Idézet (Coco Selly @ 2011.08.17. 16:31)
Vannak sztárok, akikről évekig nincs semmi friss, akkor mit lehet szerkeszteni a lapjukon hetente?
Mert a képcserés frissítés nem szerkesztés... Három hónap? Az nem a világ, jó, persze, biztosan vannak róla újabb infók is - nem tudom, nem követem a "munkásságát" -, de szerintem az sem megoldás, ha minden pletykát beleírunk a biójába, mert az egyszerűen nem odavaló.
Egyébként is többre mész azzal, ha a szerkesztőnek írsz levelet, mert ezzel a hangnemmel, ebben a topikban nem sokra fogsz menni, ráadásul nem hiszem, hogy te vagy az első, aki már jelentkezett rá 
Miért, te, hogy éreznéd magad, ha te illedelmesen megkérdezed a szerkesztőt, és ő még csak egy nemet se vág a p.fádba? Semmit!
Na?? Te mit szólnál?
És komolyan megérdemelném Bridgit adatlapját, mert én nem hagynám 3, igen ahogy írom, 3 hónapig csak ott lógva. Emelet én vagyok az egyetlen ember Starity-n, aki kiírta a profiljára, a státuszához, az elköszönéséhez, hogy Bridgit Mendler fanatic! Bárkit ha megkérdezel akinek a kedvencei között van, hogy mit mond Bridgit Mendle-ről, azt mondaná, hogy nagyon szereti, tehetséges, jó a hangja...
Viszont én azzal kezdtem a bemutatkozásomat, hogy (Idézem) "Elsősorban amit tudnod kell rólam, hogy mindennél jobban IMÁDOM Bridgit Mendler-t!! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ "
Én büszkén kimondom, hogy én vagyok az 1. számú Bridgit fun! És nem azért, mert nagyképű vagyok, csak elmondom a tényt! Bárkit megkérdezel azok közül akik ismernek/barátaim, azt fogják mondani, hogy ezt meg is erősítik...
A másik amit mondani akarok, hogy ez a levél legyen válasz mindenkinek, aki valamilyen ellenkezést akarna írni nekem ezzel a témával kapcsolatban!
Valóban igaz, hogy az én adatlapjaimon nincs biográfia, de ha ezt valaki a szememre veti, akkor mondja is meg, hogy mi a francot írjak oda!
És azt üzenném _ToTo_-nak, hogy mivel ő olvassa az üzeneteket a topikjában ezt is fogja látni, hogy szerintem egy lelkes rajongó, aki szeret egy sztárt és tényleg ahogy valami új van, azt fel is rakná arra az adatlapra, az az igazi, lelkes szerkesztő!
És mivel moderátor, nagyon jól tudja! Aki megcsinál egy adatlapot, abban az évben még kétszer megnyomja, hogy szerkesztés, csak, hogy ne vehessék el tőle az adatlapot, az igen is elhanyagolja! Ha másoknak nincs is ideje annyi mint nekem, hogy szerkesszék az adatlapjukat, az nem baj, de 3 hónap az már a határidő fele! És az nagyon sok idő. Látom mások adatlapjait és tényleg gondoskodnak róluk. Mindig az időhöz megfelelő profilképet teszik fel. Felrakják az évről évre képeket, és cikkeket írnak róluk... Vagy ha bármi új történik, akkor változtatnak.
Ha _ToTo_ megnézi az adatlapomat, tudná, hogy mennyire szeretem Bridgit-et és bármit megtennék, hogy én lehessek a szerkesztője. Ahogy már írtam, Ziinda nem válaszolt nekem és az nagyon megsértett. Szerintem meg már itt az ideje, hogy _ToTo_-hoz forduljak! Attól függetlenül, hogy Ziinda "Milyen megbecsült tag", az nem menti fel az alól, hogy elhanyagolja az adatlapjait... Vannak nála olyanok is, amiket utoljára március közepén szerkesztett.
És olyan nagy kérés az, hogy van egy fiú, akinek az a legnagyobb vágya, hogy ő szerkeszthesse Bridgit-et? Kérdezem, olyan nagy kérés ez? Szépen kérlek _ToTo_ erre a kérdésemre válaszolj!
Én már mindent megtettem ennek az érdekébe!
A szabály szerint akkor lehet átadni a lapot, ha 6 hónapja nem lett frissítve, ha nincs kitöltve az életrajz vagy ha a szerkesztő nem lépett be az oldalra 3 hónapja. Egyéb hiba vagy észrevétel esetén pedig figyelmeztetést kap a hiba javítására, pótlására mindenki."
Én még csak nem is írtam ilyen zoknis baromságot sehova!
Különben nem láthattatok engem idáig ebben a topikban csak most ebben a három napban. És ez is lett volna az UTOLSÓ!
Nekem csak egy ici-pici kérésem volt, és mit kapok? Egy fura választ meg semmit!
Nem mondom, szépen állunk...
(EZ A LEVÉL MINDENKINEK SZÓL, AKI CSAK OLVASSA!)
(Coco Selly, ne hidd azt, hogy most lecsesztelek, nem neked szólt az egész...)

1 felhasználónak tetszik: