Idézet (Holly Keller @ 2011.07.07. 18:33)
Hát írni akartam a Joe Flanigan adatlap szerkesztőjének, hogy jól tudok angolul és az adatlapjaimat teljes lelkiismerettel és erőbedobással szerkesztem. Hát tegnap járt le a 6 hónap, és sajnos nem tudtam aljas piócává válni és ide beírni. kriszti145 megszerezte, lecserélte a képet és köszöni szépen jól van. Baromi idegesítő tud ám lenni, mert részben én a szerkesztőtől akartam megkérdezni, hogy igényt tart-e még Joe lapjára. Elképzelhető, hogy kriszti145 is így csinálta, de fogta lecserélte a profilképet, aztán egy ideig köszönni fogja az adatlap és tökéletesen meglesz így is egy darabig, vagy cserére fogja ajánlani. Na, mindegy. Amit ő csinált, az nem éppen szerkesztés. Zavaró, hogy az egyik legnagyobb kedvencemről van szó és olyan emberhez került, aki úgy cserélgeti a sztáradatlapjait, mint a fehérneműjét.

De nem csak Joe adatlapja került el máshoz, hanem majdnem az összes lapja már másnál van.

Nem értem, hogyan, hisz tegnap járt le a 6 hónap, és pár napot én is szerettem volna várni, ha addig nem szerkesztette volna akkor szerettem volna itt elkérni Amanda Tapping, Richard Dean Anderson és Joe Flanigan

(nem tudtam, hogy te is el szeretted volna kérni) adatlapját. Most viszont igazad van abban, hogy olyan illetőhöz kerültek a lapok akik szerintem egyáltalán nem foglalkoznak majd vele. Bár ki tudja. Mindegy, így jártunk, csak lelkiismeretes akartam lenni és tényleg megvárni amíg letelik az a 6 hónap és még azután is pár napot vártam volna mire ide beírtam volna. Más meg még arra sem képes, hogy kivárja a 6 hónapot
Szerk. Richard Dean Anderson lapjáról lemondott a szerkesztője, így fel tudtam venni.
Gondolom ezek szerint így kerülhetett máshoz a többi adatlap is, hogy a szerkesztője önmagától mondott le róla.