ToTo adatlapos topikja
2011. augusztus 13. 19:50
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
Szia!
Szeretném elkérni Pély Barna adatlapját. Egy éve nem volt szerkesztve.Üres a biográfia.
http://starity.hu/sztarok/pely-barna/
Előre is köszönöm!
Szeretném elkérni Pély Barna adatlapját. Egy éve nem volt szerkesztve.Üres a biográfia.
http://starity.hu/sztarok/pely-barna/
Előre is köszönöm!
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. augusztus 13. 22:46
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Kedves Moderátorok!
Szeretném elkérni Jason Biggs, és Augustus Prew adatlapját, mert már letelt a fél év határidő, és azóta nem lett frissítve!
http://starity.hu/sztarok/augustus-prew/
http://starity.hu/sztarok/jason-biggs/
Előre is köszönöm!
Szeretném elkérni Jason Biggs, és Augustus Prew adatlapját, mert már letelt a fél év határidő, és azóta nem lett frissítve!
http://starity.hu/sztarok/augustus-prew/
http://starity.hu/sztarok/jason-biggs/
Előre is köszönöm!
_ToTo_
2011. augusztus 14. 00:01
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
_ToTo_
Már írtam többször is Kevin James ügyében,én tényleg szeretném őt átvenni,mert márt több mint 1 éve nem szerkesztették. Kérlek,az addigi adatlapjaimat ma is szerkesztettem,mindent amit találtam leírtam.
Lenne még egy kérésem,ugyanis ma telt le a 6hónap Szabó Kitti adatlapján.
Én nagyon szeretném mindketőtt.
Már írtam többször is Kevin James ügyében,én tényleg szeretném őt átvenni,mert márt több mint 1 éve nem szerkesztették. Kérlek,az addigi adatlapjaimat ma is szerkesztettem,mindent amit találtam leírtam.
Lenne még egy kérésem,ugyanis ma telt le a 6hónap Szabó Kitti adatlapján.
Én nagyon szeretném mindketőtt.
2011. augusztus 14. 13:27
Szia! [/code]an/]Asli Tandogan nincs szerkesztője és szeretném elvállalni
köszi thumbsup.gif
köszi thumbsup.gif
2011. augusztus 14. 14:42
|
|
nikole Evil |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 857 Csatolások: 182 Azonosító: 127378 offline
|
Katharine Isabellet szeretném de nemtudom ki volt a szerkeztője szóval őt szeretném megkapni
meg még talán Matthew Lillardot
_ToTo_
2011. augusztus 14. 15:00
Előre nem lehet lefoglalni adatlapot!
Idézet (MinYoung @ 2011.08.14. 14:36)
Hello^^
Szeretném átvállalni Rino Nakasone-Razalan adatlapját, ugyanis az előző szerkeztöje már lassan 6 hónapja nem szerkesztette (pontosabban 02. 19. óta).
Előre is köszönöm
Szeretném átvállalni Rino Nakasone-Razalan adatlapját, ugyanis az előző szerkeztöje már lassan 6 hónapja nem szerkesztette (pontosabban 02. 19. óta).
Előre is köszönöm
2011. augusztus 14. 15:04
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
Lakatos Yvette adatlapján a határidő 4 nap múlva jár le. Ha addig nem szerkeszti a jelenlegi szerkesztője, én szivesen elvállalnám, mert nagyon szeretem őt.
Tudom, hogy tilos előre lefoglalni adatlapot, de nagy rajongója vagyok és nagyon örülnék neki ha én lehetnék a szerkesztője...
Tudom, hogy tilos előre lefoglalni adatlapot, de nagy rajongója vagyok és nagyon örülnék neki ha én lehetnék a szerkesztője...
Thora_90
2011. augusztus 14. 15:06
|
|
BaByGaGavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 465 Csatolások: 237 Azonosító: 133634 offline
|
Idézet (evelin0623 @ 2011.08.14. 15:04)
Lakatos Yvette adatlapján a határidő 4 nap múlva jár le. Ha addig nem szerkeszti a jelenlegi szerkesztője, én szivesen elvállalnám, mert nagyon szeretem őt.
Akár a rajongója vagy, akár nem 4 nap alatt bőven lehet még szerkeszteni. Lefoglalni meg úgysem fogják neked. Nem tudsz mást tenni, csak szemfülesnek lenni.
És bocsánat, ha OFF volt
2011. augusztus 14. 16:54
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
Idézet (BaByGaGa @ 2011.08.14. 15:06)
Akár a rajongója vagy, akár nem 4 nap alatt bőven lehet még szerkeszteni. Lefoglalni meg úgysem fogják neked. Nem tudsz mást tenni, csak szemfülesnek lenni.
És bocsánat, ha OFF volt
És bocsánat, ha OFF volt
Én mindezt tudom és ezért is írtam, hogy ha nem szerkeszti addig. De ahogy most állunk mire ToTo feljön és megnézi ezeket már rég letelik a határidő. Azért írtam most, mert lehet, hogy aznap nem tudok fejönni és nagyon szeretem őt, ezért életem legszebb napja lenne, ha megkapnám az adatlapját
Thora_90
2011. augusztus 14. 18:18
Idézet (evelin0623 @ 2011.08.14. 16:54)
Én mindezt tudom és ezért is írtam, hogy ha nem szerkeszti addig. De ahogy most állunk mire ToTo feljön és megnézi ezeket már rég letelik a határidő. Azért írtam most, mert lehet, hogy aznap nem tudok fejönni és nagyon szeretem őt, ezért életem legszebb napja lenne, ha megkapnám az adatlapját 
Hát nem túl szép dolog azért hogy le se telt a határidő de már a szerkesztő háta mögött szervezkedsz.Nem lenne jobb ha esetleg őt megkérdeznéd?Ha le akar mondani a lapról,lemond de lehet hogy ő is épp úgy szereti mint te.És szerintem kicsit igazságosabb lenne ha ezt vele is megbeszélnéd.Lehet hogy később ő maga adná oda,ezt nem tudhatod.Ilyen előre lefoglalás meg nincs.
10 felhasználónak tetszik:
AmyVie,
BaByGaGa,
kriszti145,
DiscoDiva,
Holly Keller,
Grace Benning,
Victorie,
VastagTamásfan,
Beba13,
Karina197
2011. augusztus 14. 18:32
Idézet (WhiteAngel @ 2011.08.14. 18:18)
Hát nem túl szép dolog azért hogy le se telt a határidő de már a szerkesztő háta mögött szervezkedsz.Nem lenne jobb ha esetleg őt megkérdeznéd?Ha le akar mondani a lapról,lemond de lehet hogy ő is épp úgy szereti mint te.És szerintem kicsit igazságosabb lenne ha ezt vele is megbeszélnéd.Lehet hogy később ő maga adná oda,ezt nem tudhatod.Ilyen előre lefoglalás meg nincs.
Lehet hogy valaki utálni fog ezért, de! : Én írtam a szerkesztőjének, mert még nem telt le a határidő, és ugye normálisan van szerkesztve a lap. Azt mondta nekem, hogy alakított az életrajzon, hogy nehogy az legyen hogy csak rányomott a "szerkesztem" gombra. Szóval, most frissítve van a lap, így nincs átadható állapotban. Tudom hogy van aki örült volna a lapnak, de maga a szerkesztő is szereti, és nem örült volna ha elveszik tőle.
7 felhasználónak tetszik:
kriszti145,
SelenaDebbyMiley,
Holly Keller,
Grace Benning,
VastagTamásfan,
Beba13,
Coco Selly
2011. augusztus 14. 20:58
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Én komolyan szeretném Kevin Jamest és Szabó Kittit már mindkettőnek lejárt a határidő.
Írtam a szerkesztőknek,de nem is válaszoltak.
Írtam a szerkesztőknek,de nem is válaszoltak.
2011. augusztus 14. 21:00
|
|
andiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 703 Csatolások: 1497 Azonosító: 135838 offline
|
Szia _Toto_!
http://starity.hu/sztarok/hannah-aitchison/ adatlapját szívesen szerkeszteném , mivel nincs neki szerkesztője és nincs nála szerkesztem gomb
Ha lehetséges én szívesen elvállalnám a szerkesztését
előre is köszönöm
http://starity.hu/sztarok/hannah-aitchison/ adatlapját szívesen szerkeszteném , mivel nincs neki szerkesztője és nincs nála szerkesztem gomb
_ToTo_
2011. augusztus 15. 15:19
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
http://starity.hu/sztarok/laura-zapata/eletrajz/
Ezt az adatlapot 2011. 03. 15. óta nem szerkesztették. A 6 hónap nem járt le, de a biográfia teljesen üres és ennek megírására szánt 1 hónap viszont bőven letelt. Én szívesen szerkeszteném. (A legutóbb kapott lapomat pedig most is csinálom.)
Ezt az adatlapot 2011. 03. 15. óta nem szerkesztették. A 6 hónap nem járt le, de a biográfia teljesen üres és ennek megírására szánt 1 hónap viszont bőven letelt. Én szívesen szerkeszteném. (A legutóbb kapott lapomat pedig most is csinálom.)
_ToTo_
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.