VV4: Újra benépesült a villa
2011. május 04. 20:30
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
mind jók
2011. május 05. 20:36
Milo megsem szólal .Nemtom hogy nyerhette meg a VV3-at
2011. május 08. 22:03
|
|
xBlondiefashionista |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.11.14. Hozzászólás: 2713 Csatolások: 14045 Azonosító: 112254 offline
|
Idézet (pink_bunny @ 2011.05.04. 18:21)
nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem már nagyon elegem van abból, hogy minden cikket kitesznek, amit a ValóVilág-ról meg a TabuTV-ről írnak (igaz, én is onnan íroom, de a többi, saját írású cikkeimet nem teszik ki). Értem én, hogy mindenki oda van a VV-ért, meg hogy nagyon népszerű, de hogy minden nap van róluk egy cikk, az már sok. Én úgy gondolom, hogy aki nézi az enélkül is tudja, hogy mi történik ott. Aki meg nem nézni, azt meg gondolom nem is érdekli. Szerintem bőven elég, ha a kiválasztásról, kihívásról meg a párbajról írnak... Sokkal jobban örülök, ha nem ilyen cikkeket látok. Mondjuk azt nagyon nem értem, hogy miért nem írták ki azt a cikkemet, hogy Russel Brand megcsalta Katy-t. Pedig szerintem ez sok mindenkit érdekelt volna. És igaz is volt. Képek támasztották alá. << bocsika, ez nem volt valami ideillő. de mind1. és nem vagyok kíváncsi a másik véleményére az én kommentemmel kapcsolatban. tartsd meg magadnak a véleményed és fogadd el, hogy ez az ENYÉM! És nem erőltetem rád az akartomat. ennyi. ez egy kicsit hosszú lett. 
„tartsd meg magadnak a véleményed”... Már bocs, de ha te kifejtetted a tiédet, miért ne várnád meg, hogy valaki reagáljon? Szóval. Ha látnád a bejövő cikkeket, nem mondanád azt, hogy „minden cikket kitesznek, amit a ValóVilág-ról írnak”. Közel sem. Ha téged ez idegesít, nem tudom, mit szólnál ahhoz, ha minden összefoglalóról készülne cikk – mert MINDEN EGYES összefoglalóról lehetne írni. Én tudnék – hiszen egy összefoglaló 1 órás, ami nem rövid idő, és sok dolog történik benne. A VV-s cikkeket pedig azért rakjuk ki, mert most ez a népszerű, és sokakat érdekli. Ha nem tetszik, ne nézd, ne kattints rá. Nem hiszem, hogy olyan borzasztóan sok a heti 1-2 VV-s cikk. (Mondjuk épp most tart a finálé, és ezután már nem lesz több.) A te cikked pedig valószínűleg nem felelt meg a követelményeknek, ezért nem került ki, ennyi.
2011. június 03. 15:58
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Ncskcsk-val egyetértek:)
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: