Starity

ToTo adatlapos topikja

484 oldal 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. július 11. 10:00 #1361
Twilight6
Twilight6

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 10636
Csatolások: 13801
Azonosító: 141171
Idézet (Lottííí @ 2011.07.11. 09:58)
Jónak jó,csak egyes emberek elkezdenek dirigálni a másiknak,és ebből lesz a veszekedés és kitiltás.Szerintem inkább csak a moderátoroknak kellene megírni a véleményüket,ezekről a dolgokról...

De ha például egy tag kér egy adatlapot aminél a szerkesztő moderátor vagy kiemelt tag, vagy még nem járt le a 6 hónap azt egy sima tag is elmondhatja.
4 felhasználónak tetszik: DiscoDiva, VastagTamásfan, Lindsay019, olsenfan..
2011. július 11. 10:03 #1362
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Linkelt szöveg
Ezen az adatlapon egész alakos kép van. Ráadásul 2010. szeptember 27-én volt utoljára szerkesztve!Szívesen átvállalnám. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2011. július 11. 10:13 #1363
juli és ancsi
juli és ancsi
$€Ł€N@ F( )R€V€R™

StátuszWisthle baby!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))
Hozzászólás: 851
Csatolások: 18
Azonosító: 131210
kedves ToTo! beer.gif
már 2010.06.26. 16:04 óta nem szerkeszteték őt:http://starity.hu/sztarok/eljko-ivanek/ megkaphatjuk az adatlapját?
előre is köszi! meghajolo.gif
2011. július 11. 12:15 #1364
- törölt felhasználó -    
Sziasztok smileeee.gif
Kerestem a kérdésemre valami választ, de sehol sem találtam ilyen hozzászólást a visszabeszélőben (vagy csak nem kerestem eléggé...?)

Ha egy bizonyos sztárhoz képeket töltünk fel, probléma-e, ha a képek vízjelesek, vagy meg vannak jelölve alul, mint például ITT

Ez azért van rajta, mert a hivatalos weboldaláról szedtem a képeket, de kiírtam kreditbe. Ez megfelelő, vagy az ilyen képeket inkább hanyagolni kéne?
2011. július 11. 12:52 #1365
- törölt felhasználó -    
Szia ToTo!
Engem érdekelne Reese Witherspoon adatlapja, (nem az utolsó frissítési dátumra gondolok), ugyanis gyerekkorom egyik példaképe (Shakira mellett), mindig is szerettem a filmjeit, mert legtöbbjüknek van mondanivalója, ezenkívül pedig Reese nagyszerűen alakít mindegyikben, de ő nemcsak színésznőként állja meg a helyét, hanem emberként is.
Nem tudom, hogy van-e olyan személy az adatlapjaim között, akikre cserélnéd, vagy lehetne-e más megoldást találni, de nagyon szeretném az adatlapját, természetesen nem azért, hogy aztán az adatlapcsere topikban reklámozzam. blush.gif
Köszönöm, hogy elolvastad. meghajolo.gif
2011. július 11. 13:08 #1366
Mrs. Frankenstein
Mrs. Frankenstein
Hozzászólás: 4440
Csatolások: 2054
Azonosító: 126723
Őt: http://starity.hu/sztarok/robert-smith/
NEKEEM! légyszi... meghajolo.gif
2011. július 11. 13:15 #1367
evelin0623
evelin0623
Isααĉ

StátuszThe Vampire Diaries Mánia**
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 122
Azonosító: 147866
Köszönöm Susan Misner, Cris Morena és África Zavala adatlapját!
2011. július 11. 14:52 #1368
Gold_Star
Gold_Star
×_×

StátuszMinden okkal történik. ;d
Hozzászólás: 1405
Csatolások: 93
Azonosító: 129697
Szia!
Melcsi1997 -el megbeszéltem ,hogy átveszi az egyik adatlapomat.
Neki a kedvencei között van így jobban tudná szerkeszteni: http://starity.hu/sztarok/ryan-cartwright/
Előre is köszönjük meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: Melcsi1997, _ToTo_
2011. július 11. 15:59 #1369
- törölt felhasználó -    
Idézet (Twilight6 @ 2011.07.11. 10:00)
De ha például egy tag kér egy adatlapot aminél a szerkesztő moderátor vagy kiemelt tag, vagy még nem járt le a 6 hónap azt egy sima tag is elmondhatja.

Oké, ez így nem is rossz. Én is azt mondom, hogy segítsük egymást, hiszen egy fórum tagjai vagyunk, ráadásul normális civilizált emberek. Sőt tök jó lenne, ha tényleg tudnánk a másiknak segíteni önzetlenül, mindenféle ilyen-olyan nélkül. Rendben, vannak tagok, akiknek kissé lassú a felfogásuk és 100x el kell nekik mondani a dolgot, mert nem értik meg elsőre. Mindig is voltak ilyen emberek és mindig is lesznek, de én is csak követem ezt a topikot és én Toto helyébe már kirekesztettnek érezném magamat, mert néhány tag mindenféle jog nélkül eldönti, hogy az adatlap kié is legyen, és valóban moderátorosdit játszik. Én is affelé hajlok, hogy ez Toto topikja, ő a moderátor és egyedüli joga szerintem neki van, hogy megmondja mi az oké és mi nem. Ahogy olvastam, itt néhány taggal elszaladt a ló. Oké, hogy sutyiba veszik el egyesek mások adatlapját, és tudhatjátok, hogy jó magam is a leggusztustalanabb dolognak tartom. Viszont ezzel ellenben úgy érzem, hogy a topik néhány aktív tagja igen csak ledegradáló módon szól hozzá a másikhoz, esetleg a később regisztrált tagokhoz néhányszor. Azért is érzik azt olyan sokan, hogy itt néhányan dirigálnak, mert bárki bármit kérdez, általában ti írjátok le (ami még oké is lenne), de néha csak gúvad a szemem, hogy azt hogyan is tudjátok megfogalmazni. Segítsük egymást, ez a lehető legjobb dolog, amit csak hallottam eddig, de adjuk meg a tiszteletet a másiknak és magyarázzuk el normálisan, hogy miért nem oké a dolog. Ne degradáljuk le a másikat és ne csináljunk felesleges veszekedéseket. Egyébként ott van a privát üzenet funkciója is. Ha valaki nem érti meg, amit mát 20-an leírtatok előtte, akkor ne legyetek lusták és írjatok neki egy privát üzenetet, hogy ez és ez van. Borzasztó olvasni amúgy, hogy egymás szemét kaparjátok ki az adatlapokért, ahelyett, hogy benéznétek a Szerkesztő nélküli adatlapok topikba. Százasával vannak azok a sztárok, akik gazdira várnak. Bocsesz az offért, de már régóta fogalmazódott bennem ez a hozzászólás. Ahhoz, hogy változzon ez a topik, ahhoz mindenkinek kicsit változtatnia kéne a hozzáállásán.
13 felhasználónak tetszik: Twilight6, Clairy, UnhappyMeals, zsofeeh, Grace Benning, Rap4ever8, Perlita, kriszti145, duracell, Lindsay019, evelin0623, VastagTamásfan, _ToTo_
2011. július 11. 16:12 #1370
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Idézet (Holly Keller @ 2011.07.11. 15:59)
Oké, ez így nem is rossz. Én is azt mondom, hogy segítsük egymást, hiszen egy fórum tagjai vagyunk, ráadásul normális civilizált emberek. Sőt tök jó lenne, ha tényleg tudnánk a másiknak segíteni önzetlenül, mindenféle ilyen-olyan nélkül. Rendben, vannak tagok, akiknek kissé lassú a felfogásuk és 100x el kell nekik mondani a dolgot, mert nem értik meg elsőre. Mindig is voltak ilyen emberek és mindig is lesznek, de én is csak követem ezt a topikot és én Toto helyébe már kirekesztettnek érezném magamat, mert néhány tag mindenféle jog nélkül eldönti, hogy az adatlap kié is legyen, és valóban moderátorosdit játszik. Én is affelé hajlok, hogy ez Toto topikja, ő a moderátor és egyedüli joga szerintem neki van, hogy megmondja mi az oké és mi nem. Ahogy olvastam, itt néhány taggal elszaladt a ló. Oké, hogy sutyiba veszik el egyesek mások adatlapját, és tudhatjátok, hogy jó magam is a leggusztustalanabb dolognak tartom. Viszont ezzel ellenben úgy érzem, hogy a topik néhány aktív tagja igen csak ledegradáló módon szól hozzá a másikhoz, esetleg a később regisztrált tagokhoz néhányszor. Azért is érzik azt olyan sokan, hogy itt néhányan dirigálnak, mert bárki bármit kérdez, általában ti írjátok le (ami még oké is lenne), de néha csak gúvad a szemem, hogy azt hogyan is tudjátok megfogalmazni. Segítsük egymást, ez a lehető legjobb dolog, amit csak hallottam eddig, de adjuk meg a tiszteletet a másiknak és magyarázzuk el normálisan, hogy miért nem oké a dolog. Ne degradáljuk le a másikat és ne csináljunk felesleges veszekedéseket. Egyébként ott van a privát üzenet funkciója is. Ha valaki nem érti meg, amit mát 20-an leírtatok előtte, akkor ne legyetek lusták és írjatok neki egy privát üzenetet, hogy ez és ez van. Borzasztó olvasni amúgy, hogy egymás szemét kaparjátok ki az adatlapokért, ahelyett, hogy benéznétek a Szerkesztő nélküli adatlapok topikba. Százasával vannak azok a sztárok, akik gazdira várnak. Bocsesz az offért, de már régóta fogalmazódott bennem ez a hozzászólás. Ahhoz, hogy változzon ez a topik, ahhoz mindenkinek kicsit változtatnia kéne a hozzáállásán.

Ha egy olyan tagnak írunk, aki képtelen huszadjára is megérteni azt, amit mondunk neki, azoktól jön vissza olyan válasz a privátra, amiben még az anyánk is meg van említve. Mert ilyen tagok is vannak.
16 felhasználónak tetszik: Rap4ever8, Twilight6, Bessie, Grace Benning, DiscoDiva, dave095, Lady Suzy, Coco Selly, tya04, kriszti145, duracell, Lindsay019, evelin0623, Nana_77, VastagTamásfan, _ToTo_
2011. július 11. 16:19 #1371
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
ohmy.gif Nem hiszem el, hogy nem lehet életrajzot írni Triple H-nek!!! Ha a szerkesztőnek sehogy se megy, akkor szívesen megírom.
2011. július 11. 16:32 #1372
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (Holly Keller @ 2011.07.11. 15:59)

Segítségről annyit, hogy igyekeztem mindig segíteni mindenkinek. Volt, hogy 5x elmagyaráztam az adatlap szerkesztést és az életrajz írását. Infót adtam mit hol hogyan talál meg. Erre mit csinált az illető? Inkább leadta. mellow.gif

Százasával azért vannak szerkesztő nélküli adatlapok, mert naponta több noname adatlapot hoznak egyesek létre, majd miután rájönnek, hogy nem tudják szerkeszteni, inkább leadják, elcserélik. De a vége úgyis az lesz, hogy szerkesztő nélkül marad.
Éppen ezért javasoltam azt az ötletládában, hogy ha valaki adatlapot kap, legalább 1 évig tartsa is meg!!!

Egyébként kaparhatják egymás szemét a tagok egy-egy jobb adatlapért, de aki nem tud felelős szerkesztő lenni, az egy kész adatlappal se tud mit tenni.

Nem egy adatlapot adtam már le, de azok szinte ugyanúgy maradtak, csak a szerkesztem gombot nyomogatják, frissítés gyanánt! Gyönyörű mondhatom! mellow.gif
12 felhasználónak tetszik: bestiak, Grace Benning, Twilight6, dave095, DiscoDiva, Coco Selly, tya04, Rap4ever8, kriszti145, Lindsay019, evelin0623, VastagTamásfan
2011. július 11. 16:32 #1373
Mgirl
Mgirl
Hozzászólás: 1816
Csatolások: 3218
Azonosító: 152436
Kedves ToTo!
Erika Sawajiri adatlapját 2010.02.17-én szerkesztették utoljára, és a szerkesztője ezen a napon volt utoljára aktív az oldalon. Én viszont nagyon szívesen szerkeszteném az adatlapját. meghajolo.gif
2011. július 11. 16:35 #1374
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Idézet (Bessie @ 2011.07.11. 16:32)
Segítségről annyit, hogy igyekeztem mindig segíteni mindenkinek. Volt, hogy 5x elmagyaráztam az adatlap szerkesztést és az életrajz írását. Infót adtam mit hol hogyan talál meg. Erre mit csinált az illető? Inkább leadta. mellow.gif 
Százasával azért vannak szerkesztő nélküli adatlapok, mert naponta több noname adatlapot hoznak egyesek létre, majd miután rájönnek, hogy nem tudják szerkeszteni, inkább leadják, elcserélik. De a vége úgyis az lesz, hogy szerkesztő nélkül marad. 
Éppen ezért javasoltam azt az ötletládában, hogy ha valaki adatlapot kap, legalább 1 évig tartsa is meg!!! 
Egyébként kaparhatják egymás szemét a tagok egy-egy jobb adatlapért, de aki nem tud felelős szerkesztő lenni, az egy kész adatlappal se tud mit tenni.
Nem egy adatlapot adtam már le, de azok szinte ugyanúgy maradtak, csak a szerkesztem gombot nyomogatják, frissítés gyanánt! Gyönyörű mondhatom! mellow.gif

Ere is van megoldás: le lehet adni adatlapot, én is csináltam már. DE! Teljesen üresen adtam oda. Ha ő annyira szerkeszteni akarja, akkor ott van a lehetőség, és megszerkesztheti. Ha üres, akkor hiába nyomkodja rá a frissítem gombot.
14 felhasználónak tetszik: Thora_90, Holly Keller, Grace Benning, Twilight6, dave095, Lady Suzy, DiscoDiva, Coco Selly, tya04, kriszti145, Erika120, duracell, Lindsay019, VastagTamásfan
2011. július 11. 16:54 #1375
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (szavy @ 2011.07.11. 16:35)
Ere is van megoldás: le lehet adni adatlapot, én is csináltam már. DE! Teljesen üresen adtam oda. Ha ő annyira szerkeszteni akarja, akkor ott van a lehetőség, és megszerkesztheti. Ha üres, akkor hiába nyomkodja rá a frissítem gombot.

Ez igaz, de engem az idegesít, hogy ha már ott hagyom, és nem ír az életrajzhoz, akkor nem igaz, hogy nem lehet frissíteni a filmeket, amikben játszott, vagy ha zenész, akkor az albumait. Ez már lustaság...

u.i.: Ha segítség kell, kérjetek. Vagy ha nem tudtok, nem értetek valamit.
2 felhasználónak tetszik: Rap4ever8, _ToTo_
2011. július 11. 17:27 #1376
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2011.07.11. 16:19)
ohmy.gif Nem hiszem el, hogy nem lehet életrajzot írni Triple H-nek!!! Ha a szerkesztőnek sehogy se megy, akkor szívesen megírom.

Őt még én szerkesztettem, de mivel lemondtam a lapjáról, így kitöröltem az életrajzát, gondolom az új szerkesztője "lusta" megírni.

Agam Darshi adatlapját még én szerkesztettem 2010-ben, majd átadtam a lapot Necros-nak, de azóta sem frissítette a lapot, sőt február óta inaktív, esetleg visszakaphatnám, hogy ismét én szerkesszem?
2 felhasználónak tetszik: Thora_90, _ToTo_
2011. július 11. 17:53 #1377
- törölt felhasználó -    
Szia ToTo!
Danny Trejo lapjáért jelentkeznék! A szerkesztő nem aktív három hónapja, de az legyen a legkevesebb. Az életrajzra alaposan ráfér egy löket információ, és a filmjei 2009 óta nincsenek beírva. Nagyjából negyven (!) készülő filmje van jelenleg, ami nincs ápdételve, mellesleg imádom a pasast.
Köszönöm, ha átcsatolod wub.gif
2 felhasználónak tetszik: Thora_90, _ToTo_
2011. július 11. 18:14 #1378
- törölt felhasználó -    
Szia ToTo!
Corbin Bernsen adatlapjának nincs szerkesztője!
Én szívesen átvállalnám, és megcsinálnám az adatlapját rendesen!
Köszi ha átrakod!
Amúgy már korábban kérdeztem, hogy Te foglalkozol a Dupla/Tripla adatlapokkal? :$
2011. július 11. 18:22 #1379
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2011.07.11. 18:14)
Szia ToTo!
Corbin Bernsen adatlapjának nincs szerkesztője!
Én szívesen átvállalnám, és megcsinálnám az adatlapját rendesen!
Köszi ha átrakod!
Amúgy már korábban kérdeztem, hogy Te foglalkozol a Dupla/Tripla adatlapokkal? :$

Szerintem nyugodtan linkeld be, ha találtál! wink.gif
2011. július 11. 18:24 #1380
- törölt felhasználó -    
Felesleges, van ilyen topic wink.gif
Csak kíváncsi vagyok biggrin.gif

Idézet (Erika120 @ 2011.07.11. 18:22)
Szerintem nyugodtan linkeld be, ha találtál! wink.gif
484 oldal 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!