Starity

ToTo adatlapos topikja

484 oldal 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. július 08. 12:15 #1261
- törölt felhasználó -    
Idézet (Becky Dí @ 2011.07.08. 12:14)
már irtam,de akkor leírom mégegyszer smileeee.gif
Nicole Foxnak nincs szerkesztője.Én ismerem és szeretem és szívesen SZERKESZTENÉM smileeee.gif

tegnap írtad,légy türelemmel,én 2 napig vártam wink.gif
2011. július 08. 12:18 #1262
Becky Dí
Becky Dí
visszatérő vendég

Státusz'cause i'm a good girl.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 210
Csatolások: 372
Azonosító: 153275
úgy látom,hogy ATB-t már több mint egy éve nem szerkesztették és Arsenie Toderas-t sem. Én mindkettőt szivesen átvenném biggrin.gif blush.gif
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2011. július 08. 12:25 #1263
Becky Dí
Becky Dí
visszatérő vendég

lehet,hogy ez pofátlanságnak látszik majd,de ToTo szeretném elkérni Rachel Bilson-t mert lejárt a 6 hónap , és én imádom és szeretném szerkeszteni smileeee.gif
2011. július 08. 12:25 #1264
Becky Dí
Becky Dí
visszatérő vendég

Idézet (Miley-fan09 @ 2011.07.08. 12:15)
tegnap írtad,légy türelemmel,én 2 napig vártam  wink.gif

okéokéoké biggrin.gif
2011. július 08. 12:36 #1265
bestiak
bestiak
Sweet and Sticky
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 68391
Azonosító: 25642
Idézet (mikeyla @ 2011.07.07. 22:59)
Szerintem ne beszéljünk pofátlanságról. dry.gif 
És én itt fejeztem be. Látom, hogy a szabály manapság sz*rt sem ér. A Kiemelt tagoknak illetve Moderátoroknak mindent szabad (tisztelet a kivételnek).

Tudod azt régen kiérdemelték az emberek!Manapság már nem igen osztogatják ezt a címet,főleg mióta csak ilyen emberekkel van tele a fórum,akik mások kárán akarnak "meggazdagodni". 110.gif

Persze akinek nem inge... dry.gif

Nem az offolgatásból és az adatlapgyűjtésből állt a fórum és aki ezt nem képes elfogadni nézzen szembe az "adatlap razzia" következményeivel a jövőben! rohog.gif
8 felhasználónak tetszik: Beba13, Twilight6, szavy, DiscoDiva, dave095, goldman, Lindsay019, VastagTamásfan
2011. július 08. 12:36 #1266
Becky Dí
Becky Dí
visszatérő vendég

mégegyet találtam. Mario Barrettet több mint 8 hónapja nem szerkesztették. ÉN szívesen átvenném. smileeee.gif
2011. július 08. 12:53 #1267
evelin0623
evelin0623
Isααĉ

StátuszThe Vampire Diaries Mánia**
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 122
Azonosító: 147866
África Zavala adatlapján 5 nap múlva jár le a határidő, és még életrajza sincs! A szerkesztő egy új tag és ez az egyetlen adatlapja. Az utolsó frissítést se ő csinálta!
Ha a határidő letelte előtt nem szerkeszti, én szívesen elvállalnám

még mindig szivesen ellvállalnám, holnap jár le a határidő, és jan. 16. óta nem aktív a szerkije.
2011. július 08. 13:04 #1268
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Áruljátok már el nekem, hogy itt tényleg mindenki ennyire ráér, és unatkozik, hogy jobb dolga sincs, mint:
a; az adatlapok lejárati dátumát figyelni
b; a lap aktuális szerkesztőjét támadni
c; összeveszni egy lapon azért, mert az illetőről nem jelent meg fél éve semmi új információ?

Azt például soha nem tudhatjátok, hogy egy adott lapot az aktuális szerkesztője miért nem szerkeszt.

Volt már rá példa, mert vettem a fáradságot, hogy megkérdezzem a tagot, hogy miért nem szerkeszti a lapjait. Kiderült, hogy hosszú időre kórházba kényszerült, és azt nem tudom elképzelni, hogy közületek rengetegen még a kórházi betegágyon fekve/ülve is egy laptoppal a kézben/ölben/ágyon az adatlapokat frissítgetnétek. Nevet természetesen nem mondok, mert nem kaptam rá felhatalmazást. Viszont attól, hogy ez egy fórum, és nagyon könnyű elbújni a felhasználónevek mögé, és onnan mondani az okosságokat, még nem kellene átsiklani olyan apróságokon, mint a kulturált viselkedés, egymás minimális tisztelete, és a rugalmasság.

Kiemelt tagoknál a szerkesztési idő 8-9 hónap. Viszont ha ez lejár, még nem jelenti azt, hogy automatikusan elvesszük tőle a lapot. Először is figyelembe vesszük, hogy a többi lapja rendben van-e, és csak ez maradt ki valamiért a sorból, jelent-e meg számottevően értékes plusz információ a sztárról a legutóbbi frissítés óta, és nem utolsó sorban, hogy milyen magatartást tanúsít az oldalon.

Tehát a 8-9 hónap is csak egy iránymutató, de nem jelent automatikus elvételt, mint ahogy a 6 hónap lejárta sem feltétlenül, mert nem stopperrel mérjük az időt.

Nagyon sokan támadjátok pl. szavy lapjait. Majd ha az őt támadók döntő többsége együttesen csak a negyedét fel tudja mutatni annak a munkának, amit ő egyedül belefektetett ebbe az oldalba, akkor talán, ismétlem talán lesz némi jogotok arra, hogy kritizáljátok.

Értem én, hogy itt a kitüntetésekre megy a dolog, de ezen is könnyen segíthetünk. Törölhetjük az adatlap szerkesztésért járó kitüntetéseket, és akkor ténylegesen kíváncsi lennék, hogy mekkora lenne a szerkesztési kedv. Volna rá fogadásom...
Ha csak az én profilomra rákattint valaki, akkor láthatja, hogy nem írtam egyetlen véleményt, egyetlen cikket, és egyetlen lapot sem szerkesztek, és még sem dőlt össze a világ, nem szakadt a fejemre az ég, nem raboltak el a földönkívüliek, és nem is kínoztak még meg, csak mert ezeket kihagytam.

Kapjatok már a fejetekhez, és gondolkodjatok el azon, hogy meddig vagytok képesek lealacsonyodni csak azért, hogy egy nyamvadt sorral bővítsétek a sztár életrajzát, illetve, hogy elmondhassátok, de jól kiszúrtam az előző szerkesztővel, és nekem több adatlapom van, mint neki.

Érdekes módon az még senkinek nem akart eszébe jutni, hogy ha talál valami új információt, akkor azt egy privát üzenetben elküldi az aktuális szerkesztőnek, és megkéri, hogy tegye bele. Nyilván ez egy ilyen világ, ahol nem számit, hogy kin kell átgázolni ahhoz, hogy az önös célokat elérjék egyesek, csak mikor később nekik lenne szükségük valamilyen segítségre, és mindenki elfordul tőlük, akkor csodálkoznak, hogy mi lehet ennek az oka.

Párhuzamos példa: a képek feltöltése. Nem egyszer előfordult már, hogy az eredetileg a képet feltöltőtől megkérdeztük/megkérdeztem, hogy ismét fel tudja-e tölteni a képeket, vagy töltheti bárki? Nekem is rengeteg képem van, amit gond nélkül vissza tudnék tölteni a most hiányzók helyére, de előbb veszem az a nagyjából hárompercnyi fáradságot, míg megírok egy privit az illetőnek, és megkérdezem benne, hogy mi legyen. Nem tudom, de úgy látom, hogy a - tisztelet a kivételnek, és nekik aztán kiemelten is - nagyjából 17 év alatti korosztály nem ismeri azokat a fogalmakat, mint kulturált viselkedés, tisztelet, rugalmasság, türelem, segítőkészség, kompromisszumkészség, és még sorolhatnám.

Nagyon könnyű a moderátorok munkáját is kritizálni, mert ugye mi lehet abban olyan bonyolult, hogy pár lapot összevonunk, törlünk, áthelyezünk...
A hajatokat tépnétek, ha csak a töredékét látnátok annak a szemétmennyiségnek, ami ki sem kerül publikus részbe, hanem egyből megy a kukába, vagy ugyan kikerül, de szinte azzal a lendülettel törlődik is. És a moderátorok ezt szabad idejükben végzik, azért, hogy nagyjából használható legyen az oldal, és ne fulladjon bele a szemétbe.

Az, hogy a moderátorok közül néhányan letiltják a privi küldésének lehetőségét, az az illető moderátor magánügye. Akkor írjátok le hozzászólásban, vagy küldjetek privit másik moderátornak. Az ebbe a topikba hozzászólók közül, aki nekem írt levelet, az garantáltan választ is kapott rá, de cáfoljátok meg, ha nem így van.
Tehát, mielőtt a moderátorok munkáját kérdőjelezitek meg, előbb gondolkodjatok egy kicsit, utána írjatok egy privit, és ha egyikkel sem jutottatok előrébb, akkor gyertek ide.

Viszont azt így a végére még elárulom, hogy nem lesz jó vége annak, ha eljutok odáig, hogy csuklóból fogom szórni a 10-30 napos kitiltásokat, csak azért, mert egyesek mindent megengednek maguknak, de ha egy kis kompromisszumra lenne szükség, akkor arra már nem hajlandó. Akik átesnek a ló túloldalára azoktól esetleg elvehetjük a szerkesztett adatlapokat, vagy törölhetjük a lapok biográfiáját, megtilthatjuk a további lapok felvételét, és szerkesztését.

Nyilván nem élünk ezekkel az eszközökkel, mert nekünk is az a célunk, hogy többé-kevésbé mindenki elégedett legyen, de akik ismernek, tudják, hogy nem szokásom a levegőbe beszélni.
38 felhasználónak tetszik: prézli, Beba13, Coco Selly, bestiak, Twilight6, Grace Benning, Clairy, liltoria, szavy, Thora_90, Lady Suzy, kriszti145, cintia0023, LaTasha, wannascream, Rap4ever8, DiscoDiva, janet7, Selena22, dave095, Gabor28, DisneyFans, Daniela3, VastagTamásfan, sh1nEE., tya04, goldman, UnhappyMeals, Josh_, Lindsay019, DisneyFan, Holly Keller, duracell, Gold_Star, RoseAnn, zsofeeh, Adri98, NiceandCute
2011. július 08. 14:05 #1269
- törölt felhasználó -    
joe_r! Nem vitatkozni akarok, de nem hiszem, h minden esetben arról van szó, h az illető, aki lapot kér, az továbbcseréli, nem foglalkozik vele, vagy csak egy dolgot ír hozzá.
És biztos sokak szemét szúrja, ha van egy kedvencük, akinek meg szeretnék szerezni az adatlapját, hogy aztán tisztességesen, normálisan szerkesszék - függetlenül attól, h jelent-e meg új információ az adott emberről, valaki meg, aki esetleg nem is szereti az illetőt, lenyúlja a lapot, csak hobbiból, vagy h továbbcserélje.
Oké, h nem dől össze a világ, de sokan nagyon szeretik ezt csinálni, és nem azért, mert kitüntetésekre hajtanak.
Mondjuk azt nem tudom, h - ahogy az üzenetedben írtad - java részt a 17 év alattiakra érted, vagy mindenkire, de én mindenkire értem. Több embert is tudnék mondani,aki rendes adatlapszerkesztő, és betartja a szabályokat!

Az se világos, miért támadják sokan szavy lapjait, mert ahogy elnézem, egész jók. Az megint más, ha vkiről nincs 5 oldalnyi anyag, amit le lehetne fordítani. Hiszen nem mindenki annyira híres, mint pl. Selena Gomez. (bocsi, h őt hoztam fel XD)
3 felhasználónak tetszik: wannascream, Twilight6, DisneyFans
2011. július 08. 15:30 #1270
dave095
dave095
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7183
Csatolások: 83636
Azonosító: 114760
Idézet (joe_r @ 2011.07.08. 13:04)
Az, hogy a moderátorok közül néhányan letiltják a privi küldésének lehetőségét, az az illető moderátor magánügye. Akkor írjátok le hozzászólásban, vagy küldjetek privit másik moderátornak. Az ebbe a topikba hozzászólók közül, aki nekem írt levelet, az garantáltan választ is kapott rá, de cáfoljátok meg, ha nem így van.

Teljesen megértem a ti nézőpontotokat, de akkor sem tudom elfogadni, sajnálom. Én akkor is úgy gondolom, hogy ezt pont moderátoroknak nem kéne. Ha már megkapták a rangot - mert ugye elvileg valamiért kiérdemelték (nem akarok kötekedni) -, akkor mutassanak is már példát az Isten szerelméért. Szerintem a moderátor azért moderátor egy oldalon, hogy segítsen. Lehet valakinek olyan gondja, amit nem akar más tag tudatára adni. Joe, én tudom jól, hogy neked bárki írhat, meg minden, de ne csak te legyél az a modi, akit mindenki zaklat. Az összes "kollégád" vegye ki ebből a részét. dry.gif (Akinek nem inge, nem veszi magára.)

Azt hiszem most nem voltam bunkó, de ha úgy gondoljátok, akkor nyugodtan töröljétek ki a hszt. Én már befejeztem itt a "vitatkozást". pardon.gif
13 felhasználónak tetszik: Thora_90, Twilight6, DiscoDiva, DisneyFans, kriszti145, wannascream, Beba13, cintia0023, tya04, Pixie Buue, janet7, prézli, Adri98
2011. július 08. 15:37 #1271
- törölt felhasználó -    
az előző oldalon írtam 1 hsz-t,ahhoz van köze ennek a kérdésnek:
ha a sztár adatlapján az életrajz ilyen:
Ő kezdte színészi karrierjét, egy komoly sportsérülés véget álma profi jégkorong. Zenelejátszás közben a különböző klubok környékén Vancouver, British Columbia, Munro tanult dráma-és improvizációs komédia.

van több is,de az összes ilyen értelmetlen
akkor ebben az esetben el lehet venni tőle? mert én megtudnám csinálni normálisan szegény adatlapját,a csaj meg csak kicserélte a profilképét és annyi,amikor megkérdeztem tőle,hogy odaadja-e és az már 1 hónapja volt
nem most kéne a lap,mert még 2 lapomon az életrajz vissza van amit ma akarok megcsinálni,de jó lenne tudnom hogy mi a helyzet ezzel
meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: Thora_90, DiscoDiva
2011. július 08. 15:53 #1272
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miley-fan09 @ 2011.07.08. 15:37)
az előző oldalon írtam 1 hsz-t,ahhoz van köze ennek a kérdésnek:
ha a sztár adatlapján az életrajz ilyen:
Ő kezdte színészi karrierjét, egy komoly sportsérülés véget álma profi jégkorong. Zenelejátszás közben a különböző klubok környékén Vancouver, British Columbia, Munro tanult dráma-és improvizációs komédia.
van több is,de az összes ilyen értelmetlen
akkor ebben az esetben el lehet venni tőle? mert én megtudnám csinálni normálisan szegény adatlapját,a csaj meg csak kicserélte a profilképét és annyi,amikor megkérdeztem tőle,hogy odaadja-e és az már 1 hónapja volt
nem most kéne a lap,mert még 2 lapomon az életrajz vissza van amit ma akarok megcsinálni,de jó lenne tudnom hogy mi a helyzet ezzel
meghajolo.gif

Ha szóltál neki, de akkor sem hajlandó átjavítani, akkor szerintem átadható. wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Thora_90
2011. július 08. 16:33 #1273
- törölt felhasználó -    
Szia!!
Gerő Anna profilját 2010.10.24.-én szerkesztették utoljára,már bőven lejárt a 6 hónap.Életrajza nincs megírva és a profilképe is elég homályos.Én szívesen átvenném és szerkeszteném őt!!
2011. július 08. 16:37 #1274
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dalma97 @ 2011.07.01. 22:19)
Nallam az a helyzet h Malena Costa adatlapjat nem tudom frisiteni ha valaki akarja en szivesen atadom! rolleyes.gif

Szia!!Ha nem kell én szívesen elvállalom és szerkesztem!!! biggrin.gif
2011. július 08. 17:11 #1275
- törölt felhasználó -    
Erin Wagnert szívesen viném de nem engedi! Mit tegyek? blush.gif
2011. július 08. 17:23 #1276
- törölt felhasználó -    
*** Előre is bocs az OFFért, de már nem bírom rendesen nézni, mit válaszolnak a kéréseimre, mert elképedek, olyanokat látok, máshova meg nem igazán illene a mondandóm...

Esküszöm az ész megáll, miket látok. Eléggé elfajult a helyzet a topik eredeti céljához képest. Mindenki csak vádaskodik, szabályosan torokra mentek az adatlapokért, és lesül a bőr a képemről, hogy néhány tag mit meg nem enged magának... Az oldal lényege (részben) az, hogy aktívan részt vehessetek a szerkesztésben, de ez nem jelenti azt, hogy marakodni kell, és mindenkin és mindenen átgázolni, ősidők óta az oldal meglétéért felelős felhasználókat szídni, hogy a tiéd legyen az a nyomorult adatlap. Azért mindennek van határa...

Vegyük pl. az én esetemben Bridget Regant, lehet nem minden szerkesztő ilyen rendes, de WinterGirl pl. a múltkor engem kérdezett, milyen képet rakjon ki, mert tudja, hogy MENNYIRE szeretem. Nem halt ki - még - az összetartás hajlandósága, emberek! (Bár ha így folytatjátok...) Csak kicsit normálisabban kéne a másikhoz viszonyulni...

Ha nem telt le a türelmi idő, és mégis szerkeszteni szeretnétek, ne kunyizzatok, ne próbáljátok levágni a 6 hónapos határidőt, mert a szabály az szabály, és ez a topik nem arra van hogy "tudom-ám-de-azért-mégis-erőszakoskodom". Arra gondoltatok, hogy írni kéne a szerkesztőnek, hátha esetleg talán megengedi, hogy tegyetek javaslatokat?

Ne vitatkozzatok, meg lihegjetek a szerkesztők nyakába, ők is emberek, 6 hónap tényleg hosszú idő, de gondolom nekik is van életük, az még nem jelenti azt, hogy direkt akarják elhanyagolni az adott sztárt, könyörgöm... Próbáljatok meg együtt dolgozni, jó? Erről kéne hogy szóljon a Starity fóruma...

(Akinek nem inge, ne vegye magára, Kivétel erősíti a szabályt, stb.)

*** Tényleg elnézést, de ezt már muszáj volt...
14 felhasználónak tetszik: dave095, Erika120, DiscoDiva, Daniela3, Selena22, Beba13, tya04, UnhappyMeals, Nina1122, Twilight6, DisneyFan, prézli, Holly Keller, duracell
2011. július 08. 17:28 #1277
- törölt felhasználó -    
Ismét nézelődtem egy kicsit, kutattam az érdemes sztárok után.
A nevét legalább megtudtuk,
amit tudni kell róla,
eredeti hajszíne: ősz,
ismét csak név,
jó minőségű profilkép,
csak név,
csn.,
csn.,
hát szerintem ez felesleges,
csn.,
az a kép,
újabb gyöngyszem,
és mégegy,
csn.,
csn.,
csn.,
csak létrehozta
ő is,
és nincs profilkép
Az a fura, hogy ő szinte mindegyiknek a rajongója. unsure.gif

Egyenlőre ennyi, valahogy többet már nem tudok elviselni omg.gif.
2 felhasználónak tetszik: tya04, Nina1122
2011. július 08. 17:31 #1278
- törölt felhasználó -    
Taurilla: egyetértek.

Idézet (Lauraborbala @ 2011.07.08. 17:11)
Erin Wagnert szívesen viném de nem engedi! Mit tegyek?  blush.gif

Mostmár semmit. Írtál ez elég. ToTo csatolni fogja hozzád.
2011. július 08. 17:34 #1279
- törölt felhasználó -    
Idézet (Erika120 @ 2011.07.08. 17:28)

Az a fura, hogy ő szinte mindegyiknek a rajongója. unsure.gif 
Egyenlőre ennyi, valahogy többet már nem tudok elviselni omg.gif.[/b]

Egyszer hallottam valami olyat, hogy Promisedland így segít megtalálni a felesleges adatlapokat...
9 felhasználónak tetszik: Erika120, dave095, DiscoDiva, Beba13, Lady Suzy, tya04, VastagTamásfan, Lindsay019, Twilight6
2011. július 08. 17:38 #1280
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miah008 @ 2011.07.08. 17:34)
Egyszer hallottam valami olyat, hogy Promisedland így segít megtalálni a felesleges adatlapokat...

Így már értem.. Akkor az ő kedvencei közt is lehet válogatni biggrin.gif.
484 oldal 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!