Nem védem, mert nem vagyunk jóban, de legalább a képet lecserélte, bár nem sok értelme van, ha alapból nem írja át a dolgokat.
Sok kedvencemet szívesen szerkeszteném, de nem lehet, mert másoknál van.
Van aki annyi a szerkesztés, h rámegyek a Szerkesztem-gombra! Az micsoda? -.-" Ha nem tudja szerkeszteni, mondjon le róla, adja át másnak, vagy kérjen segítséget.
Én is most akarok cserélni/lemondani adatlapokról, mert nincs mindre időm, és inkább lemondok 10ről, h kapjak másik 3at, olyanok adatlapját, akik jobban szeretek.
Ez az adatlapcserélgetés is durva. Mármint ahogy ő csinálja, de az ő dolga

De annak örülök, h Te is olyan lelkes adatlapszerki vagy, mint én
Viszont az se világos már, h mi számít szerkesztésnek, mert mindenki mást mondd
Idézet (Holly Keller @ 2011.07.07. 18:33)
Hát nem tudom,
nekem is az a szerkesztés, ha igen is újra írjuk az egész életrajzot és nem csak képeket cserélgetünk. Jó magam is így jártam, mert az utóbbi időben nem volt időm megcsinálni még pár adatlapomat normálisan és úgy voltam vele, hogy helyre pofozom őket teljesen. Hát írni akartam a Joe Flanigan adatlap szerkesztőjének, hogy jól tudok angolul és az adatlapjaimat teljes lelkiismerettel és erőbedobással szerkesztem. Hát tegnap járt le a 6 hónap, és sajnos nem tudtam aljas piócává válni és ide beírni. kriszti145 megszerezte, lecserélte a képet és köszöni szépen jól van. Baromi idegesítő tud ám lenni, mert részben én a szerkesztőtől akartam megkérdezni, hogy igényt tart-e még Joe lapjára. Elképzelhető, hogy kriszti145 is így csinálta, de fogta lecserélte a profilképet, aztán egy ideig köszönni fogja az adatlap és tökéletesen meglesz így is egy darabig, vagy cserére fogja ajánlani. Na, mindegy. Amit ő csinált, az nem éppen szerkesztés. Zavaró, hogy az egyik legnagyobb kedvencemről van szó és olyan emberhez került, aki úgy cserélgeti a sztáradatlapjait, mint a fehérneműjét.