Starity

ToTo adatlapos topikja

484 oldal 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. június 23. 19:22 #1001
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12632
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
[quote=solya222,2011.06.15. 14:08~2128689]Sziasztok! Kérlek tegyétek ás Sherlynt x Maite_Sandra x-ához, nekiadtam a lapot. Köszönöm rolleyes.gif[/quote]

Nem találtam a lapjaid közt egy Sherlynt sem pardon.gif

[quote=chrisBrown14,2011.06.15. 20:59~2130691]Na, akkor én is elkérném az első sztárom.
http://starity.hu/sztarok/r-kelly/
A lapjaim nagyjából rendben vannak, szóval remélem megkapom. beer.gif[/quote]

Még nem telt le az 1 hónap, hogy szerkessze a lapot a jelenlegi tulaj.

[quote=Miley-fan09,2011.06.16. 00:29~2131235]nekem egy kérdésem lenne...
megvan a heti 3 lapom amit itt kaptam (már megvannak csinálva) és létrehoztam még 1 adatlapot,egy újat
akkor van esély arra,hogy azt elfogadják vagy sem és visszakézből törlik? smileeee.gif
meghajolo.gif[/quote]

Persze, az új lapok függetlenek a már meglévőktől. Ha jó, akkor el lesz fogadva.

[quote=Meganrajongó,2011.06.16. 19:10~2134075]Szia _ToTo_!
Azt szeretném kérdezni hogy Kristen Stewartot cseréled e???Persze ha nem akkor ne haragudj![/quote]

Nem haragszok, de egyelőre nem szeretném elcserélni, nagyon csípem őt - csak az Alkonyat filmeket nem pardon.gif

[quote=olsenfan..,2011.06.16. 20:41~2134562]Szia _ToTo_ vagy Cyntia!
Én Hajós Alfréd adatlapját szeretném kérni! smileeee.gif[/quote]

Nem találtam ilyen lapot! Honnan szedted?

[quote=Levente1991,2011.06.17. 10:30~2136079]Még mindig érvényes.[/quote]

Elég egyszer is - megtalálom.

[quote=Glamster,2011.06.17. 18:43~2138514]Gyerek, most mindenkibe belekötsz? blink.gif Magdit nem szerkesztette egyáltalán az eddigi szerkesztő, Ellennél pedig pár nap. Amy Lee-nél is ma járt volna le a 6 hónap, de elvitték. Ha szeretem és a szerkesztők szarnak rájuk, akkor miért ne vihetém őket? ohmy.gif[/quote]

Amy Lee-t nem 'vitték' hanem cserélve lett.

[quote=Cassisss,2011.06.17. 19:03~2138598]én arra lennék kíváncsi, hogy mi alapján ítélitek meg, hogy ki a sztár és ki nem?[/quote]

Pontosan nincs meghatározva, de ide tartoznak a színészek, énekesek, zenészek, rendezők, sportolók és egyéb tévés személyiségek továbbá egyéb olyen személyek is ELŐFORDULNAK a lapok közt akik egyik kategórába sem esnek bele, de elég közismertek.
Mivel valahol kell húzni egy határvonalat, ezért festők, költők, történelmi személyek, politikusok, divattervezők, producerek, írók - csak igen kivételes esetben vagy sosem kerülnek be - előfordul néhány a lapok között, de azok még akkor kerültek be amikor nem volt rá ellenörzés.

[quote=Cassisss,2011.06.17. 19:06~2138607]Frank Ziegler adatlapját nagyon szívesen szerkeszteném, mert az utóbbi időben ne igen történt ez meg.[/quote]

Még a 6 hónap sem járt le ennél a lapnál, továbbá pedig nem utolsósorban egy moderátornál van ...

[quote=Glamster,2011.06.17. 19:07~2138608]ToTo alapjábavéve fagyos. Még mindig áll az ajánlatom a melegedéssel kapcsolatban - ha olvasod ezt rohog.gif[/quote]

Így van, hideg vagyok, mint a kő, a globális felmelegedést nem én okozom, hanem pl Lambert rohog.gif

[quote=olsenfan..,2011.06.17. 19:33~2138749]Én Sela Wars adatlapjáért jelentkeznék! biggrin.gif
2010.07.21. : ekkor szerekesztették utoljára biggrin.gif[/quote]

Nincs ilyen nevű, de meg találtam nagy nehezen. Nem nézel túl sok Star Warsot? rohog.gif Amúgy ha linkelitek is nevek alá a lapot, könnyebb dolgom van.

[quote=Thora_90,2011.06.17. 20:34~2139030]_ToTo_!
Beküldtem egy adatlapot, már többször is, de nem fogadtad el!
Elárulnád, miért?
Hiszen egy híres tánctanár, és koreográfus adatlapjáról volt szó!
Előre is köszi a választ![/quote]

Fentebb leírtam kik és miért kerülhetnek be.

[quote=BarcaFan,2011.06.18. 09:28~2140173]Louise Glover-t átvenném. Bár még nem járt le a hat hónap, de a mostani szerkesztője még semmit sem módosított rajta, az előző tulaj átadása óta, 5 hónapja.[/quote]

Nem telt le még a 6 hónapos türelmi idő.

[quote=Twilight6,2011.06.18. 15:33~2141640]Mint ahogy olsenfan..-nak is, majd ToTo eldönti, hogy ki kapja meg. pardon.gif[/quote]

Sajnos nem. Már egyszer írtam, hogy aki itt kér lapot az várja ki amig átnézem és megcsinálom, de ha közben máshoz szalad, hogy átrakassa vele a lapot, avval csak kavarodást okoz, mint most is - mert a lapot már átrakta Candee.

Korábban is volt lap amit itt kért valaki, de közben egy másig tag az egyik moderátortól kérte el. Azt hiszem jeleznem kell ezt a többieknek is, mert tényleg csak bonyodalom lesz belőle. Azt gondoltam van annyi eszetek, hogy ha itt kértek valamit akkor nem mással rakatjátok át. Akkor nem kell ide írni és kész.

[quote=hana001,2011.06.18. 19:22~2142978]Ha lehetséges, Száraz Dénes adatlapját is átvenném smileeee.gif 2010 októberében lett utoljára szerkesztve.[/quote]

Tia lapját átraktam az elöbb, de mielött újabbat kérnél a meglévőket rakd rendbe. Hiányoznak az életrajzok, filmográfiák stb.

[quote=Thora_90,2011.06.18. 21:40~2143513]Ezenkívűl még egy kérdésem van: láttam, h beleszerkesztettél Shin adatlapjába. Megmondanád, mit? Ugyanis én semmi változást nem láttam rajta.
Köszi a választ![/quote]

Semmit, csak a nevét próbálgattam, mert lett még egy lap ugyanilyen névvel, de végül a másik lett átírva.

[quote=noni001,2011.06.19. 10:30~2144419]Szia!
Rada Klaudia
adatlapja nincs rendesen megszerkesztve. Tudom, hogy nem telt le a 6 hónap. Még a bió is hiányzik. Az utolsó szerkesztést is Brittany végezte. Én szívesen átvállalnám, ha lehetne. blush.gif
Előre is köszönöm.[/quote]

Hi! Mivel ez az egyetlen lapja van a szerkesztőnek, írtam neki egy figyelmeztetést. Ha nem csinálja meg, írj rám egy hét múlva újra és megkapod.

[quote=LaTasha,2011.06.22. 22:09~2160173]Magdalena Frackowiak adatlapját már egy éve nem szerkesztették,szívesen frissíteném az adatlapját.
Köszi, L. meghajolo.gif
http://starity.hu/sztarok/magdalena-frackowiak/
[/quote]

Múlt héten is leírtam neked, leírom most is. Több lapodnál hiányzik a teljes életrajz, illetve van ahol csak pár kép van oda belinkelve. Elöbb ezeket pótold mielött új lapokat kérsz.

[quote=funny18,2011.06.23. 17:27~2162913]Szia!
Volna egy adatlapos problémám amin csak te tudsz segíteni. Röviden leírom a történetet, de nevet egyenlőre nem szeretnék említeni. Röviden a helyzetem: Egy adatlapot szerettem volna elcserélni egy bizonyos illetővel, írtam neki de nem érkezett a levelemre válasz. Ezután nem sokkal kaptam egy levelet egy harmadik személytől, hogy hallotta, hogy igényt tartanék a lapra és szívesen elcseréli velem egy lapomért mert nála van a lap. Én belementem a cserébe megkaptam a lapot és a harmadik személy is megkapta a lapot ami akart tőlem. A harmadik személytől nem sokkal ezután kaptam egy levelet, hogy odaadta azt a lapot amit tőlem elcserélt annak aki szerkesztette a bizonyos lapot amit szerettem volna elcserélni vele de mint írtam ő nem válaszolt a levelemre. Lényeg a lényeg, hogy nála van az én volt adatlapom és nálam van az ő volt adatlapja amit a harmadik személy nélkül is elcseréltem volna a bizonyos lapért. Ma kaptam a harmadik személytől egy levelet, hogy a lap előző szerkesztője szeretné vissza a lapját mert nem azért adta oda annak akivel elcseréltem. Ez nem az én hibám hiszen én odaadtam a lapomat cserébe a másik lapért és én nem tudom, hogy közöttük mi zajlott le. Nekem nem írt levelet az illető, hogy szeretné vissza a lapját a lapomért. Minimum várnék tőle egy magyarázatot, hogy miért. A sztáradatlapról viszont azt kell tudni, hogy most már ismertebb mint azelőtt volt. Az lenne a kérdésem, hogy jogosan követeli tőlem vissza a lapját? Hiszen nála van az én volt lapom és nálam van az ő volt lapja. A csere megtörtént és ő nem ellenkezett a harmadik személlyel, hogy nem kell neki a lap. Én szeretném megtartani a lapot mivel nem hiába cseréltem el. Ilyenkor mi a teendő?
Előre is köszönöm a válaszodat!
Üdv funny18[/quote]

Ez elég zavaros, már az elején elakadtam. Valakivel el akartál cserélni egy lapot, de nem felelt. Valaki más meg írt neked és elcserélte veled azt ami egy harmadik tagnál volt aki nem felelt? Hogy cserélte el veled, ha nem nála volt? Ők elcserélték egymás között és utána meg veled?
Ha jól értelmeztem ez történhetett. És most az eredeti szerkesztő szeretné visszakapni? Elvileg nem kérheti, ha rendesen elcseréltétek. Csak abban az esetben kérhetné, ha még 1 hónap elteltével sem írtad át vagy írtad meg az életrajzot.

[quote=mikeyla,2011.06.23. 18:22~2163108]Mivan akkor ha egy adatlapnál az életrajz a Wikipedia-ról lett bemásolva? Az nem szabályos, ugye?[/quote]

Linkeld be melyik lap az. Írok neki figyelmeztetést, ha nem javítja 1-2 héten belül akkor vihető a lap.

A másolt életrajzok nem megengedettek. Írjátok át kicsit, bővítsétek ki vagy hagyjátok ki ami nem olyan fontos, legyen kicsit átfogalmazva más szavakkal, de egy az egyben másolva ne legyen.

Az LL Junior meg Mary lap miatt sorry, nem rajtam múlt azért is mondtam Freezenek, hpgy ő válaszoljon rá - hát sokkal okosabbak nem lettünk tőle. Nem volt korrekt eljárás egyáltalán. Ha még mindig a Ti általatok írt életrajz van ott, akkor viszont lehet írhatok neki, hogy írja át.

Kérni meg lehet lapot bármikor ha lejárt - nagy valószínűséggel úgy sem akkor olvasom a kérést, hanem csak késöbb. Most a nyáron hetente csak 1 fogok végigmenni a kéréseken - még ez a hülye gép is melegít biggrin.gif
8 felhasználónak tetszik: Twilight6, Erika120, funny18, Lindsay019, DiscoDiva, noni001, Glamster, Luckie
2011. június 23. 19:36 #1002
mikeyla
mikeyla
hudgens

StátuszWhat if life is a dream and death wakes us up?
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4733
Csatolások: 31047
Azonosító: 103304
Tessék ToTo, ez az adatlap lenne az.
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2011. június 23. 19:45 #1003
- törölt felhasználó -    
ToTo!
Köszi a lapokat biggrin.gif
2011. június 23. 19:45 #1004
Petrus77
Petrus77
új tag

StátuszImádjuk a starityt!!! <3
Hozzászólás: 66
Csatolások: 7
Azonosító: 152812
Idézet (_ToTo_ @ 2011.05.03. 23:04)
A topik kényszerűségből jött létre - talán ideiglenesen, talán végleg - majd kialakul. Ezentúl itt tudtok a lapokkal kapcsolatban írni nekem. Nyugodtam írthat mindenki vagy kérdezhet, úgy mint eddig - csak ezentúl itt. Próbálok minden nap majd reagálni vagy válaszolni, de legkésöbb másnap.
Aki adatlapot szeretne és a lap átadható vagy felvehető, annak át fogom tenni a lapot, mint eddig. Amelyik lap nem adható át még valamilyen okból annak fogok írni, hogy mi a helyzet.
Lehetőleg arra használjuk a topikot amiért létrehoztam, a felesleges nem ideillő hozzászólásokat törölni fogom az átláthatóság miatt.
Egy kis kiegészítés az egyszerűség kedvéért: Ahogy látom a többiek is besegítenek a lapok rendezésébe - amelyik üzenetnél Cynthia, joe_r, Candee Sweet vagy én nyomunk majd egy tetszik gombot - az azt jelenti, hogy el van intézve az a kérés. smileeee.gif
A Brittany által megfogalmazott szabályokat is idemásolom ami az adatlapokra vonatkozik - ezeket is vegyétek figyelembe.
1. Az adatlaphoz tartozó kép mindig Fotósorozatos ARCkép / Portré legyen, és ne egészalakos, félalakos illetve félarcról készült képek. Amennyiben még aktív az illető akkor mindenképpen színes fotó kerüljön a lapjára. 
2. Az adatlapon az Életrajz ne 3-4 mondatból álljon, illetve ne az adott sztár kedvenceinek a felsorolásából. Összefoglaló, egész mondatos életrajzok kellenek. 
3. A webfordítók jó alapsegítséget nyújthatnak, de nem bemásolni kell a kiadott eredményt, hanem nyelvtanilag helyes mondatokban megfogalmazni az életrajzot. 
4. A filmográfia és a diszkográfia rész értelemszerűen az adott sztár kiadott lemezeit illetve filmszerepeit tartalmazza. 
5. Az adatlapok mindig legyenek aktuálisak. Azért ne tarts meg egy adatlapot, hogy más ne kaphassa meg, ha úgysem szerkeszted! 
6. Egy felhasználó maximálisan 60 adatlapot bírtokolhat. 
7. Amennyiben egy moderátor belenyúl az adatlapodba és megváltoztat valamit, azt okkal teszi. Ne állítsd vissza! 
8. Amennyiben átveszel valakitől egy adatlapot, akkor szerkeszd! Amennyiben egy hónapig nem nyúltál hozzá az átvett adatlaphoz, akkor a szerkesztési jog átruházható. 
9. Az adatlapokat legalább 6 havonta frissíteni kell. Amennyiben nem teszitek, akkor a szerkesztési jog átkerül máshoz. 
10. Az inaktív szerkesztő, akkor számít inaktívnak, ha legalább 3 hónapja nem látogatta meg a fórumot. Ilyenkor lehet egy moderátornak jelezni, hogy igényt tartanál valamelyik lapjára. 
11. KIEMELT TAGOK - ugyanúgy vonatkozik rájuk a szerkesztési kötelezettség. A kiemelt tagoknál több a türelmi idő - 8-9 hónap - de az adatlapjaikat szerkesztetlenség miatt szintén átkerülhetnek máshoz. (A KIEMELT TAGOK NEM A MODERÁTOROK)
És még pár fontos dolog: 
1. A már nem élő hírességek lapjainál kicsit türelmesebbek leszünk/vagyunk, hiszen róluk nem igen van/lesz mit frissíteni - így előfordulhat, hogy a 6 hónapja nem szerkesztett lap sem kerül átadásra, ha szépen ki van töltve és a szerkesztője is aktív.
2. Mielött bárki lapot kér, elöbb a saját meglévő lapjait szedje rendbe, mert szúrópróbaszerűen fogjuk ellenőrizni kéréskor - ha sok a hiányosság akkor az új kért lap nem lesz átadva és így akár le is maradhatsz róla és más kapja meg.
3. Ha egy lap, még nem adható át, mert pl nem telt le a 6 hónap, akkor kérd újra amikor lejár, mert nekünk képtelenség ennyi lapot fejben tartani már, hogy melyiket ki mikor kérte. Erre Ti figyeljetek a jövőben, mert 1-2 lapot mindenki fejben tud tartani ha szeretné megkapni.
4. Azok a lapok amik nincsenek rendesen frissítve, csak a kép cserélődik, de pl az életrajzban az utolsó információk 2005 vagy 2007-ből valók - szintén átadásra kerülhetnek akkor is, ha nincs meg a 6 hónap szerkesztetlenség. (Természetesen a végleg visszavonult vagy már nem élő személyekre ez nem vonatkozik)
Ha valaki ilyen lapot kér, a szerkesztő kap egy üzenetet, hogy frissítse, ha 2-3 napon belül nincs változás, elveszti a lapot.
5. A Moderátorok lapjai egyelőre nem kerülnek átadásra, de hamarosan erre is hozunk egy szabályt - addig türelem.
6. Hetente mindenki 3 lapot kérhet/vehet fel. Előre lefoglalni lapot nem lehet, akkor írjatok, ha már lejárt a szerkesztési határideje vagy ha a szerkesztője nem lépett be 3 hónapja.
A friss tudnivalókat is itt keressétek majd a topik elején, ide írom a frissítéseket majd.

Toto, légszíves, rakjátok már vissza az adatlapjaimat!!4!! reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif
2011. június 23. 19:46 #1005
- törölt felhasználó -    
Idézet (Petrus77 @ 2011.06.23. 19:45)
Toto, légszíves, rakjátok már vissza az adatlapjaimat!!4!! reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif

blink.gif Ne vergődj!
13 felhasználónak tetszik: dave095, mikeyla, Boscorelli, kriszti145, Twilight6, Lady Suzy, Rap4ever8, DiscoDiva, fanni1998, duracell, Glamster, Bessie, Luckie
2011. június 23. 19:47 #1006
Petrus77
Petrus77
új tag

StátuszImádjuk a starityt!!! <3
Hozzászólás: 66
Csatolások: 7
Azonosító: 152812
Idézet (_ToTo_ @ 2011.06.23. 19:22)
Nem találtam a lapjaid közt egy Sherlynt sem pardon.gif
Még nem telt le az 1 hónap, hogy szerkessze a lapot a jelenlegi tulaj.
Persze, az új lapok függetlenek a már meglévőktől. Ha jó, akkor el lesz fogadva.
Nem haragszok, de egyelőre nem szeretném elcserélni, nagyon csípem őt - csak az Alkonyat filmeket nem pardon.gif
Nem találtam ilyen lapot! Honnan szedted?
Elég egyszer is - megtalálom.
Amy Lee-t nem 'vitték' hanem cserélve lett.
Pontosan nincs meghatározva, de ide tartoznak a színészek, énekesek, zenészek, rendezők, sportolók és egyéb tévés személyiségek továbbá egyéb olyen személyek is ELŐFORDULNAK a lapok közt akik egyik kategórába sem esnek bele, de elég közismertek.
Mivel valahol kell húzni egy határvonalat, ezért festők, költők, történelmi személyek, politikusok, divattervezők, producerek, írók - csak igen kivételes esetben vagy sosem kerülnek be - előfordul néhány a lapok között, de azok még akkor kerültek be amikor nem volt rá ellenörzés.

Még a 6 hónap sem járt le ennél a lapnál, továbbá pedig nem utolsósorban egy moderátornál van ...
Így van, hideg vagyok, mint a kő, a globális felmelegedést nem én okozom, hanem pl Lambert rohog.gif
Nincs ilyen nevű, de meg találtam nagy nehezen. Nem nézel túl sok Star Warsot? rohog.gif Amúgy ha linkelitek is nevek alá a lapot, könnyebb dolgom van.
Fentebb leírtam kik és miért kerülhetnek be.
Nem telt le még a 6 hónapos türelmi idő.
Sajnos nem. Már egyszer írtam, hogy aki itt kér lapot az várja ki amig átnézem és megcsinálom, de ha közben máshoz szalad, hogy átrakassa vele a lapot, avval csak kavarodást okoz, mint most is - mert a lapot már átrakta Candee.
Korábban is volt lap amit itt kért valaki, de közben egy másig tag az egyik moderátortól kérte el. Azt hiszem jeleznem kell ezt a többieknek is, mert tényleg csak bonyodalom lesz belőle. Azt gondoltam van annyi eszetek, hogy ha itt kértek valamit akkor nem mással rakatjátok át. Akkor nem kell ide írni és kész.
Tia lapját átraktam az elöbb, de mielött újabbat kérnél a meglévőket rakd rendbe. Hiányoznak az életrajzok, filmográfiák stb.
Semmit, csak a nevét próbálgattam, mert lett még egy lap ugyanilyen névvel, de végül a másik lett átírva.
Hi! Mivel ez az egyetlen lapja van a szerkesztőnek, írtam neki egy figyelmeztetést. Ha nem csinálja meg, írj rám egy hét múlva újra és megkapod.
Múlt héten is leírtam neked, leírom most is. Több lapodnál hiányzik a teljes életrajz, illetve van ahol csak pár kép van oda belinkelve. Elöbb ezeket pótold mielött új lapokat kérsz.
Ez elég zavaros, már az elején elakadtam. Valakivel el akartál cserélni egy lapot, de nem felelt. Valaki más meg írt neked és elcserélte veled azt ami egy harmadik tagnál volt aki nem felelt? Hogy cserélte el veled, ha nem nála volt? Ők elcserélték egymás között és utána meg veled?
Ha jól értelmeztem ez történhetett. És most az eredeti szerkesztő szeretné visszakapni? Elvileg nem kérheti, ha rendesen elcseréltétek. Csak abban az esetben kérhetné, ha még 1 hónap elteltével sem írtad át vagy írtad meg az életrajzot.

Linkeld be melyik lap az. Írok neki figyelmeztetést, ha nem javítja 1-2 héten belül akkor vihető a lap.
A másolt életrajzok nem megengedettek. Írjátok át kicsit, bővítsétek ki vagy hagyjátok ki ami nem olyan fontos, legyen kicsit átfogalmazva más szavakkal, de egy az egyben másolva ne legyen.
Az LL Junior meg Mary lap miatt sorry, nem rajtam múlt azért is mondtam Freezenek, hpgy ő válaszoljon rá - hát sokkal okosabbak nem lettünk tőle. Nem volt korrekt eljárás egyáltalán. Ha még mindig a Ti általatok írt életrajz van ott, akkor viszont lehet írhatok neki, hogy írja át.
Kérni meg lehet lapot bármikor ha lejárt - nagy valószínűséggel úgy sem akkor olvasom a kérést, hanem csak késöbb. Most a nyáron hetente csak 1 fogok végigmenni a kéréseken - még ez a hülye gép is melegít biggrin.gif

vagy , ha meg nem, akkor meg adsz kérlek szépenn lapokat??lécci olvasd, gyorsan, mert fontos!! Kérlekkű reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif
2011. június 23. 19:50 #1007
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12071
Csatolások: 195628
Azonosító: 107508
Idézet (_ToTo_ @ 2011.06.23. 19:22)

[b]Ez elég zavaros, már az elején elakadtam. Valakivel el akartál cserélni egy lapot, de nem felelt. Valaki más meg írt neked és elcserélte veled azt ami egy harmadik tagnál volt aki nem felelt? Hogy cserélte el veled, ha nem nála volt? Ők elcserélték egymás között és utána meg veled?

Igen ők elcserélték egymás között és utána meg velem a kívánt adatlapot és most nála van a volt adatlapom és nálam az övé. A harmadik személy útján cseréltük el akkor ezek szerint rendben van a csere és nem követelheti vissza, csak ha nem jól szerkesztem. Köszönöm a választ meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: mikeyla, DiscoDiva, _ToTo_
2011. június 23. 19:56 #1008
- törölt felhasználó -    
Idézet (Petrus77 @ 2011.06.23. 19:47)
vagy , ha meg nem, akkor meg adsz kérlek szépenn lapokat??lécci olvasd, gyorsan, mert fontos!! Kérlekkű reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif

Ne követelőzz, inkább nézz körül itt, de ha nem szerkeszted rendesen, akkor feleslegesen ne vegyél el senkit, olyan személy elől, aki rendesen elkészítené az adatlapot.
http://starity.hu/forum/topik/164738-szerkeszto-nelkuli-adatlapok/oldal/64/
16 felhasználónak tetszik: dave095, kriszti145, mikeyla, Twilight6, Lady Suzy, DiscoDiva, fanni1998, UnhappyMeals, Erika120, Boscorelli, duracell, VastagTamásfan, Glamster, _ToTo_, Lizania, Luckie
2011. június 23. 20:03 #1009
mikeyla
mikeyla
hudgens

Találtam valamit: Payton Burrows adatlapját lemásolták. (eredeti - másolat ). Szerintem Petrus77 volt az, mivel nem ő kapta meg a felajánlott eredeti Payton Burrows-ot, ezért csinált magának egyet. Tényleg nem szeretnék gyanúsítgatni senkit, de szerintem ő volt.
Úgyhogy légyszives valaki törölje a másolatot.
meghajolo.gif

U.i.: mad.gif
2011. június 23. 20:04 #1010
- törölt felhasználó -    
Szia Linda Vojtova adatlapját szeretném elvállalni rolleyes.gif
2011. június 23. 20:38 #1011
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Idézet (mikeyla @ 2011.06.23. 20:03)
Találtam valamit: Payton Burrows adatlapját lemásolták. (eredeti - másolat ). Szerintem Petrus77 volt az, mivel nem ő kapta meg a felajánlott eredeti Payton Burrows-ot, ezért csinált magának egyet. Tényleg nem szeretnék gyanúsítgatni senkit, de szerintem ő volt. 
Úgyhogy légyszives valaki törölje a másolatot.
meghajolo.gif 
U.i.:  mad.gif

Azért a 'másolatra' írt vélemény üt: REmélem, rám, vagyis Petrus77 re szavaztok, aki szavaz, az írja ki, az üzenőfalamra, és vissza fokok akkor szavazni, köszike!! 110.gif
17 felhasználónak tetszik: dave095, Holly Keller, Bogi13, Twilight6, Rap4ever8, Lady Suzy, tya04, Lindsay019, kriszti145, DiscoDiva, fanni1998, Erika120, Boscorelli, duracell, Glamster, Lizania, Luckie
2011. június 23. 20:40 #1012
mikeyla
mikeyla
hudgens

Idézet (szavy @ 2011.06.23. 20:38)
Azért a 'másolatra' írt vélemény üt: REmélem, rám, vagyis Petrus77 re szavaztok, aki szavaz, az írja ki, az üzenőfalamra, és vissza fokok akkor szavazni, köszike!!  110.gif

Ez nem is vélemény hanem inkább reklám dry.gif
Irritál ez a csaj 110.gif
9 felhasználónak tetszik: tya04, kriszti145, DiscoDiva, fanni1998, Erika120, VastagTamásfan, Glamster, Lizania, Luckie
2011. június 23. 20:42 #1013
- törölt felhasználó -    
Különben Petrus77 lapjai miért lettek elvéve? Mondjuk abban sem vagyok biztos, hogy volt-e egyáltalán lapja, de látom, hogy raplizik, mert elvették tőle. Bár a viselkedéséből ítélve, hát nem tudom. blink.gif Ha elveszik a lapjaimat, legfeljebb körül nézek a szerkesztő nélküli adatlapok topikban. blink.gif
2 felhasználónak tetszik: Twilight6, DiscoDiva
2011. június 23. 20:44 #1014
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Idézet (Petrus77 @ 2011.06.23. 19:47)
vagy , ha meg nem, akkor meg adsz kérlek szépenn lapokat??lécci olvasd, gyorsan, mert fontos!! Kérlekkű reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif

Neked meg mi bajod? blink.gif Egyébként kulturáltan is lehetne akármennyire ideges vagy, mert így csak magadat minősíted.
17 felhasználónak tetszik: dave095, Twilight6, mikeyla, Lady Suzy, tya04, Lindsay019, kriszti145, DiscoDiva, fanni1998, Erika120, Boscorelli, duracell, VastagTamásfan, Glamster, _ToTo_, Lizania, Luckie
2011. június 23. 20:44 #1015
szavy
szavy
Idézet (mikeyla @ 2011.06.23. 20:40)
Ez nem is vélemény hanem inkább reklám dry.gif 
Irritál ez a csaj 110.gif

Eléggé belehúzott itt az ámokfutásba, ráadásul nem éppen a legjobb ez a követelőző stílus. biggrin.gif

Ha annyira szavazatokra vágyik akkor induljon az oviba/suliba valami diákelnök választáson. rohog.gif
18 felhasználónak tetszik: dave095, Twilight6, Rap4ever8, mikeyla, Bogi13, Lady Suzy, Lindsay019, kriszti145, DiscoDiva, fanni1998, Erika120, Boscorelli, duracell, Glamster, _ToTo_, Bessie, Lizania, Luckie
2011. június 23. 20:50 #1016
- törölt felhasználó -    
_ToTo_, köszönöm szépen az adatlapot! meghajolo.gif
2011. június 23. 20:55 #1017
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Köszönöm szépen Trent Reznor adatlapját! meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: Thora_90, _ToTo_
2011. június 23. 21:03 #1018
- törölt felhasználó -    
Először is: köszönöm szépen az adatlapokat laugh.gif !

Jelezném:
Nincs profilkép
Szörnyű profilkép
Szöveg a kép közepén
Szöveg a képen
Törlés
Szörnyű kép szöveggel
Nincs kép
Egészalakos
Szöveg a képen
Nincs kép
Nincs kép
Rossz minőségű kép
Ez érdekes.. A vércsoportja azért meg van adva (amit tudni kell róla)
Érdekes egy adatlap
rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: Glamster, _ToTo_
2011. június 23. 21:06 #1019
- törölt felhasználó -    
Idézet (szavy @ 2011.06.23. 20:44)
Eléggé belehúzott itt az ámokfutásba, ráadásul nem éppen a legjobb ez a követelőző stílus.  biggrin.gif 
Ha annyira szavazatokra vágyik akkor induljon az oviba/suliba valami diákelnök választáson.  rohog.gif

Nem tartozik ide, de aki akar látni szavazat gyűjtőt, nézze meg az üzenőfalam. mellow.gif

Hogy ne legyen Off: Köszönöm a lapokat, igyekszem a héten megcsinálni őket. meghajolo.gif
2011. június 23. 21:10 #1020
szavy
szavy
Idézet (Erika120 @ 2011.06.23. 21:03)

Mondjátok rám, hogy tudatlan vagyok, de fel kell tennem a kérdést. Kik ezek? blink.gif (1-2 kivételtől eltekintve...) Bartha Viktória? WTF? Ez most komoly? Sehol nem találni róla semmit az internetvilágban, csak nálunk. rohog.gif
14 felhasználónak tetszik: Rap4ever8, Thora_90, mikeyla, DiscoDiva, Erika120, Bogi13, dave095, Lindsay019, noni001, VastagTamásfan, Glamster, _ToTo_, Bessie, Luckie
484 oldal 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!