ToTo adatlapos topikja
2011. augusztus 02. 12:46
|
|
fontoscikketírokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.16. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 138845 offline
|
Kedves ToTo! Kérlek tedd át mind3 adatlapomat iby123-hoz, mivel nekem kevés időm van szerkeszteni. Előre is köszönöm!
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. augusztus 02. 12:48
Szia!
Rossz helyre írtál. Ezt megkérdezhetted volna egy moderátortól (pl:Christo,Freeze,joe_r) levélben. Itt adatlapokkal kapcsolatban lehet kérni, vagy kérdezni!
Rossz helyre írtál. Ezt megkérdezhetted volna egy moderátortól (pl:Christo,Freeze,joe_r) levélben. Itt adatlapokkal kapcsolatban lehet kérni, vagy kérdezni!
Idézet (fuck0you @ 2011.08.02. 12:24)
Szia!
Egyik barátomat(divaft !) letiltottátok itt a starity.hu honlapon.
Tudni szeretném miért ??
Üdv: fuck0you
Tudni szeretném miért ??
10 felhasználónak tetszik:
Twilight6,
DisneyFans,
DiscoDiva,
Beba13,
BaByGaGa,
Victorie,
Lady Suzy,
VastagTamásfan,
tya04,
Erika120
2011. augusztus 02. 15:39
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Elkelt néhány lapom. Valamelyik modi legyen olyan kedves és rakja át őket.
Holly Keller: Sarah Lancaster
Nina1122: Jill Hennessy
Victorie: Xzibit
Holly Keller: Sarah Lancaster
Nina1122: Jill Hennessy
Victorie: Xzibit
2011. augusztus 02. 17:46
|
|
TommyScans |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.29. Hozzászólás: 853 Csatolások: 10809 Azonosító: 28189 offline
|
Megcsináltam Szorcsik Viki - nem azonos Szorcsik H. Vikivel - , a Jóban Rosszban ex-Judit főnővérének adatlapját. Még nem volt neki illetve lehet , hogy törölve lett , mert téma az van/volt róla néhány. Majd hagyjátok jóvá!
Köszi!
_ToTo_
2011. augusztus 03. 15:04
Idézet (Kiyla @ 2011.08.01. 19:13)
Üdv.Nem tudom,hogy lehet-e ilyet kérnem.
Szóval Anja Rubik adatlapjáról hiányzik pár adat.Például az is,hogy férjhez ment.Igaz,hogy csak 1 hónap múlva telik le a 6 hónap,de szeretném elvállani.Előre is köszönöm 
Ha már őt nem tudtam elvállani akkor elvállahatnám Marija Vujovic adatlapját?
_ToTo_
2011. augusztus 03. 20:28
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Szia!
Böngésztem a kedvencek között, és megláttam, hogy Mr. Spock' nem volt szerkesztve vagy egy éve, és az életrajza is wikiből van. Nagyon szívesen elvállalnám, előre is köszönöm szépen.
Böngésztem a kedvencek között, és megláttam, hogy Mr. Spock' nem volt szerkesztve vagy egy éve, és az életrajza is wikiből van. Nagyon szívesen elvállalnám, előre is köszönöm szépen.
_ToTo_
2011. augusztus 03. 21:12
|
|
TommyScans |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.29. Hozzászólás: 853 Csatolások: 10809 Azonosító: 28189 offline
|
Idézet (TommyScans @ 2011.08.02. 17:46)
Megcsináltam Szorcsik Viki - nem azonos Szorcsik H. Vikivel - , a Jóban Rosszban ex-Judit főnővérének adatlapját. Még nem volt neki illetve lehet , hogy törölve lett , mert téma az van/volt róla néhány. Majd hagyjátok jóvá!
Köszi!
Látom , hogy közben már lett neki lapja. Szóval már nem aktuális. Ha jóváhagynátok , akkor törölhető.
Jut eszembe! Mintha Kolonics Györgynek dupla adatlapja lenne.
2011. augusztus 03. 23:13
|
|
Melcsi1997Four™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.27. Hozzászólás: 4042 Csatolások: 8013 Azonosító: 62084 offline
|
Kedves _ToTo_!
Megint Grace Park adatlapjáról lenne szó. Szerintem letelt az egy hét, és nem igazán javított jelenlegi szerkesztője az adatlapon bármit is. Lehetséges lenne, hogy átkerül hozzám? Előre is köszönöm a választ.
Üdv: Melcsi
Megint Grace Park adatlapjáról lenne szó. Szerintem letelt az egy hét, és nem igazán javított jelenlegi szerkesztője az adatlapon bármit is. Lehetséges lenne, hogy átkerül hozzám? Előre is köszönöm a választ.
2011. augusztus 03. 23:13
|
|
Melcsi1997Four™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.27. Hozzászólás: 4042 Csatolások: 8013 Azonosító: 62084 offline
|
Véletlenül kétszer küldtem el, bocsánat.
2011. augusztus 04. 09:15
Idézet (Melcsi1997 @ 2011.08.03. 23:13)
Kedves _ToTo_!
Írtál már neki levelet? Én anno írtam neki levelet és önzetlenül nekem adta Enrique Iglesias lapját.
Melcsi1997
2011. augusztus 04. 09:42
Idézet (Juanita @ 2011.08.02. 09:00)
Szia _Toto_!
Azt szeretném kérdezni olyankor mi a teendő ha egy adatlapot egy Kiemelt tag szerkeszt, de utoljára egy Moderátor "nyúlt bele"? Akkor is érvényes a 8-9 hónap a Kiemelt tagnál?
Róla lenne szó: Brittany Daniel
Ha esetleg így már átadható a lap, akkor én nagyon szívesen szerkeszteném őt.
Azt szeretném kérdezni olyankor mi a teendő ha egy adatlapot egy Kiemelt tag szerkeszt, de utoljára egy Moderátor "nyúlt bele"? Akkor is érvényes a 8-9 hónap a Kiemelt tagnál?
Tárgytalan, időközben szerkesztette a szerkesztője.
2011. augusztus 04. 10:03
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
Idézet (evelin0623 @ 2011.08.02. 10:14)
Szívesen elvállalnám Marisa Tomei adatlapját. 2010. 12. 29.-én, szerkesztették utoljára, nem a mostani szerkesztő által.
A kérés tárgytalan, azóta szerkesztette a szerkesztője.
2011. augusztus 04. 13:00
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Sziasztok!
Szeretném kérni Pierre Richard adatlapját. Még 2010-ben volt utoljára szerkesztve és igen kevés van a biográfiájánál. Én megírnám szívesen, ha megkaphatnám.
http://starity.hu/sztarok/pierre-richard/eletrajz/
Szeretném kérni Pierre Richard adatlapját. Még 2010-ben volt utoljára szerkesztve és igen kevés van a biográfiájánál. Én megírnám szívesen, ha megkaphatnám.
http://starity.hu/sztarok/pierre-richard/eletrajz/
_ToTo_
2011. augusztus 04. 19:21
Köszönöm Toto!
És hála az égnek neki nem kell életrajzot csinálnom.
2011. augusztus 04. 19:23
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (petruss. @ 2011.08.01. 12:38)
Kedves _ToTo_!
Nem mindenki ül a számítógép előtt a nap 24 órájában, úgyhogy valami türelmi időt ki lehetne találni. Múlt héten elutaztunk, nem voltam internet közelben, így csak ma reggel tudtam elolvasni a leveledet, de már látom intézkedtetek is. Értem ezt 'Clara Alonso' adatlapjára például, akit még anno én hoztam létre és nem szívesen váltam volna meg tőle...
Ha valaki nagyon szerette volna lehet odaadom, de így esélyem se volt eldönteni és esetleg szerkeszteni.
A többi adatlapom közül valószínűleg csak Nimue Smit-et fogom szerkeszteni, szóval legalább kérlek arra hagyjatok egy kicsike kis időt, bár gondolom az iránt nem érdeklődik senki.
Nem mindenki ül a számítógép előtt a nap 24 órájában, úgyhogy valami türelmi időt ki lehetne találni. Múlt héten elutaztunk, nem voltam internet közelben, így csak ma reggel tudtam elolvasni a leveledet, de már látom intézkedtetek is. Értem ezt 'Clara Alonso' adatlapjára például, akit még anno én hoztam létre és nem szívesen váltam volna meg tőle...
Ha valaki nagyon szerette volna lehet odaadom, de így esélyem se volt eldönteni és esetleg szerkeszteni.
A többi adatlapom közül valószínűleg csak Nimue Smit-et fogom szerkeszteni, szóval legalább kérlek arra hagyjatok egy kicsike kis időt, bár gondolom az iránt nem érdeklődik senki.
Szia!
Én 07.25.-én írtam egy figyelmeztetést neked ezügyben. Clara Alonso lapját már korábban 07.11.-én adta át Brittany a jelenlegi szerkesztőnek. Én azóta még nem csatoltam el tőled lapot. Ilyen esetben mindig adok időt, 10 napot vagy két hetet, ha valaki külön kéri, akkor többet is.
Idézet (Peace_Devil boy @ 2011.08.01. 13:18)
Helló!
szeretném a :
Jannah Burnham - 2009.04.19. 13:01 -kor volt szerkesztve!
Diego Fainello - 2010.10.02. 16:04 - kor volt szerkesztve!
előre is köszönöm!
szeretném a :
Jannah Burnham - 2009.04.19. 13:01 -kor volt szerkesztve!
Diego Fainello - 2010.10.02. 16:04 - kor volt szerkesztve!
előre is köszönöm!
Elöbb a saját lapjaidat kellene rendbeszedni. Hiányoznak az életrajzok, sok helyen meg alig két mondatosak. Ennél azért többet kellene írni.
Idézet (Krisztikehh98 @ 2011.08.01. 20:51)
Szia _ToTo_!
Én szívesen elvállalnám Tomi Trucks adatlapjának szerkesztését! Utoljára 2010-ben volt szerkesztve! Előre is köszönöm!
Én szívesen elvállalnám Tomi Trucks adatlapjának szerkesztését! Utoljára 2010-ben volt szerkesztve! Előre is köszönöm!
Már elötted korábban elkérték. Sorry.
Idézet (Juanita @ 2011.08.02. 09:00)
Szia _Toto_!
Mindig érvényes, akárki szerkesztette utoljára, sajna nem lehet elkülöníteni, hogy moderátor vagy tag szerkesztette utoljára - ha hibát látunk, belejavítunk. Időközben viszont frissítették a lapot. Sorry.
Idézet (fuck0you @ 2011.08.02. 12:24)
Szia!
Tudni szeretném miért ??
Tudni szeretném miért ??
A kitiltást a többiekkel szembeni lekezelő stilusáért a folyamatos lutyózásért és k*rvázásért kapta.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.