Daniel Ricciardo adatlapjának a szerkesztését szívesen elvállalnám!
ToTo adatlapos topikja
2011. augusztus 15. 20:00
|
|
rainsandwich.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 154206 offline
|
Szia!
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. augusztus 16. 03:20
Szia ToTo !
http://starity.hu/sztarok/asli-tandogan/
Nincs szerkesztője,szívesen elvállalom a szerkesztését.Előre is Köszönöm!
2011. augusztus 16. 10:42
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Zone3120 @ 2011.08.10. 15:13)
Helló ToTo! Szeretnék egy kis segítséget kérni. A napokban vettem észre, hogy a kedvencem, Goran Visnjic adatlapja nemrég egy másik szerkesztőhöz került át, Cynthiához, aki moderátor. Nagyon szeretném elkérni tőle a lapot ha lehet, mert imádom Gorant, de nem tudtam pm-et írni neki. Mit tegyek?
Köszi szépen előre is.
Cini is olvassa ezt a topikot, ha úgy gondolja, hogy átadja akkor biztos írni fog, de pár napja kapta meg a lapot ő is egy másik tagtól és gondolom azért, mert ő is szereti.
Idézet (bellathorne2001 @ 2011.08.11. 11:49)
Kedves modenátorok!
Észrevettem már régóta, hogy nem szerkesztik rendesen Bridgit Mendler adatlapját. Egy barátnőm már írt a szerkesztőnek, le is írta neki a hiányzó adatokat kb télen, de még arra sem méltatta, hogy bemásolja vagy hogy válaszol
Ha meg lejár az a fél év akkor csak megnyomja a szerkesztem gombot.
Könyörgöm ez az oldal arról szól, hogy minél több adatlapunk legyen vagy arról, hogy megtudjunk mindent a kedvenceinkről ( és itt nem a kedvenc színre gondolok vagy, hogy mit szeret csinálni)???
Lényeges filmszerepek maradtak ki.. és Bridgit már azóta énekel is és nem 1 vagy 2 dala van.
Ha úgy adódik én átvállalom és köszönöm nem kérek abból a szövegből, hogy én csak egy új tag vagyok sem más bántó szövegből, amire néhány tag képes.
Előre is köszönöm szépen!
Észrevettem már régóta, hogy nem szerkesztik rendesen Bridgit Mendler adatlapját. Egy barátnőm már írt a szerkesztőnek, le is írta neki a hiányzó adatokat kb télen, de még arra sem méltatta, hogy bemásolja vagy hogy válaszol
Könyörgöm ez az oldal arról szól, hogy minél több adatlapunk legyen vagy arról, hogy megtudjunk mindent a kedvenceinkről ( és itt nem a kedvenc színre gondolok vagy, hogy mit szeret csinálni)???
Lényeges filmszerepek maradtak ki.. és Bridgit már azóta énekel is és nem 1 vagy 2 dala van.
Ha úgy adódik én átvállalom és köszönöm nem kérek abból a szövegből, hogy én csak egy új tag vagyok sem más bántó szövegből, amire néhány tag képes.
Előre is köszönöm szépen!
Írok neki egy figyelmzetetést azután meglátjuk
Folytatás délután ...
Victorie
2011. augusztus 16. 12:01
|
|
vivi0403Ashley Tisdale fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.28. Hozzászólás: 3493 Csatolások: 12481 Azonosító: 75313 offline
|
Dana Davis adatlapját utoljára 2011.01.09. 18:06 _ToTo_ által. Elvállalnám
_ToTo_
2011. augusztus 16. 14:11
|
|
Melcsi1997Four™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.27. Hozzászólás: 4042 Csatolások: 8013 Azonosító: 62084 offline
|
ToTo köszönöm az adatlapot!
Thora_90
2011. augusztus 16. 14:31
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Üdv _ToTo_!
AMayának van egy adatlapja a neve Csábi Bettina, beszéltem vele, és azt mondta, hogy te áttudod tőle csatolni. Légyszíves ha időd van rá akkor rakd át hozzám.
Előre is köszönöm!
AMayának van egy adatlapja a neve Csábi Bettina, beszéltem vele, és azt mondta, hogy te áttudod tőle csatolni. Légyszíves ha időd van rá akkor rakd át hozzám.
Előre is köszönöm!
Thora_90
2011. augusztus 16. 16:22
Idézet (s.t.a.r. @ 2011.08.16. 03:20)
Szia ToTo !
Tegnap este még nem volt szerkesztője.A szerkesztőnek jelentekezek gomb pedig nem volt kint.
2011. augusztus 16. 19:12
|
|
kriszty_14♫Zac Efron♫addict♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 442 Azonosító: 130680 offline
|
Zac Efron adatlapját nem szerkesztik..Nagyon rég az a profil képe és el van hanyagolva én viszont szívesen vállalnám
2011. augusztus 16. 19:15
|
|
mikeylahudgens |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.29. Hozzászólás: 4733 Csatolások: 31047 Azonosító: 103304 offline
|
Idézet (kriszty_14 @ 2011.08.16. 19:12)
Zac Efron adatlapját nem szerkesztik..Nagyon rég az a profil képe és el van hanyagolva én viszont szívesen vállalnám 
Ilyen esetekben nem szoktak adatlapot átadni.
2011. augusztus 16. 19:17
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (kriszty_14 @ 2011.08.16. 19:12)
Nem járt le a fél év, és tulajdonképpen ki van töltve rendesen. Esetleg írj a szerkesztőnek, hogy szívesen szerkesztenéd, ha ő már nem tart rá igényt. Ez szerintem jóval szimpatikusabb húzás, még akkor is, ha nemet kapsz válaszul.
8 felhasználónak tetszik:
kriszti145,
DiscoDiva,
Twilight6,
Lady Suzy,
ÁgiLosAngeles,
Coco Selly,
amy92,
janet7
2011. augusztus 16. 19:33
|
|
Alice-chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 203 Csatolások: 276 Azonosító: 124670 offline
|
Nagyon szépen köszönöm _ToTo_ Risa és Maimi adatlapját ^^ :3
2011. augusztus 16. 21:51
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
Szia,
Nem túlzottan szoktam kérni adatlapot, főleg úgy nem, hogy először nem beszéltem volna a szerkesztővel. April Bowlby adatlapja májusban volt utoljára frissítve, és még filmoja sincsen. Gondoltam én naivan, írok a szerkesztőjének, hogyha nem tart igényt a lapjára - akkor szívesen átvenném, mert az életrajza is nyúlfaroknyi amellett, hogy hiányzik a munkássága. Ariana minden nap belép, és még a levelemre sem válaszolt vissza, s semmi változás nem történt a lapon.
Nem túlzottan szoktam kérni adatlapot, főleg úgy nem, hogy először nem beszéltem volna a szerkesztővel. April Bowlby adatlapja májusban volt utoljára frissítve, és még filmoja sincsen. Gondoltam én naivan, írok a szerkesztőjének, hogyha nem tart igényt a lapjára - akkor szívesen átvenném, mert az életrajza is nyúlfaroknyi amellett, hogy hiányzik a munkássága. Ariana minden nap belép, és még a levelemre sem válaszolt vissza, s semmi változás nem történt a lapon.
2011. augusztus 16. 21:58
|
|
cucika▪α bαηɗα gɩтáяσsα▪ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.25. Hozzászólás: 1108 Csatolások: 55 Azonosító: 151711 offline
|
Heló!
Van egy sztáradatlap, amit pont a mai naphoz fogva 3 hónapja nem szerkesztettek. Ez a sztár Bridgit Mendler. Zlinda nevű tagnál van, de ahogy én látom, elhanyagolja és még csak le se mond róla.
Megkérdeztem, hogy tart-e rá még igényt, de nem, hogy nemmel válaszolt volna, visza se írt...
Ezért gondoltam, hogy ehez a topikhoz fordulok.
Én nagyon szívesen elvállalnám a szerkesztését!
Ha így lesz, nagyon szépen köszönöm.
Van egy sztáradatlap, amit pont a mai naphoz fogva 3 hónapja nem szerkesztettek. Ez a sztár Bridgit Mendler. Zlinda nevű tagnál van, de ahogy én látom, elhanyagolja és még csak le se mond róla.
2011. augusztus 16. 22:39
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Idézet (cucika @ 2011.08.16. 21:58)
Heló!
Megkérdeztem, hogy tart-e rá még igényt, de nem, hogy nemmel válaszolt volna, visza se írt...
Ezért gondoltam, hogy ehez a topikhoz fordulok.
Már írták többen is, hogy szeretnék szerkeszteni, de amúgy a szerkesztőjének még mindig van három hónapja, hogy frissítse.
7 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy,
DiscoDiva,
Twilight6,
ÁgiLosAngeles,
Emily O.,
Coco Selly,
janet7
2011. augusztus 16. 23:33
|
|
cucika▪α bαηɗα gɩтáяσsα▪ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.25. Hozzászólás: 1108 Csatolások: 55 Azonosító: 151711 offline
|
Idézet (Lindsay019 @ 2011.08.16. 22:39)
Már írták többen is, hogy szeretnék szerkeszteni, de amúgy a szerkesztőjének még mindig van három hónapja, hogy frissítse. 
Az is igaz
Első látásra ezeket láttam.
Én vele ellentétben hetente szerkesztem a sztáradatlapjaimat..
Komolyan, ez ELHANYAGOLÁS MINDEN FORMÁBAN!!!
Amúgy most már szerintem itt lenne az ideje, hogy _ToTo_ odaadja másnak Bridgit Mendler-t!
Kérlek szépen _ToTo_, ha ezt olvasod, könyörgök add ide nekem Bridgit Mendler-t.
_ToTo_
2011. augusztus 17. 00:57
Idézet (cucika @ 2011.08.16. 23:33)
Az is igaz
, de tényleg elhanyagolja azt az adatlapot!
És Zac Efron adatlapját is, meg Nicole Anderson, Whitney Port, Justin Bieber!
Max 10 nap után...
De az, hogy három hónapig semmi?
Megáll az ész! És arról nem beszélve, hogy adatlapjainak többségét még Márciusban szerkesztette.
Amúgy most már szerintem itt lenne az ideje, hogy _ToTo_ odaadja másnak Bridgit Mendler-t!
És ha megteszi, szépen kérem, hogy én legyek az, mert én IMÁDOM Bridgit-et és az az álmom, hogy én szerkesszem.
Kérlek szépen _ToTo_, ha ezt olvasod, könyörgök add ide nekem Bridgit Mendler-t.

Zlinda régi és megbecsült sztáradatlap szerkesztő. Én végig nézegettem csak úgy kíváncsiságból az adatlapjait, és láttam mér durvábban is elhanyagolt lapokat. Nem mindenkinek van annyi ideje, mint neked. Én pl. kb. egy hete fejeztem be a nyelvvizsgám utolsó felvonását, addig tanultam és gyakoroltam rá. Igaz, szerkesztettem közbe az adatlapjaimat, de nem 10 naponta. Majd, ha lejár a 6 hónap, akkor lehet reklamálni, addig szerintem felesleges. Bár alapból nem tartom amúgy sem túl etikusnak, hogy a szerkesztő háta mögött nyúljuk le a lapokat. Igaz, annyit megtehetett volna, hogy válaszol rá, tény, ebben igazad van, mert nemrég én is így jártam, annyi különbséggel, hogy rég letelt a 6 hónap, írtam a szerkesztőnek, de ő 2 hét után még az ujját sem mozdította. Ugye te sem szeretnéd azt, ha elvennék csak úgy az adatlapjaidat arra hivatkozva, hogy elhanyagolod? Lehet, hogy az illetőnek nincs gépe, nincsen nete, nyaral, esetleg tanul (mert ilyen is van) vagy esetlegesen a nyarát nem akarja a gép előtt eltölteni. De az is lehet, hogy komolyabb magánéleti problémái adódtak. Sehonnan sem tudhatod. Nem kell minden sztáradatlapnak nálad lennie, hiszen Zlinda kifogástalan adatlap szerkesztő ahhoz képest, hogy egyesek mit is értenek szerkesztés alatt. Egyeseknek az is szerkesztés, ha lecseréli a profilképet. Szerintem meg nem. De pár mondatért és két filmért felesleges elvenni mástól az adatlapot. Valószínűleg a szerkesztője is szereti. Nem hiába lehet nála. Ha letelt a 6 hónap lehet jönni kéregetni, de szerintem addig felesleges pedzegetni ezt az egész dolgot. Én nem tudom ki ez a Bridgit, de itt már vérre mennek az adatlapjáért.
15 felhasználónak tetszik:
cintia0023,
Domcicc,
Grace Benning,
kriszti145,
UnhappyMeals,
Beba13,
ÁgiLosAngeles,
Emily O.,
AmyVie,
Lindsay019,
Lady Suzy,
amy92,
joe_r,
Boscorelli,
janet7
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.