Starity

ToTo adatlapos topikja

484 oldal 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 19. 12:21 #1961
Shenayla
Shenayla
Sheyka

Státusz365 Nap...365 új esély
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3669
Csatolások: 40065
Azonosító: 158683
Idézet (Juanita @ 2011.08.19. 07:58)
Már elnézést, de Anahít még én cseréltem el kriszti145-el és nem azért, hogy ő tovább cserélje dry.gif 
Ha ennyire nem kell neki a lap akkor én szeretném visszakérni.
Toto, ha lehetséges akkor légyszíves csatold vissza hozzám Anahí lapját. Köszönöm szépen!

Akkor Fernando Colunga nálam marad, én ezt nem tudtam, csak mivel Anahí nagy kedvencem megkérdeztem elcseréli e? Bocs Juanita!
1 felhasználónak tetszik: Thora_90
2011. augusztus 19. 12:26 #1962
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Ez az egyik dolog, amitől hányingerem van. Azért könyörögnek az adatlapért, hogy másnap elcseréljék? Gratulálok! Felelős szerkesztők!
16 felhasználónak tetszik: Twilight6, DreamerGirl, Beba13, Coco Selly, Thora_90, DiscoDiva, dave095, Rap4ever8, LittleVampire, VastagTamásfan, janet7, BaByGaGa, Boscorelli, adry1415, Eszter655, Luckie
2011. augusztus 19. 12:43 #1963
Empress
Empress
assassins™
Hozzászólás: 3519
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
Idézet (cucika @ 2011.08.18. 23:35)
Ok, értettem! smileeee.gif 
Csak akkor azt mond meg, hogy mégis mit írjak oda??? blink.gif  mellow.gif Legalább akkor a sajátjaimat had csináljam meg...  unsure.gif

PL :Beírod Bipasha Basu(ez az akit szerkesztesz) a Google-ba.Ki is adja h, Bipasha Basu WIKIPÉDIA bár angolul.De nem baj mert képzeld feltalálták a webfordítót és a Google fordítót is.Bemásolod a fordítóba és beírod az életrajzába.Csak előtte átírod a mondatot, hogy ÉRTELMES legyen.

Olyan nehéz ez ?
4 felhasználónak tetszik: Thora_90, Twilight6, mikeyla, Luckie
2011. augusztus 19. 13:00 #1964
- törölt felhasználó -    
Idézet (Shenayla @ 2011.08.19. 12:21)
Akkor Fernando Colunga nálam marad, én ezt nem tudtam, csak mivel Anahí nagy kedvencem megkérdeztem elcseréli e? Bocs Juanita!

Semmi gond, nem ellened irányult, és már Krisztivel megbeszéltük privátban. Visszakaptam Anahít, azt hiszem ez így jogos.
3 felhasználónak tetszik: Thora_90, kriszti145, adry1415
2011. augusztus 19. 13:00 #1965
- törölt felhasználó -    
Gyerekek, ezt NEM ITT kéne megbeszélni!
Ott van erre az adatlap szerkesztésének szabályai téma, amiben világosan le van írva minden, és ha még az szabályok elolvasása után is kérdésetek van,akkor feltehetitek! Vagy akár nekem is, szívesen segítek!
Nem hiszem, h ToTo, a sok munkája mellett törölgetni akarná a felesleges hozzászólásaitokat innen, ráadásul ez nem vitafórum wink.gif
Ez főleg cucikának szólt! Nem bántásból, csak hogy tudja smileeee.gif
10 felhasználónak tetszik: Empress, Twilight6, Bessie, UnhappyMeals, DreamerGirl, DiscoDiva, BaByGaGa, pillecukor3, vivi0403, Luckie
2011. augusztus 19. 13:42 #1966
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (Empress @ 2011.08.19. 12:43)
PL :Beírod  Bipasha Basu(ez az akit szerkesztesz) a Google-ba.Ki is adja h, Bipasha Basu WIKIPÉDIA bár angolul.De nem baj mert  képzeld feltalálták a webfordítót és a Google fordítót is.Bemásolod a fordítóba és beírod az életrajzába.Csak előtte átírod a mondatot, hogy ÉRTELMES legyen.
Olyan nehéz ez ?

Ha böngészőnek Mozilla Firefoxot használtok, akkor nem kell webfordító! Vannak olyan kiegészítő alkalmazások, amiket telepíthettek. (Google-ba beírod hogy Mozilla Firefox, vagy klikk ide. ) Felső sorban megtaláljátok a kiegészítőket (funkció mellett).
Kategóriák közül kiválasztod az egyéb linket. Alatta megtaláljátok a szótárakat.
Kiválasztod a neked szükséges nyelvet, telepíted. Legközelebb ha a google-t újra meglátogatod, akkor az idegen nyelvű linkek mellett megtalálod azt,hogy oldal lefordítása. beer.gif

vagy másik lehetőség
6 felhasználónak tetszik: Thora_90, Twilight6, UnhappyMeals, DiscoDiva, adry1415, Luckie
2011. augusztus 19. 13:52 #1967
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2011.08.19. 13:42)
Ha böngészőnek Mozilla Firefoxot használtok, akkor nem kell webfordító! Vannak olyan kiegészítő alkalmazások, amiket telepíthettek. (Google-ba beírod hogy Mozilla Firefox, vagy klikk ide. ) Felső sorban megtaláljátok a kiegészítőket (funkció mellett). 
Kategóriák közül kiválasztod az egyéb linket. Alatta megtaláljátok a szótárakat.
Kiválasztod a neked szükséges nyelvet, telepíted. Legközelebb ha a google-t újra meglátogatod,  akkor az idegen nyelvű linkek mellett megtalálod azt,hogy oldal lefordítása. beer.gif

Nem offolni szeretnék, de érdekelne, így megkérdezem.XD Ti hisztek ezekben a webfordítókban? Nem azért, de egy szónak akár több jelentése is lehet és minden a szövegkörnyezettől függ. Sőt, amikor kipróbáltam poénból a webfordítót, beütöttem azt a magyar szót, hogy "idegen", erre kidobta azt, hogy "on the nerv", pedig én az "alien" szóra voltam kíváncsi. Meg a másik. Ahány ember, annyi fordítás. Főleg így, hogy angolról magyarra fordít az ember. Biztos én vagyok maradi, de sokkal több munka van pl. az én adatlapjaimba, mert nem használok webfordítót. Egy adatlap megcsinálása nekem egy délutánt azért igénybe szokott venni. Én nem látom értelmét annak, hogy valaki nulla munkával adatlapot szerkesszen. Valahol igen is követelménynek kell lennie, hogy azért fordítsunk és igen is szótározgassunk, ha odakerül a sor. Persze ez az én véleményem, de, ha elvégzi helyetted a program, akkor azt még a 8 éves is meg tudja csinálni. Ráadásul itt pont az lenne a lényeg, hogy nem csak a Wikiről, de több oldalról szedjük össze és gyúrjuk össze egy anyagba az infókat.
6 felhasználónak tetszik: Thora_90, AmyVie, Beba13, Rap4ever8, janet7, LittleVampire
2011. augusztus 19. 14:01 #1968
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (Holly Keller @ 2011.08.19. 13:52)
Nem offolni szeretnék, de érdekelne, így megkérdezem.XD Ti hisztek ezekben a webfordítókban? Nem azért, de egy szónak akár több jelentése is lehet és minden a szövegkörnyezettől függ. Sőt, amikor kipróbáltam poénból a webfordítót, beütöttem azt a magyar szót, hogy "idegen", erre kidobta azt, hogy "on the nerv", pedig én az "alien" szóra voltam kíváncsi. Meg a másik. Ahány ember, annyi fordítás. Főleg így, hogy angolról magyarra fordít az ember. Biztos én vagyok maradi, de sokkal több munka van pl. az én adatlapjaimba, mert nem használok webfordítót és abba tényleg van munka. Egy adatlap megcsinálása nekem egy délutánt azért igénybe szokott venni. Én nem látom értelmét annak, hogy valaki nulla munkával adatlapot szerkesszen. Valahol igen is követelménynek kell lennie, hogy azért fordítsunk és igen is szótározgassunk, ha odakerül a sor. Persze ez az én véleményem, de, ha elvégzi helyetted a program, akkor azt még a 8 éves is meg tudja csinálni. Ráadásul itt pont az lenne a lényeg, hogy nem csak a Wikiről, de több oldalról szedjük össze és gyúrjuk össze egy anyagba az infókat.

Gyors fordításhoz elmegy. Egyébként én ritkán használom. Találtam egy nagyon jó szótár programot, azt használom.
(Jómagam az a neve). Rengeteg nyelvi szótár megtalálható. Angol,francia, német, spanyol, latin, cigány, eszperantó, tünde, goauld (igen az is biggrin.gif ), nevek jelentése, meg a fene tudja hirtelen rohog.gif

Az utolsó mondattal egyértelműen egyet értek, hisz a Wiki sem mindig pontos. Minél több helyről kell utána nézni az infóknak.
na de ez nem ide való téma. Annyit offolunk, hogy hamarosan tényleg kapunk egy kis fenéken rúgást. nevet2.gif
2011. augusztus 19. 15:37 #1969
- törölt felhasználó -    
ToTo, nagyon szépen köszönöm Madár Vera adatlapját!!! meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2011. augusztus 19. 17:47 #1970
- törölt felhasználó -    
Szia!
Előszőr is ha lehetne akkor szívesen elvállalnám Lola adatlapját! Másodszor! Tudom, hogy azt fogja mondani nekem valaki, hogy az egy moderátor adatlapja de ez nem fer mással szemben, hogy 6 hónap már letelt de mégsem kaphatja meg aki kéri az adatlapját csak azért mert egy moderátoré az adatlap! Ennyi lenne! Nem akartam goromba lenni! Előre is köszönöm!
1 felhasználónak tetszik: #Anita95
2011. augusztus 19. 17:55 #1971
- törölt felhasználó -    
Idézet (Krisztikehh98 @ 2011.08.19. 17:47)
Szia!
Előszőr is ha lehetne akkor szívesen elvállalnám Lola adatlapját! Másodszor! Tudom, hogy azt fogja mondani nekem valaki, hogy az egy moderátor adatlapja de ez nem fer mással szemben, hogy 6 hónap már letelt de mégsem kaphatja meg aki kéri az adatlapját csak azért mert egy moderátoré az adatlap! Ennyi lenne! Nem akartam goromba lenni! Előre is köszönöm!

Regináé a lap, aki moderátor. Moderátoroktól pedig köztudottan nem lehet adatlapot elvenni. Ez van.
5 felhasználónak tetszik: DreamerGirl, mikeyla, Beba13, BaByGaGa, Lady Suzy
2011. augusztus 19. 18:04 #1972
- törölt felhasználó -    
Szia ToTo!
Reméelm nem veszed rossz néven, (vagyis nem gondolod azt, hogy már megint mi fenét akarok) hogy ide írok.
De Gábor Zsazsa adatlapja lejárt. http://starity.hu/sztarok/gabor-zsazsa/
Én szívesen szerkezteném.
Előre is köszönöm a választ. meghajolo.gif
2011. augusztus 20. 08:18 #1973
- törölt felhasználó -    
Szia!
Ezenkívűl szeretném kérni Angel Carter adatlapját! Szívesen rendbetenném!
Köszönöm!

Idézet (Thora_90 @ 2011.08.17. 22:33)
Szia ToTo!
Kérlek, h Ross Thomas adatlapját helyezd át vivi0403-nak!
Köszönöm!
2011. augusztus 20. 08:48 #1974
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Szia ToTo, drága!
Újabb kérdéssel fordulok hozzád. Szűcs Gabriella adatlapja igen erősen elhanyagolt. A szerkesztője áprilisban lépett be az oldalra utoljára, és Gabinak nincs kitöltve se a biója, se a discográfiája. Ennél azért róla többet lehet írni. Nekem kamasz korom óta az egyik kedvencem, ráadásul személyes ismerettség is mélyíti ezt a szeretet. Megkaphatom? smileeee.gif blush.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, _ToTo_
2011. augusztus 20. 15:06 #1975
Dzseen
Dzseen
visszatérő vendég

StátuszI wanna be Forever young.♥
Hozzászólás: 313
Csatolások: 14
Azonosító: 138527
Hello. smileeee.gif
Matt Shively adatlapjának nincs szerkesztője. Én szívesen elvállalnám a szerkesztést.smileeee.gif
2011. augusztus 20. 15:59 #1976
- törölt felhasználó -    
Sergio Sendel adatlapját több mint 6 hónapja nem szerkesztették. Én szívesen elvállalnám. meghajolo.gif
2011. augusztus 20. 16:15 #1977
lA-dONNA
lA-dONNA
Hozzászólás: 2930
Csatolások: 110
Azonosító: 144776
Szia ToTo, egy elég fontos ügyben szeretném a segítségedet kérni: először is kezdeném azzal, hogy van ez a két sztáradatlap U-Kwon és Kim YooKwon ami ugyanarról a sztárról készült Kim Yoo Kwon-ról, művésznevén U-Kwon-ról. Egyiknek én vagyok a szerkesztője, másiknak pedig I Love GDragon. Viszont ezzel az a helyzet, hogy az én adatlapom lett előbb létrehozva, amire viszont a másik felhasználó hogy is mondjam, nem mondhatni hogy vmi finoman reagált, és mindenáron magának akarta az adatlapot. Természetesen nem akartam odaadni az én munkámat. Erre fogta magát, és az eredeti nevén létrehozta a másik adatlapot, amit a moderátorok jóváhagytak, mert hát gondolom nem értenek annyira a koreai és egyéb sztárokhoz, de javíts ki ha tévedek. Ezzel csak annyit akarok mondani, hogy neki kb. mindegy, hogy van-e már adatlapja a sztárnak vagy nincs, ő ha éppen az adott sztárt szerkeszteni akarja, úgyis létrehozza más néven dry.gif Meg láttam üzenőfalán, hogy ebből még veled is volt egy kissebb-nagyobb összetűzése. Ez a történet egyik fele, a másik: U-Kwon mellett JaeHyo adatlapját is először én hoztam létre, de viszont elismerem, ez az én hibám is volt, hogy amikor szerkesztettem véletlenül rámentem a szerkesztés gomb mellett a lemondok az adatlapról gomb-ra, és vissza is vettem vna én rögtön, csak akkor éppen már azon a héten 3 adatlapot is szerkesztettem ezért a rendszer nem engedte hogy visszavegyem, és pont aznap estétől járt vna le az egy hét, ezért vártam addig, hogy este visszavegyem, de addigra I Love Gdragon szintén intézkedett, és ismételten magának akarta a lapot, szóval nem adta vissza, mondanom sem kell meddig ment ezen a huza-vona :/ Plusz ha ez is az enyém maradt vna, le merem fogadni, hogy ennek is kérvényezi a másik eredeti nevén való adatlapját. És ez mai napig szúrta a szememet, úgyhogy gondoltam 1 hónap után most már megírom neked. Röviden összefoglalva csak annyit szeretnék kérni, hogy (ha lehetséges), JaeHyo adatlapját visszajuttatnád hozzám, és a másik U-Kwon-os adatlapot megszűntetnéd, mert hogy ugye abból kettő van. De hogy ne úgy jöjjön le, hogy én így meg úgy akarom a sok adatlapot, dehogy, mert ugye a Block B másik 5 tagját szintén I Love Gdragon hozta létre, először, és abból csak egy van, úgyhogy arra egy szavam nincs, hogy azok az övéi, így a jogos. De szerintem az is így a jogos, hogyha a banda tagjaiból neki van 5 adatlapja amit ő hozott létre, nekem meg 2 amit én, ez is így lenne fair. De végül is rádbízom az ügyet, te vagy a moderátor, csak már annyi ideje idegesít ez az ügy, hogy gondoltam megírom, legyen végre elrendezve, miután I Love Gdragon-nal norálisan erről nem lehetett tárgyalni. unsure.gif Válaszodat előre is köszönöm. meghajolo.gif
2011. augusztus 20. 17:12 #1978
- törölt felhasználó -    
Üdv,ToTo! smileeee.gif
Kurt Russellnek nincs szerkesztője,és a szerkesztő gomb sincs kint.Szívesen elvállalom,mert elég hiányos az adatlapja.Előre is köszönöm. meghajolo.gif
http://starity.hu/sztarok/kurt-russell/
2011. augusztus 20. 19:23 #1979
- törölt felhasználó -    
Idézet (Holly Keller @ 2011.08.19. 13:52)
Nem offolni szeretnék, de érdekelne, így megkérdezem.XD Ti hisztek ezekben a webfordítókban? Nem azért, de egy szónak akár több jelentése is lehet és minden a szövegkörnyezettől függ. Sőt, amikor kipróbáltam poénból a webfordítót, beütöttem azt a magyar szót, hogy "idegen", erre kidobta azt, hogy "on the nerv", pedig én az "alien" szóra voltam kíváncsi. Meg a másik. Ahány ember, annyi fordítás. Főleg így, hogy angolról magyarra fordít az ember. Biztos én vagyok maradi, de sokkal több munka van pl. az én adatlapjaimba, mert nem használok webfordítót. Egy adatlap megcsinálása nekem egy délutánt azért igénybe szokott venni. Én nem látom értelmét annak, hogy valaki nulla munkával adatlapot szerkesszen. Valahol igen is követelménynek kell lennie, hogy azért fordítsunk és igen is szótározgassunk, ha odakerül a sor. Persze ez az én véleményem, de, ha elvégzi helyetted a program, akkor azt még a 8 éves is meg tudja csinálni. Ráadásul itt pont az lenne a lényeg, hogy nem csak a Wikiről, de több oldalról szedjük össze és gyúrjuk össze egy anyagba az infókat.

Én használom a webfordítót, mivel az angolt csak kis nyelvként tanulom. Néhány mondatot már megértek, hiszen benne vagyok a gyakorlatban, de azért sokszor szükségem van rá.
Az igaz, hogy semmi értelme nincs sokszor a webfordításnak, de mivel a kedvenceimet szerkesztem, ezért nyilván tudok következtetni, hogy mit jelenthet. Ha nem tudok következtetni, akkor utánanézek, addig míg meg nem bizonyosodom a dolgokról.
Van olyan sztárom, nevezzük Tim Schou-nak, akiről nagyon kevés információ van fenn, hiszen nem egy hatalmas amerikai sztár. Róla a születési dátumot csak most júliusban tudtam megadni, holott a lap már májusban elkészült. Miért? Azért, mert sehol nem volt megadva, következtettem.

Bocsánat, off.
2 felhasználónak tetszik: Thora_90, a7xforever
2011. augusztus 20. 21:58 #1980
cucika
cucika
▪α bαηɗα gɩтáяσsα▪ ™

StátuszMeine Ehre heißt Treue! Ein Volk, ein Reich, ein Führer! Ungarn erwache!
Hozzászólás: 1108
Csatolások: 55
Azonosító: 151711
Idézet (Domcicc @ 2011.08.19. 03:39)
Szerintem úgy értette, hogy azoknak alap dolog tudni, mi az a biográfia, akik elvállalnak egy, vagy több adatlapot. Ebben valamilyen szinten egyet is értek vele. Oké, a biográfia szó nem tiszta mindenkinek, de az életrajz, ahogy az adatlapokon szerepel igen. Nézz szét mondjuk Bessie lapjai közt, mert ő felelős és jó szerkesztő, emellett megbecsült tag, és láthatod, milyennek kell lennie egy bionak. wink.gif 
Egyébként oké, hogy véded magad, de lehet ezt kevésbé 'hisztis' stílusban is tenni, a rengeteg kérdőjel, felkiáltójel egymás után rakva nagyon nyomatékosítja, amit írsz, és így a beszédstílusod nem épp a rendes korlátok közé szorul. Sokszor nagybetűt használsz, az internetes etikettben (netikett) azt jelenti, hogy kiabálsz. A dühös hangulatjelek pedig végképp kiemelik, amit mondasz.
Ezzel nem bírálni akarlak, csak jó tanácsként mondom, fogalmazz valamivel óvatosabban.
Bocsánat az OFFért, ToTo! sorry.gif

Ok, köszi, hogy szóltál. wink.gif
484 oldal 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!