ToTo adatlapos topikja
2011. július 14. 09:06
Szia ToTo! Tudom ,hogy nem lehet szerkesztőktől "átvenni" -még mielőtt megtámadnátok ezt le akartam szögezni- ,de A.J Cook nagyon nagy kedvencem, és örömmel átvenném ,ha van rá lehetőség.
Novemberbe szerkesztetted utoljára, ha jól számolom.
Ha esetleg hozzám kerülne ígérem tartalmasan, sokat fogom szerkeszteni a lapot.
2011. július 14. 12:01
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Nicky14 @ 2011.07.09. 10:35)
Nekem is lenne egy ilyen lap, lehetne róla oldalakat írni, helyette van róla néhány sor... de hát ez van. 
Írd meg melyik az és meglátjuk. Így látatlanban én sem tudok mit mondani. De írhatsz neki is. Sokan megírnak egy életrajzot és elküldik a szerkesztőnek hogy rakja be a lapra. Ez is megoldás hiszen az a lényeg, hogy szépen ki legyen töltve.
Idézet (All About Lady Gaga @ 2011.07.09. 12:30)
Szia ToTo!!!
Szeretném a
Szabó Tamás - 2010.07.25. 14:02 - kor volt szerkesztve!
Tom Sturridge - 2010.10.09. 20:08 - kor volt szerkesztve!
+ a
Száraz Dénes - 2010.10.09. 20:08 - kor volt szerkesztve!
sztáradatlapokat!!
Előre is köszönöm!
All About Lady Gaga
Szeretném a
Szabó Tamás - 2010.07.25. 14:02 - kor volt szerkesztve!
Tom Sturridge - 2010.10.09. 20:08 - kor volt szerkesztve!
+ a
Száraz Dénes - 2010.10.09. 20:08 - kor volt szerkesztve!
sztáradatlapokat!!
Előre is köszönöm!
All About Lady Gaga
Szia! Elöbb arra kérlek, hogy a meglévő lapjaidon a webfordítóval készült életrajzokat javítsd ki. Kezd el olvasni és két sor után réjössz, hogy összefüggéstelenek és értelmetlenek. Utána térjünk vissza erre a 3 lapra.
Idézet (juli és ancsi @ 2011.07.09. 18:02)
kedves ToTo!
már 2010.06.26. 16:04 óta nem szerkeszteték őt:http://starity.hu/sztarok/eljko-ivanek/ megkaphatjuk az adatlapját?
előre is köszi!

már 2010.06.26. 16:04 óta nem szerkeszteték őt:http://starity.hu/sztarok/eljko-ivanek/ megkaphatjuk az adatlapját?
előre is köszi!
Három lapot már kaptál a héten. Elöbb ezek legyenek szépen kitöltve. Rövid életrajz, film és/vagy diszkográfia.
Idézet (Thora_90 @ 2011.07.09. 20:20)
Szia ToTo!
Deryck Whibley adatlapját kérném, mert nem aktív a szerkesztője!
Köszönöm!
Ja és volna egy kérdésem: Te foglalkozol a dupla/tripla adatlapokkal?
Deryck Whibley adatlapját kérném, mert nem aktív a szerkesztője!
Köszönöm!
Ja és volna egy kérdésem: Te foglalkozol a dupla/tripla adatlapokkal?
Deryck lapját átcsatolták Linaa-hoz, de Te elöbb kérted. Írtam az illetékesnek, hogy nézzen utána a dolognak.
Jelezheted itt is ha van dupla lap - megoldjuk.
Idézet (Miley-fan09 @ 2011.07.09. 20:45)
ő az:
http://starity.hu/sztarok/lochlyn-munro/eletrajz/
tegnap már írtam a szerkesztőjének 1 levelet,de még nem olvasta el
http://starity.hu/sztarok/lochlyn-munro/eletrajz/
tegnap már írtam a szerkesztőjének 1 levelet,de még nem olvasta el
Írtam neki, ha nem történik semmi változás, írj egy hét múlva és vihető a lap - ennyi haladákot kapott.
Idézet (Erika120 @ 2011.07.10. 10:15)
ToTo! Találtam egy lapot igencsak figyelemre méltó profilképpel. A képen szerintem inkébb egy magazin címlapjára hasonlít ezzel a képpel, mint egy Starity-s adatlapra.
Nincs túl sok kép róla, abból kell gazdálkodni ami van. Írtam a szerkesztőnek, hogy ha talál jobb képet majd cserélje le.
Idézet (zsofeeh @ 2011.07.11. 00:09)
Üdv! Szívesen szerkeszteném Colin Egglesfield adatlapját. Tudom, hogy viraag kiemelt tag, de az adatlap több, mint 1 éve nem volt frissítve és üresen áll a biográfia, filmográfia rész is.
Kiemelt tag révén először írtam neki egy figyelmeztetést. Ha nem lesz változás, írj egy hét múlva és újra megnézzük mi a helyzet. Falco nevét pedig átírtam.
Idézet (Taurilla @ 2011.07.11. 12:15)
Sziasztok
Kerestem a kérdésemre valami választ, de sehol sem találtam ilyen hozzászólást a visszabeszélőben (vagy csak nem kerestem eléggé...?)
Ha egy bizonyos sztárhoz képeket töltünk fel, probléma-e, ha a képek vízjelesek, vagy meg vannak jelölve alul, mint például ITT
Ez azért van rajta, mert a hivatalos weboldaláról szedtem a képeket, de kiírtam kreditbe. Ez megfelelő, vagy az ilyen képeket inkább hanyagolni kéne?
Kerestem a kérdésemre valami választ, de sehol sem találtam ilyen hozzászólást a visszabeszélőben (vagy csak nem kerestem eléggé...?)
Ha egy bizonyos sztárhoz képeket töltünk fel, probléma-e, ha a képek vízjelesek, vagy meg vannak jelölve alul, mint például ITT
Ez azért van rajta, mert a hivatalos weboldaláról szedtem a képeket, de kiírtam kreditbe. Ez megfelelő, vagy az ilyen képeket inkább hanyagolni kéne?
A régi szép starity elötti időkben 0 (nulla) volt az ilyen képek száma a fórumon, pedig sok százezer kép volt feltöltve - mostanra már minden mindegy alapon működik. Ezek a képek a hívatalos oldalról valók, szerintem simán maradhat. Ami necces az a fizetős fotó oldalakról való megjelölt képek - vagy persze azok ahol tele van az egész kép tag-el az aljától a tetejéig balról-jobbra.
MÉG NEM VÉGEZTEM MINDEN KÉRÉSSEL/ÉSZREVÉTELLEL - DÉLUTÁN FOLYTATOM, ADDIG TÜRELEM
2011. július 14. 12:10
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Szia Toto!Munro Chambers 2010.09.26. volt utójára frissítve,én szívesen át venném!
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. július 14. 13:03
Idézet (_ToTo_ @ 2011.07.14. 12:01)
Írd meg melyik az és meglátjuk. Így látatlanban én sem tudok mit mondani. De írhatsz neki is. Sokan megírnak egy életrajzot és elküldik a szerkesztőnek hogy rakja be a lapra. Ez is megoldás hiszen az a lényeg, hogy szépen ki legyen töltve.
Nem lehetne inkább személyes üzenetben leírni a lapot?
_ToTo_
2011. július 14. 13:58
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Szia ToTo! Írtam Roland-nak, ő még nem válaszolt de azért ide is megírom!
Légyszíves rakd vissza hozzám Ashley Olsen adatlapját DisciDivának pedig Burgess Abernethy-t.
Köszönöm!
Légyszíves rakd vissza hozzám Ashley Olsen adatlapját DisciDivának pedig Burgess Abernethy-t.
Köszönöm!
DiscoDiva
2011. július 14. 14:20
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (itsQuinn @ 2011.07.12. 15:39)
Szia Toto! Ábrahám Editnek 5 nap múlva lejár a 6 hónapja. Megkaphatnám?
Előre nem lehet lefoglalni a lapot. Akkor érvényes a jelentkezés, ha már valóban lejárt - így elkerülhetjük a ki kérte és hol elöbb a lapot kezdetű vitát.
Idézet (mikeyla @ 2011.07.12. 22:24)
Szia ToTo!
Ha lehetséges szeretném visszakérni Payton Burrows adatlapját, ugyanis mikor meghírdettem, felelős szerkesztőt kerestem és mióta odaadtam neki azóta hozzá sem nyúlt, szóval ha lehetséges visszavenném.
Ha lehetséges szeretném visszakérni Payton Burrows adatlapját, ugyanis mikor meghírdettem, felelős szerkesztőt kerestem és mióta odaadtam neki azóta hozzá sem nyúlt, szóval ha lehetséges visszavenném.
Még várjunk vele. 2011 06.23.-án kapta meg. A szabály szerint 1 hónapja van átírni/megírni.
Idézet (Gold_Star @ 2011.07.12. 23:08)
Szeretném elkérni a 2 következő adatlapot:- http://starity.hu/sztarok/pirgel-david/
és
http://starity.hu/sztarok/ryan-ochoa/
Ryan szerkesztője 2010 áprilisa óta nem volt itt.Még Freeze neve van ott utoljára.
Előre is köszönöm.
és
http://starity.hu/sztarok/ryan-ochoa/
Ryan szerkesztője 2010 áprilisa óta nem volt itt.Még Freeze neve van ott utoljára.
Előre is köszönöm.
Pirgel Dávid lapjára már itt jelentkezetek korábban, de a másikat átraktam hozzád.
Idézet (milasnape @ 2011.07.13. 00:09)
Kedves Toto, tudom, hogy még nem járt le Andrea Bocelli adatlapjánál a hat hónap, de kérlek, vess egy pillantást az életrajzra, és szerintem megérted, hogy miért írok ide. Nagyon szívesen átvenném az adatlapot, bár tudom, hogy nem vagyok a leggyorsabban frissítő, de úgy gondolom, hogy a frissítéseim igényesek. Nagy kedvencem Bocelli, és ha szerkeszthetném az adatlapot, amint időm engedné (sajnos a munka mellett csak több 5 perces szabadidőm van többnyire, nem pedig egy-két hosszabb időtartamú) első dolgom lenne írni egy nyelvtanilag helyesebb, s mindenképpen tartalmasabb életrajzot. 
Ahogy látom közben javították az életrajzot, mert most jónak tűnik. Esetleg próbáld elcserélni vele a lapot.
Idézet (itsmedemz @ 2011.07.13. 12:48)
Tom Felton - Nem tudom, mennyire számít, de nincs életrajz, emellett az utolsó frissítés is _ToTo_ által volt, és ha jól tudom, már jó ideje nem volt frissítve. Én szívesen átvenném, ha nem lenne gond. Ha viszont megoldható, és a jelenlegi szerkesztője írna neki egy rendes életrajzot, azzal is megelégednének, szerintem.
Én töröltem ki egy hete kb az életrajzot - véletlenül. Nem a copy-t használtam, hanem a kivágást és a böngészőm is szarakodott közben és lefagyott. Írtam is neki, hogy ne haragudjon és azt ígérte újra írja.
Idézet (AGDragon @ 2011.07.13. 13:48)
tudom,hogy új vagyok,de csak ezen a néven,mert már volt több felhasználónevem.az a lényeg,hogy Siska Finnuccsi -t utoljára 2010-ben szerkesztették és John Cleese-t valamint Ian Hartot is.Én szívesen átvenném . 
Először is - miért van több felhasználó neved és a korábbiakat miért nem törölted/szüntetted meg ha újat szeretnél használni? Ugyanis mindenki 1 azaz egy profilt használhat. Most még dönthetsz melyik maradjon meg és a többi törölve lesz. Majd ha ez elrendeződött utána térjünk vissza a lapokra.
Idézet (Nicky14 @ 2011.07.14. 13:03)
Nem lehetne inkább személyes üzenetben leírni a lapot?
De, lehet
Aki szeretne privátban írni vagy beszélni, az itt jelezheti - bejelölöm és csak rajta múlik, hogy a barátaim között marad vagy sem. Illetve az msn címem is ott van a profilomban melyre ugyanez a feltétel vonatkozik.
2011. július 14. 14:22
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Köszönöm Munro Chambers,és Zoé Belkin adatlapját ToTo!
_ToTo_
2011. július 14. 14:40
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
Idézet (evelin0623 @ 2011.07.13. 18:30)
Szeretném ha átcsatolnád Mariam Kurth és Tanja Lanaus adatlapjár Riley13-hoz.
köszönöm!
_ToTo_
2011. július 14. 16:45
Helló! Carlos Santana adatlapja 2010. 10. 11-én, Aranyosi Péter adatlapja 2010. 12. 31-én, Kovács András Péter adatlapja pedig 201. 01. 15-én volt utoljára frissítve, szívesen elvállalnám őket, igaz eddig nem volt még adatlapom, de szívesen kipróbálnám, ha nem menne szólnék.
2011. július 14. 17:41
Dulce Maria nevét átírná valaki, mert helyesen Dulce María lenne. Köszönöm!
_ToTo_
2011. július 14. 17:48
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
Akkor én is ide írom, legfeljebb ToTo kitörli: a képen Frida Gustavsson van, nem pedig Christy.
_ToTo_
2011. július 14. 19:36
Dave Annable lapját elvállalnám. Egyrészt, mert nincs értékelhető életrajza, másrészt, mert a szerkesztője több, mint 3 hónapja nem jelentkezett be.
2011. július 14. 22:07
Szeretném elvállalni Szunai Linda adatlapját már 1 éve szerkesztették
2011. július 14. 23:51
|
|
Elia90új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.24. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 151654 offline
|
Szia,
Láttam hogy Timothy Omundson adatlapjának nincsen szerkesztője és én szívesen jelentkeznék a sztáradatlapja szerkesztőjének.
Előre is köszi
Láttam hogy Timothy Omundson adatlapjának nincsen szerkesztője és én szívesen jelentkeznék a sztáradatlapja szerkesztőjének.
Előre is köszi
_ToTo_
2011. július 15. 00:11
|
|
Lainieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.12. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 155248 offline
|
Szeretném szerkeszteni Sasha Grey adatlapját. A szerkesztője aktív, de 2009.4.29.-én szerkesztett utoljára, vagyis már több, mint 2 éve. Előre is nagyon köszönöm.
_ToTo_
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.