Idézet (LittleVampire @ 2011.07.31. 12:36)
Van egy-két adatlap, amit több, mint egy éve, másfél éve nem szerkesztettek. Ezek a sztárok nagy kedvenceim, szívesen el is vállalnám őket, de előtte szeretnék beszélni az adatlap szerkesztőkkel. Csak az a probléma, hogy nem lehet őket elérni, hagytam nekik 1-2 hónapja üzenetet, de még arra sem válaszoltak. Utoljára egy éve léptek be. Nem akarok a hátuk mögött szervezkedni, mert hatalmas gerinctelenségnek tartom, viszont az adatlapokat/adatlapot nagyon szívesen elvállalnám. Ilyenkor mi a teendő? Mert nem akarom, hogy az adatlap tulajdonosa egyszer csak feljönne ide, és látná, hogy az egyik-másik adatlapja hiányzik. Nem sokszor vagyok tanácstalan, de most mégis.

Nem igazán van erre ötletem.Az egyetlen javaslat ami eszembejutott az az hogy írsz nekik még 1 levelet amiben leírod hogyha szeretnék később mégis a lapjukat,te szívesen visszaadod,csak frissítetted.Ha valóban visszajönnének,ezt is olvasni fogják és akkor őket sem éri akkora meglepetés és így nem lesz szerintem vita sem.A lap frissül és nekik sem kell kérdezősködni hogy mi történt,hova lett.