Kedves ToTo!
Szeretném kérni Kiowa Gordon adatlapját.
ÉS tudom, h nemrég volt szerkesztve, DE semmi változtatás nincs az adatlapján - a képet leszámítva -, és több, mint egy hónapja vette át a szerki, és róla többet is lehetne írni, szóval szívesen átvenném a szerkesztését! A szerkesztője amúgy is sokat kattint a Szerkesztem gombra, szerkesztés nélkül!
Köszönöm a válaszod!
ToTo adatlapos topikja
2011. július 07. 20:14
|
|
Rusty Girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.06. Hozzászólás: 127 Csatolások: 6 Azonosító: 142698 offline
|
Idézet (bestiak @ 2011.07.07. 19:13)
Én nem járok ide lapokat kérni,de azért van sok szerkesztő akinek nincsenek rendben a lapjai!
pl:luiben
Ez csak egy példa sok közül!
Hónapok óta a legtöbb adatlapon nem szerepel 2 mondatnál több,holott azért az angol Wikipédiáról lenne mit fordítani,mert egyiknek sem két mondatból áll az élete és munkássága!
Azt sem értem,ha valaki lusta venni a fáradságot és keresni információkat,vagy segítséget kérni másoktól!
Közlöm a kétheti képcserélés az nem frissítés!
Javaslom,hogy legyen erre is valami szankció és,aki nem hozza rendbe a lapjait hatályos időn belül,azoktól legyenek elvéve és ne vehessenek fel újakat!
Bocsi Toto!
pl:luiben
Ez csak egy példa sok közül!
Hónapok óta a legtöbb adatlapon nem szerepel 2 mondatnál több,holott azért az angol Wikipédiáról lenne mit fordítani,mert egyiknek sem két mondatból áll az élete és munkássága!
Azt sem értem,ha valaki lusta venni a fáradságot és keresni információkat,vagy segítséget kérni másoktól!
Közlöm a kétheti képcserélés az nem frissítés!
Javaslom,hogy legyen erre is valami szankció és,aki nem hozza rendbe a lapjait hatályos időn belül,azoktól legyenek elvéve és ne vehessenek fel újakat!
Bocsi Toto!
Luiben lapjait én is szoktam figyelni
http://starity.hu/sztarok/brenda-asnicar/eletrajz/
biojuk üres és Alfonsonak nincsen diszkográfiája, pedig ő egy együttes tagja volt. Ráadásul Maiténak is elég hiányos a lapja. Ebből csak azt akarom kihozni, hogy írtam neki és ha nem frissít esetleg megkaphatnám valamelyiket? (De szerintem fog, úgyhogy lehet, hogy a kérésem tárgytalan.)
2011. július 07. 20:15
Ha nem szerkeszti, elvileg megkaphatod
Maitet már kérték :/
Idézet (Rusty Girl @ 2011.07.07. 20:14)
Luiben lapjait én is szoktam figyelni
http://starity.hu/sztarok/alfonso-herrera/eletrajz/
biojuk üres és Alfonsonak nincsen diszkográfiája, pedig ő egy együttes tagja volt. Ráadásul Maiténak is elég hiányos a lapja. Ebből csak azt akarom kihozni, hogy írtam neki és ha nem frissít esetleg megkaphatnám valamelyiket? (De szerintem fog, úgyhogy lehet, hogy a kérésem tárgytalan.)
1 felhasználónak tetszik:
Empress
2011. július 07. 20:18
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
Idézet (Thora_90 @ 2011.07.07. 20:11)
Kedves ToTo!
ÉS tudom, h nemrég volt szerkesztve, DE semmi változtatás nincs az adatlapján - a képet leszámítva -, és több, mint egy hónapja vette át a szerki, és róla többet is lehetne írni, szóval szívesen átvenném a szerkesztését! A szerkesztője amúgy is sokat kattint a Szerkesztem gombra, szerkesztés nélkül!
Köszönöm a válaszod!
Köszönöm a válaszod!
Én vele vagyok így : http://starity.hu/sztarok/eric-szmanda/
1 felhasználónak tetszik:
Thora_90
2011. július 07. 20:19
|
|
Rusty Girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.06. Hozzászólás: 127 Csatolások: 6 Azonosító: 142698 offline
|
Idézet (Thora_90 @ 2011.07.07. 20:15)
Ha nem szerkeszti, elvileg megkaphatod
tudom, csak Miah008 visszavonta, ha jól láttam.
2011. július 07. 20:20
Idézet (Empress @ 2011.07.07. 20:18)
Rap4ever8 nagyon jó szerkesztő pedig, arról ő nem tehet, hogyha nem jelenik meg friss hír a sztárról.
2011. július 07. 20:24
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Idézet (Thora_90 @ 2011.07.07. 20:11)
Kedves ToTo!
Köszönöm a válaszod!
Köszönöm a válaszod!
Már meg bocsáss, de múltkor nem a kép frissült, hanem az életrajza. Mivel magyarul elég sovány volt a kínálat, ezért az angol életrajzát fordítottam le. Ami most az adatlapján látsz, az nemrég frissült. Kicsit legyél informáltabb.
2011. július 07. 22:15
Idézet (Esment @ 2011.07.07. 16:42)
Korábban kell Neked kelned ahhoz, hogy megkapd a szerkesztőjétől, aki nem mellesleg az anyukám.
Ha talál róla valamit, azonnal frissíti az életrajzát, amúgy meg ha jól számoltam még a 4 hónap sincs megy.
Segíteni is tudtok vagy csak a másik hátába döfni a kést.Mióta itt vagyok te és Twillight6 csak meg jegyzéseket osztogatjátok.Amiből mellesleg nagyon elegem van már.Hova képzelitek magatokat?
2011. július 07. 22:25
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (Empress @ 2011.07.07. 20:18)
Már ne is haragudj, de te mégis mit tudnál hozzá írni? Anno megígértem, hogy ha valamiért nem tudom szerkeszteni te leszel az első akire gondolok majd és átadom. Na ezek után, hogy így hátba támadtál volna és itt nyávogsz miatta ne legyél ebben annyira biztos. Egyébként ha megnézed minden lapomat rendesen szerkesztem. Soha nem szoktam frissíteni a lapjaimat, ha semmi nem történik velük. Még akkor sem frissítek lapot, ha csak képet cserélek. Nos a 6 hónapos szabály miatt itt mégis meg kellett tennem. Keresgéltem, hogy mivel bővíthetném, e egyetlen újdonságot vagy hiányzó érdekességet sem találtam. A díjak és még a jelölések is be vannak már írva új projecten pedig nem dolgozik jelenleg. Nos te mégis mit csináltál volna vele, hogy a keselyűk ne csapjanak le rá? Frissíteni nincs mivel. Sajnos ez van. Ha lesz újdonság nyilván be fogom írni.
Szerk.: Csak, hogy örülj az egyetlen lehetséges frissítést megtettem. A filmográfiában átírtam a Helyszínelőknél a 2000-2010-et 2000-2011-re. Más tényleg nincs róla.
14 felhasználónak tetszik:
Holly Keller,
mikeyla,
Kiyla,
dave095,
szavy,
Beba13,
duracell,
thunderbird,
DiscoDiva,
Gabor28,
Lady Suzy,
Grace Benning,
Twilight6,
Bogszics
2011. július 07. 22:31
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (Kiyla @ 2011.07.07. 22:15)
Segíteni is tudtok vagy csak a másik hátába döfni a kést.Mióta itt vagyok te és Twillight6 csak meg jegyzéseket osztogatjátok.Amiből mellesleg nagyon elegem van már.Hova képzelitek magatokat? 
Nem az én feladatom megállapítani, de amiket most szerkesztesz, hát annál a két lapnál, az a biónak nevezett valami, hát hogy is mondjam... szóval nálam ez a kritikán aluli.
10 felhasználónak tetszik:
mikeyla,
Rap4ever8,
dave095,
Holly Keller,
DiscoDiva,
Lady Suzy,
Twilight6,
bestiak,
UnhappyMeals,
Esment
2011. július 07. 22:38
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Idézet (mikeyla @ 2011.07.07. 22:34)
Olvastam, hogy Kiemelt tagoknál 8-9 hónap a türelmi idő. Ennél az adatlapnál lejárt. Talán megkaphatnám?
Szabály szerint ennyi a "határidő", de szerintem szavy rendesen szerkeszti a lapjait, ráadásul nagylelkűen felajánlott már rengeteg lapot eddig is. Előtte írtál neki legalább egy privit?
(bocsi az offért ToTo!
2011. július 07. 22:39
Idézet (mikeyla @ 2011.07.07. 22:34)
Olvastam, hogy Kiemelt tagoknál 8-9 hónap a türelmi idő. Ennél az adatlapnál lejárt. Talán megkaphatnám?
Kicsit durva, hogy pont előtted írt, amit ráadásul kedveltél is, majd megírtad ide a véleményed. Lehet meg kellene kérdezned az illetőt.
2011. július 07. 22:40
|
|
mikeylahudgens |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.29. Hozzászólás: 4733 Csatolások: 31047 Azonosító: 103304 offline
|
Idézet (Lindsay019 @ 2011.07.07. 22:38)
Szabály szerint ennyi a "határidő", de szerintem szavy rendesen szerkeszti a lapjait, ráadásul nagylelkűen felajánlott már rengeteg lapot eddig is. Előtte írtál neki legalább egy privit?
(bocsi az offért ToTo!
)
(bocsi az offért ToTo!
Nem ismerem szavy-t, ezért nem is tudok róla véleményt mondani, de a lap határideje akkor is lejárt. Elhiszem, hogy jó szerkesztő meg minden, de a szabály szerint a lap már átadható.
2011. július 07. 22:40
Idézet (szavy @ 2011.07.07. 22:31)
Nem az én feladatom megállapítani, de amiket most szerkesztesz, hát annál a két lapnál, az a biónak nevezett valami, hát hogy is mondjam... szóval nálam ez a kritikán aluli.
Ráadásul az egyiknél (Danielle Dwyer) a bió csak annyiból áll, hogy átmásoltad hozzá az amit tudni kell róla részt, amit még én írtam be akkor, amikor megcsináltam az adatlapját. Plussz hozzá írtad, hogy nem túl híres. Ez nem életrajz. Nekem ezek után nem lenne képem nemhogy adatlapot kérni, de főleg nem felháborodni.
Baromira nem érdekel.
2011. július 07. 22:41
|
|
mikeylahudgens |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.29. Hozzászólás: 4733 Csatolások: 31047 Azonosító: 103304 offline
|
Idézet (Miah008 @ 2011.07.07. 22:39)
Kicsit durva, hogy pont előtted írt, amit ráadásul kedveltél is, majd megírtad ide a véleményed. Lehet meg kellene kérdezned az illetőt. 
Azért tetszikeltem, mert egyetértek vele. Ennyi.
2011. július 07. 22:44
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (mikeyla @ 2011.07.07. 22:40)
Nem ismerem szavy-t, ezért nem is tudok róla véleményt mondani, de a lap határideje akkor is lejárt. Elhiszem, hogy jó szerkesztő meg minden, de a szabály szerint a lap már átadható.
Nem is véleményt kell mondanod rólam, hanem mondjuk megkérdezni előtte privát üzenetben. Mert talán magamtól is odaadtam volna, de ezután aztán várhatod.
Egyébként nem értelek titeket komolyan, nézitek, hogy mikor telik le az idő. De minek? Ha valakiről nincs új infó, akkor nincs mit beírni az adatlapba. Hiába veszitek át, attól az az adatlap nem lesz több semmivel sem, nem lesz benne több infó, csak más szerkesztő által lesz megfogalmazva. Ezt értétek már meg végre.
20 felhasználónak tetszik:
Beba13,
Lindsay019,
dave095,
duracell,
DisneyFan,
Rap4ever8,
Coco Selly,
kriszti145,
thunderbird,
DiscoDiva,
Lady Suzy,
Grace Benning,
goldman,
Twilight6,
bestiak,
UnhappyMeals,
evelin0623,
janet7,
zsofeeh,
Black Hearth2
2011. július 07. 22:45
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Akkor feladom. Sokan itt még mások legelső kedvencét is képesek lennének elvenni, csak mert két perce lejárt a hat hónap...
Én kérek elnézést..
Ismét csak bocsi ToTo!
Én kérek elnézést..
Ismét csak bocsi ToTo!
9 felhasználónak tetszik:
Holly Keller,
duracell,
DisneyFan,
Rap4ever8,
szavy,
DiscoDiva,
Lady Suzy,
Twilight6,
UnhappyMeals
2011. július 07. 22:48
|
|
mikeylahudgens |
|
Idézet (szavy @ 2011.07.07. 22:44)
Nem is véleményt kell mondanod rólam, hanem mondjuk megkérdezni előtte privát üzenetben. Mert talán magamtól is odaadtam volna, de ezután aztán várhatod.
Egyébként nem értelek titeket komolyan, nézitek, hogy mikor telik le az idő. De minek? Ha valakiről nincs új infó, akkor nincs mit beírni az adatlapba. Hiába veszitek át, attól az az adatlap nem lesz több semmivel sem, nem lesz benne több infó, csak más szerkesztő által lesz megfogalmazva. Ezt értétek már meg végre.
Úristen! Már bocsánat, de mi ez a felháborodás? A topik elején ott van a szabályzat amiben az áll, hogy a Kiemelt tagokra ugyanúgy vonatkozik a szabály. Ami azt jelenti, hogy ha letelt a 8-9 hónap, a lap átadható. Különben meg szerintem itt már nem igazán veszi figyelembe senki sem, hogy "Jaj, remélem, hogy nem sértem meg a szerkesztője kicsi lelkét"..
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.