ToTo adatlapos topikja
2011. július 27. 17:48
El szeretném vállalni Molnár Nikolett és Lugosi Claudia adatlapját, mert egyiknek sincs szerkesztője.
Köszönöm!
Köszönöm!
2011. július 27. 21:22
szia ToTo!
nemrég aztmondtad hogy irjak, ha 1 hét mulva sem csinálja meg az adatlapját Katy B-nek... azért irtam hamarabb, mert ma láttam hogy megcsinálta
csak az a baj, hogy beirta a google forditoba, és kimásolta..szóval még mindig tök értelmetlen
szóval megkérhetlek, hogyha te ezt a kimásolós dolgot nem nagyon fogadod el, és + nem arckép ami kintvan nála
akkor megkaphatnám én a lapját, hogy megszerkeszthessem rendesen ?
igaz hogy nemvagyok a legjobb szerkesztő a világon, de azokat a sztárokat akiket nagyon szeretek, azokat rendesen szerkesztem
nemrég aztmondtad hogy irjak, ha 1 hét mulva sem csinálja meg az adatlapját Katy B-nek... azért irtam hamarabb, mert ma láttam hogy megcsinálta
szóval megkérhetlek, hogyha te ezt a kimásolós dolgot nem nagyon fogadod el, és + nem arckép ami kintvan nála
akkor megkaphatnám én a lapját, hogy megszerkeszthessem rendesen ?
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. július 27. 21:42
|
friderika2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.07. Hozzászólás: 94 Csatolások: 31 Azonosító: 150707 offline
|
Kedves ToTo! Szeretném ezt az adatlapot kérni, ha nem baj. Több mint 1 éve nem volt szerkesztve.
2011. július 27. 23:05
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
És még lenne majd egy kérésem, ha nem nagy baj, csak éppen nézegettem, és láttam, hogy ezt a két adatlapot->
Linkelt szöveg
Linkelt szöveg
majdnem egy éve nem szerkesztették, és hogy áttennéd-e hozzám? Nagyon megköszönném
Linkelt szöveg
Linkelt szöveg
majdnem egy éve nem szerkesztették, és hogy áttennéd-e hozzám? Nagyon megköszönném
2011. július 28. 00:34
Kedves _ToTo_!
Nagyon szeretném megkapni Linkelt szöveg Edward Grimes adatlapját.Mert sok hiányosságot észleltem a Biográfiában,a Diszkográfiában, a Filmográfiában és nemzetiségben is ezenfelül a profilkép se mostani...legutóbb 2011.05.13-án volt szerkesztve tudom,hogy a félév még nem telt le de szerintem én jobban megtudnám szerkeszteni az adatlapot.
Előre is köszönöm üdv: panka10.03
Nagyon szeretném megkapni Linkelt szöveg Edward Grimes adatlapját.Mert sok hiányosságot észleltem a Biográfiában,a Diszkográfiában, a Filmográfiában és nemzetiségben is ezenfelül a profilkép se mostani...legutóbb 2011.05.13-án volt szerkesztve tudom,hogy a félév még nem telt le de szerintem én jobban megtudnám szerkeszteni az adatlapot.
Előre is köszönöm üdv: panka10.03
_ToTo_
2011. július 28. 00:36
Kedves _ToTo_!
Szeretném John Grimes http://starity.hu/sztarok/john-grimes/ adatlapját elkérni. Először is, mert nagy kedvencem, és azért, mert találtam hiányosságokat/pontatlanságokat a Biográfiájában és Diszkográfiájában is. Utoljára 2011.05.14.-én volt frissítve. Tudom, még nem telt le a fél év, de én nagyon szívesen lennék az adatlap szerkesztője. Előre is köszönöm a válaszodat!
Szeretném John Grimes http://starity.hu/sztarok/john-grimes/ adatlapját elkérni. Először is, mert nagy kedvencem, és azért, mert találtam hiányosságokat/pontatlanságokat a Biográfiájában és Diszkográfiájában is. Utoljára 2011.05.14.-én volt frissítve. Tudom, még nem telt le a fél év, de én nagyon szívesen lennék az adatlap szerkesztője. Előre is köszönöm a válaszodat!
_ToTo_
2011. július 28. 11:57
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
Szia _ToTo_!
Agustina Vera adatlapja 2010.08.08-án volt utoljára szerkesztve. Én nagyon szívesen elvállalnám.
És volna egy kérésem Maria Reichert nevét nem lehetne Martina Maria Reichert-re átírni, nézelődtem különböző oldalakon és mindenhol így használja a nevét.
Előre is köszönöm. Riley
Agustina Vera adatlapja 2010.08.08-án volt utoljára szerkesztve. Én nagyon szívesen elvállalnám.
És volna egy kérésem Maria Reichert nevét nem lehetne Martina Maria Reichert-re átírni, nézelődtem különböző oldalakon és mindenhol így használja a nevét.
Előre is köszönöm. Riley
_ToTo_
2011. július 28. 13:21
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
Daisy Betts adatlapja utoljára 2010. 08. 20.-án volt frissítve, nem a mostani szerkesztő által. Szívesen elvállalnám.
_ToTo_
2011. július 28. 13:35
Sziasztok!
Tudjátok, hogy nem vagyok azaz adatlap kéregetős, sőt jó formán nem is szeretem azt, hogy a szerkesztő háta mögött vesszük itt el a lapot. Már ezer éve várok Vera Farmiga adatlapjának a frissítésére, de semmi. A 6 hónapos időkorlát lejárt, hisz 2010.12.30-án volt utoljára frissítve. Gondoltam én, hogy az illetőnek hátha nincs ideje a suli miatt. Lassan vége a nyárnak és semmi. Azóta írtam a szerkesztőnek, hogyha igényt tart a lapjára, akkor pofozza helyre, mert nagyon hiányos. Hiányzik a fél filmográfia és az életrajzba is lehetne mit írni. A levelemet elolvasta, nem válaszolt és köszöni szépen, az adatlap azóta is jól van. Ha van rá esély, nagyon szívesen átvenném, mert Vera Farmiga az egyik legnagyobb kedvencem, s nem bírom nézni, hogy ilyen szinten kallódik el. Még azt sem lehet mondani, hogy a szerkesztője inaktív, mert nem. Mindennap feljön.
Tudjátok, hogy nem vagyok azaz adatlap kéregetős, sőt jó formán nem is szeretem azt, hogy a szerkesztő háta mögött vesszük itt el a lapot. Már ezer éve várok Vera Farmiga adatlapjának a frissítésére, de semmi. A 6 hónapos időkorlát lejárt, hisz 2010.12.30-án volt utoljára frissítve. Gondoltam én, hogy az illetőnek hátha nincs ideje a suli miatt. Lassan vége a nyárnak és semmi. Azóta írtam a szerkesztőnek, hogyha igényt tart a lapjára, akkor pofozza helyre, mert nagyon hiányos. Hiányzik a fél filmográfia és az életrajzba is lehetne mit írni. A levelemet elolvasta, nem válaszolt és köszöni szépen, az adatlap azóta is jól van. Ha van rá esély, nagyon szívesen átvenném, mert Vera Farmiga az egyik legnagyobb kedvencem, s nem bírom nézni, hogy ilyen szinten kallódik el. Még azt sem lehet mondani, hogy a szerkesztője inaktív, mert nem. Mindennap feljön.
2011. július 28. 15:43
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Mike Kroeger-nek van egy másik lapja Michael Kroeger néven.
2011. július 28. 15:46
|
|
SeiyaNemuroúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 155026 offline
|
Kedves _ToTo_!
Elkérhetném Akanishi Jin adatlapját? Már régen nem volt frissítve, és én szívesen frissíteném~ =3
Elkérhetném Akanishi Jin adatlapját? Már régen nem volt frissítve, és én szívesen frissíteném~ =3
_ToTo_
2011. július 28. 16:31
|
|
GaHeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 156073 offline
|
Szia!
A segítségedet szeretném kérni. Az elmúlt napokban csináltam egy sztáradatlapot, http://starity.hu/sztarok/lee-donghae/.
És rossz nevet írtam neki. Hogy javíthatnám ki a nevét HanGeng-re és nem Lee Donghae-ra?
Előre is köszönöm.
A segítségedet szeretném kérni. Az elmúlt napokban csináltam egy sztáradatlapot, http://starity.hu/sztarok/lee-donghae/.
És rossz nevet írtam neki. Hogy javíthatnám ki a nevét HanGeng-re és nem Lee Donghae-ra?
Előre is köszönöm.
2011. július 28. 17:44
Rada Klaudia adatlapjánál ugyan még nem telt le a határidő, de nem a mostani szerkesztője, hanem Brittany változtatott utoljára a lapon. Életrajza sincs. Én szívesen átvenném, ha lehetséges.
Te nem tudod, csak moderátor. De ha már ide leírtad ki fogják javítani.
Idézet (GaHee @ 2011.07.28. 16:31)
Szia!
Előre is köszönöm.
Előre is köszönöm.
Te nem tudod, csak moderátor. De ha már ide leírtad ki fogják javítani.
_ToTo_
2011. július 28. 20:21
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Megpróbáltam sztáradatlapokat szerkeszteni, jól esne ha ellenőriznéd őket
Lécci!!
_ToTo_
2011. július 28. 21:51
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Idézet (lA-dONNA @ 2011.07.27. 23:05)
És még lenne majd egy kérésem, ha nem nagy baj, csak éppen nézegettem, és láttam, hogy ezt a két adatlapot->
Linkelt szöveg
Linkelt szöveg
Linkelt szöveg
Linkelt szöveg
Köszönöm szépen az adatlapokat
_ToTo_
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.