VV4: Újra benépesült a villa
2011. május 04. 18:21
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem már nagyon elegem van abból, hogy minden cikket kitesznek, amit a ValóVilág-ról meg a TabuTV-ről írnak (igaz, én is onnan íroom, de a többi, saját írású cikkeimet nem teszik ki). Értem én, hogy mindenki oda van a VV-ért, meg hogy nagyon népszerű, de hogy minden nap van róluk egy cikk, az már sok. Én úgy gondolom, hogy aki nézi az enélkül is tudja, hogy mi történik ott. Aki meg nem nézni, azt meg gondolom nem is érdekli. Szerintem bőven elég, ha a kiválasztásról, kihívásról meg a párbajról írnak... Sokkal jobban örülök, ha nem ilyen cikkeket látok. Mondjuk azt nagyon nem értem, hogy miért nem írták ki azt a cikkemet, hogy Russel Brand megcsalta Katy-t. Pedig szerintem ez sok mindenkit érdekelt volna. És igaz is volt. Képek támasztották alá. << bocsika, ez nem volt valami ideillő. de mind1. és nem vagyok kíváncsi a másik véleményére az én kommentemmel kapcsolatban. tartsd meg magadnak a véleményed és fogadd el, hogy ez az ENYÉM! És nem erőltetem rád az akartomat. ennyi. ez egy kicsit hosszú lett.
2011. május 04. 18:22
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
király
2011. május 04. 18:51
tök jó és nagyon király rész volt amikor este az Alekosz bevetésre indult és összekeverte a 2 lányt!!!!!
2011. május 04. 19:38
pink_bunny! Tudom, h nem kértél kommentet, de ezt nem állhatom meg szó nélkül!
Teljesen igazad van! Baromira unom én is, h már abból is cikk van, ami a villában történik! Kérdezem én minek, ha akit érdekel, úgyis megnézi?
Én is megírtam egy rakás cikket, azokat se tették ki, bezzeg a VV-s cikkem megjelent -.-". Bár én nem a villabeli életről írtam.
Egyébként a Katy-Russel cikked pl engem érdekelt volna
Teljesen igazad van! Baromira unom én is, h már abból is cikk van, ami a villában történik! Kérdezem én minek, ha akit érdekel, úgyis megnézi?
Én is megírtam egy rakás cikket, azokat se tették ki, bezzeg a VV-s cikkem megjelent -.-". Bár én nem a villabeli életről írtam.
Egyébként a Katy-Russel cikked pl engem érdekelt volna
2011. május 04. 19:41
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Anettnak örültem ő legalább nem Alek&Éva ellenes.
2011. május 04. 19:49
|
|
zsokuc0312 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 807 Csatolások: 0 Azonosító: 144476 offline
|
alekmek legalább megint lehet eséje valakivel flörtölgetni!
2011. május 04. 20:10
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
régen nem néztem, amikor ezek a szereplők voltak, de ez az Ágica nagyon szimpi.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: