Starity

ToTo adatlapos topikja

484 oldal 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 18. 00:46 #1921
cucika
cucika
▪α bαηɗα gɩтáяσsα▪ ™

StátuszMeine Ehre heißt Treue! Ein Volk, ein Reich, ein Führer! Ungarn erwache!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1108
Csatolások: 55
Azonosító: 151711
Idézet (Coco Selly @ 2011.08.17. 16:31)
Vannak sztárok, akikről évekig nincs semmi friss, akkor mit lehet szerkeszteni a lapjukon hetente? rolleyes.gif Mert a képcserés frissítés nem szerkesztés... Három hónap? Az nem a világ, jó, persze, biztosan vannak róla újabb infók is - nem tudom, nem követem a "munkásságát" -, de szerintem az sem megoldás, ha minden pletykát beleírunk a biójába, mert az egyszerűen nem odavaló. pardon.gif Egyébként is többre mész azzal, ha a szerkesztőnek írsz levelet, mert ezzel a hangnemmel, ebben a topikban nem sokra fogsz menni, ráadásul nem hiszem, hogy te vagy az első, aki már jelentkezett rá wink.gif

Miért, te, hogy éreznéd magad, ha te illedelmesen megkérdezed a szerkesztőt, és ő még csak egy nemet se vág a p.fádba? Semmit! blink.gif
Na?? Te mit szólnál? mad.gif
És komolyan megérdemelném Bridgit adatlapját, mert én nem hagynám 3, igen ahogy írom, 3 hónapig csak ott lógva. Emelet én vagyok az egyetlen ember Starity-n, aki kiírta a profiljára, a státuszához, az elköszönéséhez, hogy Bridgit Mendler fanatic! Bárkit ha megkérdezel akinek a kedvencei között van, hogy mit mond Bridgit Mendle-ről, azt mondaná, hogy nagyon szereti, tehetséges, jó a hangja... malade.gif Semmi különös... mad.gif
Viszont én azzal kezdtem a bemutatkozásomat, hogy (Idézem) "Elsősorban amit tudnod kell rólam, hogy mindennél jobban IMÁDOM Bridgit Mendler-t!! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ "
Én büszkén kimondom, hogy én vagyok az 1. számú Bridgit fun! És nem azért, mert nagyképű vagyok, csak elmondom a tényt! Bárkit megkérdezel azok közül akik ismernek/barátaim, azt fogják mondani, hogy ezt meg is erősítik...
A másik amit mondani akarok, hogy ez a levél legyen válasz mindenkinek, aki valamilyen ellenkezést akarna írni nekem ezzel a témával kapcsolatban!
Valóban igaz, hogy az én adatlapjaimon nincs biográfia, de ha ezt valaki a szememre veti, akkor mondja is meg, hogy mi a francot írjak oda! blink.gif mad.gif Bocsi, másokkal ellentétben nem tudom oda mit kéne írni. sleep.gif
És azt üzenném _ToTo_-nak, hogy mivel ő olvassa az üzeneteket a topikjában ezt is fogja látni, hogy szerintem egy lelkes rajongó, aki szeret egy sztárt és tényleg ahogy valami új van, azt fel is rakná arra az adatlapra, az az igazi, lelkes szerkesztő!
És mivel moderátor, nagyon jól tudja! Aki megcsinál egy adatlapot, abban az évben még kétszer megnyomja, hogy szerkesztés, csak, hogy ne vehessék el tőle az adatlapot, az igen is elhanyagolja! Ha másoknak nincs is ideje annyi mint nekem, hogy szerkesszék az adatlapjukat, az nem baj, de 3 hónap az már a határidő fele! És az nagyon sok idő. Látom mások adatlapjait és tényleg gondoskodnak róluk. Mindig az időhöz megfelelő profilképet teszik fel. Felrakják az évről évre képeket, és cikkeket írnak róluk... Vagy ha bármi új történik, akkor változtatnak.
Ha _ToTo_ megnézi az adatlapomat, tudná, hogy mennyire szeretem Bridgit-et és bármit megtennék, hogy én lehessek a szerkesztője. Ahogy már írtam, Ziinda nem válaszolt nekem és az nagyon megsértett. Szerintem meg már itt az ideje, hogy _ToTo_-hoz forduljak! Attól függetlenül, hogy Ziinda "Milyen megbecsült tag", az nem menti fel az alól, hogy elhanyagolja az adatlapjait... Vannak nála olyanok is, amiket utoljára március közepén szerkesztett. blink.gif Az már pláne elhanyagolás! unsure.gif De minek mondjam hasztalan? Ez mindenki tudja... dry.gif
És olyan nagy kérés az, hogy van egy fiú, akinek az a legnagyobb vágya, hogy ő szerkeszthesse Bridgit-et? Kérdezem, olyan nagy kérés ez? Szépen kérlek _ToTo_ erre a kérdésemre válaszolj! meghajolo.gif
Én már mindent megtettem ennek az érdekébe! sad.gif Írtam Ziindának, írtam _ToTo_-nak, és csak annyit Írt vissza _ToTo_, hogy: "Nem attól lesz jó egy lap, hogy naponta vagy hetente frissítik. Senkit nem érdekel és nem is az életrajzba való, hogy ki milyen zoknit vett fel aznap. Az életrajzba egy új film/lemez elkészülte/megjelenése való. Új díj, elismerés vagy egy új kapcsolat az életében, esetleg a korábbi kapcsolat vége - ilyesmi meg nem történik hetente senkivel.
A szabály szerint akkor lehet átadni a lapot, ha 6 hónapja nem lett frissítve, ha nincs kitöltve az életrajz vagy ha a szerkesztő nem lépett be az oldalra 3 hónapja. Egyéb hiba vagy észrevétel esetén pedig figyelmeztetést kap a hiba javítására, pótlására mindenki.
" cray.gif
Én még csak nem is írtam ilyen zoknis baromságot sehova! blink.gif
Különben nem láthattatok engem idáig ebben a topikban csak most ebben a három napban. És ez is lett volna az UTOLSÓ! mad.gif
Nekem csak egy ici-pici kérésem volt, és mit kapok? Egy fura választ meg semmit! blink.gif mad.gif
Nem mondom, szépen állunk... mad.gif

(EZ A LEVÉL MINDENKINEK SZÓL, AKI CSAK OLVASSA!)
(Coco Selly, ne hidd azt, hogy most lecsesztelek, nem neked szólt az egész...)
1 felhasználónak tetszik: Kicsilány16
2011. augusztus 18. 00:57 #1922
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Idézet (cucika @ 2011.08.18. 00:46)

(...)

Mivel a topik nem vitatkozásra van, ezért csak röviden írnám le (vagyis megpróbálom). Attól, hogy valaki minden szabad, írható felületen azt hirdeti, hogy ő mekkora fanja az adott sztárnak, attól még nem biztos, hogy így is van. Mondjuk én még arra lennék kíváncsi - ha már ennyi a Bridgit Mendler fan - hogy hányan ismerték egyáltalán a Limonádés szerepe előtt, de ez persze már megint más kérdés...
És ahogyan írtad, három hónap az rengeteg idő, tehát arra is bőven elég, hogy frissítse. És nem szeretnélek megbántani, de fogadd el, hogy szabálytalanul itt nem kap lapot senki sem. pardon.gif
És Zilinda (mert mindenhol rosszul írtad a nevét) pedig szerintem igenis megbecsült tag, mivel már jó ideje tagja a fórumnak, és valószínűnek tartom, hogy Bridgitet is ő tette fel az oldalra (bár ez nem biztos, de elég elképzelhető).
Ha már itt tartunk, Coco Selly is megbecsült tag, ehhez képest elég érdekes "hangnemben" írtál neki... unsure.gif
Hidd el, itt senki sem akar ártani neked, vagy megbántani téged, csupán szeretnénk megértetni veled a fórum szabályait. Ezért nem kell egyből felkapnod a vizet. Ja, és a huszadik kéregető levél után (mivel már előtted sokan kérték tőle) már egyáltalán nem csodálom, hogy nem válaszol. Most őszintén: Te válaszolnál, ha már a huszadik ember kérne tőled csak úgy egy lapot? blush.gif

Ééés ismételten bocsánat az offért. meghajolo.gif
23 felhasználónak tetszik: Grace Benning, DisneyFan, noni001, mikeyla, Lady Suzy, UnhappyMeals, VastagTamásfan, Rap4ever8, DisneyFans, szavy, amy92, Bogi13, Coco Selly, DreamerGirl, kriszti145, joe_r, Twilight6, Emily O., dave095, Boscorelli, DiscoDiva, Beba13, janet7
2011. augusztus 18. 01:07 #1923
cucika
cucika
▪α bαηɗα gɩтáяσsα▪ ™

Idézet (Lindsay019 @ 2011.08.18. 00:57)
Mivel a topik nem vitatkozásra van, ezért csak röviden írnám le (vagyis megpróbálom). Attól, hogy valaki minden szabad, írható felületen azt hirdeti, hogy ő mekkora fanja az adott sztárnak, attól még nem biztos, hogy így is van. Mondjuk én még arra lennék kíváncsi - ha már ennyi a Bridgit Mendler fan - hogy hányan ismerték egyáltalán a Limonádés szerepe előtt, de ez persze már megint más kérdés...
És ahogyan írtad, három hónap az rengeteg idő, tehát arra is bőven elég, hogy frissítse. És nem szeretnélek megbántani, de fogadd el, hogy szabálytalanul itt nem kap lapot senki sem. pardon.gif 
És Zilinda (mert mindenhol rosszul írtad a nevét) pedig szerintem igenis megbecsült tag, mivel már jó ideje tagja a fórumnak, és valószínűnek tartom, hogy Bridgitet is ő tette fel az oldalra (bár ez nem biztos, de elég elképzelhető).
Ha már itt tartunk, Coco Selly is megbecsült tag, ehhez képest elég érdekes "hangnemben" írtál neki...  unsure.gif 
Hidd el, itt senki sem akar ártani neked, vagy megbántani téged, csupán szeretnénk megértetni veled a fórum szabályait. Ezért nem kell egyből felkapnod a vizet. Ja, és a huszadik kéregető levél után (mivel már előtted sokan kérték tőle) már egyáltalán nem csodálom, hogy nem válaszol. Most őszintén: Te válaszolnál, ha már a huszadik ember kérne tőled csak úgy egy lapot?  blush.gif 
Ééés ismételten bocsánat az offért.  meghajolo.gif

Figyelj! Semmi baj. Köszi! Idáig te magyaráztad el a legmegérthetőbben nekem... smileeee.gif Köszönöm, hogy ennyien szeretnétek a fejembe verni. biggrin.gif
Ok, rendben felfogtam! dry.gif Egyszerűen én csak egy ember vagyok, akinek már nem csak az életben nem valósul meg semmi amit szeretne, hanem már itt Starity-n sem! cray.gif
SZÁNALOM! 110.gif cry.gif
Még egyszer kösz, hogy elmagyaráztad. sad.gif
Amúgy igazad van abban, hogy a többi ember, aki szereti Bridgit-et, az ismerte-e az előtt, mielőtt kijött a Lemonade Mouth? mellow.gif Én viszont még a W.O.W.P.-ban ismertem meg Juliet ként. happy.gif Még abban a pillanatban megszerettem!!! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Még most is emlékszem arra a pillanatra... heart.gif blush.gif
És pedig igen, én a 30.-k üzi után is visszaírnék, ha csak egy szóban is... (Azt, hogy: Nem!)
És sajnálom, ha Coco Selly úgy érzi, hogy most én vagyok a gonosz. Ha tényleg megsértődött azon amit mondtam, akkor 1000 BOCSÁNAT Coco Selly! meghajolo.gif
És Kijavítottam "Ziinda" nevét... dry.gif
2011. augusztus 18. 02:33 #1924
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Pofám leszakad! omg.gif Egyesek mit megengednek maguknak!
Megértem, hogy szereted a kedvencedet és szeretnéd szerkeszteni. Ezzel nincs is gond. Csakhogy ezt nem engedheti meg mindenki magának. Szép is lenne, ha mindenki szerkeszthetné a kedvence adatlapját! (Az én no. 1 kedvencemre éveket vártam, míg megkaptam.) Az, hogy leállsz itt kioktató hangnemben írogatni, azzal nem érsz semmit. Hiába van igazad, hogy Zilinda szerkeszthetné a lapját. Csakhogy ahogy írta ToTo is, a szerkesztési időtartam nem járt le! 6 hónap után nézd meg, és akkor írj ToTonak. Ez a szabály adatlapok esetén. Sok sikert hozzá! beer.gif

plusz:
Csenki Attilának 1 éve nem volt frissítve az adatlapja, a biója is másolt. mellow.gif
Gondoltam szólok, hátha kell valakinek. smileeee.gif
26 felhasználónak tetszik: Beba13, Grace Benning, kriszti145, noni001, mikeyla, Heetella, Empress, Lady Suzy, UnhappyMeals, VastagTamásfan, Rap4ever8, DisneyFans, amy92, adry1415, Bogi13, DreamerGirl, Coco Selly, Holly Keller, Thora_90, Twilight6, joe_r, Emily O., Boscorelli, DiscoDiva, Lindsay019, janet7
2011. augusztus 18. 02:58 #1925
cucika
cucika
▪α bαηɗα gɩтáяσsα▪ ™

Idézet (Bessie @ 2011.08.18. 02:33)
Pofám leszakad! omg.gif Egyesek mit megengednek maguknak! 
Megértem, hogy szereted a kedvencedet és szeretnéd szerkeszteni. Ezzel nincs is gond. Csakhogy ezt nem engedheti meg mindenki magának. Szép is lenne, ha mindenki szerkeszthetné a kedvence adatlapját! (Az én no. 1 kedvencemre éveket vártam, míg megkaptam.) Az, hogy leállsz itt kioktató hangnemben írogatni, azzal nem érsz semmit. Hiába van igazad, hogy Zilinda szerkeszthetné a lapját. Csakhogy ahogy írta ToTo is, a szerkesztési időtartam nem járt le! 6 hónap után nézd meg, és akkor írj ToTonak. Ez a szabály adatlapok esetén. Sok sikert hozzá! beer.gif
plusz:
Csenki Attilának 1 éve nem volt frissítve az adatlapja, a biója is másolt. mellow.gif 
Gondoltam szólok, hátha kell valakinek. smileeee.gif

Nem az előbb írtam, hogy: ''Ok, felfogtam...''? ohmy.gif De mind 1...
Ha már így alakult, akkor én szívesen elvállalnám Attila szerkesztését. smileeee.gif
Kösz, hogy szóltál. biggrin.gif
2011. augusztus 18. 08:04 #1926
- törölt felhasználó -    
Szia ToTo!
Kérlek csatold hozzám.És nagyon köszönöm az eddigi lapokat is. meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2011. augusztus 18. 09:34 #1927
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.17. 16:39)
Az azért lehet, mert vagy törölte magát a szerkesztője, vagy törölték. Ha jól tudom, ebben az esetekben nem jelenik meg a szerkesztem gomb.  smileeee.gif

köszi smileeee.gif
2011. augusztus 18. 10:56 #1928
Empress
Empress
assassins™
Hozzászólás: 3519
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
Miért, te, hogy éreznéd magad, ha te illedelmesen megkérdezed a szerkesztőt, és ő még csak egy nemet se vág a p.fádba? Semmit! blink.gif 
Na?? Te mit szólnál? mad.gif 
És komolyan megérdemelném Bridgit adatlapját, mert én nem hagynám 3, igen ahogy írom, 3 hónapig csak ott lógva. Emelet én vagyok az egyetlen ember Starity-n, aki kiírta a profiljára, a státuszához, az elköszönéséhez, hogy Bridgit Mendler fanatic! Bárkit ha megkérdezel akinek a kedvencei között van, hogy mit mond Bridgit Mendle-ről, azt mondaná, hogy nagyon szereti, tehetséges, jó a hangja... malade.gif Semmi különös... mad.gif 
Viszont én azzal kezdtem a bemutatkozásomat, hogy (Idézem) "Elsősorban amit tudnod kell rólam, hogy mindennél jobban IMÁDOM Bridgit Mendler-t!! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ "
Én büszkén kimondom, hogy én vagyok az 1. számú Bridgit fun! És nem azért, mert nagyképű vagyok, csak elmondom a tényt! Bárkit megkérdezel azok közül akik ismernek/barátaim, azt fogják mondani, hogy ezt meg is erősítik...
A másik amit mondani akarok, hogy ez a levél legyen válasz mindenkinek, aki valamilyen ellenkezést akarna írni nekem ezzel a témával kapcsolatban!
Valóban igaz, hogy az én adatlapjaimon nincs biográfia, de ha ezt valaki a szememre veti, akkor mondja is meg, hogy mi a francot írjak oda! blink.gif  mad.gif Bocsi, másokkal ellentétben nem tudom oda mit kéne írni. sleep.gif
És azt üzenném _ToTo_-nak, hogy mivel ő olvassa az üzeneteket a topikjában ezt is fogja látni, hogy szerintem egy lelkes rajongó, aki szeret egy sztárt és tényleg ahogy valami új van, azt fel is rakná arra az adatlapra, az az igazi, lelkes szerkesztő! 
És mivel moderátor, nagyon jól tudja! Aki megcsinál egy adatlapot, abban az évben még kétszer megnyomja, hogy szerkesztés, csak, hogy ne vehessék el tőle az adatlapot, az igen is elhanyagolja! Ha másoknak nincs is ideje annyi mint nekem, hogy szerkesszék az adatlapjukat, az nem baj, de 3 hónap az már a határidő fele! És az nagyon sok idő. Látom mások adatlapjait és tényleg gondoskodnak róluk. Mindig az időhöz megfelelő profilképet teszik fel. Felrakják az évről évre képeket, és cikkeket írnak róluk... Vagy ha bármi új történik, akkor változtatnak.
Ha _ToTo_ megnézi az adatlapomat, tudná, hogy mennyire szeretem Bridgit-et és bármit megtennék, hogy én lehessek a szerkesztője. Ahogy már írtam, Ziinda nem válaszolt nekem és az nagyon megsértett. Szerintem meg már itt az ideje, hogy _ToTo_-hoz forduljak! Attól függetlenül, hogy Ziinda "Milyen megbecsült tag", az nem menti fel az alól, hogy elhanyagolja az adatlapjait... Vannak nála olyanok is, amiket utoljára március közepén szerkesztett. blink.gif Az már pláne elhanyagolás! unsure.gif De minek mondjam hasztalan? Ez mindenki tudja... dry.gif 
És olyan nagy kérés az, hogy van egy fiú, akinek az a legnagyobb vágya, hogy ő szerkeszthesse Bridgit-et? Kérdezem, olyan nagy kérés ez? Szépen kérlek _ToTo_ erre a kérdésemre válaszolj! meghajolo.gif 
Én már mindent megtettem ennek az érdekébe!  sad.gif Írtam Ziindának, írtam _ToTo_-nak, és csak annyit Írt vissza _ToTo_, hogy: "Nem attól lesz jó egy lap, hogy naponta vagy hetente frissítik. Senkit nem érdekel és nem is az életrajzba való, hogy ki milyen zoknit vett fel aznap. Az életrajzba egy új film/lemez elkészülte/megjelenése való. Új díj, elismerés vagy egy új kapcsolat az életében, esetleg a korábbi kapcsolat vége - ilyesmi meg nem történik hetente senkivel.
A szabály szerint akkor lehet átadni a lapot, ha 6 hónapja nem lett frissítve, ha nincs kitöltve az életrajz vagy ha a szerkesztő nem lépett be az oldalra 3 hónapja. Egyéb hiba vagy észrevétel esetén pedig figyelmeztetést kap a hiba javítására, pótlására mindenki.
" cray.gif 
Én még csak nem is írtam ilyen zoknis baromságot sehova! blink.gif 
Különben nem láthattatok engem idáig ebben a topikban csak most ebben a három napban. És ez is lett volna az UTOLSÓ! mad.gif 
Nekem csak egy ici-pici kérésem volt, és mit kapok? Egy fura választ meg semmit! blink.gif  mad.gif
Nem mondom, szépen állunk... mad.gif 
(EZ A LEVÉL MINDENKINEK SZÓL, AKI CSAK OLVASSA!)
(Coco Selly, ne hidd azt, hogy most lecsesztelek, nem neked szólt az egész...)

1.Ettől még nem fogod megkapni.HA annyi kell neked az a Brigdit , akkor előbb tedd rendbe az sztárlapjaidat.Írd meg rendesen a Bio, stb.

Ahogy Bessie is írta : Csakhogy ahogy írta ToTo is, a szerkesztési időtartam nem járt le! 6 hónap után nézd meg, és akkor írj ToTonak. Ez a szabály adatlapok esetén.

2.Csak egy hasonlat volt. rohog.gif

3.Nem OFF-ként írtam. beer.gif
2 felhasználónak tetszik: adry1415, kriszti145
2011. augusztus 18. 11:42 #1929
vivi0403
vivi0403
Ashley Tisdale fan
Hozzászólás: 3493
Csatolások: 12481
Azonosító: 75313
Sabine20 utoljára aktív: 2011.01.09.-én volt. Szívesen elvállalnám Ethan Peck adatlapját smileeee.gif
2011. augusztus 18. 13:38 #1930
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Idézet (cucika @ 2011.08.18. 01:07)
Figyelj! Semmi baj. Köszi! Idáig te magyaráztad el a legmegérthetőbben nekem... smileeee.gif Köszönöm, hogy ennyien szeretnétek a fejembe verni. biggrin.gif 
Ok, rendben felfogtam! dry.gif Egyszerűen én csak egy ember vagyok, akinek már nem csak az életben nem valósul meg semmi amit szeretne, hanem már itt Starity-n sem! cray.gif
SZÁNALOM! 110.gif  cry.gif
Még egyszer kösz, hogy elmagyaráztad. sad.gif
Amúgy igazad van abban, hogy a többi ember, aki szereti Bridgit-et, az ismerte-e az előtt, mielőtt kijött a Lemonade Mouth? mellow.gif Én viszont még a W.O.W.P.-ban ismertem meg Juliet ként. happy.gif Még abban a pillanatban megszerettem!!! wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif 
Még most is emlékszem arra a pillanatra... heart.gif  blush.gif 
És pedig igen, én a 30.-k üzi után is visszaírnék, ha csak egy szóban is... (Azt, hogy: Nem!)
És sajnálom, ha Coco Selly úgy érzi, hogy most én vagyok a gonosz. Ha tényleg megsértődött azon amit mondtam, akkor 1000 BOCSÁNAT Coco Selly! meghajolo.gif 
És Kijavítottam "Ziinda" nevét... dry.gif

Most is rosszul írtad, na de mindegy is. biggrin.gif

Mi lenne akkor, ha esetleg nem rögtön ingyen akarnád megszerezni Bridgitet, hanem csere útján? Vagy ez a lehetőség már nem fekszik senkinek? blink.gif Tudom én, hogy ingyen mégis jobb, de valamit valamiért, ha ennyire kell.
13 felhasználónak tetszik: adry1415, Coco Selly, Grace Benning, kriszti145, Twilight6, Emily O., Boscorelli, DiscoDiva, Lindsay019, noni001, Lady Suzy, Beba13, janet7
2011. augusztus 18. 14:01 #1931
Coco Selly
Coco Selly
Hozzászólás: 5338
Csatolások: 158038
Azonosító: 105880
Nem sértődtem meg. Egyébként egyetértek Lindsay-vel, attól, hogy minden szabad felületre odabiggyeszted Bridget nevét, nem leszel nagyobb rajongó. Nekem már nem egy-két olyan emberrel volt dolgom (nem csak itt), aki odáig volt egy-egy sztárért, és amikor kérdezték a filmjeiről/albumairól alkotott véleményét, meg sem bírt szólalni, sőt, mégcsak a címeket/karaktereinek nevét sem bírta leírni helyesen. Szóval ez az oda-vissza imádom nem jelent semmit.

Amint látod, az én első számú (sőt, második, harmadik, negyedik) kedvencem sincs nálam, de tudom, hogy a lehető legjobb helyen van, így nem zaklatom Bessie-t levelekkel, és nem égetem le őt nyilvános topikban, csak azért, mert esetleg ő is szereti, és azért szerkeszti/nem adja tovább. (Zilindának is volt legalább 50 lapja, amit folyamatosan leadott, pont amiatt, mert nem volt rá ideje. Most már csak azokat hagyta meg, akiket szeret, másképp már leadta volna azokat is.)

Valóban igaz, hogy az én adatlapjaimon nincs biográfia, de ha ezt valaki a szememre veti, akkor mondja is meg, hogy mi a francot írjak oda! blink.gif  mad.gif Bocsi, másokkal ellentétben nem tudom oda mit kéne írni. sleep.gif

Akkor hogyan szeretnéd bővíteni Bridgit lapját? Mert nem értem... think.gif És ha már a cikkeknél, képeknél tartunk, szintén magamból szeretnék kiindulni: amint tudok, írok Edről cikkeket, feltöltöm a róla készült/talált képeket (ezeket is megfelelő helyre, stb.), mert szerintem az, hogy látják, mennyi időt fordítasz a kedvencedre, sokkal inkább kifejezi, hogy mennyire szereted, mint az, hogy mindenhova kiírod a nevét... rolleyes.gif De persze nem lehet mindenki egyforma. beer.gif Részemről ennyi.
14 felhasználónak tetszik: mikeyla, UnhappyMeals, kriszti145, Holly Keller, Twilight6, joe_r, Emily O., dave095, Boscorelli, DiscoDiva, Lindsay019, Lady Suzy, Beba13, janet7
2011. augusztus 18. 14:05 #1932
- törölt felhasználó -    
Apám, ez jobb, mint egy vicclap. Kajak már csak röhögni járok ide.
Bocs az offért. _nevet.gif _nevet.gif
19 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, kriszti145, Thora_90, Bessie, Twilight6, Emily O., dave095, Boscorelli, Empress, DiscoDiva, Lindsay019, noni001, Lady Suzy, Beba13, #Anita95, Heetella, janet7, Mélodrame, Eszter655
2011. augusztus 18. 14:12 #1933
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kiyla @ 2011.08.12. 17:26)
Üdv.Szeretném elvállani Catherine McNeil adatlapját egy moderátor szerkesztette tavaly.És a mostani szerkesztő semmit nem csinált azóta vele.És még bele is fér ne a heti lap vállalásomba köszönöm előre is  meghajolo.gif

Clara Morgene-t szeretném még elvállalni.
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2011. augusztus 18. 14:15 #1934
szavy
szavy
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038

Mit kell a biográfiába írni? Ez most komoly? mellow.gif Szerintem nyiss be néhány rendesen kitöltött adatlapot, nézd végig, és te magad is rájössz, hogy mit kell oda írni. Egyébként ezek után a drága Bridgitedhez mit írnál? Ugyanazt a nagy semmit? (Mert ha meg is kapnád, biztos, hogy nem kitöltve.)

Ha pedig az általad szerkesztett adatlapokhoz nem tudsz semmi érdemlegeset hozzáadni, akkor mondj le róluk, mert lehet, hogy más szívesen megcsinálná. Egyébként pedig a kitöltetlen adatlapjaiddal egyáltalán nem jogosan pattogsz Zilinda ellen, hogy három hónapja nem frissítette.
15 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, kriszti145, Coco Selly, Grace Benning, Twilight6, Emily O., Domcicc, Boscorelli, Norbiii_, DiscoDiva, Lindsay019, Lady Suzy, Beba13, Heetella, janet7
2011. augusztus 18. 14:21 #1935
- törölt felhasználó -    
Én büszkén kimondom, hogy én vagyok az 1. számú Bridgit fun!

Ez funtasztikus volt. biggrin.gif Angolul írni divat, helyesen angolul írni, viszont már nem fun. Bár ha már nevetséges a rajongás szintje, akkor végül is lehet létjogosultsága a funnak is. Hm, érdekes...bocs az offért beer.gif
21 felhasználónak tetszik: kriszti145, szavy, Coco Selly, csicsi20, mikeyla, Grace Benning, UnhappyMeals, Thora_90, ophely88, Twilight6, Emily O., dave095, Domcicc, Boscorelli, DiscoDiva, Clairy, Lindsay019, Lady Suzy, Beba13, #Anita95, janet7
2011. augusztus 18. 15:00 #1936
- törölt felhasználó -    
Bocsesz az offért, de jókat mosolyogtam.XD Komolyan, én is néha ledöbbenek, hogy néhány tag egyrészt milyen hangnemet és azt is, hogyan engedi meg magának. Én most csak véleményt írok le, mert hát ez egy fórum. De csak döbbentem olvastam itt cucika hozzászólását, hogy hát adja oda neki valaki. Tényleg luxus elolvasni a szabályzatot? Ha valaki megnyitja a topikot, akkor a legelső oldal, legelső hozzászólásához ugrik (nekem legalábbis), ahol le van írva minden tök normálisan. Ha esetlegesen az adott tag elolvasta volna, ebben az esetben cucika (vagy elolvasta, csak nem fogta fel, vagy nem akarja), akkor valószínűleg tudná, hogy itt a dolgok nem úgy működnek, hogy füttyent az ember egyet. Nekem a második legnagyobb kedvencem, Chris O'Donnell Bessie-nél van, de gondolom én, hogyha nem kell neki, akkor vagy lemond róla, vagy cserére ajánlja. Az adatlapja normálisan ki van töltve. Miért vegyem el, ha a legmegfelelőbb gazdira már rátalált? Én Jennifer Garnerre három évet vártam, és nemrég kaptam meg Szavy-tól. Sírtam is örömömben, hogy a legkedvencebb sztárom az enyém lehet. Attól, hogy valakit nagyon szeretsz, az nem jelenti azt, hogy feltétlenül, hogy máris nálad kell lennie. Bár én majdnem leestem a székről, amikor közölte, hogy mégis mit írjon a biográfiába? Én nem bántani akarok senkit, de az ilyen miért vállal el akkor adatlapot? Egy adatlap szerkesztő igen is tudjon egy ép-kézláb mondatot megfogalmazni és az sem rossz, ha esetleg fordítunk és nem a magyar anyagot használjuk. Én azokban speciel nem bízok, mert az emberek hajlamosak a félre fordításokra. Az nem frissítés, hogy az ember lecserélgeti a profilképét! Az a frissítés, hogyha az ember fordít egy hosszú életrajzot és talán akkor van még vele munka, ha a filmográfiát megírja. Nagyon sokan imdb-ről másolják be. Én, ha filmográfia írásra adom a fejemet, akkor igen is magam írom meg és nem nyomok egy CTRL+C-t. Én sem igazán értettem a felháborodás okát, hiszen a 6 hónapos időkorlát nem járt le. Én Vera Farmigával jártam így, csak 8 hónapot vártam vele. Az illetőnek írtam, hogy frissítse fel, tojt rám, én meg úgy döntöttem, hogy írok ide, hogy csatolják át hozzám. Most ezt miért kell annyira mellre szívni? Na, mindegy, gondoltam leírom a véleményemet, bár ezúttal megpróbáltam nem túlragozni és rövidíteni, hiszen nem vita szítás céljából írtam le. Úgyhogy bocsesz, offnak vége!
17 felhasználónak tetszik: AmyVie, Thora_90, szavy, Coco Selly, Twilight6, joe_r, Emily O., Boscorelli, Empress, DiscoDiva, kriszti145, Clairy, Lindsay019, Daniela3, Lady Suzy, Beba13, janet7
2011. augusztus 18. 15:17 #1937
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Off:
Azt hiszem megértette cucika, amit mondani akartunk. Nem kell tovább folytatni. Igazából én nem az adatlap, hanem Cocohoz írt hangneme miatt lettem ideges. Szépen írt Coco neki, erre ő meg ... Na mindegy. Vége. laugh.gif

Igen, nálam van néhány olyan adatlap, akire vágytok. biggrin.gif Coco már kérte tőlem Edet, de mivel nekem is kedvenc, még nem adnám oda. Viszont ha lemondok róla CSAKIS az övé lesz! Ezt megírtam mindenkinek, aki kérte. Sorry guys! pardon.gif
Chris O'Donnellel ugyanez a helyzet. Tudom, hogy Hollynak nagy kedvenc. Ha valaha lemondanék a szerkesztéséről, neki fogom először felajánlani. Nem vagyok olyan nagy cserélő. Ha valakiről lemondanék, és tudom, hogy másnál jobb helyen lesz, odaadom ingyen is. biggrin.gif Csak viselje gondját! biggrin.gif

Egyébként én sem minden kedvencemet szerkesztem, de nem is bánom. Tudom, hogy akiknél van, ott jó helyen van. biggrin.gif
Plusz: Ha annyira szeretitek a sztárt, szerethetitek úgy is, hogy képeket töltetek fel az oldalra, cikkeket írtok róla. biggrin.gif

Egyébként sok hasznos infó van az aláírásomban levő linkben, de ha valamit nem tudtok (adatlap szerkesztés, stb) kérdezzetek. Engem, vagy bárkit! Segítünk. wink.gif
Most pedig abbahagyom, mielőtt kapok a hátsómra a sok offért. Bocsi ToTo laugh.gif
11 felhasználónak tetszik: Twilight6, Coco Selly, Emily O., Holly Keller, DiscoDiva, UnhappyMeals, kriszti145, Daniela3, Beba13, janet7, Boscorelli
2011. augusztus 18. 15:21 #1938
- törölt felhasználó -    
Idézet
Plusz: Ha annyira szeretitek a sztárt, szerethetitek úgy is, hogy képeket töltetek fel az oldalra, cikkeket írtok róla.

Ott a pont meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. augusztus 18. 16:03 #1939
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Na, most, hogy mindenki elmondta a maga gondolatait, ki-ki meg is értette, és mindenki megnyugodott, akkor elmondanék egy-két dolgot. Nem szokásom személyeskedni, így most is általánosságban írok, még akkor is, ha kiemelek neveket.

cukika: elfogadom, mint ahogy a többiek sem különösebben vitatták, hogy a legnagyobb Bridgit Mendler rajongónak tartod magad. Azt is, hogy mindennél jobban szeretnéd szerkeszteni az adatlapját. De a hat hónap, az akkor is hat hónap. Ha a szerkesztő az utolsó napon frissíti a lapot, akkor is eleget tett a kötelezettségének. Egyszerűen fizikai képtelenség 100%-ig naprakészen tartani az adatlapokat, ha valakinek több lapja is van. Részben, mert sok esetben a hat hónap alatt sem történik érdemi változás az adott sztár életében. És itt most nem a VV-senkikre gondolok, akik minden mindent megtesznek azért, hogy címlapra kerüljenek, hanem olyan hírességeke, akik tényleg fel tudnak mutatni valamit eddigi pályafutásuk alatt.

---

Élő példa, vagy ellenpélda vagyok, ezt majd ti eldöntitek. Egyetlen adatlapom sincs, és nem is vágyok egyre sem. Egyszerűen azért, mert bár Jessica Alba a legnagyobb kedvencem, az adatlapja olyan szerkesztőnél van, akinél jobb helyen nem is lehetne. Ettől függetlenül nem abból áll az életem, hogy látástól-vakulásig a netet bújom, és keresem az infókat Jessica-ról, mert engem a tények érdekelnek, nem a pletykák.

---

Nagyon sok adatlapszerkesztő magyarul sem tud helyesen írni, pedig elvárható lenne, ha arra adja a fejét, hogy szerkeszt egy adatlapot, - amit, annak elkészülte után rengeteg regisztrált tag, vagy a netes keresők által kidobott találatokkal érkező vendég fog elolvasni - akkor a minimum, hogy minimálisan ismerje a nyelvet. De ha már ez is nehéz, akkor egy nyomorék szövegszerkesztőbe másolja már be az elkészült szöveget, és futtasson le egy helyesírás ellenőrzést, ami, ha nem is 100%-ig, de kiszűri a hibákat. Ja, hogy ez időbe kerül? Nocsak, mik ki nem derülnek? think.gif Ha már elvállalok valamit, akkor a minimum, hogy a lehető legtökéletesebb végeredményt akarom elérni, nem pedig a minimumot. Gondolok itt elsősorban a magyartalan kifejezésre, a helyesírás szabályainak újraértelmezésére, a fordítóprogramok által generált szövegek egy az egyben bemásolására. A halálom, mikor vok, vmit, vkit, h, stb., rövidítéseket látok egyszerű hozzászólásoktól kezdve, véleményeken keresztül, egészen az adatlapokig.
Valamint, a hetente új kép feltöltése a sztár adatlapjára, korábban sem számított frissítésnek, és nem tudok róla, hogy ez idő közben megváltozott volna.
16 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, Boscorelli, Twilight6, Coco Selly, Grace Benning, Holly Keller, kriszti145, Daniela3, Beba13, Lindsay019, cucika, Rap4ever8, SelenaDebbyMiley, janet7, Bessie, Mélodrame
2011. augusztus 18. 16:24 #1940
- törölt felhasználó -    
Kedves _ToTo_!
Szívesen elvállalnám ennek az adatlapnak a szerkesztését! laugh.gif
Előre is köszönöm! blush.gif
Norßiii_
484 oldal 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!