Starity

Miley Cyrus Nirvanát adott elő

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. május 04. 15:55 #41
LadyAlba88
LadyAlba88

Státusz"A man who dares to waste one hour of time has not discovered the value of life"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1140
Csatolások: 200
Azonosító: 142600
Jézusom!!!! Szegény Kurt forog a sírjában!!! Az a gáz, hogy Ő már akkor is utálta az ilyen kis "semmirekellőket." Ja, és persze a példaképe, persze... Ehhez a számhoz meg amúgy se élt át annyi mindent az életben, hogy hitelesen előtudja adni. Az ő kis "botrányai" csak a 14-16 éveseket döbbenti meg, amúgy csak vihar a biliben, olcsó hírverés.
6 felhasználónak tetszik: janet7, raspberry, Catia, Bogszics, dana, Black Hearth2
2011. május 04. 16:00 #42
- törölt felhasználó -    
hát erre nem tudok mit mondani!!
2011. május 04. 16:04 #43
sziszuska29
sziszuska29
Hozzászólás: 518
Csatolások: 0
Azonosító: 130811
most mirét kell támadni?
legalább csinált valamit tiszteletből! -.-
ti még ennyire se lennétek képesek! -.- hülye parasztok! dry.gif
2 felhasználónak tetszik: Kelsey, miley-stars.gp
2011. május 04. 16:05 #44
Kelsey
Kelsey

Státuszoffline.
Hozzászólás: 2806
Csatolások: 4078
Azonosító: 130190
Jesszusom, néhányan úgy hörögtök, mintha valami leprás, fertőzött állatról lenne szó, ami veszélyt jelent nem csak ránk, hanem az egész világegyetemre, csak azért, mert Disney sztár volt...

És, hogy Kurt Cobainhez képest Miley nem is ember, sőt egy jelentéktelen kis senki, akit egyből küldenétek az akasztóra...

Inkább örülni kéne, hátha javul a rajongóinak egy kicsit az ízlése... Aki esetleg idáig nem tudta ki az, most majd utána néz... stb.
Vagy inkább énekeljen Biebert??? ohmy.gif

Hiába jöttök a 'Miley nem ér fel Kurthöz'-zel, és hogy 'semmi joga nem volt elénekelni ezt a dalt'-al, baromi idegesítő, amikor kis senkik akarják megszabni a kis hálószobájukból, a számítógépük előtt, hogy ki mit csinálhat, és hogy mi helyes, és mi helytelen.

És senki nem állította, hogy ugyanolyan jók lennének, Mileynak sem az volt a célja, hogy lefölözze, ilyennel nem is próbálkozna, csak elénekelt egy dalt, amit nagyon szeret tőle.
És hogy ezzel megbocsájthatatlan bűnt követett volna el... hát kötve hiszem.
2 felhasználónak tetszik: raspberry, miley-stars.gp
2011. május 04. 16:06 #45
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Valószínűleg ez a kislány nem akart rosszat, csak el akart énekelni végre egy jó dalt, csak az a baj, hogy vannak dolgok, amiket jobb nem piszkálni. Ez a dal pedig egy pont ilyen dolog. Amihez a kis agyával még nem ér fel, az hihetően sem fog hangzani az ő előadásában, tehát mindenképpen csak szánalmas próbálkozás, rosszabb esetben gyalázat lesz. Miley Cyrus talán elénekelni el tudja, de előadni és az érzelmeket hitelesen átadni nem. Köszönjük, ezen is túl vagyunk, menjünk tovább. blink.gif
6 felhasználónak tetszik: janet7, raspberry, Bogszics, Nikaaa, Pandus, Black Hearth2
2011. május 04. 16:06 #46
Empress
Empress
assassins™
Hozzászólás: 3519
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
krisztusom..
2011. május 04. 16:11 #47
Kelsey
Kelsey

Státuszoffline.
Hozzászólás: 2806
Csatolások: 4078
Azonosító: 130190
Ja, és az 'azt se tudja, ki az a Kurt Cobain...'-nel kapcsolatban meg annyit, hogy mi alapján hiszitek, hogy ti jobban tudjátok, hogy ki volt ő???

Úgy szeretem, amikor mindenki ilyen okosnak, bölcsnek és mindentudónak hiszi magát...
2 felhasználónak tetszik: miley-stars.gp, Nikaaa
2011. május 04. 16:12 #48
- törölt felhasználó -    
Aki azt merészeli mondani, hogy ez jobb, mint az eredeti, azt elevenen megnyúzom (pedig esküszöm, nem vagyok az az egresszív fajta ember). Szánalom, hogy mire nem képes ez a csitri, hogy felkeltse a média figyelmét. Énekelni nem tud, mostanában filmekben sem szerepel, úgyhogy inkább hozzányúlt egy olyan dalhoz, amihez rohadtul nem kellett volna. Ehhez a dalhoz még az se nyúljon hozzá, aki igazi rocksztár, tapasztalt énekes/énekesnő. Egyszerűen nem lehet. Szánalom ez a csaj.
3 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics, Nikaaa
2011. május 04. 16:17 #49
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kelsey @ 2011.05.04. 16:05)
Hiába jöttök a 'Miley nem ér fel Kurthöz'-zel, és hogy 'semmi joga nem volt elénekelni ezt a dalt'-al, baromi idegesítő, amikor kis senkik akarják megszabni a kis hálószobájukból, a számítógépük előtt, hogy ki mit csinálhat, és hogy mi helyes, és mi helytelen.

Mintha te nem az lennél, amit magad is leírtál... és kis senki, a gép előtt ülve a szobájában, aki megpróbálja elhitetni az emberekkel, hogy Miley nem egy szánalmas ember (megjegyzem, teljesen eredménytelenül). Attól még hogy te azt mondod, senki sem fogja jobban szeretni vagy tisztelni Mileyt. Csak a te kommentedtől nem borul térdre senki. cool.gif
4 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics, Nashine, Nikaaa
2011. május 04. 16:18 #50
- törölt felhasználó -    
*egy
2011. május 04. 16:18 #51
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.05.04. 16:12)
Ehhez a dalhoz még az se nyúljon hozzá, aki igazi rocksztár, tapasztalt énekes/énekesnő. Egyszerűen nem lehet.

Ezzel egyetértek. Vannak dalok, amikhez egyszerűen nem lehet hozzányúlni, és ez nem sznobizmus és nem Miley Cyrus ellen szól. Nekem speciel Jared Leto húzása se tetszett. Talán, ha Eric Clapton, vagy hasonló kaliberű zenész vette volna elő ezt a dalt, aki már megélt egy s mást az életében, nem érezném ilyen erősen, hogy valami nincs rendjén, de így igen. A fürdőszobában én is éneklem, vagy amikor szomorú vagyok, de sosem léptem volna fel vele. Persze ő megteheti, és valószínűleg nincs is ezzel baj, de nekem nem kell tetszenie, hogy megtette.
2011. május 04. 16:19 #52
Hannuusshh
Hannuusshh
Patley

StátuszMockingjay
Hozzászólás: 1670
Csatolások: 193
Azonosító: 150324
nem rossz biggrin.gif
2011. május 04. 16:25 #53
chapshe
chapshe
visszatérő vendég

StátuszKérlek titeket tanuljatok meg helyesen írni!!!!!!!!
Hozzászólás: 420
Csatolások: 19
Azonosító: 126090
nekem tetszett(nem vagyok Miley fan...)Sok köze nem volt az eredetihez de ha ez egy saját száma lenne én biztos letölteném
2011. május 04. 16:26 #54
gabicy
gabicy
visszatérő vendég
Hozzászólás: 251
Csatolások: 22
Azonosító: 61509
Szép gesztus tőle, nem is arról van szó,
de valahogy az egész önmagában akkora paradox. Az amit Kurt Cobain képviselt és az amit Miliiike, az nagyon eltér egymástól. És ezért van az, hogy néhányunk szánalmasnak, ha kell felháborítónak véli ezt az egész "tisztelgést".
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, janet7
2011. május 04. 16:30 #55
- törölt felhasználó -    
Esküdni mernék rá,hogy aki most ide kommentált még nem hallotta az eredeti dalt ami szégyen és gratulálok érte májlinak meghajolo.gif azt hittem annyi minden sztárocskában van,hogy egy ilyen értékű dalhoz nem mer hozzá nyúlni . arra se méltatom hogy meghallgassam Cobain emléke miatt.
Egyébként Kelsey igen is joga volt elénekelni májlinak (sajnos) én például nem utálom és nem vetem meg azért hogy dizni sztár de attól még közel sem színésznő és előadó. de legfőképpen nem most lehet azzal jönni,hogy hogy mondhatok én ilyet májliról majd akkor beszéljek ha lesz külön sorozatom blabla,de nekem apukám nem sorozatot készített ha unatkozom hanem könyvet ad a kezembe beer.gif szóval igenis valamivel többnek érzem magam májlitól hiszen nem járatom le magam olyan dolgokkal amihez nem értek.
4 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics, Nikaaa, Black Hearth2
2011. május 04. 16:32 #56
annieray
annieray
visszatérő vendég

Státusz"I'm not your robot, I'm just me"
Hozzászólás: 221
Csatolások: 8
Azonosító: 148079
Le lehet harapni a fejem, de én Miley rajongója vagyok, és szerintem nem volt rossz az előadás. Jó, az eredeti sokkal jobb, ez tény, de nem kell túlozni, h mennyire de mennyire szar volt. Merész vállalkozás volt tőle, de tiszteletből énekelte és mert szereti. Semmi bűnt nem követett el, nem kellene így gyűlölködni!
1 felhasználónak tetszik: miley-stars.gp
2011. május 04. 16:42 #57
- törölt felhasználó -    
Nem is rossz!
2011. május 04. 16:44 #58
heyitsamyMT
heyitsamyMT
▪chatnoir

Státuszviva la vie boheme
Hozzászólás: 2032
Csatolások: 34
Azonosító: 143368
jaj,ne. most komolyan, mit gondolt? oké, tisztelegjen előtte, de ne úgy, hogy belenyúl az egyik legjobb Nirvana dalba, sőt, az egyik legjobb dalba a maga stílusában, ami ráadásul totál nem az ő világa. ja, bocsánat, mostanában úgyis olyan nagy rokkerfajzat.
2011. május 04. 16:46 #59
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.04. 16:06)
Valószínűleg ez a kislány nem akart rosszat, csak el akart énekelni végre egy jó dalt, csak az a baj, hogy vannak dolgok, amiket jobb nem piszkálni. Ez a dal pedig egy pont ilyen dolog. Amihez a kis agyával még nem ér fel, az hihetően sem fog hangzani az ő előadásában, tehát mindenképpen csak szánalmas próbálkozás, rosszabb esetben gyalázat lesz. Miley Cyrus talán elénekelni el tudja, de előadni és az érzelmeket hitelesen átadni nem. Köszönjük, ezen is túl vagyunk, menjünk tovább.  blink.gif

Körülbelül.. ha én is akkora sztár lennék, mint Miley - csak "ízlésesebb" persze -, és odáig vetemednék, hogy előadom valamelyik számát, mert tudom, milyen hűdebaró a hangzása, akkor maga a dal előtt egy órás beszédet mondanék Kurtről, és mesélnék arról, mennyire szeretem. Ezzel legalább nem haragítanék magamra senkit, és talán a Cobain-rajongók is tisztelnének biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: janet7, raspberry, Bogszics, Black Hearth2
2011. május 04. 16:47 #60
Catia
Catia
visszatérő vendég

StátuszNem számít rólam mit hiszel, hidd el, hogy sosem hittem el...
Hozzászólás: 139
Csatolások: 0
Azonosító: 146321
Nem arról van szó, hogy rossz volt az előadása, vagy, hogy nincs joga hozzá... Egyszerűen aki nem tudja, hogy mit képvisel ez a zene, nem is fogja megérteni, hogy mi egy páran miért háborodtunk fel rajta. Miley egy jó, tehetős családba született lány, akit sztárnak neveltek, ez a zene pedig pont a lázadásról, a szegénységről, a drogokról, a magányról a meg nem értésről szól. Mindenről amihez Mileynak köze sincs. Aki nem érti a különbséget a két videó között: remélem majd pár év múlva megérti.
És azt hiszem jobban ismerem Kurtot mint te, Kelsey, én már 10 éves koromban is (többek között) őt hallgattam, elolvastam a naplóját ismerem az egész munkásságát. És még a Nirvana utódzenekara (Foo Fighters) koncertjén is voltam. De ezt csak úgy megjegyzem.
8 felhasználónak tetszik: funny18, Grace Benning, janet7, raspberry, Bogszics, dana, Nikaaa, Black Hearth2
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok