Szia ToTo, egy elég fontos ügyben szeretném a segítségedet kérni: először is kezdeném azzal, hogy van ez a két sztáradatlap
U-Kwon és
Kim YooKwon ami ugyanarról a sztárról készült Kim Yoo Kwon-ról, művésznevén U-Kwon-ról. Egyiknek én vagyok a szerkesztője, másiknak pedig I Love GDragon. Viszont ezzel az a helyzet, hogy az én adatlapom lett előbb létrehozva, amire viszont a másik felhasználó hogy is mondjam, nem mondhatni hogy vmi finoman reagált, és mindenáron magának akarta az adatlapot. Természetesen nem akartam odaadni az én munkámat. Erre fogta magát, és az eredeti nevén létrehozta a másik adatlapot, amit a moderátorok jóváhagytak, mert hát gondolom nem értenek annyira a koreai és egyéb sztárokhoz, de javíts ki ha tévedek. Ezzel csak annyit akarok mondani, hogy neki kb. mindegy, hogy van-e már adatlapja a sztárnak vagy nincs, ő ha éppen az adott sztárt szerkeszteni akarja, úgyis létrehozza más néven

Meg láttam üzenőfalán, hogy ebből még veled is volt egy kissebb-nagyobb összetűzése. Ez a történet egyik fele, a másik: U-Kwon mellett
JaeHyo adatlapját is először én hoztam létre, de viszont elismerem, ez az én hibám is volt, hogy amikor szerkesztettem véletlenül rámentem a szerkesztés gomb mellett a lemondok az adatlapról gomb-ra, és vissza is vettem vna én rögtön, csak akkor éppen már azon a héten 3 adatlapot is szerkesztettem ezért a rendszer nem engedte hogy visszavegyem, és pont aznap estétől járt vna le az egy hét, ezért vártam addig, hogy este visszavegyem, de addigra I Love Gdragon szintén intézkedett, és ismételten magának akarta a lapot, szóval nem adta vissza, mondanom sem kell meddig ment ezen a huza-vona :/ Plusz ha ez is az enyém maradt vna, le merem fogadni, hogy ennek is kérvényezi a másik eredeti nevén való adatlapját. És ez mai napig szúrta a szememet, úgyhogy gondoltam 1 hónap után most már megírom neked. Röviden összefoglalva csak annyit szeretnék kérni, hogy (ha lehetséges), JaeHyo adatlapját visszajuttatnád hozzám, és a másik U-Kwon-os adatlapot megszűntetnéd, mert hogy ugye abból kettő van. De hogy ne úgy jöjjön le, hogy én így meg úgy akarom a sok adatlapot, dehogy, mert ugye a Block B másik 5 tagját szintén I Love Gdragon hozta létre, először, és abból csak egy van, úgyhogy arra egy szavam nincs, hogy azok az övéi, így a jogos. De szerintem az is így a jogos, hogyha a banda tagjaiból neki van 5 adatlapja amit ő hozott létre, nekem meg 2 amit én, ez is így lenne fair. De végül is rádbízom az ügyet, te vagy a moderátor, csak már annyi ideje idegesít ez az ügy, hogy gondoltam megírom, legyen végre elrendezve, miután I Love Gdragon-nal norálisan erről nem lehetett tárgyalni.

Válaszodat előre is köszönöm.