Starity

ToTo adatlapos topikja

484 oldal 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. július 07. 22:52 #1241
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Idézet (mikeyla @ 2011.07.07. 22:48)
Úristen! Már bocsánat, de mi ez a felháborodás? A topik elején ott van a szabályzat amiben az áll, hogy a Kiemelt tagokra ugyanúgy vonatkozik a szabály.  Ami azt jelenti, hogy ha letelt a 8-9 hónap, a lap átadható.  Különben meg szerintem itt már nem igazán veszi figyelembe senki sem, hogy "Jaj, remélem, hogy nem sértem meg a szerkesztője kicsi lelkét"..

Ha ti aljas módon az ember háta mögött nyúlnátok le nemsokkal a határidő lejárata után, akkor én is így fogok játszani. Beírtam az új filmjeit, így már nem tudod elvenni.
18 felhasználónak tetszik: dave095, duracell, Lindsay019, DisneyFan, Beba13, Holly Keller, Rap4ever8, Coco Selly, thunderbird, DiscoDiva, Gabor28, Grace Benning, kriszti145, goldman, Twilight6, bestiak, Thora_90, Black Hearth2
2011. július 07. 22:55 #1242
mikeyla
mikeyla
hudgens

StátuszWhat if life is a dream and death wakes us up?
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4733
Csatolások: 31047
Azonosító: 103304
Idézet (szavy @ 2011.07.07. 22:52)
Ha ti aljas módon az ember háta mögött nyúlnátok le nemsokkal a határidő lejárata után, akkor én is így fogok játszani. Beírtam az új filmjeit, így más nem tudod elvenni.

Nocsak, csak tudtál beírni valami újjat? Gratulálok! Akkor nem értem mi volt az a "nincs új infó, nincs mit beírni" duma? dry.gif
2 felhasználónak tetszik: Linaa, Thora_90
2011. július 07. 22:55 #1243
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lindsay019 @ 2011.07.07. 22:45)
Akkor feladom. Sokan itt még mások legelső kedvencét is képesek lennének elvenni, csak mert két perce lejárt a hat hónap...  unsure.gif 
Én kérek elnézést.. pardon.gif 
Ismét csak bocsi ToTo!  blush.gif

Én pont így jártam az egyik kedvencemmel ma. Aki visszaolvas, az tudhatja, hogy ki is az. Tegnap járt le a 6 hónap, én meg írni akartam a szerkesztőjének, hogy letelt a határidő. Ha nem tart rá igényt, szívesen elvállalom. Pont tegnap lett 6 hónapja, hogy nem szerkesztették, már több mint 24 órája egy másik tagnál van. Megjegyzem, annak az illetett adatlapszerkesztőnek nagy kedvence volt. Különben én is rettegek, hogy mi lesz jövőre, mert érettségim lesz és a tovább tanulásra kell koncentrálnom. Undorító, pióca módszer az, hogy sutyiba vesszük el egymás háta mögött az adatlapokat. Igen, szavy, ezt nézik! Percről percre számolgatják, hogy mikor jár le a 6 hónap! Véleményt sem tudok mondani, hogy milyen primitív módon viselkedünk és, hogy hova süllyedtünk le. Tényleg képesek elvenni a legnagyobb kedvencet is attól az adott szerkesztőtől, akinek esetleg van külön élete is. Párszor már megfogalmaztam ebben a topikban, de ez egyszerűen gáz. blink.gif
17 felhasználónak tetszik: Beba13, dave095, szavy, duracell, DisneyFan, Rap4ever8, Lindsay019, thunderbird, DiscoDiva, Lady Suzy, Grace Benning, goldman, VastagTamásfan, Twilight6, evelin0623, Thora_90, Black Hearth2
2011. július 07. 22:56 #1244
szavy
szavy
Idézet (mikeyla @ 2011.07.07. 22:55)
Nocsak, csak tudtál beírni valami újjat? Gratulálok! Akkor nem értem mi volt az a "nincs új infó, nincs mit beírni" duma?  dry.gif

Ez a nincs új infó az itt kért adatlapok nagy részére igaz. De mint tudjuk, a kivétel erősíti a szabályt. Ennél többet te sem tudtál volna hozzá tenni aranyom. Három filmcím miatt meg elvenni valakitől... több, mint pofátlanság.
11 felhasználónak tetszik: dave095, Beba13, Rap4ever8, DisneyFan, kriszti145, Lindsay019, DiscoDiva, Lady Suzy, Grace Benning, goldman, bestiak
2011. július 07. 22:57 #1245
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Úristen! Már bocsánat, de mi ez a felháborodás? A topik elején ott van a szabályzat amiben az áll, hogy a Kiemelt tagokra ugyanúgy vonatkozik a szabály.  Ami azt jelenti, hogy ha letelt a 8-9 hónap, a lap átadható.  Különben meg szerintem itt már nem igazán veszi figyelembe senki sem, hogy "Jaj, remélem, hogy nem sértem meg a szerkesztője kicsi lelkét"..

Nem a "szerkesztője kicsi lelkéről van szó", hanem a tisztességről. Normális ember, akinek van gerince megkérdezi a szerkesztőtől, hogy megkaphatja e a lapot, főleg ha aktív tag. Egyébként tényleg gyakori, hogy egyszerűen semmivel nem lehet frissíteni a lapot. Nem minden híresség van a rivaldafényben állandóan. Ha fél évig semmi nem történik vele arról nem a szerkesztő lehet. Vagy bele kéne írni az életrajzba, ha hajszínt vált vagy nem tudom? Ha mégis van plusz információd lehetnél olyan segítőkész, hogy megosztod a szerkesztővel, aki vagy beleírja vagy ha nem fontos annyira neki a lap, de látja, hogy mennyire foglalkozol vele akkor talán át is adja...
11 felhasználónak tetszik: Beba13, dave095, duracell, DisneyFan, Holly Keller, Lindsay019, DiscoDiva, Grace Benning, kriszti145, goldman, Twilight6
2011. július 07. 22:59 #1246
mikeyla
mikeyla
hudgens

StátuszWhat if life is a dream and death wakes us up?
Hozzászólás: 4733
Csatolások: 31047
Azonosító: 103304
Idézet (szavy @ 2011.07.07. 22:56)
Ez a nincs új infó az itt kért adatlapok nagy részére igaz. De mint tudjuk, a kivétel erősíti a szabályt. Ennél többet te sem tudtál volna hozzá tenni aranyom. Három filmcím miatt meg elvenni valakitől... több, mint pofátlanság.

Szerintem ne beszéljünk pofátlanságról. dry.gif
És én itt fejeztem be. Látom, hogy a szabály manapság sz*rt sem ér. A Kiemelt tagoknak illetve Moderátoroknak mindent szabad (tisztelet a kivételnek).
2011. július 07. 22:59 #1247
szavy
szavy
Idézet (Holly Keller @ 2011.07.07. 22:55)
Én pont így jártam az egyik kedvencemmel ma. Aki visszaolvas, az tudhatja, hogy ki is az. Tegnap járt le a 6 hónap, én meg írni akartam a szerkesztőjének, hogy letelt a határidő. Ha nem tart rá igényt, szívesen elvállalom. Pont tegnap lett 6 hónapja, hogy nem szerkesztették, már több mint 24 órája egy másik tagnál van. Megjegyzem, annak az illetett adatlapszerkesztőnek nagy kedvence volt. Különben én is rettegek, hogy mi lesz jövőre, mert érettségim lesz és a tovább tanulásra kell koncentrálnom. Undorító, pióca módszer az, hogy sutyiba vesszük el egymás háta mögött az adatlapokat. Igen, szavy, ezt nézik! Percről percre számolgatják, hogy mikor jár le a 6 hónap! Véleményt sem tudok mondani, hogy milyen primitív módon viselkedünk és, hogy hova süllyedtünk le. Tényleg képesek elvenni a legnagyobb kedvencet is attól az adott szerkesztőtől, akinek esetleg van külön élete is. Párszor már megfogalmaztam ebben a topikban, de ez egyszerűen gáz. blink.gif

Tudom, hogy ezt nézik, én is leírtam már erről a véleményemet.

De szerintem előtte írhatott volna egy privit, mint ahogy te is írtál Jennifer Garner miatt, és nem hajtottalak el a sunyiba, hanem megkaptad az adatlapot. Szóval velem meg lehetett volna beszélni, hogy átadjam Diego adatlapját, de fer alapon, nem pedig így.
13 felhasználónak tetszik: dave095, Rap4ever8, Beba13, DisneyFan, duracell, Holly Keller, Lindsay019, DiscoDiva, Grace Benning, kriszti145, goldman, Twilight6, Thora_90
2011. július 07. 23:06 #1248
- törölt felhasználó -    

Tudod,szerintem nem meglepő a felháborodás.Mégis mi lett ebből az oldalból?Annyiszor elmondtam de már annyiszor...miért nem segítjük egymást? Miért kell rögtön elvenni a lapot? Te sem örülnék ha valaki a hátad mögött elvenné 1 kedvenced,sőt senki sem. Meg eleve,minek is kell ezt? Ne csináljunk már ezt...inkább szólni kéne a szerkesztőnek ha észreveszünk valami hibát.Ráadásul van olyan sztár akiről nem jelenik meg új infó...azt is elvesszük mert a szerk egyszerűen nem tud mit írni? De most tényleg...rossz nézni hogy ennyire vadásznak a lapokra.Ez nem ellened szól,én ezt általánosságban mondom. Legyünk tekintettel másokra is,és legalább annyival tiszteljük meg hogyha,főleg aktív tag,írunk neki egy privit hogy mi a helyzet.Én ezt így gondolom. unsure.gif
17 felhasználónak tetszik: Rap4ever8, Holly Keller, Beba13, szavy, duracell, dave095, Josh_, Coco Selly, Lindsay019, DiscoDiva, Grace Benning, kriszti145, goldman, Twilight6, DisneyFan, DisneyFans, Black Hearth2
2011. július 07. 23:12 #1249
- törölt felhasználó -    
Az adatlapháború elkezdődött. A maják ennek a következményeként datálják a világvégét 2012-re biggrin.gif Amúgy azt hittem, hogy legalább egy Mel Gibsonon megy a fight, de nem. rohog.gif
18 felhasználónak tetszik: duracell, Josh_, Rap4ever8, Holly Keller, DiscoDiva, dave095, Lady Suzy, Grace Benning, VastagTamásfan, Twilight6, DisneyFan, Miley-fan09, Thora_90, janet7, _ToTo_, zsofeeh, Adri98, Black Hearth2
2011. július 07. 23:13 #1250
wannascream
wannascream
-
Hozzászólás: 1866
Csatolások: 3203
Azonosító: 126443
Idézet (olivia37 @ 2011.07.04. 18:19)
Maggie Grace adatlapját szeretném, 2010.08.09.-én lett utoljára szerkesztve.

Őt én is hónapok óta, de moderátor szerkeszti. Pontosabban moderátor nem szerkeszti...
4 felhasználónak tetszik: badperfect, thunderbird, olivia37, Twilight6
2011. július 07. 23:22 #1251
- törölt felhasználó -    
Csomor Csilla adatlapja több mint egy éve nem volt szerkesztve, sőt még egészalakos a kép is. unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2011. július 07. 23:42 #1252
- törölt felhasználó -    
remélem most az egyszer én is leírhatom a véleményemet ehhez kapcsán blush.gif

volt egy adatlap amit több mint fél éve nem szerkesztettek
írtam a szerkesztőnek levelet,hogy odaadja-e vagy elcserélné-e,mert én tudnám frissíteni (az életrajz ráadásul üres is volt)
plusz a tag alig-alig van fent az oldalon,vagyis nem olyan aktív
erre válaszra se méltatott,rányomott a szerkesztem gombra és annyi dry.gif
nem egy nagy durranás a sztár,csak 1 csillagos,de nekem nagy kedvencem,úgyhogy ez elképesztő mellow.gif

szerk.: az életrajza meg van már,de értelmetlen,fordítóból másolt dry.gif
4 felhasználónak tetszik: thunderbird, DiscoDiva, VastagTamásfan, _ToTo_
2011. július 08. 00:29 #1253
- törölt felhasználó -    
Legjobb lenne lezárni ezt a topikot. cool.gif
7 felhasználónak tetszik: Karina197, Beba13, DiscoDiva, Lady Suzy, Holly Keller, Twilight6, DisneyFans
2011. július 08. 00:34 #1254
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miah008 @ 2011.07.08. 00:29)
Legjobb lenne lezárni ezt a topikot.  cool.gif

De akkor mindenki a moderátorokat zaklatná pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: Karina197, noni001
2011. július 08. 00:42 #1255
dave095
dave095
Hozzászólás: 7183
Csatolások: 83636
Azonosító: 114760
Idézet (DiscoDiva @ 2011.07.08. 00:34)
De akkor mindenki a moderátorokat zaklatná pardon.gif

Nem mondom, hogy azért vannak, hogy a sok felhasználó nyomorát hallgassák, de azért azt elég nagy pofátlanságnak tartom én is, hogy néhány moderátor letiltja a pm-fogadást. Persze valamilyen szinten megértem őket. rolleyes.gif De elvileg ők azért vannak, hogy segítsenek, nem? Vagy rosszul hiszem? dry.gif Ha meg nem áll szándékukban segíteni, akkor miért is moderátorok? pardon.gif

Na mindegy, tényleg felesleges itt a hiszti. Szerintem ToTo sem nézi jó szemmel ezt a vitát.
18 felhasználónak tetszik: Karina197, Rap4ever8, VastagTamásfan, szavy, Beba13, duracell, DiscoDiva, Lindsay019, kriszti145, Twilight6, DisneyFan, evelin0623, cintia0023, janet7, DisneyFans, csicsi20, noni001, Black Hearth2
2011. július 08. 05:57 #1256
- törölt felhasználó -    
Idézet (Holly Keller @ 2011.07.07. 18:33)
Hát írni akartam a Joe Flanigan adatlap szerkesztőjének, hogy jól tudok angolul és az adatlapjaimat teljes lelkiismerettel és erőbedobással szerkesztem. Hát tegnap járt le a 6 hónap, és sajnos nem tudtam aljas piócává válni és ide beírni. kriszti145 megszerezte, lecserélte a képet és köszöni szépen jól van. Baromi idegesítő tud ám lenni, mert részben én a szerkesztőtől akartam megkérdezni, hogy igényt tart-e még Joe lapjára. Elképzelhető, hogy kriszti145 is így csinálta, de fogta lecserélte a profilképet, aztán egy ideig köszönni fogja az adatlap és tökéletesen meglesz így is egy darabig, vagy cserére fogja ajánlani. Na, mindegy. Amit ő csinált, az nem éppen szerkesztés. Zavaró, hogy az egyik legnagyobb kedvencemről van szó és olyan emberhez került, aki úgy cserélgeti a sztáradatlapjait, mint a fehérneműjét. blink.gif

De nem csak Joe adatlapja került el máshoz, hanem majdnem az összes lapja már másnál van. blink.gif Nem értem, hogyan, hisz tegnap járt le a 6 hónap, és pár napot én is szerettem volna várni, ha addig nem szerkesztette volna akkor szerettem volna itt elkérni Amanda Tapping, Richard Dean Anderson és Joe Flanigan blush.gif (nem tudtam, hogy te is el szeretted volna kérni) adatlapját. Most viszont igazad van abban, hogy olyan illetőhöz kerültek a lapok akik szerintem egyáltalán nem foglalkoznak majd vele. Bár ki tudja. Mindegy, így jártunk, csak lelkiismeretes akartam lenni és tényleg megvárni amíg letelik az a 6 hónap és még azután is pár napot vártam volna mire ide beírtam volna. Más meg még arra sem képes, hogy kivárja a 6 hónapot dry.gif

Szerk. Richard Dean Anderson lapjáról lemondott a szerkesztője, így fel tudtam venni.
Gondolom ezek szerint így kerülhetett máshoz a többi adatlap is, hogy a szerkesztője önmagától mondott le róla.
3 felhasználónak tetszik: DisneyFan, DiscoDiva, Holly Keller
2011. július 08. 07:13 #1257
Gold_Star
Gold_Star
×_×

StátuszMinden okkal történik. ;d
Hozzászólás: 1405
Csatolások: 93
Azonosító: 129697
Szia!
"Felvettem" egy adatlapot és a szerkesztés közben többször találkoztam ugyanazzal a névvel a neten.Én http://starity.hu/sztarok/christopher-lowell/ adatlapját szerkesztem de van egy Christopher Lowell dizájner is a világban. Az "én" Christofer-em az imdb-n Chris Lowell néven fut.
Megszeretnélek kérni ,hogy írd már át a nevét az adatlapon.
Előre is köszönöm.
2 felhasználónak tetszik: Rap4ever8, _ToTo_
2011. július 08. 09:11 #1258
Twilight6
Twilight6

Státusz.
Hozzászólás: 10636
Csatolások: 13801
Azonosító: 141171
Idézet (Kiyla @ 2011.07.07. 22:15)
Segíteni is tudtok vagy csak a másik hátába döfni a kést.Mióta itt vagyok te és Twillight6 csak meg jegyzéseket osztogatjátok.Amiből mellesleg nagyon elegem van már.Hova képzelitek magatokat?  blink.gif

Én ennyit írtam:
9. Az adatlapokat legalább 6 havonta frissíteni kell. Amennyiben nem teszitek, akkor a szerkesztési jog átkerül máshoz.

Az a lap rendesen van szerkesztve, úgy hogy nem hinném, hogy megkapod. wink.gif

Semmi rosszat nem írtam dry.gif
1 felhasználónak tetszik: DiscoDiva
2011. július 08. 11:35 #1259
- törölt felhasználó -    
Maki Goto adatlapjának szívesen átvenném a szerkesztését. rolleyes.gif Ha jól láttam a szerkesztő több mint 1 éve nem szerkesztette az adatlapját.
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2011. július 08. 12:14 #1260
Becky Dí
Becky Dí
visszatérő vendég

Státusz'cause i'm a good girl.
Hozzászólás: 210
Csatolások: 372
Azonosító: 153275
már irtam,de akkor leírom mégegyszer smileeee.gif
Nicole Foxnak nincs szerkesztője.Én ismerem és szeretem és szívesen SZERKESZTENÉM smileeee.gif
484 oldal 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!