Fivel Stewart adatlapja csaknem egy éve nem volt szeresztve. Egész pontossan 2010.8.30-án volt utoljára szerkesztve. Én szívessen elvállalnám a szerkesztését.
ToTo adatlapos topikja
2011. augusztus 10. 18:42
|
|
Dzseenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.12. Hozzászólás: 313 Csatolások: 14 Azonosító: 138527 offline
|
Hello.
Fivel Stewart adatlapja csaknem egy éve nem volt szeresztve. Egész pontossan 2010.8.30-án volt utoljára szerkesztve. Én szívessen elvállalnám a szerkesztését.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. augusztus 10. 20:53
|
|
K.Zsuzsikaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.23. Hozzászólás: 2103 Csatolások: 391 Azonosító: 127884 offline
|
Szia. Frances Bean Cobain-nek teljes alakos képen van kint. Inkább szólok mert nem annyira látszódik a képen, hogy ki ő. (:
_ToTo_
2011. augusztus 10. 21:59
|
|
Melcsi1997Four™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.27. Hozzászólás: 4042 Csatolások: 8013 Azonosító: 62084 offline
|
Kedves ToTo!
Grace Park szerkesztőjével megbeszéltem, átadja az adatlap szerkesztését. Át lehetne helyezni?
Köszönöm.
Grace Park szerkesztőjével megbeszéltem, átadja az adatlap szerkesztését. Át lehetne helyezni?
_ToTo_
2011. augusztus 11. 11:49
Kedves modenátorok!
Észrevettem már régóta, hogy nem szerkesztik rendesen Bridgit Mendler adatlapját. Egy barátnőm már írt a szerkesztőnek, le is írta neki a hiányzó adatokat kb télen, de még arra sem méltatta, hogy bemásolja vagy hogy válaszol
Ha meg lejár az a fél év akkor csak megnyomja a szerkesztem gombot.
Könyörgöm ez az oldal arról szól, hogy minél több adatlapunk legyen vagy arról, hogy megtudjunk mindent a kedvenceinkről ( és itt nem a kedvenc színre gondolok vagy, hogy mit szeret csinálni)???
Lényeges filmszerepek maradtak ki.. és Bridgit már azóta énekel is és nem 1 vagy 2 dala van.
Ha úgy adódik én átvállalom és köszönöm nem kérek abból a szövegből, hogy én csak egy új tag vagyok sem más bántó szövegből, amire néhány tag képes.
Előre is köszönöm szépen!
Észrevettem már régóta, hogy nem szerkesztik rendesen Bridgit Mendler adatlapját. Egy barátnőm már írt a szerkesztőnek, le is írta neki a hiányzó adatokat kb télen, de még arra sem méltatta, hogy bemásolja vagy hogy válaszol
Könyörgöm ez az oldal arról szól, hogy minél több adatlapunk legyen vagy arról, hogy megtudjunk mindent a kedvenceinkről ( és itt nem a kedvenc színre gondolok vagy, hogy mit szeret csinálni)???
Lényeges filmszerepek maradtak ki.. és Bridgit már azóta énekel is és nem 1 vagy 2 dala van.
Ha úgy adódik én átvállalom és köszönöm nem kérek abból a szövegből, hogy én csak egy új tag vagyok sem más bántó szövegből, amire néhány tag képes.
2011. augusztus 11. 20:08
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Szia. Megint én.
Először is szeretném megköszönni Austin Peck adatlapját.
A másik:
Sonam Kapoor adatlapja 2010. november 5-én volt utoljára szerkesztve, azaz letelt a 6 hónap. Én szívesen elvállalnám az adatlapját, újraírnám az életrajzát bővebben.
A másik:
Sonam Kapoor adatlapja 2010. november 5-én volt utoljára szerkesztve, azaz letelt a 6 hónap. Én szívesen elvállalnám az adatlapját, újraírnám az életrajzát bővebben.
_ToTo_
2011. augusztus 11. 20:33
Igen, sajnos vannak olyanok, akik, ha a fél év letelt, csak rámennek a Szerkesztemre -.-"
Sztem ha vki annyira szeret egy sztárt, akkor is foglalkozik rendesen a lapjával, ha az illető nem aktív jelenleg.
De ez csak az én véleményem! Egyetértek veled
Sztem ha vki annyira szeret egy sztárt, akkor is foglalkozik rendesen a lapjával, ha az illető nem aktív jelenleg.
Idézet (bellathorne2001 @ 2011.08.11. 11:49)
Kedves modenátorok!
Ha meg lejár az a fél év akkor csak megnyomja a szerkesztem gombot.
2011. augusztus 11. 22:07
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Idézet (Thora_90 @ 2011.08.11. 20:33)
Igen, sajnos vannak olyanok, akik, ha a fél év letelt, csak rámennek a Szerkesztemre -.-"
Ez nem feltétlenül van így, mert nekem is hamarosan lejár a hat hónap pár adatlapnál (persze csak -na, mert addigra frissítem őket), és egyáltalán nem a lustaságom meg a "nem szeretem"-ség miatt van. Hanem azért, mert nyáron szerettem volna szépen lefrissíteni az összeset, csak személyes dolgok közbejöttek, így alig akad időm gépezni.
2011. augusztus 12. 14:40
Kedves Toto!
Nem reg kerult hozzam Dani O`Hare adatlapja, de amilyen szerencsetlen vagyok, a sajat gepemmel benyaltam egy virust, csak aug. 28 utan megyek haza Mo-ra, igy csak akkor tudok frissiteni (tudnek most is, persze, de nem akarok ekezet nelkuli szoveget feltolteni, hisz ez megis csak egy magyar oldal, es biztos eleg idegesito, mikor ilyet kell olvasni... Szoval csak arra szeretnelek kerni, hogy adj nekem egy kis haladekot, minimum a 28. utani elso hetvegen frissitek.
Udv: Mila
Nem reg kerult hozzam Dani O`Hare adatlapja, de amilyen szerencsetlen vagyok, a sajat gepemmel benyaltam egy virust, csak aug. 28 utan megyek haza Mo-ra, igy csak akkor tudok frissiteni (tudnek most is, persze, de nem akarok ekezet nelkuli szoveget feltolteni, hisz ez megis csak egy magyar oldal, es biztos eleg idegesito, mikor ilyet kell olvasni... Szoval csak arra szeretnelek kerni, hogy adj nekem egy kis haladekot, minimum a 28. utani elso hetvegen frissitek.
Udv: Mila
_ToTo_
2011. augusztus 12. 17:26
Üdv.Szeretném elvállani Catherine McNeil adatlapját egy moderátor szerkesztette tavaly.És a mostani szerkesztő semmit nem csinált azóta vele.És még bele is fér ne a heti lap vállalásomba köszönöm előre is
2011. augusztus 12. 19:27
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Kedves ToTo!
Szeretném átvenni Kevin James adatlapját,ugyanis pontosan ma egy éve nem szerkesztették.
Ha meglehetne oldani...
Szeretném átvenni Kevin James adatlapját,ugyanis pontosan ma egy éve nem szerkesztették.
Ha meglehetne oldani...
_ToTo_
2011. augusztus 12. 20:35
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
http://starity.hu/profil/127973-estrella/sztaradatlapok/
Tudom nem telt le a 6 hónap , DE 2 hónapig nem lépett be és és 2 hónapja nem szerkesztette Fluort, szerkesztés mellett Toto neve szerepel.
Szóval ha lehet akkor szívesen elvállalnám.
Tudom nem telt le a 6 hónap , DE 2 hónapig nem lépett be és és 2 hónapja nem szerkesztette Fluort, szerkesztés mellett Toto neve szerepel.
2011. augusztus 12. 20:38
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (Empress @ 2011.08.12. 20:35)
http://starity.hu/profil/127973-estrella/sztaradatlapok/
Nem tudom feltűnt e, hogy nyár van. Talán csak nyaral. A 2 hónap egyáltalán nem hosszú idő főleg ilyenkor...
2011. augusztus 12. 20:42
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.08.12. 20:38)
Nem tudom feltűnt e, hogy nyár van. Talán csak nyaral. A 2 hónap egyáltalán nem hosszú idő főleg ilyenkor...
Igazad van.Engem már csak az zavar ,hogy 1x sem tudta frissíteni ?
2011. augusztus 12. 20:55
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Üdv!
Diego Forlán adatlapja több mint egy éve nem volt szerkesztve, és én nagyon szívesen átvenném a szerkesztését, kedvenc futballistám.
Köszönet!
Diego Forlán adatlapja több mint egy éve nem volt szerkesztve, és én nagyon szívesen átvenném a szerkesztését, kedvenc futballistám.
Köszönet!
_ToTo_
2011. augusztus 13. 10:25
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Idézet (Eszter655 @ 2011.08.12. 19:27)
Kedves ToTo!
Ha meglehetne oldani...
Ha meglehetne oldani...
Már írtam a kérésemet és az eddigi adatlapjaimat frissítettem.
Remélem mostmár nagyobb esélyem lehet arra h megkapjam.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.