Idézet (AmyVie @ 2011.08.16. 21:51)
Szia,
Nem túlzottan szoktam kérni adatlapot, főleg úgy nem, hogy először nem beszéltem volna a szerkesztővel.
April Bowlby adatlapja májusban volt utoljára frissítve, és még filmoja sincsen. Gondoltam én naivan, írok a szerkesztőjének, hogyha nem tart igényt a lapjára - akkor szívesen átvenném, mert az életrajza is nyúlfaroknyi amellett, hogy hiányzik a munkássága. Ariana minden nap belép, és még a levelemre sem válaszolt vissza, s semmi változás nem történt a lapon.
Ilyenkor max egy figyelmeztetést tudok írni neki első körben, hogy pótolja.
Idézet (cucika @ 2011.08.16. 23:33)
Az is igaz

, de tényleg elhanyagolja azt az adatlapot!

És Zac Efron adatlapját is, meg Nicole Anderson, Whitney Port, Justin Bieber!
Első látásra ezeket láttam.
Én vele ellentétben hetente szerkesztem a sztáradatlapjaimat..

Max 10 nap után...

De az, hogy három hónapig semmi?

Megáll az ész! És arról nem beszélve, hogy adatlapjainak többségét még Márciusban szerkesztette.
Komolyan, ez ELHANYAGOLÁS MINDEN FORMÁBAN!!!
Amúgy most már szerintem itt lenne az ideje, hogy _ToTo_ odaadja másnak Bridgit Mendler-t!

És ha megteszi, szépen kérem, hogy én legyek az, mert én IMÁDOM Bridgit-et és az az álmom, hogy én szerkesszem.
Kérlek szépen _ToTo_, ha ezt olvasod, könyörgök add ide nekem Bridgit Mendler-t.

Nem attól lesz jó egy lap, hogy naponta vagy hetente frissítik. Senkit nem érdekel és nem is az életrajzba való, hogy ki milyen zoknit vett fel aznap. Az életrajzba egy új film/lemez elkészülte/megjelenése való. Új díj, elismerés vagy egy új kapcsolat az életében, esetleg a korábbi kapcsolat vége - ilyesmi meg nem történik hetente senkivel.
A szabály szerint akkor lehet átadni a lapot, ho 6 hónapja nem lett frissítve, ha nincs kitöltve az életrajz vagy ha a szerkesztő nem lépett be az oldalra 3 hónapja. Egyéb hiba vagy észrevétel esetén pedig figyelmeztetést kap a hiba javítására, pótlására mindenki.
Idézet (Eni00 @ 2011.08.17. 16:36)
Szia _ToTo_!
Igazából csak kérdeznék valamit. Amikor van egy szerkesztő nélküli lap, és nem lehet rá jelentkezni, na az miért van?

Előre is köszi a választ!!

Ha a korábbi szerkesztője nem mond le a lapról és úgy törli magát az oldalról vagy esetleg kitiltásra kerül - akkor nem jelenik meg a gomb. ilyenkor írjatok ide nekem és átrakom a lapot.
Idézet (nikole Evil @ 2011.08.17. 20:01)
Szia ! Katharine Isabelle-nek nincs szerkeztője de viszpnt én nagyon szeretem és elvállalnám

Sajnos korábban már elkérték ezt a lapot.
Idézet (cintia8597 @ 2011.08.17. 22:31)
Szia _ToTo_ !
Szorcsik H. Viki adatlapjának szerkeztési határideje 3 napon belül letelik én szívesen elválalom az adatlapot !

Előre sajnos nem lehet lapot kérni, írj újra ha valóban lejárt.