ToTo adatlapos topikja
2011. augusztus 06. 18:41
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Sya _ToTo_, csak azért írok, hogy szívesen átvenném Jessica Gomes adatlapját, mert január óta nem volt frissítve, plusz google fordítóval írták az életrajzát
Én megtudnám normálisan csinálni^^ Előre is köszi
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. augusztus 06. 19:56
|
|
juli és ancsi$€Ł€N@ F( )R€V€R™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 851 Csatolások: 18 Azonosító: 131210 offline
|
Szia ToTo!
Gábor Zsazsa adatlapját
februárba szerkeztették,
és információt is ki felejtettek.
Elválalnám
Előre is köszi.
Gábor Zsazsa adatlapját
februárba szerkeztették,
és információt is ki felejtettek.
Elválalnám
Előre is köszi.
_ToTo_
2011. augusztus 06. 22:50
|
|
drizzlevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.27. Hozzászólás: 246 Csatolások: 1 Azonosító: 130103 offline
|
Szia _ToTo_!
Szeretnék jelentkezni Patrice Evra (rossz nemzetiség van beállítva) és Linda Hunt adatlapjára, mert nincs szerkesztője.
Előre is köszi!
Szeretnék jelentkezni Patrice Evra (rossz nemzetiség van beállítva) és Linda Hunt adatlapjára, mert nincs szerkesztője.
Előre is köszi!
_ToTo_
2011. augusztus 06. 22:57
Szia.Kérlek csatold át Denis O'Hare lapját milasnape-nak.Köszönöm.
_ToTo_
2011. augusztus 07. 09:25
Sziasztok.Még 1 lapom szeretném átadni más kezébe.Kérlek Lizzy Caplan lapját adjátok Lindsay019-nek.Köszönöm.
2011. augusztus 07. 09:46
Kedves _ToTo_!
Macaulay Culkin adatlapját átcsatolnád hozzám? Meg lett beszélve bajer-rel!
Macaulay Culkin adatlapját átcsatolnád hozzám? Meg lett beszélve bajer-rel!
_ToTo_
2011. augusztus 07. 11:14
szia Toto
Gregg Sulkin adatlapját már 6 hónapja nem fríssitették,ha lehetne én szívesen szerkeszteném
Gregg Sulkin adatlapját már 6 hónapja nem fríssitették,ha lehetne én szívesen szerkeszteném
2011. augusztus 07. 11:42
|
|
mikeylahudgens |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.29. Hozzászólás: 4733 Csatolások: 31047 Azonosító: 103304 offline
|
Idézet (arianaLover @ 2011.08.07. 11:14)
szia Toto
Még nem telt le. Majd Augusztus végén fog!
2011. augusztus 07. 17:16
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Mivel őt szerintem a fórumozók 99%-a MIA vagy M.I.A.-ként keresi, szerintem egyszerűbb lenne átnevezni.
http://starity.hu/sztarok/maya-arulpragasam/
http://starity.hu/sztarok/maya-arulpragasam/
_ToTo_
2011. augusztus 07. 19:52
Oliver Phelps adatlapjának nincs szerkesztője, szívesen elvállalnám mert nagy kedvencem!
2011. augusztus 07. 19:59
Közel fél órával előtted már kérte valaki :/
Idézet (diuss02 @ 2011.08.07. 19:52)
Oliver Phelps adatlapjának nincs szerkesztője, szívesen elvállalnám mert nagy kedvencem! 
2011. augusztus 07. 20:00
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Idézet (diuss02 @ 2011.08.07. 19:52)
Elhiszem, hogy nagy kedvenced de előtted egy hozzászólással kérte más. Gondolom te is láttad (ezt nem nem lehet észrevenni) csak gondoltad bepróbálkozol, hátha megkapod!
De ha egyszer ő kérte előbb!
Bocsánat, hogy ha offoltam csak azért ez nem valami szép dolog!
2011. augusztus 07. 20:04
Idézet (olsenfan.. @ 2011.08.07. 20:00)
Elhiszem, hogy nagy kedvenced de előtted egy hozzászólással kérte más. Gondolom te is láttad (ezt nem nem lehet észrevenni) csak gondoltad bepróbálkozol, hátha megkapod!

És az milyen dolog hogy készülök ide írni de előtte facebookon linkelem a lapját,ideül tesóm a géphez és máris valaki más írja hogy szeretné? igen ismerősök vagyunk féjszen
Látod Fanni mondtam hogy első számú közellenség leszek (már több mint egy órája filózom hogy kérjem-e de hülye vagyok tudom)
2011. augusztus 07. 20:09
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (olsenfan.. @ 2011.08.07. 20:00)

Előfordul az ilyen.
A lapokra térve: Sajnos most láttam, hogy az előző szerkesztőjük törölte magát azt hiszem, hogy ma délután nem tudni, hogy miért és már kérik a lapokat. Nekem is nagy kedvenceim, de nem kértem mert lehet, hogy az előző szerkesztő majd szeretné a lapokat vissza. Tudom, hogy ő törölte magát, de attól még visszakérheti vagy nem? Nagyon szépen kidolgozta az életrajzukat és nem hiszem, hogy más jobbat tudna írni nekik.
8 felhasználónak tetszik:
olsenfan..,
mikeyla,
DiscoDiva,
Domcicc,
Grace Benning,
Sally Sparrow,
BaByGaGa,
VastagTamásfan
2011. augusztus 07. 20:14
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Idézet (funny18 @ 2011.08.07. 20:09)
Előfordul az ilyen. Sajnos most láttam, hogy az előző szerkesztőjük törölte magát azt hiszem, hogy ma délután nem tudni, hogy miért és már kérik a lapokat. Nekem is nagy kedvenceim, de nem kértem mert lehet, hogy az előző szerkesztő majd szeretné a lapokat vissza. Tudom, hogy ő törölte magát, de attól még visszakérheti vagy nem? Nagyon szépen kidolgozta az életrajzukat és nem hiszem, hogy más jobbat tudna írni nekik.
Én egy szóval nem mondtam, hogy jobban csinálná meg vagy ilyesmi csak Twilight6 előbb kérte a lapokat!
2011. augusztus 07. 20:21
Idézet (funny18 @ 2011.08.07. 20:09)
Előfordul az ilyen.
Az lapokra térve: Sajnos most láttam, hogy az előző szerkesztőjük törölte magát azt hiszem, hogy ma délután nem tudni, hogy miért és már kérik a lapokat. Nekem is nagy kedvenceim, de nem kértem mert lehet, hogy az előző szerkesztő majd szeretné a lapokat vissza. Tudom, hogy ő törölte magát, de attól még visszakérheti vagy nem? Nagyon szépen kidolgozta az életrajzukat és nem hiszem, hogy más jobbat tudna írni nekik.
Az lapokra térve: Sajnos most láttam, hogy az előző szerkesztőjük törölte magát azt hiszem, hogy ma délután nem tudni, hogy miért és már kérik a lapokat. Nekem is nagy kedvenceim, de nem kértem mert lehet, hogy az előző szerkesztő majd szeretné a lapokat vissza. Tudom, hogy ő törölte magát, de attól még visszakérheti vagy nem? Nagyon szépen kidolgozta az életrajzukat és nem hiszem, hogy más jobbat tudna írni nekik.
Fanni alátámasztja hogy majdnem egy órája azon győzköd hogy kérjem a lapokat de én azt mondtam neki hogy mi van ha az előző szerkesztője újra regisztrál és majd szeretné vissza őket tőlem és mikor rábeszélt hogy írjak idejött húgom több mint egy félórára és aztán már csak elküldtem a hozzászólást.
2011. augusztus 07. 20:27
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Idézet (diuss02 @ 2011.08.07. 20:21)
Fanni alátámasztja hogy majdnem egy órája azon győzköd hogy kérjem a lapokat de én azt mondtam neki hogy mi van ha az előző szerkesztője újra regisztrál és majd szeretné vissza őket tőlem és mikor rábeszélt hogy írjak idejött húgom több egy félórára és aztán már csak elküldtem a hozzászólást.
Értem. Semmi rosszat nem akartam a hozzászólásommal és tényleg elnézést ha valakit megsértettem mert nem akartam, de sajnos nem tudni, hogy a regisztrációtörlés miért lett. Lehet, hogy visszajön és nem akarja a lapokat, de lehet, hogy igen.
Elnézést kérek az offért
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.