[quote=Selena22,2011.07.06. 09:56~2212491]de még csak ma van 6 hónapja hogy lejárt ő meg 07. 03.-án kérte, de nem akarok megint veszekedni[/quote]
Igazad van, Te kapod meg a lapot. Ahogy a bevezetőben is írtam előre nem lehet lefoglalni lapot, se egy nappal, se kettővel, se egy héttel. Ahogy lejárt utána érvényes a jelentkezés.
[quote=***aiden***,2011.07.06. 16:54~2214690]Lenne egy kérdésem: van egy adatlap, amin az "életrajz" mindössze 5 mondatból áll, pedig az adott hírességről ennél több információ is megtalálható az interneten. A szerkesztő ráadásul a szerkesztések alkalmával nem frissít semmit. Például ma is szerkesztette, de se az életrajz, se a filmográfia, sem az adatok, sőt még a profilkép se változott. Egyszerűen rányomott a szerkesztem gombra, és annyi. Szóval lenne esély arra, hogy átvegyem a lapot, és szerkeszthessem?[/quote]
Ilyen esetben elöbb írok neki egy figyelmeztetést - utána kiderül mi történik. Ám ahogy látom közben megcsinálta.
[quote=Empress,2011.07.06. 21:36~2216285]
http://starity.hu/sztarok/szabo-erika/
elvállalnám.tudom nem telt le a 6 hónap,de Zsüliett nem nagyon csinál semmit az adatlapjaival.Ráadásul több mindent lehetne Róla írni !![/quote]
A több, nem mindig jobb. Személyes véleményem szerint (de javítsatok ki ha tévedek) nem is nagyon lehet mit csinálni a lapjával. Amióta kiszállt a sorozatból nem igen hallani vagy olvasni róla az Üvegtigris 3-tól eltekintve - de ez meg szerepel a filmográfiájában. Esetleg ha van olyan info ami érdemes arra, hogy rákerüljön a lapra, akkor küld el a szerkesztőnek, hogy tegye fel.
[quote=punky kid,2011.07.07. 10:39~2217822]Hello!
Szeretném a
Robert Redford - 2010.01.12. 20:08 -kor volt szerkesztve!
Katherine Kelly Lang - 2010.11.27. 18:06 - kor volt szerkesztve!
Frances Callier - 2010.08.19. 20:08 - kor volt szerkesztve!
Előre is kösszönöm![/quote]
Az egyik lapot átraktam, a másik még nem is járt le, a harmadikra pedig visszatérhetünk ha a saját lapjaidnál is ki lesznek töltve az életrajzok.
[quote=lemur,2011.07.07. 16:13~2219392]Üdv!
Szívesen szerkeszteném Nikolaj Coster-Waldau adatlapját. Utoljára 2010. október 7-én frissítették, hiányzik az életrajz és a filmográfia is, ezeket pótolnám.
Köszönettel, lemur[/quote]
Sajnos Aiden már korábban elkérte ezt a lapot. Sorry.
[quote=Miley-fan09,2011.07.07. 23:42~2220824]remélem most az egyszer én is leírhatom a véleményemet ehhez kapcsán
volt egy adatlap amit több mint fél éve nem szerkesztettek
írtam a szerkesztőnek levelet,hogy odaadja-e vagy elcserélné-e,mert én tudnám frissíteni (az életrajz ráadásul üres is volt)
plusz a tag alig-alig van fent az oldalon,vagyis nem olyan aktív
erre válaszra se méltatott,rányomott a szerkesztem gombra és annyi
nem egy nagy durranás a sztár,csak 1 csillagos,de nekem nagy kedvencem,úgyhogy ez elképesztő
szerk.: az életrajza meg van már,de értelmetlen,fordítóból másolt

[/quote]
Kiről és melyik lapról van szó? Ha webfordítós az életrajz akkor írok neki egy figyelmeztetést.
[quote=Juanita,2011.07.08. 05:57~2221058]Gondolom ezek szerint így kerülhetett máshoz a többi adatlap is, hogy a szerkesztője önmagától mondott le róla.[/quote]
Biztos, hogy ez történt, mert egyik sem lett átadva, hanem felvették őket. Egyébként kinél voltak ezek a lapok?
[quote=Becky Dí,2011.07.08. 12:14~22122]már irtam,de akkor leírom mégegyszer
Nicole Foxnak nincs szerkesztője.Én ismerem és szeretem és szívesen SZERKESZTENÉM

[/quote]
[quote=evelin0623,2011.07.08. 12:53~2284]África Zavala adatlapján 5 nap múlva jár le a határidő, és még életrajza sincs! A szerkesztő egy új tag és ez az egyetlen adatlapja. Az utolsó frissítést se ő csinálta!
Ha a határidő letelte előtt nem szerkeszti, én szívesen elvállalnám
még mindig szivesen ellvállalnám, holnap jár le a határidő, és jan. 16. óta nem aktív a szerkije.[/quote]
Elég egyszer is leírni - megtalálom.
[quote=Becky Dí,2011.07.08. 12:18~22134]úgy látom,hogy ATB-t már több mint egy éve nem szerkesztették és Arsenie Toderas-t sem. Én mindkettőt szivesen átvenném

[/quote]
Mielött új lapokat kérsz, elöbb azokat fejezd be amiket létrehoztál a héten és azokat amiket már elkértél eddig.
[quote=Miley-fan09,2011.07.08. 15:37~22962]az előző oldalon írtam 1 hsz-t,ahhoz van köze ennek a kérdésnek:
ha a sztár adatlapján az életrajz ilyen:
Ő kezdte színészi karrierjét, egy komoly sportsérülés véget álma profi jégkorong. Zenelejátszás közben a különböző klubok környékén Vancouver, British Columbia, Munro tanult dráma-és improvizációs komédia.
van több is,de az összes ilyen értelmetlen
akkor ebben az esetben el lehet venni tőle? mert én megtudnám csinálni normálisan szegény adatlapját,a csaj meg csak kicserélte a profilképét és annyi,amikor megkérdeztem tőle,hogy odaadja-e és az már 1 hónapja volt
nem most kéne a lap,mert még 2 lapomon az életrajz vissza van amit ma akarok megcsinálni,de jó lenne tudnom hogy mi a helyzet ezzel

[/quote]
Elötte írok neki egy figyelmeztetést a javításra.
[quote=Corby,2011.07.08. 19:20~2223845]_ToTo_: Evanna lynch-et már kb.6 hónapja nem frisitteték átvehetném??

annyira szeretem evanny lynchet

[/quote]
Jövő hónap elején lesz meg a 6 hónap, akkor írj újra kérlek.
[quote=dave095,2011.07.08. 15:30~22937]Teljesen megértem a ti nézőpontotokat, de akkor sem tudom elfogadni, sajnálom. [/quote]
Sajnos mindennek oka van és ezek az okok legtöbbször Ti magatok - vagyis a tagok. Én mikor letiltottam az üzenetküldést azon nyomban meg is nyitottam ezt a topikot.
Van aki a lapkéregetők miatt tiltotta le az üzenetküldést - én nem, hanem az olyan gyökerek miatt akik nem látnak az orruknál fogva. Ír az ember egy cikket amit átvesz/átír egy másik hírportálról és elöntik gyülölködő levelekkel a postaládámat meg az üzenőfalamat. 10 éves kis senkiháziak ne nevezzenek engem hazugnak sem semmi másnak. Kaptam olyan üzenetet is, ahol a ba*d meg volt a legszalonképesebb kifejezés. És hogy miért? Mert idióták. Megírtam pl, hogy Gaga azt nyilatkozta, hogy hullik a haja, erre a rajongók letámadtak, hogy hazugságokat írok stb - erre itt a legújabb cikk ahol szintén ezt nyilatkozta - és kezdenek rájönni, hogy igaz. Én erre nem vagyok kiváncsi, ennyi eszük van. Ha a kedvencükről van szó, akkor az szent, sérthetetlen, angyal, istennő meg ki tudja minek képzelik el és minek nevezik - majd amikor kiderül, hogy mégsem istennő, se nem angyal, se nem sérhetetlen csak egy halandó mint mindenki más akkor meg jajdesajnálom, jajszegény, dekár ... de elötte fröcsögnek egy sort és a pokolba kivánnak mindenkit aki próbálja felhomályosítani őket ...