Starity

Miley Cyrus Nirvanát adott elő

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. május 04. 16:48 #61
janet7
janet7

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Catia, LULUPeas, zombeeStar, Grace Benning, num1Kolosszus, LadyAlba88, Courtneyy, funny18 meghajolo.gif

Már tegnap amikor megláttam a Youtube-on már akkor is az merült fel bennem, hogy úristen miért? Minek? És egyáltalán hogy meri? Nem arról van szó, hogy nincs joga, mert SAJNOS van. De szerintem ezt nem azért csinálta, hogy emléket állítson, vagy hogy tiszteletét fejezze ki, hanem azért, hogy bebizonyítsa vele azt, hogy ő már bizony nem egy kis disney-sztár és már ilyen „kemény” dalokat is elénekel (a Joan Jett féle dologról is ez a véleményem). Csak az a gond, hogy szerintem rohadtul nem tudja miről van szó és fogalma sincs, hogy azok előtt, akik nem az ő 13 éves rajongói, és kicsit van fogalmuk arról, hogy a Nirvana mi is volt (nem annyi fogalmuk, hogy az valami rock együttes volt valamikor, szőke énekessel) azok előtt ez mennyire szánalmas hatást kelt. Kb. tényleg Kurt forog a sírjában. Igen, vannak olyan dalok, amikhez egyszerűen NEM LEHET hozzányúlni és ez a dal pont olyan. Senkinek nem kéne hozzányúlni, de egy ilyen Miley szerű „sztárnak” meg pláne nem. Nem tudom mit gondolt komolyan…Borzalmas. ohmy.gif
6 felhasználónak tetszik: raspberry, Grace Benning, funny18, Catia, Bogszics, Black Hearth2
2011. május 04. 16:51 #62
MarsGirl
MarsGirl
visszatérő vendég

StátuszNo-one can hurt us like we hurt ourselves..
Hozzászólás: 204
Csatolások: 0
Azonosító: 135555
hát ez borzasztó..ahogy próbálja utánozni Kurt hangját az pocsék..már elnézést.
És méghogy nagy példaképe..hát nem hinném.
4 felhasználónak tetszik: raspberry, janet7, Bogszics, Black Hearth2
2011. május 04. 16:52 #63
Demii.
Demii.
új tag
Hozzászólás: 78
Azonosító: 145689
ez borzalmas
2011. május 04. 16:58 #64
imteodora
imteodora
visszatérő vendég

StátuszMég nem állítottam be a sátuszomat
Hozzászólás: 222
Csatolások: 4
Azonosító: 132804
janet7
irigyseg mikre kepes,nem szeretem Mileyt de Nirvanat nagyon is es amint meglattam a hirt az volt a fejembe > Uristen,mar megint miert van ennek a csajnak feltunesi viszketegsege de belehallgattam es szerintem nagyon is jo! es szerintem egyaltalan nem csak a 13 eves korosztaly van ott,es egyaltalan ok honnan nem tudnak en 10 eves korom ota hallgatok Nirvanat es nem csak rockot hallgatok hanem igen is hallgatok "Miley stilusu" dalokat
2011. május 04. 16:59 #65
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2011.05.04. 16:48)
Igen, vannak olyan dalok, amikhez egyszerűen NEM LEHET hozzányúlni és ez a dal pont olyan. Senkinek nem kéne hozzányúlni, de egy ilyen Miley szerű „sztárnak” meg pláne nem. Nem tudom mit gondolt komolyan…Borzalmas. ohmy.gif

Ezzel teljesen egyetértek! A mai rockbandáktól, akik a Nirvanát vették alapul, és ma gyakorlatilag a fellegekben vannak, naná, hogy jobban elviselnék egy feldolgozást, pláne, ha normálisan teszik azt. Most az, hogy Miley előugrik a színpadon, és elkezdi énekelni, az lassan már botrányos. Jared Leto-t eddig is tiszteltem, de amikor láttam a videóját Kurtről, valahogy ez csak erősödött. Lehet, hogy fura, és némiképp idegen módszert választott, amikor beöltözött Kurtnek, mégis abban a három percben úgy éreztem, visszakaptuk. Mileytól maximum háborodottságot kaphatunk dry.gif
6 felhasználónak tetszik: Catia, raspberry, funny18, janet7, Bogszics, Black Hearth2
2011. május 04. 17:00 #66
raspberry
raspberry
eсħelon

StátuszProvehito in altum△
Hozzászólás: 1601
Csatolások: 434
Azonosító: 71013
Általában youtube-on nem kommentálok de ehhez muszáj volt még tegnap. Körül belül Nagy Dueet/ Megasztrá stb. szindróma valaki elénekel egy számot amit mindenkinek ismernie kellene, ami sose lesz elavult, egy igazi dalt és az ő szerencsétlen verzióját istenítik és fogalmuk sincs az eredeti előadóról/verzióról.
A rajongóinak nagy százaléka nem azt mondja koncert után, hogy Miley Nirvana számot énekelt hanem, hogy Miley-nak van egy új száma.

Az meg, hogy valaki egy party in the usa, hannah montna meg isten tudja mi után képzeli magát igazi szabad szellemű felnőtt rockernek az katasztrófa. Életében nem tudna olyan zenét összehozni mint amit Nirvana és Kurt összehozott. Jó látni, hogy ezzel sokan egyetértenek de a többség akkor se fogja megérteni.
Énekleje csak a saját vagyis neki megírt dalokat és ne ilyenekhez nyúljon.
Amúgy jó látni hogy youtube-on is több ezer ember nyomta meg a "dislike"-ot
6 felhasználónak tetszik: janet7, funny18, Bogszics, Catia, Fuller, Black Hearth2
2011. május 04. 17:01 #67
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (imteodora @ 2011.05.04. 16:58)
janet7 
irigyseg mikre kepes,nem szeretem Mileyt de Nirvanat nagyon is es amint meglattam a hirt az volt a fejembe > Uristen,mar megint miert van ennek a csajnak feltunesi viszketegsege de belehallgattam es szerintem nagyon is jo! es szerintem egyaltalan nem csak a 13 eves korosztaly van ott,es egyaltalan ok honnan nem tudnak en 10 eves korom ota hallgatok Nirvanat es nem csak rockot hallgatok hanem igen is hallgatok "Miley stilusu" dalokat

Szerinted én irigy vagyok Miley-ra? _nevet.gif Úgy unom már, hogy ha valakinek nem tetszik, amit ez a tehetségtelen nőszemély csinál, akkor egyből azzal kell jönni, hogy biztosan irigy rá. Gondolkodj már egy kicsit. Ha lenne miért irigynek lennem, akkor nyilván lenne tehetsége. És ha szerintem lenne tehetsége és jó zenéje, akkor nyilván szeretném. Tehát nem írnék ilyeneket. Ha már valakit tartok annyira, hogy "irigy" legyek rá, akkor az olyasvalaki lesz, aki már letett valamit az asztalra, és neadjisten' még tehetsége is van. rohog.gif
Attól mert szerintem megerőszakolás volt, amit ezzel a számmal (és a Joan-Runaways számokkal is) csinált és mert Kurt-öt és az egész bandát sokkal nagyobbra tartom annál, hogy ilyen Miley féleségek énekelgessék a számaikat, attól még nem vagyok rá irigy.
5 felhasználónak tetszik: raspberry, funny18, Catia, Bogszics, Black Hearth2
2011. május 04. 17:02 #68
rachella
rachella
EchelonMuserGlambert

Státusz“Menj az utamból! Elhasználod az oxigénemet!” /Száll a kakukk fészkére/
Hozzászólás: 1591
Azonosító: 147043
Nyomába se ért az eredetinek, de legalább megpróbálta! smileeee.gif
2011. május 04. 17:06 #69
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12071
Csatolások: 195628
Azonosító: 107508
Idézet (Courtneyy @ 2011.05.04. 16:59)
Ezzel teljesen egyetértek! A mai rockbandáktól, akik a Nirvanát vették alapul, és ma gyakorlatilag a fellegekben vannak, naná, hogy jobban elviselnék egy feldolgozást, pláne, ha normálisan teszik azt. Most az, hogy Miley előugrik a színpadon, és elkezdi énekelni, az lassan már botrányos. Jared Leto-t eddig is tiszteltem, de amikor láttam a videóját Kurtről, valahogy ez csak erősödött. Lehet, hogy fura, és némiképp idegen módszert választott, amikor beöltözött Kurtnek, mégis abban a három percben úgy éreztem, visszakaptuk. Mileytól maximum háborodottságot kaphatunk  dry.gif

Valahogy én is ilyet érzetem a Jared előadta verziónál. Ott érzetem igazán, hogy tiszteleg előtt és a munkássága előtt. Mileynál valahogy ezt nem érzem vagy csak nekem nem jön át. A nagy zenekarok sem merik nagyon feldolgozni ezt a számot akkor ő miért teszi meg. Most leszögezném, hogy nem akarok ebből veszekedést kihozni és szerintem senki sem, csak elmondjuk a véleményünket kulturált keretek között smileeee.gif
5 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics, raspberry, Nikaaa, Black Hearth2
2011. május 04. 17:24 #70
Miley18
Miley18
visszatérő vendég

StátuszI ♥ Music
Hozzászólás: 253
Azonosító: 142355
ezt se gondoltam volna xĐĐ
2011. május 04. 17:30 #71
Cassie3
Cassie3
leebit♡

Státusz"life is too short to focus on things that you don't like" - pewdiepie
Hozzászólás: 1867
Csatolások: 1452
Azonosító: 124987
Szerintem ez kedves tőle. És felvilágosítanék mindenkit, hogy nem a nyomába akart érni, hanem csak tisztelegni előtte..
2011. május 04. 17:32 #72
DestinyHope
DestinyHope
új tag
Hozzászólás: 77
Azonosító: 139216
annyira buták vagytok.. szinte félek elolvasni a komijaitokat lol.. attol mer nem annyira fullosan szuper a hangja attól még tehetséges főleg szinésznőként, és legalább nem átlagos mint selena-.- na pl benne nincsen semmi különlegesség, olyan csaj akimellett simán elmennék az utcán ha nemtudnám hogy őaz/NEMLENNE HIRES miley és demi a legjobb disney szinésznők és ennyi...nincs olyan ember akit mindenki szeret
2011. május 04. 17:35 #73
dana
dana
"Evolution?"

Státusz" Légy önmagad! Mindenki más már foglalt."
Hozzászólás: 1776
Csatolások: 3
Azonosító: 147029
Idézet (Brandy @ 2011.05.04. 15:12)
Nirvánás verzió jobb!! SOKALLL

Teljesen 1-t értek, FÉNYÉVEKKEL JOBB.
2011. május 04. 17:35 #74
NiceandCute
NiceandCute
Hozzászólás: 1345
Csatolások: 3585
Azonosító: 137967
Szerintem sem rossz!
2011. május 04. 17:38 #75
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (DestinyHope @ 2011.05.04. 17:32)
annyira buták vagytok.. szinte félek elolvasni a komijaitokat lol.. attol mer nem annyira fullosan szuper a hangja attól még tehetséges főleg szinésznőként, és legalább nem átlagos mint selena-.- na pl benne nincsen semmi különlegesség, olyan csaj akimellett simán elmennék az utcán ha nemtudnám hogy őaz/NEMLENNE HIRES miley és demi a legjobb disney szinésznők és ennyi...nincs olyan ember akit mindenki szeret

Igen, mi buták vagyunk. A TE kommentedből viszont csak úgy sugárzik az értelem _nevet.gif
3 felhasználónak tetszik: Bogszics, Nikaaa, Black Hearth2
2011. május 04. 17:38 #76
- törölt felhasználó -    
Idézet (DestinyHope @ 2011.05.04. 17:32)

Szerintem Miley-t sem Selenával kéne összehasonlításba hozni, mert személy szerint nem látok köztük különbséget. A fél világ a lábaik előtt hever, a másik fele meg ugyanúgy rühelli az egyiket, mint a másikat mellow.gif
6 felhasználónak tetszik: janet7, dana, raspberry, Bogszics, Nikaaa, Black Hearth2
2011. május 04. 17:40 #77
Bogszics
Bogszics

Státuszjobbára ártalmatlan
Hozzászólás: 915
Csatolások: 439
Azonosító: 143956
Hát ez nekem totál nem jön össze, Mileyka, meg ez a szám... Még az oké lenne, hogy lerója a tiszteletet, de azt én nem éreztem. Csak azt, hogy elénekel egy kemény rock számot, és ettől már azt hiszi, hogy úgymond "felnőtt" lesz. Csak sajnos nem érzi át a számnak a mondanivalóját, azt a lázadást, amitől rock&roll a rock&roll. Ezt a legtöbb rock számnál így érezném, de főleg ennél.
Ja, és hogy a példaképe, meg hogy inspirálja?! _nevet.gif Ugyan már, ezt egy disney sztárocska mondja? Majd hiszem, ha elkezd normális zenét csinálni.
És egyetértek az előttem szóló ellenzőkkel.
5 felhasználónak tetszik: janet7, raspberry, Grace Benning, funny18, Black Hearth2
2011. május 04. 17:45 #78
DisneyFans
DisneyFans
American Horror Story
Hozzászólás: 5111
Csatolások: 1595
Azonosító: 131804
Egyetértek Courtneyy
2011. május 04. 17:45 #79
Tjaaash
Tjaaash
Cameron Monaghan ♥ Gallavich

Státuszif you don't have anything nice to say, don't say anything at all.
Hozzászólás: 1236
Csatolások: 264
Azonosító: 115832
nagyon jól énekli biggrin.gif
2011. május 04. 17:48 #80
Riley13
Riley13
EvilRegal ♡

Státusz"Az életben mindig az a fontos, hogy jól érezzük magunkat"
Hozzászólás: 5050
Csatolások: 1091
Azonosító: 131122
Kelsey
Jesszusom, néhányan úgy hörögtök, mintha valami leprás, fertőzött állatról lenne szó, ami veszélyt jelent nem csak ránk, hanem az egész világegyetemre, csak azért, mert Disney sztár volt...

És, hogy Kurt Cobainhez képest Miley nem is ember, sőt egy jelentéktelen kis senki, akit egyből küldenétek az akasztóra...

Inkább örülni kéne, hátha javul a rajongóinak egy kicsit az ízlése... Aki esetleg idáig nem tudta ki az, most majd utána néz... stb.
Vagy inkább énekeljen Biebert??? blink.gif

Hiába jöttök a 'Miley nem ér fel Kurthöz'-zel, és hogy 'semmi joga nem volt elénekelni ezt a dalt'-al, baromi idegesítő, amikor kis senkik akarják megszabni a kis hálószobájukból, a számítógépük előtt, hogy ki mit csinálhat, és hogy mi helyes, és mi helytelen.

És senki nem állította, hogy ugyanolyan jók lennének, Mileynak sem az volt a célja, hogy lefölözze, ilyennel nem is próbálkozna, csak elénekelt egy dalt, amit nagyon szeret tőle.
És hogy ezzel megbocsájthatatlan bűnt követett volna el... hát kötve hiszem.

teljesen egyetértek, és amúgy szerintem egész jól énekli smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: miley-stars.gp
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok