Miley Cyrus Nirvanát adott elő
2011. május 04. 15:55
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Jézusom!!!! Szegény Kurt forog a sírjában!!! Az a gáz, hogy Ő már akkor is utálta az ilyen kis "semmirekellőket." Ja, és persze a példaképe, persze... Ehhez a számhoz meg amúgy se élt át annyi mindent az életben, hogy hitelesen előtudja adni. Az ő kis "botrányai" csak a 14-16 éveseket döbbenti meg, amúgy csak vihar a biliben, olcsó hírverés.
2011. május 04. 16:04
|
|
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline
|
most mirét kell támadni?
legalább csinált valamit tiszteletből! -.-
ti még ennyire se lennétek képesek! -.- hülye parasztok!
legalább csinált valamit tiszteletből! -.-
ti még ennyire se lennétek képesek! -.- hülye parasztok!
2011. május 04. 16:05
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Jesszusom, néhányan úgy hörögtök, mintha valami leprás, fertőzött állatról lenne szó, ami veszélyt jelent nem csak ránk, hanem az egész világegyetemre, csak azért, mert Disney sztár volt...
És, hogy Kurt Cobainhez képest Miley nem is ember, sőt egy jelentéktelen kis senki, akit egyből küldenétek az akasztóra...
Inkább örülni kéne, hátha javul a rajongóinak egy kicsit az ízlése... Aki esetleg idáig nem tudta ki az, most majd utána néz... stb.
Vagy inkább énekeljen Biebert???
Hiába jöttök a 'Miley nem ér fel Kurthöz'-zel, és hogy 'semmi joga nem volt elénekelni ezt a dalt'-al, baromi idegesítő, amikor kis senkik akarják megszabni a kis hálószobájukból, a számítógépük előtt, hogy ki mit csinálhat, és hogy mi helyes, és mi helytelen.
És senki nem állította, hogy ugyanolyan jók lennének, Mileynak sem az volt a célja, hogy lefölözze, ilyennel nem is próbálkozna, csak elénekelt egy dalt, amit nagyon szeret tőle.
És hogy ezzel megbocsájthatatlan bűnt követett volna el... hát kötve hiszem.
És, hogy Kurt Cobainhez képest Miley nem is ember, sőt egy jelentéktelen kis senki, akit egyből küldenétek az akasztóra...
Inkább örülni kéne, hátha javul a rajongóinak egy kicsit az ízlése... Aki esetleg idáig nem tudta ki az, most majd utána néz... stb.
Vagy inkább énekeljen Biebert???
Hiába jöttök a 'Miley nem ér fel Kurthöz'-zel, és hogy 'semmi joga nem volt elénekelni ezt a dalt'-al, baromi idegesítő, amikor kis senkik akarják megszabni a kis hálószobájukból, a számítógépük előtt, hogy ki mit csinálhat, és hogy mi helyes, és mi helytelen.
És senki nem állította, hogy ugyanolyan jók lennének, Mileynak sem az volt a célja, hogy lefölözze, ilyennel nem is próbálkozna, csak elénekelt egy dalt, amit nagyon szeret tőle.
És hogy ezzel megbocsájthatatlan bűnt követett volna el... hát kötve hiszem.
2011. május 04. 16:06
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Valószínűleg ez a kislány nem akart rosszat, csak el akart énekelni végre egy jó dalt, csak az a baj, hogy vannak dolgok, amiket jobb nem piszkálni. Ez a dal pedig egy pont ilyen dolog. Amihez a kis agyával még nem ér fel, az hihetően sem fog hangzani az ő előadásában, tehát mindenképpen csak szánalmas próbálkozás, rosszabb esetben gyalázat lesz. Miley Cyrus talán elénekelni el tudja, de előadni és az érzelmeket hitelesen átadni nem. Köszönjük, ezen is túl vagyunk, menjünk tovább.
2011. május 04. 16:11
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Ja, és az 'azt se tudja, ki az a Kurt Cobain...'-nel kapcsolatban meg annyit, hogy mi alapján hiszitek, hogy ti jobban tudjátok, hogy ki volt ő???
Úgy szeretem, amikor mindenki ilyen okosnak, bölcsnek és mindentudónak hiszi magát...
Úgy szeretem, amikor mindenki ilyen okosnak, bölcsnek és mindentudónak hiszi magát...
2011. május 04. 16:12
Aki azt merészeli mondani, hogy ez jobb, mint az eredeti, azt elevenen megnyúzom (pedig esküszöm, nem vagyok az az egresszív fajta ember). Szánalom, hogy mire nem képes ez a csitri, hogy felkeltse a média figyelmét. Énekelni nem tud, mostanában filmekben sem szerepel, úgyhogy inkább hozzányúlt egy olyan dalhoz, amihez rohadtul nem kellett volna. Ehhez a dalhoz még az se nyúljon hozzá, aki igazi rocksztár, tapasztalt énekes/énekesnő. Egyszerűen nem lehet. Szánalom ez a csaj.
2011. május 04. 16:17
Idézet (Kelsey @ 2011.05.04. 16:05)
Mintha te nem az lennél, amit magad is leírtál... és kis senki, a gép előtt ülve a szobájában, aki megpróbálja elhitetni az emberekkel, hogy Miley nem egy szánalmas ember (megjegyzem, teljesen eredménytelenül). Attól még hogy te azt mondod, senki sem fogja jobban szeretni vagy tisztelni Mileyt. Csak a te kommentedtől nem borul térdre senki.
2011. május 04. 16:18
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.05.04. 16:12)
Ehhez a dalhoz még az se nyúljon hozzá, aki igazi rocksztár, tapasztalt énekes/énekesnő. Egyszerűen nem lehet.
Ezzel egyetértek. Vannak dalok, amikhez egyszerűen nem lehet hozzányúlni, és ez nem sznobizmus és nem Miley Cyrus ellen szól. Nekem speciel Jared Leto húzása se tetszett. Talán, ha Eric Clapton, vagy hasonló kaliberű zenész vette volna elő ezt a dalt, aki már megélt egy s mást az életében, nem érezném ilyen erősen, hogy valami nincs rendjén, de így igen. A fürdőszobában én is éneklem, vagy amikor szomorú vagyok, de sosem léptem volna fel vele. Persze ő megteheti, és valószínűleg nincs is ezzel baj, de nekem nem kell tetszenie, hogy megtette.
2011. május 04. 16:19
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
nem rossz
2011. május 04. 16:26
|
|
gabicyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.21. Hozzászólás: 251 Csatolások: 22 Azonosító: 61509 offline
|
Szép gesztus tőle, nem is arról van szó,
de valahogy az egész önmagában akkora paradox. Az amit Kurt Cobain képviselt és az amit Miliiike, az nagyon eltér egymástól. És ezért van az, hogy néhányunk szánalmasnak, ha kell felháborítónak véli ezt az egész "tisztelgést".
de valahogy az egész önmagában akkora paradox. Az amit Kurt Cobain képviselt és az amit Miliiike, az nagyon eltér egymástól. És ezért van az, hogy néhányunk szánalmasnak, ha kell felháborítónak véli ezt az egész "tisztelgést".
2011. május 04. 16:30
Esküdni mernék rá,hogy aki most ide kommentált még nem hallotta az eredeti dalt ami szégyen és gratulálok érte májlinak
azt hittem annyi minden sztárocskában van,hogy egy ilyen értékű dalhoz nem mer hozzá nyúlni . arra se méltatom hogy meghallgassam Cobain emléke miatt.
Egyébként Kelsey igen is joga volt elénekelni májlinak (sajnos) én például nem utálom és nem vetem meg azért hogy dizni sztár de attól még közel sem színésznő és előadó. de legfőképpen nem jó most lehet azzal jönni,hogy hogy mondhatok én ilyet májliról majd akkor beszéljek ha lesz külön sorozatom blabla,de nekem apukám nem sorozatot készített ha unatkozom hanem könyvet ad a kezembe
szóval igenis valamivel többnek érzem magam májlitól hiszen nem járatom le magam olyan dolgokkal amihez nem értek.
Egyébként Kelsey igen is joga volt elénekelni májlinak (sajnos) én például nem utálom és nem vetem meg azért hogy dizni sztár de attól még közel sem színésznő és előadó. de legfőképpen nem jó most lehet azzal jönni,hogy hogy mondhatok én ilyet májliról majd akkor beszéljek ha lesz külön sorozatom blabla,de nekem apukám nem sorozatot készített ha unatkozom hanem könyvet ad a kezembe
2011. május 04. 16:32
|
|
annierayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 221 Csatolások: 8 Azonosító: 148079 offline
|
Le lehet harapni a fejem, de én Miley rajongója vagyok, és szerintem nem volt rossz az előadás. Jó, az eredeti sokkal jobb, ez tény, de nem kell túlozni, h mennyire de mennyire szar volt. Merész vállalkozás volt tőle, de tiszteletből énekelte és mert szereti. Semmi bűnt nem követett el, nem kellene így gyűlölködni!
1 felhasználónak tetszik:
miley-stars.gp
2011. május 04. 16:44
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
jaj,ne. most komolyan, mit gondolt? oké, tisztelegjen előtte, de ne úgy, hogy belenyúl az egyik legjobb Nirvana dalba, sőt, az egyik legjobb dalba a maga stílusában, ami ráadásul totál nem az ő világa. ja, bocsánat, mostanában úgyis olyan nagy rokkerfajzat.
2011. május 04. 16:46
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.04. 16:06)
Valószínűleg ez a kislány nem akart rosszat, csak el akart énekelni végre egy jó dalt, csak az a baj, hogy vannak dolgok, amiket jobb nem piszkálni. Ez a dal pedig egy pont ilyen dolog. Amihez a kis agyával még nem ér fel, az hihetően sem fog hangzani az ő előadásában, tehát mindenképpen csak szánalmas próbálkozás, rosszabb esetben gyalázat lesz. Miley Cyrus talán elénekelni el tudja, de előadni és az érzelmeket hitelesen átadni nem. Köszönjük, ezen is túl vagyunk, menjünk tovább. 
Körülbelül.. ha én is akkora sztár lennék, mint Miley - csak "ízlésesebb" persze -, és odáig vetemednék, hogy előadom valamelyik számát, mert tudom, milyen hűdebaró a hangzása, akkor maga a dal előtt egy órás beszédet mondanék Kurtről, és mesélnék arról, mennyire szeretem. Ezzel legalább nem haragítanék magamra senkit, és talán a Cobain-rajongók is tisztelnének
2011. május 04. 16:47
|
|
Catiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.27. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 146321 offline
|
Nem arról van szó, hogy rossz volt az előadása, vagy, hogy nincs joga hozzá... Egyszerűen aki nem tudja, hogy mit képvisel ez a zene, nem is fogja megérteni, hogy mi egy páran miért háborodtunk fel rajta. Miley egy jó, tehetős családba született lány, akit sztárnak neveltek, ez a zene pedig pont a lázadásról, a szegénységről, a drogokról, a magányról a meg nem értésről szól. Mindenről amihez Mileynak köze sincs. Aki nem érti a különbséget a két videó között: remélem majd pár év múlva megérti.
És azt hiszem jobban ismerem Kurtot mint te, Kelsey, én már 10 éves koromban is (többek között) őt hallgattam, elolvastam a naplóját ismerem az egész munkásságát. És még a Nirvana utódzenekara (Foo Fighters) koncertjén is voltam. De ezt csak úgy megjegyzem.
És azt hiszem jobban ismerem Kurtot mint te, Kelsey, én már 10 éves koromban is (többek között) őt hallgattam, elolvastam a naplóját ismerem az egész munkásságát. És még a Nirvana utódzenekara (Foo Fighters) koncertjén is voltam. De ezt csak úgy megjegyzem.
8 felhasználónak tetszik:
funny18,
Grace Benning,
janet7,
raspberry,
Bogszics,
dana,
Nikaaa,
Black Hearth2
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.