Starity

ToTo adatlapos topikja

484 oldal 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 18. 20:17 #1941
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5972
Csatolások: 135718
Azonosító: 67913
Szia ToTo!

Szeretnék jelentkezni három elhanyagolt kedvenc sztárom szerkesztésére. Hakkinennél és Rebecca Soninál állítólag sűrűn van frissítés, de még életrajz sincsen hónapok óta, én szívesen megcsinálnám, részletesen.
És szeretném elkérni Cseh Laci adatlapját is, mert nagyon rég frissítették, azóta már volt hosszú pályás úszó eb & vb.

Egy hét múlva készen lesz minden, megígérem. Előre is köszönöm szépen. meghajolo.gif
Illetve a Hamilton & Colin Farrell topikos segítségeidet is nagyon köszönöm itt is meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, _ToTo_
2011. augusztus 18. 20:22 #1942
Sugarbird
Sugarbird
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 11153
Csatolások: 120184
Azonosító: 67006
Szeretném, ha Bianca Baltit visszacsatolnátok hozzám. A szerkesztő február óta nem szerkesztett rajta és még most is az én nevem áll ott alul. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2011. augusztus 18. 20:45 #1943
Shenayla
Shenayla
Sheyka

Státusz365 Nap...365 új esély
Hozzászólás: 3669
Csatolások: 40065
Azonosító: 158683
Szia ToTo, szeretnélek megkérni, hogy csatold Fernando Colunga lapját kriszti145-hez, hozzám pedig Anahít, köszönjük smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: kriszti145, _ToTo_
2011. augusztus 18. 23:35 #1944
cucika
cucika
▪α bαηɗα gɩтáяσsα▪ ™

StátuszMeine Ehre heißt Treue! Ein Volk, ein Reich, ein Führer! Ungarn erwache!
Hozzászólás: 1108
Csatolások: 55
Azonosító: 151711
Idézet (Empress @ 2011.08.18. 10:56)
1.Ettől még nem fogod megkapni.HA annyi kell neked az a Brigdit , akkor előbb tedd rendbe az sztárlapjaidat.Írd meg rendesen a Bio, stb.
Ahogy Bessie is írta : Csakhogy ahogy írta ToTo is, a szerkesztési időtartam nem járt le! 6 hónap után nézd meg, és akkor írj ToTonak. Ez a szabály adatlapok esetén. 

2.Csak egy hasonlat volt. rohog.gif 
3.Nem OFF-ként írtam.  beer.gif

Ok, értettem! smileeee.gif
Csak akkor azt mond meg, hogy mégis mit írjak oda??? blink.gif mellow.gif Legalább akkor a sajátjaimat had csináljam meg... unsure.gif
2011. augusztus 18. 23:39 #1945
cucika
cucika
▪α bαηɗα gɩтáяσsα▪ ™

Idézet (szavy @ 2011.08.18. 13:38)
Most is rosszul írtad, na de mindegy is.  biggrin.gif 
Mi lenne akkor, ha esetleg nem rögtön ingyen akarnád megszerezni Bridgitet, hanem csere útján? Vagy ez a lehetőség már nem fekszik senkinek? blink.gif Tudom én, hogy ingyen mégis jobb, de valamit valamiért, ha ennyire kell.

Hát én azt írtam neki, hogy cseréli-e valakire, de mondom, nem válaszolt! blink.gif
Különben sem akartam _ToTo_-hoz folyamodni, én cserélni akartam Bridgit-et, csak aztán amikor már láttam, hogy milyen régen szerkesztette, azért jöttem ide... mellow.gif
2011. augusztus 18. 23:44 #1946
cucika
cucika
▪α bαηɗα gɩтáяσsα▪ ™

Idézet (Holly Keller @ 2011.08.18. 15:00)
Bocsesz az offért, de jókat mosolyogtam.XD Komolyan, én is néha ledöbbenek, hogy néhány tag egyrészt milyen hangnemet és azt is, hogyan engedi meg magának. Én most csak véleményt írok le, mert hát ez egy fórum. De csak döbbentem olvastam itt cucika hozzászólását, hogy hát adja oda neki valaki. Tényleg luxus elolvasni a szabályzatot? Ha valaki megnyitja a topikot, akkor a legelső oldal, legelső hozzászólásához ugrik (nekem legalábbis), ahol le van írva minden tök normálisan. Ha esetlegesen az adott tag elolvasta volna, ebben az esetben cucika (vagy elolvasta, csak nem fogta fel, vagy nem akarja), akkor valószínűleg tudná, hogy itt a dolgok nem úgy működnek, hogy füttyent az ember egyet. Nekem a második legnagyobb kedvencem, Chris O'Donnell Bessie-nél van, de gondolom én, hogyha nem kell neki, akkor vagy lemond róla, vagy cserére ajánlja. Az adatlapja normálisan ki van töltve. Miért vegyem el, ha a legmegfelelőbb gazdira már rátalált? Én Jennifer Garnerre három évet vártam, és nemrég kaptam meg Szavy-tól. Sírtam is örömömben, hogy a legkedvencebb sztárom az enyém lehet. Attól, hogy valakit nagyon szeretsz, az nem jelenti azt, hogy feltétlenül, hogy máris nálad kell lennie. Bár én majdnem leestem a  székről, amikor közölte, hogy mégis mit írjon a biográfiába? Én nem bántani akarok senkit, de az ilyen miért vállal el akkor adatlapot? Egy adatlap szerkesztő igen is tudjon egy ép-kézláb mondatot megfogalmazni és az sem rossz, ha esetleg fordítunk és nem a magyar anyagot használjuk. Én azokban speciel nem bízok, mert az emberek hajlamosak a félre fordításokra. Az nem frissítés, hogy az ember lecserélgeti a profilképét! Az a frissítés, hogyha az ember fordít egy hosszú életrajzot és talán akkor van még vele munka, ha a filmográfiát megírja. Nagyon sokan imdb-ről másolják be. Én, ha filmográfia írásra adom a fejemet, akkor igen is magam írom meg és nem nyomok egy CTRL+C-t. Én sem igazán értettem a felháborodás okát, hiszen a 6 hónapos időkorlát nem járt le. Én Vera Farmigával jártam így, csak 8 hónapot vártam vele. Az illetőnek írtam, hogy frissítse fel, tojt rám, én meg úgy döntöttem, hogy írok ide, hogy csatolják át hozzám. Most ezt miért kell annyira mellre szívni? Na, mindegy, gondoltam leírom a véleményemet, bár ezúttal megpróbáltam nem túlragozni és rövidíteni, hiszen nem vita szítás céljából írtam le. Úgyhogy bocsesz, offnak vége!

Képzeld csak, elolvastam a szabályzatot!
Én szépen kérdeztem meg, hogy ideadják-e, csak még érveltem mellé.
Én se OFF ként mondtam...
2011. augusztus 19. 00:02 #1947
- törölt felhasználó -    
Idézet (cucika @ 2011.08.18. 23:35)
Ok, értettem! smileeee.gif 
Csak akkor azt mond meg, hogy mégis mit írjak oda??? blink.gif  mellow.gif Legalább akkor a sajátjaimat had csináljam meg... unsure.gif

nem sértésként,de ha nem tudod mit kell a biográfiához írni,akkor nem neked való az adatlapszerkesztés...
amúgy a biográfiába a sztár életrajzát kell írni beer.gif
5 felhasználónak tetszik: DiscoDiva, Twilight6, mikeyla, UnhappyMeals, Norbiii_
2011. augusztus 19. 00:10 #1948
cucika
cucika
▪α bαηɗα gɩтáяσsα▪ ™

Idézet (joe_r @ 2011.08.18. 16:03)
Na, most, hogy mindenki elmondta a maga gondolatait, ki-ki meg is értette, és mindenki megnyugodott, akkor elmondanék egy-két dolgot. Nem szokásom személyeskedni, így most is általánosságban írok, még akkor is, ha kiemelek neveket.
cukika: elfogadom, mint ahogy a többiek sem különösebben vitatták, hogy a legnagyobb Bridgit Mendler rajongónak tartod magad. Azt is, hogy mindennél jobban szeretnéd szerkeszteni az adatlapját. De a hat hónap, az akkor is hat hónap. Ha a szerkesztő az utolsó napon frissíti a lapot, akkor is eleget tett a kötelezettségének. Egyszerűen fizikai képtelenség 100%-ig naprakészen tartani az adatlapokat, ha valakinek több lapja is van. Részben, mert sok esetben a hat hónap alatt sem történik érdemi változás az adott sztár életében. És itt most nem a VV-senkikre gondolok, akik minden mindent megtesznek azért, hogy címlapra kerüljenek, hanem olyan hírességeke, akik tényleg fel tudnak mutatni valamit eddigi pályafutásuk alatt.
---
Élő példa, vagy ellenpélda vagyok, ezt majd ti eldöntitek. Egyetlen adatlapom sincs, és nem is vágyok egyre sem. Egyszerűen azért, mert bár Jessica Alba a legnagyobb kedvencem, az adatlapja olyan szerkesztőnél van, akinél jobb helyen nem is lehetne. Ettől függetlenül nem abból áll az életem, hogy látástól-vakulásig a netet bújom, és keresem az infókat Jessica-ról, mert engem a tények érdekelnek, nem a pletykák.
---
Nagyon sok adatlapszerkesztő magyarul sem tud helyesen írni, pedig elvárható lenne, ha arra adja a fejét, hogy szerkeszt egy adatlapot, - amit, annak elkészülte után rengeteg regisztrált tag, vagy a netes keresők által kidobott találatokkal érkező vendég fog elolvasni - akkor a minimum, hogy minimálisan ismerje a nyelvet. De ha már ez is nehéz, akkor egy nyomorék szövegszerkesztőbe másolja már be az elkészült szöveget, és futtasson le egy helyesírás ellenőrzést, ami, ha nem is 100%-ig, de kiszűri a hibákat. Ja, hogy ez időbe kerül? Nocsak, mik ki nem derülnek? think.gif Ha már elvállalok valamit, akkor a minimum, hogy a lehető legtökéletesebb végeredményt akarom elérni, nem pedig a minimumot. Gondolok itt elsősorban a magyartalan kifejezésre, a helyesírás szabályainak újraértelmezésére, a fordítóprogramok által generált szövegek egy az egyben bemásolására. A halálom, mikor vok, vmit, vkit, h, stb., rövidítéseket látok egyszerű hozzászólásoktól kezdve, véleményeken keresztül, egészen az adatlapokig.
Valamint, a hetente új kép feltöltése a sztár adatlapjára, korábban sem számított frissítésnek, és nem tudok róla, hogy ez idő közben megváltozott volna.

Ez nagyon értelmes beszéd volt Joe_r, szívből gratulálok! happy.gif
Köszönöm, hogy ilyen szépen, és türelemmel leírtad ezt. meghajolo.gif
És a többieket kérem, hogy ne kapják fel a vizet, ha én is írok ebbe a topikba, elvégre nekem is szabad, nem? mellow.gif
Én se a heti új kép feltöltésre gondoltam, de azért mégis csak egy hónapban egyszer kilehetne cserélni... unsure.gif Vagy tévedek? blink.gif Nekem ez a meglátásom. mellow.gif
A helyesírási beszédeddel teljesen egyet értek! Már a könyökömön jön ki az a sok rövidítés, meg elírás... Komolyan nem hiszem el, hogy nem képesek egy szövegszerkesztőbe beírni, vagy megtanulni az "ANYANYELVÜNKET"! Már mást se látni, csak: itt vok, mond vmit, h vagy? köbö, szasztok, am, csövi... Na meg ott vannak a helyesírási hibák: szijasztok, lécci, köci, mijen, (Mint ha nem ismernék az ly-t blink.gif ) hogyvagy, küldát, irni, jelölhecc, naon... És még ott vannak, az írásjel hiányok, amiket most már nem fogok felsorolni. blink.gif
És, hogy mind időbe kerülne, hát érdekli a hóhért! mad.gif Ha valamit elvállalnak csinálják is meg, de ne csak úgy, hogy legyen, hanem jó is! laugh.gif Vagy a minimum követelményt... unsure.gif
De most nem így van? mellow.gif
2011. augusztus 19. 00:12 #1949
cucika
cucika
▪α bαηɗα gɩтáяσsα▪ ™

Idézet (Miley-fan09 @ 2011.08.19. 00:02)
nem sértésként,de ha nem tudod mit kell a biográfiához írni,akkor nem neked való az adatlapszerkesztés...
amúgy a biográfiába a sztár életrajzát kell írni  beer.gif

Köszi, hogy elmondtad. meghajolo.gif smileeee.gif biggrin.gif
Amúgy nem vagyok én olyan jártas eben, én még csak most kezdtem el az adatlapszerkesztést... unsure.gif laugh.gif
2011. augusztus 19. 00:37 #1950
- törölt felhasználó -    
Idézet (cucika @ 2011.08.19. 00:10)
A helyesírási beszédeddel teljesen egyet értek! Már a könyökömön jön ki az a sok rövidítés, meg elírás... Komolyan nem hiszem el, hogy nem képesek egy szövegszerkesztőbe beírni, vagy megtanulni az "ANYANYELVÜNKET"! Már mást se látni, csak: itt vok, mond vmit, h vagy? köbö, szasztok, am, csövi... Na meg ott vannak a helyesírási hibák: szijasztok, lécci, köci, mijen, (Mint ha nem ismernék az ly-t blink.gif ) hogyvagy, küldát, irni, jelölhecc, naon...

Én csak jót akarok neked, nem akarom, hogy bort igyál és vizet prédikálj. Szal ezek a rövidítések semmivel se rosszcsibbak ám, mint egy idegen nyelvvel menőzni. A 4 everre például van egy szép szavunk, az örökké. Pilinszky János verséből akár az örökkön örökké szófordulattal élve még nagyobb sikered lehet az anyanyelvünket megőrző programban. A fanatic szóra, meg használható a rajongó szó például, vagy ha szimplán szereted a tükörfordítást, akkor fanatikus. beer.gif
10 felhasználónak tetszik: csicsi20, Coco Selly, Boscorelli, mikeyla, Beba13, #Anita95, UnhappyMeals, ophely88, janet7, dave095
2011. augusztus 19. 01:52 #1951
- törölt felhasználó -    
Nem akarok semmilyen konkrét tagra is utalni, de remélem észreveszi magán az illető, hogy kiről van szó.
Sajnos, hiába "de-zel", hiába sértődsz meg, hiába a kedvenc sztárod az a nő. A szabályzatban benne van, miszerint ha 6 hónap után ha nem szerkesztik, akkor veheted át, vagy akkor, ha a gazdája 3 hónap alatt egyszer sem lép fel az oldalra. Akkor, csakis akkor veheted át az adatlapját. Nem 3, nem 4, nem 5, hanem 6 hónap lejártával. Én nem szeretnék _ToTo_ nevében beszélni, de azt hiszem, itt mindannyian egyetértünk abban, hogy csak azért, mert ő a te kedvenced, azért még nem lesz neked odaadva a lapja (pláne, hogy a többi sztárod bio-ja is hiányos).
Az én top 1. kedvencemnek sem én vagyok a szerkesztője - és szerintem még sokan vannak így ezzel -, sőt egy olyan felhasználóé a lap, akit egyáltalán nem is kedvelek. Mégsem fogok egész nap pitizni és könyörögni _ToTo_-nak, hogy adja át, mivel a gazdája szépen megírta a bio-ját, és rendszeresen szerkeszti is. De ha már 5 hónapja és (tegyük fel) 30 napja nem szerkesztette volna, akkor sem lenne jogom elkérni azt a bizonyos lapot. Itt sajnos nincsen kivételezés, ebbe nyugodj bele. pardon.gif
U.i: Én a helyedben nem engedném meg magamnak ezt a hangsúlyt a moderátorokkal szemben, de te tudod.
És bocs az OFF-ért.
Szerk.: tudom, hogy már azt írtad, megértetted, és ne haragudjanak a moderátorok sem, de ez nagyon kikívánkozott belőlem.
1 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals
2011. augusztus 19. 02:33 #1952
cucika
cucika
▪α bαηɗα gɩтáяσsα▪ ™

Idézet (BarcaFan @ 2011.08.19. 00:37)
Én csak jót akarok neked, nem akarom, hogy bort igyál és vizet prédikálj. Szal ezek a rövidítések semmivel se rosszcsibbak ám, mint egy idegen nyelvvel menőzni. A 4 everre például van egy szép szavunk, az örökké. Pilinszky János verséből akár az örökkön örökké szófordulattal élve még nagyobb sikered lehet az anyanyelvünket megőrző programban. A fanatic szóra, meg használható a rajongó szó például, vagy ha szimplán szereted a tükörfordítást, akkor fanatikus. beer.gif

Ok, köszi, de mivel gondoltam, hogy Bridgit neve nem magyar, ezért nem lenne olyan jó csengése annak, hogy Bridgit mindörökké. blink.gif
Én nem menőzés képpen írtam, hanem nekem így jobban tetszik. smileeee.gif
És bocsi, hogy elírtam a "beszéddel" szót... unsure.gif
Köszi, hogy szóltál. meghajolo.gif
2011. augusztus 19. 02:35 #1953
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (Miley-fan09 @ 2011.08.19. 00:02)
amúgy a biográfiába a sztár életrajzát kell írni  beer.gif

Miért ne lenne neki való? Ki született úgy, hogy mindent tökéletesen tud? Az életrajz írása is megtanulható.
Egyébként ha mindenkivel ilyen szigorúak lennénk, akkor nagyon sok ember nem lenne itt szerkesztő!!!
10 felhasználónak tetszik: kriszti145, Coco Selly, mikeyla, joe_r, Beba13, DisneyFans, Rap4ever8, DiscoDiva, janet7, dave095
2011. augusztus 19. 02:38 #1954
cucika
cucika
▪α bαηɗα gɩтáяσsα▪ ™

Idézet (num1Kolosszus @ 2011.08.19. 01:52)
Nem akarok semmilyen konkrét tagra is utalni, de remélem észreveszi magán az illető, hogy kiről van szó.
Sajnos, hiába "de-zel", hiába sértődsz meg, hiába a kedvenc sztárod az a nő. A szabályzatban benne van, miszerint ha 6 hónap után ha nem szerkesztik, akkor veheted át, vagy akkor, ha a gazdája 3 hónap alatt egyszer sem lép fel az oldalra. Akkor, csakis akkor veheted át az adatlapját. Nem 3, nem 4, nem 5, hanem 6 hónap lejártával. Én nem szeretnék _ToTo_ nevében beszélni, de azt hiszem, itt mindannyian egyetértünk abban, hogy csak azért, mert ő a te kedvenced, azért még nem lesz neked odaadva a lapja (pláne, hogy a többi sztárod bio-ja is hiányos).
Az én top 1. kedvencemnek sem én vagyok a szerkesztője - és szerintem még sokan vannak így ezzel -, sőt egy olyan felhasználóé a lap, akit egyáltalán nem is kedvelek. Mégsem fogok egész nap pitizni és könyörögni _ToTo_-nak, hogy adja át, mivel a gazdája szépen megírta a bio-ját, és rendszeresen szerkeszti is. De ha már 5 hónapja és (tegyük fel) 30 napja nem szerkesztette volna, akkor sem lenne jogom elkérni azt a bizonyos lapot. Itt sajnos nincsen kivételezés, ebbe nyugodj bele. pardon.gif
U.i: Én a helyedben nem engedném meg magamnak ezt a hangsúlyt a moderátorokkal szemben, de te tudod.
És bocs az OFF-ért.
Szerk.: tudom, hogy már azt írtad, megértetted, és ne haragudjanak a moderátorok sem, de ez nagyon kikívánkozott belőlem.

Ok, nem haragszom. De örülök, hogy elolvastad, hogy már megértettem. smileeee.gif
De most már szépen kérek mindenkit, hogy ezzel kapcsolatban már ne írjanak nekem. mellow.gif Ugye megteszitek?
Ja, amúgy milyen hangnemre gondolsz??? blink.gif
2011. augusztus 19. 02:42 #1955
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2011.08.19. 02:35)
Miért ne lenne neki való? Ki született úgy, hogy mindent tökéletesen tud? Az életrajz írása is megtanulható. 
Egyébként ha mindenkivel ilyen szigorúak lennénk, akkor nagyon sok ember nem lenne itt szerkesztő!!!

ez oké,de az a minimum,hogy valaki tudja azt,hogy mi az a biográfia
2011. augusztus 19. 02:43 #1956
cucika
cucika
▪α bαηɗα gɩтáяσsα▪ ™

Idézet (Bessie @ 2011.08.19. 02:35)

Köszi, hogy megvédtél! w00t.gif Ez nagyon kedves volt tőled! blush.gif biggrin.gif
Nagyon szépen köszönöm! meghajolo.gif
2011. augusztus 19. 02:46 #1957
cucika
cucika
▪α bαηɗα gɩтáяσsα▪ ™

Idézet (Miley-fan09 @ 2011.08.19. 02:42)
ez oké,de az a minimum,hogy valaki tudja azt,hogy mi az a biográfia

Miért, te hány éves vagy, hogy te már tudod??? mellow.gif
Képzeld, az nem bűn, hogy nem tudtam! Na akkor most mi van, akkor a hülyék közé sorolnál? blink.gif
Mert eléggé lealacsonyítóan hangzott az a "minimum" szó...
2011. augusztus 19. 03:39 #1958
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Idézet (cucika @ 2011.08.19. 02:46)
Miért, te hány éves vagy, hogy te már tudod??? mellow.gif 
Képzeld, az nem bűn, hogy nem tudtam! Na akkor most mi van, akkor a hülyék közé sorolnál? blink.gif 
Mert eléggé lealacsonyítóan hangzott az a "minimum" szó...

Szerintem úgy értette, hogy azoknak alap dolog tudni, mi az a biográfia, akik elvállalnak egy, vagy több adatlapot. Ebben valamilyen szinten egyet is értek vele. Oké, a biográfia szó nem tiszta mindenkinek, de az életrajz, ahogy az adatlapokon szerepel igen. Nézz szét mondjuk Bessie lapjai közt, mert ő felelős és jó szerkesztő, emellett megbecsült tag, és láthatod, milyennek kell lennie egy bionak. wink.gif
Egyébként oké, hogy véded magad, de lehet ezt kevésbé 'hisztis' stílusban is tenni, a rengeteg kérdőjel, felkiáltójel egymás után rakva nagyon nyomatékosítja, amit írsz, és így a beszédstílusod nem épp a rendes korlátok közé szorul. Sokszor nagybetűt használsz, az internetes etikettben (netikett) azt jelenti, hogy kiabálsz. A dühös hangulatjelek pedig végképp kiemelik, amit mondasz.
Ezzel nem bírálni akarlak, csak jó tanácsként mondom, fogalmazz valamivel óvatosabban.

Bocsánat az OFFért, ToTo! sorry.gif
7 felhasználónak tetszik: mikeyla, csicsi20, Beba13, Miley-fan09, DiscoDiva, Norbiii_, janet7
2011. augusztus 19. 07:58 #1959
- törölt felhasználó -    
Idézet (Shenayla @ 2011.08.18. 20:45)
Szia ToTo, szeretnélek megkérni, hogy csatold Fernando Colunga lapját kriszti145-hez, hozzám pedig Anahít, köszönjük smileeee.gif

Már elnézést, de Anahít még én cseréltem el kriszti145-el és nem azért, hogy ő tovább cserélje dry.gif
Ha ennyire nem kell neki a lap akkor én szeretném visszakérni.
Toto, ha lehetséges akkor légyszíves csatold vissza hozzám Anahí lapját. Köszönöm szépen!
3 felhasználónak tetszik: Coco Selly, dave095, Bessie
2011. augusztus 19. 11:37 #1960
MarlaSinger
MarlaSinger
új tag

StátuszDon't be sheeple!
Hozzászólás: 90
Csatolások: 22
Azonosító: 158045
Nem tudom mennyire van létjogosultsága az ilyen kéréseimnek itt az egy hetes nickemmel, de azért próba cseresznye alapon azt szeretném kérdezni, hogy megkaphatnám-e szerkesztésre Danica Patrick adatlapját? Régebben is én szerkesztettem, de bizonyos okokból törölnöm kellett az akkori profilom. Előre is köszi a választ.
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
484 oldal 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!