ToTo adatlapos topikja
2011. július 26. 11:04
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
Idézet (Eszter655 @ 2011.07.26. 10:56)
_ToTo_!
Találtam Szabó Kittit már rég nem volt frissítve,tudom h még nem telt le a 6 hónap csak 5,de én csinálnék teljesen új biográfot.
Találtam Szabó Kittit már rég nem volt frissítve,tudom h még nem telt le a 6 hónap csak 5,de én csinálnék teljesen új biográfot.
Ha nem telt le akkor hiába kéred. Én is láttam már, de még 1 egész hónapja van a szerkesztésre.
1 felhasználónak tetszik:
VastagTamásfan
2011. július 26. 11:10
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Idézet (evelin0623 @ 2011.07.26. 11:04)
Ha nem telt le akkor hiába kéred. Én is láttam már, de még 1 egész hónapja van a szerkesztésre.
Oké,de akkor én már előre jelentkezek vagy írok a szerkesztőnek.
2011. július 26. 11:14
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (Eszter655 @ 2011.07.26. 11:10)
Oké,de akkor én már előre jelentkezek vagy írok a szerkesztőnek.
Nem lehet előre lefoglalni lapokat. Szemfülesnek kell lenni, vagy valóban az a legtisztább, ha az illető taggal megbeszéled privátban.
9 felhasználónak tetszik:
Twilight6,
DiscoDiva,
VastagTamásfan,
DreamerGirl,
_ToTo_,
Lady Suzy,
kriszti145,
duracell,
DisneyFan
2011. július 26. 11:32
őt szívesen szerkeszteném:
http://starity.hu/sztarok/geoff-stults/
csak 3 hónapja és 10 napja járt le,de üres az életrajza
ráadásul nem is ő szerkesztette utoljára
http://starity.hu/sztarok/geoff-stults/
csak 3 hónapja és 10 napja járt le,de üres az életrajza
ráadásul nem is ő szerkesztette utoljára
_ToTo_
2011. július 26. 13:28
|
|
Lainieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.12. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 155248 offline
|
Sziasztok. Szeretném elkérni Proof adatlapját, ha lehetséges. Tudom, hogy o már meghalt, de nézzétek meg az adatlapját szerintem ez minden csak nem szép. En szivesen kitolteném szépen az adatlapjat, a szerkesztoje meg mar 1 honapja inaktiv. Elore is koszonom.
_ToTo_
2011. július 26. 13:38
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
Idézet (lA-dONNA @ 2011.07.25. 20:22)
Oké oké, számítottam rá csak csazért mondtam, h melyik kihez kerüljön
Meg még egy picike kérés, hogy ha majd a dupla lapok, tényleg megszűntek (nem tudom hogy megy ez
), akkor majd megtennéd ha van időd, hogy a fönti nevüket is átírod
Linkelt szöveg -> T.O.P
Linkelt szöveg -> TaeYang
Plusz van még kettő régebbről, csak nem tudtam h lehet átírni a fönti nevet, de akkor ezek szerint kérni kell
:
Linkelt szöveg -> DaeSung
Linkelt szöveg -> C.A.P
de tényleg majd csak van van időd, nem akarlak nagyon ilyenekkel feltartani
előre is köszi, és az eddigi többit eva tarko nevében is 
Meg még egy picike kérés, hogy ha majd a dupla lapok, tényleg megszűntek (nem tudom hogy megy ez
Linkelt szöveg -> T.O.P
Linkelt szöveg -> TaeYang
Plusz van még kettő régebbről, csak nem tudtam h lehet átírni a fönti nevet, de akkor ezek szerint kérni kell
Linkelt szöveg -> DaeSung
Linkelt szöveg -> C.A.P
de tényleg majd csak van van időd, nem akarlak nagyon ilyenekkel feltartani
Akartam én is írni emiatt, mert elég nagy a kavalkád. Biztos vagyok benne, hogy van még másoknál is ilyen tévedésből adódó dupla lap. Átírtam a neveket, de meghagytam az eredeti nevet és az alias névhez írtam be a 'művésznevüket'. Jó így?
Ha van még ilyen ahol más a név, mint a művésznév (ismert név) akkor ha összegyűjtitek átírkálom. Én nem nagyonismerem őket és elég sok fejtörést okoz néha beazonosítani valakit. Van aki a koreai nevüket írja a lapra, van aki az angolosan írt nevüket és van aki a becenevüket/művésznevüket - ezek pedig sok esetben még csak nem is hasonlítanak egymásra - ezért max a születési dátumból vagy az infóban szereplő együttesük nevéből tudom kibogozni, hogy ki kicsoda mielött jóváhagyom - ezért is tart néha sokáig ezeknél a jóváhagyás. Ha van olyan lap ahol a művésznév/becenév van megadva, oda meg be lehetne írni a rendes nevüket is.
2011. július 26. 16:30
Kedves _ToTo_! Rap4ever8 adott nekem egy lapot, méghozzá ezt a lapot. Megbeszéltük, hogy visszaadom neki, mert van pár olyan lapom, ami nincs rendben, és 1-2 lapomtól megváltam, így könnyebb lesz az összes többit összeszednem. Szóval kérlek csatold Rap4ever8-hoz vissza a lapot.
2011. július 26. 17:04
|
|
andiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 703 Csatolások: 1497 Azonosító: 135838 offline
|
Szívesen szerkeszteném,de nincsen nála szerkesztőnek jelentkezek gomb . Megkaphatnám ??
http://starity.hu/sztarok/andradi-zsanett/
Előre is köszi
Illetve nagyon köszi az eddigi lapokat amiket megkaptam
Ezért már írtam egy másik topikba is, de látom még nem lett rendezve , szóval ide is írok róla :
Mandynak a Monrose énekesnőjének 2 adatlapja van:
ez az eredeti :
http://starity.hu/sztarok/mandy-grace-capristo/
http://starity.hu/sztarok/mandy-capristo/ --> ezt peddig törölni kellene , mert a másikon több az infó és azt legalább szerkesztik is rendesen nem mind ezt:)
http://starity.hu/sztarok/andradi-zsanett/
Előre is köszi
Ezért már írtam egy másik topikba is, de látom még nem lett rendezve , szóval ide is írok róla :
Mandynak a Monrose énekesnőjének 2 adatlapja van:
ez az eredeti :
http://starity.hu/sztarok/mandy-grace-capristo/
http://starity.hu/sztarok/mandy-capristo/ --> ezt peddig törölni kellene , mert a másikon több az infó és azt legalább szerkesztik is rendesen nem mind ezt:)
2011. július 26. 19:14
|
|
TweedyFiddlevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 316 Csatolások: 318 Azonosító: 155538 offline
|
http://starity.hu/sztarok/leslie-carter/ Szia ToTo! Légyszíves ezt hozzám csatoljátok? Előre is köszi
Thora_90
2011. július 26. 20:27
Bill Murray adatlapját szeretném szerkeszteni!
megoldható esetleg?
megoldható esetleg?
2011. július 26. 20:59
|
|
Vy98fuckup. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 726 Csatolások: 1112 Azonosító: 125911 offline
|
Heló!Szívesen elvállalnám Bella Thorne adatlapját,mert utoljára Cynthia szerkesztette és nem a szerkesztője.
2011. július 26. 21:28
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (Vy98 @ 2011.07.26. 20:59)
Heló!Szívesen elvállalnám Bella Thorne adatlapját,mert utoljára Cynthia szerkesztette és nem a szerkesztője.
Szerintem csak képet cserélt rajta, mert ha jól emlékszem, akkor majdnem egész alakos kép volt bent Bellánál.
10 felhasználónak tetszik:
DreamerGirl,
DiscoDiva,
kriszti145,
Beba13,
olsenfan..,
Lindsay019,
Lady Suzy,
VastagTamásfan,
Twilight6,
Sugarbabes
2011. július 26. 21:32
|
|
Vy98fuckup. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 726 Csatolások: 1112 Azonosító: 125911 offline
|
Idézet (szavy @ 2011.07.26. 21:28)
Szerintem csak képet cserélt rajta, mert ha jól emlékszem, akkor majdnem egész alakos kép volt bent Bellánál.
Tudom,de akkor is régen szerkesztette a szerkesztője
2011. július 26. 21:37
Idézet (szavy @ 2011.07.26. 21:28)
Pontosan.
Idézet (Vy98 @ 2011.07.26. 21:32)
Megnéztem, és ha nem szerkesztem be, akkor sem járt volna le, ha jól emlékszem áprilisban lett utoljára frissítve. Egyébként meg ha egy moderátor belenyúl a lapba, akkor újraszámolódik - leszámítva szerintem akkor, ha nagyon nagyon hiányos a lap.
10 felhasználónak tetszik:
Beba13,
olsenfan..,
Lindsay019,
DiscoDiva,
Lady Suzy,
duracell,
VastagTamásfan,
kriszti145,
Twilight6,
Sugarbabes
2011. július 26. 21:38
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (Vy98 @ 2011.07.26. 21:32)
Ezt már sosem tudjuk meg, mert a legutóbbi dátum amit látok, az tegnapi. Meglepődnék, ha esetleg elenne egy pár napos print screened az oldalról, amivel be tudod bizonyítani, hogy már 5-6-7 hónapja nem nyújt hozzá zilinda, és tényleg odaadható lenne a lap.
2011. július 26. 22:20
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.07.26. 13:38)
Akartam én is írni emiatt, mert elég nagy a kavalkád. Biztos vagyok benne, hogy van még másoknál is ilyen tévedésből adódó dupla lap. Átírtam a neveket, de meghagytam az eredeti nevet és az alias névhez írtam be a 'művésznevüket'. Jó így?
Ha van még ilyen ahol más a név, mint a művésznév (ismert név) akkor ha összegyűjtitek átírkálom. Én nem nagyonismerem őket és elég sok fejtörést okoz néha beazonosítani valakit. Van aki a koreai nevüket írja a lapra, van aki az angolosan írt nevüket és van aki a becenevüket/művésznevüket - ezek pedig sok esetben még csak nem is hasonlítanak egymásra - ezért max a születési dátumból vagy az infóban szereplő együttesük nevéből tudom kibogozni, hogy ki kicsoda mielött jóváhagyom - ezért is tart néha sokáig ezeknél a jóváhagyás. Ha van olyan lap ahol a művésznév/becenév van megadva, oda meg be lehetne írni a rendes nevüket is.
Először is köszönöm az átírást, igen jó így, meg még a sok infót
Park Bom
Sandara Park
Minzy
CL
U-Kwon
JongHyun
Remélem tudtam ezzel is segíteni valamit, hogy megkönnyítsem az adatlapok rendszerezését
2011. július 27. 01:06
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Nem tudom,hogy jó helyre írok,de ennek sztárnak nincs profil képe.Én rákerestem,és találtam róla képeket.
_ToTo_
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.