Idézet (Holly Keller @ 2011.07.11. 15:59)
Oké, ez így nem is rossz. Én is azt mondom, hogy segítsük egymást, hiszen egy fórum tagjai vagyunk, ráadásul normális civilizált emberek. Sőt tök jó lenne, ha tényleg tudnánk a másiknak segíteni önzetlenül, mindenféle ilyen-olyan nélkül. Rendben, vannak tagok, akiknek kissé lassú a felfogásuk és 100x el kell nekik mondani a dolgot, mert nem értik meg elsőre. Mindig is voltak ilyen emberek és mindig is lesznek, de én is csak követem ezt a topikot és én Toto helyébe már kirekesztettnek érezném magamat, mert néhány tag mindenféle jog nélkül eldönti, hogy az adatlap kié is legyen, és valóban moderátorosdit játszik. Én is affelé hajlok, hogy ez Toto topikja, ő a moderátor és egyedüli joga szerintem neki van, hogy megmondja mi az oké és mi nem. Ahogy olvastam, itt néhány taggal elszaladt a ló. Oké, hogy sutyiba veszik el egyesek mások adatlapját, és tudhatjátok, hogy jó magam is a leggusztustalanabb dolognak tartom. Viszont ezzel ellenben úgy érzem, hogy a topik néhány aktív tagja igen csak ledegradáló módon szól hozzá a másikhoz, esetleg a később regisztrált tagokhoz néhányszor. Azért is érzik azt olyan sokan, hogy itt néhányan dirigálnak, mert bárki bármit kérdez, általában ti írjátok le (ami még oké is lenne), de néha csak gúvad a szemem, hogy azt hogyan is tudjátok megfogalmazni. Segítsük egymást, ez a lehető legjobb dolog, amit csak hallottam eddig, de adjuk meg a tiszteletet a másiknak és magyarázzuk el normálisan, hogy miért nem oké a dolog. Ne degradáljuk le a másikat és ne csináljunk felesleges veszekedéseket. Egyébként ott van a privát üzenet funkciója is. Ha valaki nem érti meg, amit mát 20-an leírtatok előtte, akkor ne legyetek lusták és írjatok neki egy privát üzenetet, hogy ez és ez van. Borzasztó olvasni amúgy, hogy egymás szemét kaparjátok ki az adatlapokért, ahelyett, hogy benéznétek a Szerkesztő nélküli adatlapok topikba. Százasával vannak azok a sztárok, akik gazdira várnak. Bocsesz az offért, de már régóta fogalmazódott bennem ez a hozzászólás. Ahhoz, hogy változzon ez a topik, ahhoz mindenkinek kicsit változtatnia kéne a hozzáállásán.
Segítségről annyit, hogy igyekeztem mindig segíteni mindenkinek. Volt, hogy 5x elmagyaráztam az adatlap szerkesztést és az életrajz írását. Infót adtam mit hol hogyan talál meg. Erre mit csinált az illető? Inkább leadta.
Százasával azért vannak szerkesztő nélküli adatlapok, mert naponta több noname adatlapot hoznak egyesek létre, majd miután rájönnek, hogy nem tudják szerkeszteni, inkább leadják, elcserélik. De a vége úgyis az lesz, hogy szerkesztő nélkül marad.
Éppen ezért javasoltam azt az ötletládában, hogy ha valaki adatlapot kap, legalább 1 évig tartsa is meg!!!
Egyébként kaparhatják egymás szemét a tagok egy-egy jobb adatlapért, de aki nem tud felelős szerkesztő lenni, az egy kész adatlappal se tud mit tenni.
Nem egy adatlapot adtam már le, de azok szinte ugyanúgy maradtak, csak a szerkesztem gombot nyomogatják, frissítés gyanánt! Gyönyörű mondhatom!