amint meglattam a hirt az volt a fejembe > Uristen,mar megint miert van ennek a csajnak feltunesi viszketegsege de belehallgattam es szerintem nagyon is jo! es szerintem egyaltalan nem csak a 13 eves korosztaly van ott,es egyaltalan ok honnan nem tudnak en 10 eves korom ota hallgatok Nirvanat es nem csak rockot hallgatok hanem igen is hallgatok "Miley stilusu" dalokat
2011. május 04. 16:59
Idézet (janet7 @ 2011.05.04. 16:48)
Igen, vannak olyan dalok, amikhez egyszerűen NEM LEHET hozzányúlni és ez a dal pont olyan. Senkinek nem kéne hozzányúlni, de egy ilyen Miley szerű „sztárnak” meg pláne nem. Nem tudom mit gondolt komolyan…Borzalmas. 
Ezzel teljesen egyetértek! A mai rockbandáktól, akik a Nirvanát vették alapul, és ma gyakorlatilag a fellegekben vannak, naná, hogy jobban elviselnék egy feldolgozást, pláne, ha normálisan teszik azt. Most az, hogy Miley előugrik a színpadon, és elkezdi énekelni, az lassan már botrányos. Jared Leto-t eddig is tiszteltem, de amikor láttam a videóját Kurtről, valahogy ez csak erősödött. Lehet, hogy fura, és némiképp idegen módszert választott, amikor beöltözött Kurtnek, mégis abban a három percben úgy éreztem, visszakaptuk. Mileytól maximum háborodottságot kaphatunk
2011. május 04. 17:00
|
|
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline
|
Általában youtube-on nem kommentálok de ehhez muszáj volt még tegnap. Körül belül Nagy Dueet/ Megasztrá stb. szindróma valaki elénekel egy számot amit mindenkinek ismernie kellene, ami sose lesz elavult, egy igazi dalt és az ő szerencsétlen verzióját istenítik és fogalmuk sincs az eredeti előadóról/verzióról.
A rajongóinak nagy százaléka nem azt mondja koncert után, hogy Miley Nirvana számot énekelt hanem, hogy Miley-nak van egy új száma.
Az meg, hogy valaki egy party in the usa, hannah montna meg isten tudja mi után képzeli magát igazi szabad szellemű felnőtt rockernek az katasztrófa. Életében nem tudna olyan zenét összehozni mint amit Nirvana és Kurt összehozott. Jó látni, hogy ezzel sokan egyetértenek de a többség akkor se fogja megérteni.
Énekleje csak a saját vagyis neki megírt dalokat és ne ilyenekhez nyúljon.
Amúgy jó látni hogy youtube-on is több ezer ember nyomta meg a "dislike"-ot
A rajongóinak nagy százaléka nem azt mondja koncert után, hogy Miley Nirvana számot énekelt hanem, hogy Miley-nak van egy új száma.
Az meg, hogy valaki egy party in the usa, hannah montna meg isten tudja mi után képzeli magát igazi szabad szellemű felnőtt rockernek az katasztrófa. Életében nem tudna olyan zenét összehozni mint amit Nirvana és Kurt összehozott. Jó látni, hogy ezzel sokan egyetértenek de a többség akkor se fogja megérteni.
Énekleje csak a saját vagyis neki megírt dalokat és ne ilyenekhez nyúljon.
Amúgy jó látni hogy youtube-on is több ezer ember nyomta meg a "dislike"-ot
2011. május 04. 17:01
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (imteodora @ 2011.05.04. 16:58)
janet7
Szerinted én irigy vagyok Miley-ra?
Attól mert szerintem megerőszakolás volt, amit ezzel a számmal (és a Joan-Runaways számokkal is) csinált és mert Kurt-öt és az egész bandát sokkal nagyobbra tartom annál, hogy ilyen Miley féleségek énekelgessék a számaikat, attól még nem vagyok rá irigy.
2011. május 04. 17:06
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2011.05.04. 16:59)
Ezzel teljesen egyetértek! A mai rockbandáktól, akik a Nirvanát vették alapul, és ma gyakorlatilag a fellegekben vannak, naná, hogy jobban elviselnék egy feldolgozást, pláne, ha normálisan teszik azt. Most az, hogy Miley előugrik a színpadon, és elkezdi énekelni, az lassan már botrányos. Jared Leto-t eddig is tiszteltem, de amikor láttam a videóját Kurtről, valahogy ez csak erősödött. Lehet, hogy fura, és némiképp idegen módszert választott, amikor beöltözött Kurtnek, mégis abban a három percben úgy éreztem, visszakaptuk. Mileytól maximum háborodottságot kaphatunk 
Valahogy én is ilyet érzetem a Jared előadta verziónál. Ott érzetem igazán, hogy tiszteleg előtt és a munkássága előtt. Mileynál valahogy ezt nem érzem vagy csak nekem nem jön át. A nagy zenekarok sem merik nagyon feldolgozni ezt a számot akkor ő miért teszi meg. Most leszögezném, hogy nem akarok ebből veszekedést kihozni és szerintem senki sem, csak elmondjuk a véleményünket kulturált keretek között
2011. május 04. 17:32
|
|
DestinyHopeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 139216 offline
|
annyira buták vagytok.. szinte félek elolvasni a komijaitokat lol.. attol mer nem annyira fullosan szuper a hangja attól még tehetséges főleg szinésznőként, és legalább nem átlagos mint selena-.- na pl benne nincsen semmi különlegesség, olyan csaj akimellett simán elmennék az utcán ha nemtudnám hogy őaz/NEMLENNE HIRES miley és demi a legjobb disney szinésznők és ennyi...nincs olyan ember akit mindenki szeret
2011. május 04. 17:35
|
|
NiceandCute☽ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1345 Csatolások: 3585 Azonosító: 137967 offline
|
Szerintem sem rossz!
2011. május 04. 17:38
|
janet7 |
|
Idézet (DestinyHope @ 2011.05.04. 17:32)
annyira buták vagytok.. szinte félek elolvasni a komijaitokat lol.. attol mer nem annyira fullosan szuper a hangja attól még tehetséges főleg szinésznőként, és legalább nem átlagos mint selena-.- na pl benne nincsen semmi különlegesség, olyan csaj akimellett simán elmennék az utcán ha nemtudnám hogy őaz/NEMLENNE HIRES miley és demi a legjobb disney szinésznők és ennyi...nincs olyan ember akit mindenki szeret
Igen, mi buták vagyunk. A TE kommentedből viszont csak úgy sugárzik az értelem
2011. május 04. 17:38
Idézet (DestinyHope @ 2011.05.04. 17:32)
Szerintem Miley-t sem Selenával kéne összehasonlításba hozni, mert személy szerint nem látok köztük különbséget. A fél világ a lábaik előtt hever, a másik fele meg ugyanúgy rühelli az egyiket, mint a másikat
2011. május 04. 17:40
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Hát ez nekem totál nem jön össze, Mileyka, meg ez a szám... Még az oké lenne, hogy lerója a tiszteletet, de azt én nem éreztem. Csak azt, hogy elénekel egy kemény rock számot, és ettől már azt hiszi, hogy úgymond "felnőtt" lesz. Csak sajnos nem érzi át a számnak a mondanivalóját, azt a lázadást, amitől rock&roll a rock&roll. Ezt a legtöbb rock számnál így érezném, de főleg ennél.
Ja, és hogy a példaképe, meg hogy inspirálja?!
Ugyan már, ezt egy disney sztárocska mondja? Majd hiszem, ha elkezd normális zenét csinálni.
És egyetértek az előttem szóló ellenzőkkel.
Ja, és hogy a példaképe, meg hogy inspirálja?!
És egyetértek az előttem szóló ellenzőkkel.
2011. május 04. 17:45
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Egyetértek Courtneyy
2011. május 04. 17:48
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
Kelsey
Jesszusom, néhányan úgy hörögtök, mintha valami leprás, fertőzött állatról lenne szó, ami veszélyt jelent nem csak ránk, hanem az egész világegyetemre, csak azért, mert Disney sztár volt...
És, hogy Kurt Cobainhez képest Miley nem is ember, sőt egy jelentéktelen kis senki, akit egyből küldenétek az akasztóra...
Inkább örülni kéne, hátha javul a rajongóinak egy kicsit az ízlése... Aki esetleg idáig nem tudta ki az, most majd utána néz... stb.
Vagy inkább énekeljen Biebert???
Hiába jöttök a 'Miley nem ér fel Kurthöz'-zel, és hogy 'semmi joga nem volt elénekelni ezt a dalt'-al, baromi idegesítő, amikor kis senkik akarják megszabni a kis hálószobájukból, a számítógépük előtt, hogy ki mit csinálhat, és hogy mi helyes, és mi helytelen.
És senki nem állította, hogy ugyanolyan jók lennének, Mileynak sem az volt a célja, hogy lefölözze, ilyennel nem is próbálkozna, csak elénekelt egy dalt, amit nagyon szeret tőle.
És hogy ezzel megbocsájthatatlan bűnt követett volna el... hát kötve hiszem.
teljesen egyetértek, és amúgy szerintem egész jól énekli
Jesszusom, néhányan úgy hörögtök, mintha valami leprás, fertőzött állatról lenne szó, ami veszélyt jelent nem csak ránk, hanem az egész világegyetemre, csak azért, mert Disney sztár volt...
És, hogy Kurt Cobainhez képest Miley nem is ember, sőt egy jelentéktelen kis senki, akit egyből küldenétek az akasztóra...
Inkább örülni kéne, hátha javul a rajongóinak egy kicsit az ízlése... Aki esetleg idáig nem tudta ki az, most majd utána néz... stb.
Vagy inkább énekeljen Biebert???
Hiába jöttök a 'Miley nem ér fel Kurthöz'-zel, és hogy 'semmi joga nem volt elénekelni ezt a dalt'-al, baromi idegesítő, amikor kis senkik akarják megszabni a kis hálószobájukból, a számítógépük előtt, hogy ki mit csinálhat, és hogy mi helyes, és mi helytelen.
És senki nem állította, hogy ugyanolyan jók lennének, Mileynak sem az volt a célja, hogy lefölözze, ilyennel nem is próbálkozna, csak elénekelt egy dalt, amit nagyon szeret tőle.
És hogy ezzel megbocsájthatatlan bűnt követett volna el... hát kötve hiszem.
teljesen egyetértek, és amúgy szerintem egész jól énekli
1 felhasználónak tetszik:
miley-stars.gp
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.