Idézet (Petrus77 @ 2011.06.23. 19:45)
Toto, légszíves, rakjátok már vissza az adatlapjaimat!!4!!
Nem tudom melyik lapokról van szó fejből, de ha el lett csatolva tőled, akkor vagy nem volt kitöltve vagy nem frissítetted legalább 6 hónapig.
Idézet (funny18 @ 2011.06.23. 19:50)
Igen ők elcserélték egymás között és utána meg velem a kívánt adatlapot és most nála van a volt adatlapom és nálam az övé. A harmadik személy útján cseréltük el akkor ezek szerint rendben van a csere és nem követelheti vissza, csak ha nem jól szerkesztem. Köszönöm a választ

Szerintem is rendben van, mindenki jól gondolja meg hogy mit cserél, utána már késő bánat ha a másik fél ragaszkodik a cserélt lapohoz.
Idézet (Miah008 @ 2011.06.23. 21:17)
Dima Bilant majdnem 6 hónapja nem frissítette az illető, de nem is ez a baj, hanem, hogy életrajza sincs. Elvállalnám.

Huh, pont most írtam neki figyelmeztetést, mert Erika120 ezt a lapot is belinkelte, hogy hiányos. Most már várjunk egy kicsit, ha nem történik változás jövő hét végéig, akkor írj újra és átrakom neked.
Idézet (liltoria @ 2011.06.23. 21:25)
Egy valamit nem értek: olsenfan... utánam kérte 1-2 nappal Hulk Hogan adatlapját, mégis ő kapta meg. Miért?
Mert Olsenfan... egy másik moderátorhoz fordult a lapért, aki nem tudott arról, hogy itt már kérték a lapot, csak látta, hogy átadható ás átrakta. Lerendeztem a dolgot ás most átraktam hozzád hisz valóban Te kérted elöbb így téged illet.
Idézet (Becky Dí @ 2011.06.26. 17:55)
szia. az lenne a problémám,hogy nem tudok témát indítani.tudom h h kellene,de ahol másnak azt írja ki,h új téma indítása,nekem azt írja : nem indíthatsz új témát.ez miért van? és hogy tudok rajta változtatni?
Valószínűleg nincs még meg a kellő mennyiségű hozzászólásod a fórumrészben és ezért.
Idézet (noni001 @ 2011.07.02. 14:32)
Szia ToTo!
Éder Krisztiánnak a szerkesztője nem foglalkozik nagyon a lapjaival. Azt szeretném megkérdezni, hogy Sp adatlapját nem kaphatnám-e meg, mert az utolsó szerkesztést is Freeze csinálta rajta, elég rég volt az már. Tudom, hogy még több, mint egy hónap kéne, csak szerintem valami levelet, lehetne neki küldeni, hogy legalább szerkessze a lapjait (én valami rendszer hiba miatt nem tudok).
Köszönettel:Noémi
Én már többször is írtam neki más-más lapok miatt - nem igen csinál semmit vele. Ha lejár, vihető lesz.
Idézet (Bessie @ 2011.07.03. 12:31)
Szió!
Szeretném felvenni
Daniel Bryan adatlapját, de nincs felvevő gomb. Gond van az adatlappal? Miauu

Nincs vele baj, ott van a videón a STOP gomb mellett a REC - az a felvevőgomb
andrea12_andika13 és DemiLovatoFan lapjai vihetőek inaktivitás miatt.